World Conqueror 3-WW2 Strategy Mod + APK 1.8.0 Sınırsız para

World Conqueror 3-WW2 Strategy MOD APK Icon
4.6
Uygulama ismi World Conqueror 3-WW2 Strategy
Tür Strategy
geliştirici Easytech
Boyut 89.94 MB
En son sürüm 1.8.0
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2023-06-07

World Conqueror 3-WW2 Strategy açıklaması

Mod Özellikleri:

Dünya Fatih 3'teki Taktikler, harita cephesindeki komuta birimlerinin şeklidir

Dünya Fatih 3'teki taktikler, harita cephesindeki komuta birimleri biçimidir. Conquer modunda, melodik müzik duyacaksınız, ancak bir destanın ihtişamını yayacaksınız. Yüksek taktikler ve strateji gerektiren oyunla, oyuncu yeteneğiyle zayıftan bir orduya bir ordu yapmalıdır. Oyuncuların özgürce deneyimlemesi için 148 büyük ve küçük birim vardır.World Conqueror 3-WW2 Strateji, oyuncuların liderliklerini ordularına komuta etme yeteneklerini göstermeleri için bir oyundur. Oyunu ve deneyimi yetenekli bir komutana dönüştürüleceğini, anıtsal askeri başarılara dokunarak indirelim. Üç Krallık veya Game of Thrones hakkındaki tarihi filmleri hatırlıyor musunuz? Savaştan önce, ordu gruplarının modelinin oklarla, her kanadın hareket yolları ve bunların komutanının durduğu düz bir haritada genellikle bazı sahneler vardı… Eh, burada aynı. Bu orduların her biri, geçmişte ve daha sonra General'in liderliğine savaşın gerçek durumuna bağlı olarak, farklı savaş seviyelerine sahip olacak ve en fazla 4 birime sahip olacak. Bunları yükseltmek de savaş gücünüzü artırıyor. Detay, Dünya Fatih 3'teki görsel dizinin doruk noktasıdır.

World Conqueror 3-WW2 Strategy MOD APK

Resimler tarihi savaşların bağlamını sadakatle yeniden üretiyor

Her birimin yalnızca bir kez hareket edebileceğini veya saldırabileceğini unutmayın (istisnalar dönüşten önce ilan edilmedikçe). Oyunun iki tür haritası var, düz harita ve topografik harita. İnsanlık tarihinin en büyük savaşlarından biri olan II. Dünya Savaşı'ndaki büyük olayları keşfetmenizi sağlar. Ne arıyorsun? Dünya Conqueror 3 Mod APK'yı indirin ve hemen oynayın. Bunun yerine, oyuncuları daha fazla çekecek, oyunla ilgili deneyim daha keyifli olacak. Size bir müfreze veya askeri şirket için komutan olma yetkisi verilecek veya olay yerine ve seviyesine bağlı olarak daha ağır bir sorumluluk alacak. Dokunarak ve sürükleyerek onları niyetlerinize göre ayarlayacaksınız. Ve askeri modda, son derece şiddetli ve heyecanlı her saldırı detayından büyük bir ses sistemini seveceksiniz. Resimler, tarihi savaşların bağlamını sadakatle yeniden üretiyor, silahlardan, silahlardan, füzelerden veya madenlerden şiddetli, felaket seslerini yeniden yaratıyor. Bu oyunun sunduğu zorluklar, 150'den fazla komuta ve askeri inşaat görevi veya oyunun son derece zor sağladığı üç seviyeye sahip 30'dan fazla tarihi kampanya da dahil olmak üzere zorluklar, oyuncunun inşa ettiği ordunun üstün olması gereken takımı gerektiriyor. Bunu yapmak için oyuncu, oyunun sunduğu ilk görevleri tamamlamalı ve askeri gücü güçlendirmek ve güçlendirmek için en makul stratejiyi yaratmalıdır.Dünya Fatih 3-WW2 stratejisinin inşa ettiği senaryolardan oyuncular farklı Dünya Savaşı'na daldırılacak Bağlamlar, şiddetli savaş dönemindeki yıllar ve dönemler boyunca dört yöntem içerir. Buna ek olarak, oyuncular savaşmak istedikleri ülkeleri, daha önce belirlenen stratejilerden, yaratıcı yönleriyle, doğru zamanda saldırı ve gerektiğinde geri çekilecek know-how'ı seçebilirler. Oyuncular sıcak bir atmosferi bu faktörlerden en doğru, çekici ve heyecan verici gerçek yaşam barda hissedecekler.

