Zedge™ Wallpapers & Ringtones Mod + APK 8.34.6 Kilitli

Zedge™ Wallpapers & Ringtones MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Zedge™ Wallpapers & Ringtones
Tür Personalization
geliştirici Zedge
Boyut 45.48 MB
En son sürüm 8.34.6
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2024-03-28

Zedge™ Wallpapers & Ringtones açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu uygulamada yüzlerce popüler canlı duvar kağıtları var

Bu çarpıcı uygulamanın ana özelliklerini tartışalım. Bu uygulamada ücretsiz indirebileceğiniz yüzlerce popüler canlı duvar kağıtları bulunmaktadır. Telefonunuzun en uygun görüntüleme açısına ve stiline sahip olmanız size ilham verecektir. Bu son yıllarda normal hale gelen bir şey. Duvar kağıtları, canlı duvar kağıtları, zil sesleri, bildirimler, oyunlar, simgeler, widget'lar, çıkartmalar ve daha fazlası var. Tabii ki, yüklenen içerik denetlenecektir. Sadece uygulamaya erişirken, müşteriler hemen telefonlarında yeni ve modern bir his verecekler. Canlı duvar kağıtları da farklı telefon türlerine uyum sağlayabildiği düşünülmektedir. Tüm telefon deneyiminizi özelleştirmek ister misiniz? Zedge Mod'un yeni sürümünü indirin ve tonlarca zil sesi, duvar kağıtları, alarm sesleri ve daha fazlasına erişin.

Zedge™ Wallpapers & Ringtones MOD APK

Resim ve ses veritabanı bu uygulamada sürekli olarak güncellenir

Bunları zil sesi, bildirim sesi, alarm tonu, kişi listesindeki bir kişi için zil sesi olarak ayarlamayı veya medya klasörüne kaydedmeyi seçebilirsiniz. Üzerine para harcamadan tüm premium zil seslerini kaydedin. Herhangi bir tek kuruş ödemeden en son ve premium oyunları ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Cep telefonunuza çok aşina hissediyorsanız, ancak yeni bir tane satın almayı göze alamıyorsanız veya eski stilinizi değiştirmek istiyorsanız, Zedge Mod sizin için doğar. gibi: Google'daki en popüler uygulamaların zirvesine ulaşmak ve her ay 30 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip olmak. Premium uygulamaları, oyunları ve başka bir şeyi ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Doğrudan cihazınıza karanlık, hafif, renkli, soyut ve daha birçok temayı indirebilirsiniz. Şimdi indirin ve Android cihazınızı ücretsiz olarak özelleştirin. HD duvar kağıtları, dinamik duvar kağıtları, zil sesleri veya alarm sesleri zengin, türlerle dolu, akıllı telefonunuzu tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza göre serbestçe kişiselleştirebilirsiniz. Asya'dan Avrupa'ya çeşitli stiller getiren zamanların trendleri.

Zedge™ Wallpapers & Ringtones MOD APK

Kullanıcılar zil seslerinizi, ses dosyalarınızı, resimlerinizi ve benzersiz tasarımlarınızı diğer kullanıcılarla paylaşabilir

İlk olarak 2003 yılında hem Android hem de iOS işletim sistemleri için piyasaya sürüldü. Bu özellik, Android cihazları için en yeni ve komik zil sesleri isteyenler içindir. Binlerce popüler ve komik zil sesini arayabilir ve keşfedebilirsiniz. Ücretli duvar kağıtları ve zil sesleri de eklendi ve artık özel kaliteli müzik veya görüntülere sahip olmak için az miktarda para harcayabilirsiniz. Çoğu insan tercihlerine göre kişiselleştirilene kadar çok fazla zaman harcıyor. Kullanıcı uygulamanın sağladığı tüm kaynakları/hizmetleri kullanabilir. Büyük bir duvar kağıtları veritabanı sizi bekliyor. Duvar kağıtları farklı ekran boyutlarına bölünür, her bir cihaz yapılandırması için tam HD'den 4K'ya uygun kalite ..
Yukarıda belirtilen içeriği sağlamanın yanı sıra, Zedge bu medya dosyalarını cihaz için ayarlamayı destekler. Örneğin, bir MP3 dosyası indirdiğinizde, uygulama size ne yapmak istediğinizi soracaktır. Belirtildiği gibi, uygulamanın resimlerden yüz binlerce içeriği, ses dosyaları videolara sahip. Zil seslerinizi, ses dosyalarınızı, resimlerinizi ve benzersiz tasarımlarınızı diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz. Sadece başarılı bir giriş, uygulama seçtiğiniz tüm değişiklikleri saklayacak. Bu kişilerden biriyseniz, o zaman zedge hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Ücretsiz duvar kağıtları. Herhangi bir sınır veya kısıtlama olmadan en sevdiğiniz zil sesi, alarm veya bildirim sesleri alın. Yalnızca duvar kağıtları, canlı duvar kağıtları, zil sesleri ve temaları indiremez, ancak bu uygulamadan harika uygulamalar ve oyunlar indiremezsiniz. Hepsi yaratıcı bir şekilde şekillendirilmiş ve özenle seçilmiştir. Zedge ™ duvar kağıtları ve zil seslerindeki büyük ses mağazası ile akıllı telefonunuzdaki eski müziği hemen değiştirin. Bunun yanı sıra, telefonunuzu özelleştirmek için kullanabileceğiniz bir ton başka şey var.

