World Cricket Championship Lt Mod + APK 5.7.7 Reklamları kaldırmak

World Cricket Championship  Lt MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi World Cricket Championship Lt
Tür Sports
geliştirici Nextwave Multimedia
Boyut 88.61 MB
En son sürüm 5.7.7
mod bilgisi Reklamları kaldırmak
Güncelleme 2024-04-01

World Cricket Championship Lt açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu oyun, maçınızın gündüz ve gece durumunu değiştirmenizi sağlar

Oyuncu adları ve karakter şekilleri o kadar doğrudur ki, saatlerce oynamanın tadını çıkarabilirsiniz. Hintçe yorumunu etkinleştirebilir veya daha profesyonel hale getirmek için yorum yapmak için İngilizce ses kullanabilirsiniz. Oyunda kupa kazanmak için turnuvalar oynayın. Özelleştirme için çeşitli öğeler vardır. Baling için, çizgiyi ayarlamanız, uzunluğu ayarlamanız ve top için mükemmel bir an beklemeniz gerekir.
İnanılmaz 3D grafikleri ve oyun öğeleri var. Oyunda çok sayıda popüler stadyum var. Kendinizi eğlendirmek için oynayabileceğiniz birçok farklı oyun modu var. T20 maçlarını oynayabileceğiniz bir oyun moduna sahiptir. WCC Lite, oyunu daha eğlenceli hale getiren kolay ve basit dokunmatik kontrollere sahiptir.
Maçınızın gündüz ve gece durumunu değiştirmenizi sağlar. Üzerine gerçek para harcamadan oyun içi mağazadan her şeyi satın alabilirsiniz. Maçtan önce hava durumu seçin ve maçınızı daha yoğun ve eğlenceli hale getirmek için gece veya gece seçin. Tüm özelleştirme ürünleri kendi ekibinizde kullanmak için kilidi açılır. Tüm reklamlar oyundan tamamen kaldırılır, bu da can sıkıcı reklamlar tarafından kesintiye uğramadan eşleşmeleri oynayabileceğiniz anlamına gelir.

World Cricket Championship  Lt MOD APK

Bu oyun hakkında milyonlarca inceleme mevcut

Bu oyun hakkında milyonlarca inceleme mevcut ve milyonlarca insan bu oyunu Android cihazlarında oynuyor. Oyunda birçok özelleştirme seçeneği var. Tüm stadyumlar ve yorum seslerinin kilidi ücretsiz olarak kullanılmaktadır. Oyunda uluslararası önde gelen liglerin tadını çıkarın. Kalabalığın en sevdikleri takımları tezahürat ettiğini görebilirsiniz. Pakistan, Hindistan, Avustralya gibi en sevdiğiniz kriket takımını seçin ve çok oyunculu modda diğer oyuncu takımlarına karşı yarışın. Ekibinizdeki oyuncular için farklı isimler kullanın. Kalifiye topa vuran oyuncu ve baller ekleyebilirsiniz. Oyunu oynamanızı daha kolay hale getirmek için bazı ayarları da değiştirebilirsiniz. Sınırsız para ve mücevherlerle birlikte gelir. En iyi şey, ekibinizin her oyuncusuna rulo atayabilmenizdir. Dileğinize göre stadyum seçin ve oynamak istediğiniz perdeyi seçin. Herhangi bir öğeyi oyundaki ücretsiz olarak satın alın.
Test maçlarını da oynayabilirsiniz. Takım istatistiklerinizi artırmak için çeşitli maçlara katılın. Bu oyunun harika bir özelliğidir ve farklı takımlardan XI oyuncularını seçerek kendi takımınızı oluşturmanıza izin verir. Oyundaki hemen hemen her şey ücretsiz ve erişilebilir. Farklı eşyalar satın almak için sınırsız para alın. Önde gelen ligler, turnuvalar, test maçları ve daha fazlası gibi birçok özellik ve oyun moduna sahiptir.