World Conqueror 3-WW2 Strategy MOD APK

Harita, oyuncuların devam eden tüm durumları takip etmelerine yardımcı olur ve en önemlisi

I. Dünya Savaşı'ndan sonra, II. Dünya Savaşı da kaçınılmaz bir savaştı. Dünya Fatihini denememin nedeni budur. Her askeri birim farklı hücrelerde hareket edecek. Beni şaşırtıyor. Güçlü ordu şiddetli ve dramatik savaşlara hazır. Oyunun poz verdiği karmaşık zorluklar, son derece çeşitli oyun modlarından daha da belirgin olacaktır. Oyunda, her ülkede en az bir saygın general olacaktır. Bu güçlerin özellikleri aşağıdaki gibidir: Her savaşın zaferinden sonra, ordu güçlerinizden biri veya birkaçı için yeni seviyeler, beceri ve silahlar da dahil olmak üzere bir dizi öğenin kilidini açacaksınız. Harita, oyuncuların devam eden tüm durumları ve daha da önemlisi, içeride, dışarıda, mikro ve makroyu takip etmelerine yardımcı olur. Güzel ödüller, gerçekçi ve canlı grafikler ve sesler.

World Conqueror 3-WW2 Strategy MOD APK

Dünya Fatih 3'teki tüm gelişmeler bu haritada gerçekleşiyor

Ama kim olursanız olun, ana göreviniz birimlerinizi düşmana hızlı bir şekilde ulaşmak ve savaşı kazanmak için akıllıca düzenlemek, dağıtmak, komuta etmek ve taşımaktır. Bu benim için cep telefonlarında en iyi klasik strateji oyunudur. Tarihi seven oyuncular. Modların çeşitliliği kısmen oyuncuların sıkılmamasına yardımcı olacaktır ..
Bunu duymuş olabiliriz, ancak insanların geçmesi gereken sertlik ve karanlık sadece sanal gerçeklik (VR) dünyası ve hit oyunlar tarafından tanımlanabilir Anlamanız için. Manipülasyonunuz basitçe dokunuyor, her üniteyi saldırmak veya savunmak için düşman alanına taşımak için sürüklüyor. Sırayla, her küçük birim için hareket veya saldırı sipariş edebilirsiniz. Savaştaki durumlara karşılık olarak, oyunun iki oyun modu vardır: Dünya Fatih 3'teki tüm gelişmeler bu haritada gerçekleştiğinden, son derece önemlidir. Ve bu önemli generali sizin tarafınız için işe almak için gizlice müzakere etmenin bir yolunu bulabilirsiniz.
Birçok insan için çekici olmayabilir, hatta oynamak çok zor olabilir. Yöntemlerden, taktiklerden manevra, komuta generallerine, savaşları ele almaya kadar her şey haritanın düz alanlarında gerçekleşiyor. Strateji oyunlarına bağımlı değilseniz, bu kadar bağımsız ve etkili bir şekilde büyük savaşlara daldıklarında içeriden gelenlerin mutluluğu hissini anlamayacaksınız. Oyunun çok fazla karmaşık grafiği olmamasına rağmen, son derece canlı ve ayrıntılı. Oyuncuları savaş zamanına geri getiren grafik bir stille, oyuncunun görevi lider olmaktır, bir kişi - dünyayı fethetmek için ordusunu inşa etmek için gerçek bir komutan.

Dünya Fatih 3-WW2 Stratejisi, gerçek bir komutan olmanıza yardımcı olacak bir oyundur

Ya komutasındaki diğerleri? Oyunda, her ülke 4 ana askeri kuvvetten oluşur: piyade, topçu, zırhlı ve deniz. Görünüş, silah açıklaması, askeri yükseltmeler gibi diğer görsel detaylar eşit derecede keskin, oynarken oyuncular için büyük heyecan yaratıyor.World Conqueror 3-WW2 Strateji, gerçek bir komutan olmanıza yardımcı olacak bir oyundur. Beş olarak beş farklı oyun moduyla Dünya Fatih 3-WW2 stratejisi setlerinin, kendilerini yetenekli ve yetenekli bir lider olarak kanıtlamak için zorluklar, oyuncular 45 farklı zorluklarla bu modların beşini aşmalıdır. Son derece gerçekçi grafiklerle, oyuncular kendilerini gerçek uzaya daldırmak gibi hissedecekler II. Dünya Savaşı, Soğuk Savaş veya Modern Savaş gibi şiddetli savaş dönemi ve 50'den fazla farklı ülkeyi kapsayan, 200'den fazla ünlü general tarihi dönem boyunca. Heyecan verici ve çekici oyun modlarına ek olarak, oyunun getirdiği değerli ödüller. Grafikler ve ses de oyunun başarısında büyük rol oynuyor.

HappyMod
İndirmek