Zedge™ Wallpapers & Ringtones MOD APK

Zil seslerini ve duvar kağıtlarını saklamak için koleksiyonlar oluşturun

Ancak, bu kadar büyük bir içerikle, bazı sorunlara dikkat etmeliyiz.ZEDGE Mod ücretsiz olarak her şeye sahiptir ve bu uygulamayı para harcamadan cihazınıza alabilirsiniz. Bu uygulamada can sıkıcı bir reklam yok. Bu uygulama, özelleştirme ihtiyaçlarınız için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Oyunlar, uygulamalar, duvar kağıtları, canlı duvar kağıtları, zil sesleri ve hatta daha fazlasını almak için en iyi uygulamalardan biridir. Ayrıca popüler ve en son canlı duvar kağıtları da alabilirsiniz. Ana renk koyu, gizemli, ancak büyüleyici. Hesabınızda verilen veri tutma.
Karanlık temalı efektli modern kullanıcı arayüzüne sahiptir. Android cihazınızın temasını değiştirmek istiyorsanız, bu uygulamadan birden fazla temayı keşfedin ve indirin. Tüm farklı ihtiyaçlar için uygun canlı duvar kağıtları kataloğu. Bunun herhangi bir uygulamada bulabileceğiniz en büyük ses mağazası olduğunu söylediğimde bana inanır mısınız? Modern gençlerin müzik tarzını anlayan oyun yayıncısı, binlerce farklı şarkı yarattı, farklı melodiler getirdi ve titiz bir konuktan memnun olmayı sağladı. Zedge ™ Duvar Kağıtları ve Zil Seslerindeki müzik ve görüntüler değerlidir ve tanıdık telefonunuzu değiştirmenin zamanı geldi. İster işte, ister hastanede, ister parkta veya tatilde olun - telefonlarımız bir zorunluluktur.

ZEDG, kişisel tercihlerinizi saklayacak ve hatırlayacak ve size benzer verileri hatırlatacak

Ekranın sol tarafındaki gezinme menüsünde düzenlenmiştir. Duvar kağıtları daha iyi tasarlanmış, daha sanatsal ve normalden daha yüksek kalitede. Paylaşmadan önce geçerliliğini ve uygunluğunu kontrol etmelisiniz. Ayrıca başkalarının indirmesi için kendi çıkartmalarınızı ve duvar kağıtlarınızı da paylaşabilirsiniz.
Tüm sekmelere kolayca gidin ve farklı öğeleri keşfedin. Bu uygulama, cihaz modelinizi otomatik olarak algılar ve cihazınız için mükemmel en boy oranı duvar kağıtlarını gösterir. Filmlerin, şovların veya başka bir enstrümanın zil seslerini arayın. Saniyeler içinde arzu uygulamanızdan herhangi birini indirmek için oyunlar ve uygulamalar bölümünü arayın veya keşfedin. Ayrıca pil kaynakları hakkında çok fazla endişelenmenize gerek yok. Bu insanlardan biriyseniz, şimdi Zedge'i deneyin ve büyük bir özelleştirilebilir koleksiyonun tadını çıkarın.
Bu sayede, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize uygun içeriğin çoğunu arayabilirsiniz. Ayrıca premium içerik içerir. Tam hizmeti ücretsiz kullanmak için aşağıdaki MOD APK dosyasını indirebilirsiniz. En sevdiğiniz canlı duvar kağıdından herhangi birini kolayca alın ve arka plan olarak ayarlayın. Zedge Premium Marketplace'de satıcı olarak kaydolmak istiyorsanız, ücretsizdir.
Ön yüklenirler ve kullanırsanız çok fazla veri kaybetmenize neden olur Ayda 99 veya 4.zedge, neredeyse her şeyi indirebileceğiniz Android cihazdaki en popüler yardımcı program uygulamalarından biridir. Duvar kağıdı değiştiriciyi etkinleştirin ve bu uygulamaya, cihazın kilidini her açtığınızda yeni duvar kağıtları görmek için izin ver. Yakın bir arkadaş gibi, uygulama kişisel tercihlerinizi depolayacak ve hatırlayacak ve benzer verilere yönlendirecektir.