World Cricket Championship  Lt MOD APK

Tüm takımlar ve üniformaları tamamen açılmış

Tüm takımlar ve üniformaları tamamen açılmıştır. Bu öğelerin kilidini açın ve daha harika görünmesini sağlamak için ekibinizi özelleştirin. Sınırsız biletlerle, beklemeden turnuvalara ve liglere kolayca girebilirsiniz. Oyundaki her şey tamamen ücretsiz. Bu oyun versiyonunun size yardımcı olacak sınırsız parası var, ancak oyun içi mağazadan her şey var.
Dünyanın her yerinden farklı kriket takımları var. Bu oyunun en iyi yanı, Hintçe'de yorum özelliğine sahip olmasıdır. Büyük ödüller kazanmak için döndürebileceğiniz tekerlek spin özelliğine sahiptir. Arkadaşlarınıza karşı kriket maçları oynayın ve vuruş ve toplama becerilerinizi gösterin. Oynamak tamamen güvenli ve ücretsiz bir oyundur ve tüm Android cihazlar için son derece optimize edilmiş.

World Cricket Championship  Lt MOD APK

Bu oyun tüm düşük kaliteli Android cihazlarda sorunsuz çalışır

Karakterler yüksek kalitede tasarlanmıştır ve tüm oyuncuların yüz özellikleri gerçekliğe çok benzemektedir. En sevdiğiniz takımı seçin ve büyük ödüller kazanmak için finallerden geçin. Bir sürü inanılmaz ödül kazanabilirsiniz. Bu oyun çok eğlenceli ve stadyumlar söz konusu olduğunda gerçekçi hissediyor. Vuruş stilini seçin ve çekime vurmak için ekranı doğru zamanda kaydırın. Hiçbir şey ödemeden oyunda sınırsız bilet alacaksınız. En sevdiğiniz kriket takımından herhangi birini oyunda seçebilirsiniz ve maçları oynayabilirsiniz.WCC Lite, dünyadaki gerçek oyunculara karşı gerçek zamanlı çok oyunculu maçlar oynayabileceğiniz harika bir kriket oyunudur. Bu oyun hakkında bir inceleme yazmak istiyorsanız, aşağıdaki yorum bölümünü kullanın. Boyut daha hafiftir ve büyük depolama tüketmez. Seçebileceğiniz farklı stadyumlar ve sahalar var. Her kriket takımı seçin ve uluslararası turnuva ve önde gelen ligler oynayın. Super Over ve Super Chase dahil olmak üzere mini oyunlar var.

Bu oyun mobil platformdaki en popüler kriket oyunudur

Bu oyunun son derece optimize edilmiş görsel efektleri ve animasyonları onu serin ve çarpıcı hale getirir. Bu oyundaki stadyumlar çok gerçekçi ve harika görünüyor.WCC Lite Mod, oyunda sınırsız ürünler almanın en iyi yollarından biridir. Biletler çeşitli turnuvalara ve önde gelen liglere katılmanıza yardımcı olacaktır. Kriket ekibinizi üniformayı değiştirmek ve yeni eşyaları ücretsiz almak gibi kolayca özelleştirebilirsiniz. Oyunda sınırsız para alın ve hiçbir şey ödemeden her şeyin tadını çıkarın. Tüm öğeler bu sürümde tamamen açılmıştır. Bu oyun ayrıca test eşleşmesi ayrıntılarını manuel olarak ayarlamanıza olanak tanır. Vuruş, toplama ve tarama için son derece optimize edilmiş kontrollere sahiptir. Tüm düğmeler dokunmatik ekranda mevcuttur ve ekranın üzerinden kayarak komutları basit bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Tüm reklamlar tamamen kaldırılır ve herhangi bir şeyin kısıtlaması veya katılımı yoktur. Scratch'tan yeni kriket takımı oluşturabilirsiniz.Gün oynamak için kesinlikle ücretsizdir ve hiçbir şey ödemeden indirmek için tüm platformlarda kullanılabilir.WCC Lite, Android platformundaki en iyi kriket oyunudur.
Bu oyun onun nedeniyle çok popülerdir. Yüksek kaliteli grafikler ve yüksek optimizasyon. ODI, turnuvalar, test maçları ve T20 serisi gibi farklı oyun modları var.WCC Lite, bu oyunun daha hafif versiyonudur, ancak grafikler o kadar yoğun ve aşırıdır ki, oyunu oynarken her anın tadını çıkarabilirsiniz. Dileğinize göre ekibin üniformasını değiştirin. Bu oyunun en son sürümünü sitemizden alabilir ve arkadaşlarınızla ve dünyanın diğer oyuncularına karşı oynamaktan keyif alabilirsiniz.

HappyMod
İndirmek