Cihazınızı Zedge uygulamasıyla basit ve hızlı bir şekilde kişiselleştirin

Tahminlere göre, Zedge Mod 10.000'den fazla duvar kağıdı ve ücretsiz için 400.000'den fazla zil sesine sahiptir.ZEDGE, cihazınız için en son ve ünlü duvar kağıtlarını indirebileceğiniz en iyi yardımcı uygulamadır. Popüler şarkılar, oyunlar, filmler ve daha fazlası zil sesleri var. Sessiz olduklarında garantili, daha önce olduğu gibi rahatsız edici bir duygu değil, merak ve heyecanla hemen dikkat etmenizi sağlayacaklardır. Bazı insanlar iş için veya kişisel amaçlar için kullandıkları birden fazla akıllı telefona bile sahiptir. android cihazınız için temaları indirin. Abonelikler> İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin> Aboneliği İptal edin> İptalin nedenini seçin ve aboneliği iptal eti seçin. Cihaz ihtiyaçlarınızı karşılamıyor mu? Let Up kullanın zedge.zedge, geliştiricinin adından sonra adlandırılmıştır. Kullanıcılar duvar kağıdı resimlerini, duvar kağıdı videolarını, zil seslerini ve bildirim seslerini görüntüleyebilir ve indirebilir. Bu oldukça yararlı ve kullanışlıdır. Lunar Yeni Yılı, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Çocuk Günü, Aile Tatilleri, Doğum Gününüz, Uygulama gibi yılın önemli tatillerinde sürekli güncellenecek, etkinlik için doğru görüntüleri ve sesleri verecektir. Endişelenmeyin ve kişisel verilerinize kesinlikle dokunulmaz.
Bu kişiselleştirilmiş uygulama, yukarıdaki görevleri basit ve hızlı bir şekilde yapmanıza yardımcı olacaktır. Kablosuz ağları kullanmak da deneyimi geliştirir, daha hızlı içerik oluşturma ve daha hızlı indirme. İnsanlar her gün aynı duvar kağıdı gördüklerinde deliriyorlar. Buraya yükleyebileceğiniz çok şey var.

Bu uygulamada indirebileceğiniz çok fazla duvar kağıtı var

Tam hızda herhangi bir şeyi indirmenize izin veren güçlü ve optimize edilmiş sunuculara sahiptir. Bu mod, hiçbir şey ödemeden herhangi bir şey indirmenize izin verecektir. Tüm reklamlar tamamen devre dışı bırakılmıştır, bu da herhangi bir reklam izlemeden bu uygulamayı keşfedebileceğiniz anlamına gelir. Bu uygulamada indirebileceğiniz çok sayıda duvar kağıtları vardır. İşte bu uygulamanın 7 özelliği .yes, her zil sesi Zedge modunda ücretsizdir.
Cihazınız için herhangi bir alarm, bildirim veya zil sesi kolayca indirin. Hafif kaynaklar, kullanımı kolay arayüz, kullanıcılar için çok fazla sempatiye neden olan şeydir. Yayıncı buna çok dikkat ediyor, bu yüzden telefonunuzun eski veya çok farklı olması konusunda endişelenmeyin. İşiniz artık basit. Bu uygulama hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, aşağıda okuyun. Üye olarak giriş yaparken içerik. Bu uygulamada zil sesi, tema, duvar kağıdı ve daha fazlası gibi her şeyi arayabilirsiniz. GIF'leri ve çıkartmaları doğrudan Android cihazınıza kaydedebilirsiniz. Ayrıca, insanların dünyaya paylaşmak için çıkartmalar veya duvar kağıtları olsun kendi kreasyonlarını yüklemelerine izin verir. Benzer Uygulamalar: Her zaman Edge Mod APK ve Green Shark Apkyou, herhangi bir zil sesi arayarak ve indirme düğmesine dokunarak Zedge'den herhangi bir zil sesi kolayca indirebilir. < BR> Bu uygulama ile Android cihazınız için yeni ve ünlü duvar kağıtlarını keşfedebilir ve indirebilirsiniz. Tarzda atılım, özellikle günlük yaşamda bireyciliğe ibadet etme, akıllı telefonları kendi ihtiyaçlarına göre kişiselleştirme fikri, gençlerin her zaman hedeflediği şeydir. Yılın önemli etkinlikleriyle düzenli olarak değiştirildiğinde cep telefonunun ne kadar ferahlatıcı olacağı. Ancak insanların çoğunluğu telefonlarını duvar kağıtlarından temalara kadar özelleştirmeyi sever. Bir duvar kağıdı uygulamasında daha ne arayabilirsiniz? Dünyadaki insanların çoğunluğu gibiyseniz, nerede olursanız olun sürekli kullandığınız bir akıllı telefonunuz var.

HappyMod
İndirmek