Widgets Color Widgets + Icons Mod + APK 2.6.0 Kilitli

Widgets Color Widgets + Icons MOD APK Icon
3.7
Uygulama ismi Widgets Color Widgets + Icons
Tür Productivity
geliştirici Androidslide
Boyut 23.02 MB
En son sürüm 2.6.0
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2023-05-24

Widgets Color Widgets + Icons açıklaması

Mod Özellikleri:

Kullanıcılar farklı stiller ve temalara sahip 20.000'den fazla widget'a erişebilir

Elbette cihazınız için arayüzü ayarlamada daha proaktif olacaksınız. Uygulamayı deneyimlediğinizde, kaçınılmaz olarak reklamlarla karşılaşacaksınız. Telefonunuzu her seferinde özelleştirmeyi seven biriyseniz, o zaman birçok uygulamanın tadını çıkarabilirsiniz. , farklı stiller ve temalara sahip 20.000'den fazla widget'a erişebilirsiniz. Bu sistemden birçok widget içerdiğinden telefonunuzun iOS'u görünmesini sağlamakta özgürsünüz.
Cihazlar için widget'ları kullanmak hiç yeni bir şey değildir ve widgetopia iOS 14: widget'ları kullandığınızda widget kullanımı etkileyici hale gelir. Aşağı kaydırmanız ve uygulamanın sizin için sağladığı widget'ları bulmanız gerekir. Aynı zamanda, cihazlar kendiniz oluşturarak, istediğiniz kadar küçük widget'ları toplayan bir widget oluşturabilirsiniz. Belli bir fikriniz olduğunda, yaratıcı işleminizi başlatmak için Oluştur düğmesini tıklamanız gerekir ve sistem size sorar oluşturmak istediğiniz boyutu seçmek için ..

Widgets Color Widgets + Icons MOD APK

Kullanıcılar saat, takvim, not vb. Gibi widget'lar ekleyebilir.

Bu yeni widget Valentine temasıdır, böylece kullanıcılar cihazlarına uygulamak için daha fazla seçenek bulabilir. Her şeyin tercihlerinize bağlı olduğu söylenebilir. Bu uygulama kullanabileceğiniz tonlarca iOS widget içerir. Ayrıca telefonunuzu duvar kağıtlarınız, temalarınız, uygulamalarınız ve daha fazlası ile serbestçe özelleştirebilirsiniz. Telefonlarımıza sık sık bakacağız, bu yüzden duvar kağıdını, temaları ve hatta widget'ları özelleştirmemiz gerekiyor. Telefonunuzu özelleştirmek için en iyi uygulamayı arıyorsanız, şimdi widgetopia indirin ve pişman olmayacaksınız .
Örneğin, saat, takvim, not vb. Gibi widget'lar ekleyebilirsiniz. Hatta iOS cihazlarından widget'lara sahipler, böylece androidinizi birine benzetebilirsiniz. Telefonunuzu öne çıkarmak istiyorsanız, şimdi widgetopia yüklemelisiniz ve ücretsiz widget'lar almalısınız. ve daha fazlası. Basit ve kullanımı kolay arayüz. Bu uygulama ile, iOS'tan Android cihazınıza 20.000'den fazla önceden oluşturulmuş widget'a erişebilirsiniz. Çoğu telefon, eski ve modası geçmiş görünen bazı varsayılan widget'ları içerir.Bir-Bu uygulama ücretsizdir ve bu Bugün her Android telefon için.

Widgets Color Widgets + Icons MOD APK

Tercihlerinize özgü bir widget da oluşturabilirsiniz.

Aynı zamanda, tercihlerinize özgü bir widget oluşturabilir ve birçok küçük widget'ı tek bir widget'ta birleştirebilirsiniz. Widget'lar oluştururken, herkes beklenmedik sorunlarla karşılaşmak istemez ve yaratılışa odaklanmak ister.Temons temaları - Telefonunuzda belirli bir görünüm için gidiyorsanız, widgetopia bu konuda size yardımcı olabilir. Bu uygulama, tatiller, hayvanlar, çiçekler, gün batımı ve daha fazlası gibi belirli bir temalı birçok widget'a sahiptir. Farklı widget seçenekleri-Widgetopia, kolayca kullanabileceğiniz 20.000'den fazla inşa edilmiş widget'a sahiptir. Şimdi, tüm deneyimi serbestçe özelleştirebilirsiniz.
Bir tema ile ilgili çeşitli tasarımlar vardır ve uygulamanın desteklediği widget sayısı oldukça büyüktür. Bu nedenle, uygulamanın sunduğu tüm kaynaklara erişmek için premium sürümün kilidini açmanız gerekecek. Yani, widget'lar nelerdir? Basitçe söylemek gerekirse, bunlar bir uygulama açmadan bilgilere erişebilmeniz için ana ekranınıza eklenebilir. Bu, çok sayıda ücretsiz widget içeren bir uygulamadır. Telefonunuzu tamamen özelleştirmek için widget'ınızı oluşturmaktan da keyif alabilirsiniz. Telefonlarımızda varsayılan olarak zaten çok sayıda widget var. Free Widgets - Şu anda telefonunuzu özelleştirmenize izin veren birçok şeyin tadını çıkarabilirsiniz. İster okulda, işte veya parkta telefonlarımızı çok kullanıyoruz. Bu uygulama ayrıca widget'larınızı oluşturmak için kullanabileceğiniz bir tasarımcı aracı vardır. birçok insan tarafından sevilir ve trend olur. Ayrıca küçük, orta ve büyük olmak üzere üç ana boyut arasından seçim yapabilirsiniz. Bu widget'lar kullanıcı için genellikle çeşitli ve kişiseldir, böylece istedikleri herhangi bir fikri mükemmelleştirebilirler. Ayrıca, uygulamadaki her işlevin simge tasarımlarına erişebilir ve ürününüzde görünebilecek tasarım türünü seçebilirsiniz. Bir Android telefonunuz varsa ve bir Apple cihazı gibi görünmesini istiyorsanız, widgetopia'yı indirebilirsiniz. Bu uygulama hakkında harika olan, widget'ınızı da oluşturabilir ve telefonunuzu özelleştirebilmenizdir.

Widgets Color Widgets + Icons MOD APK

Bu uygulama, oyuncuları widget işlevleri için geçerli olan bir dizi temaya maruz bırakır

Widgetopia iOS 14: Widget'lar, oyuncuları cihazınızda bulunan widget işlevleri için geçerli olan bir dizi temaya maruz bırakır. Önceden sağlanmış widget derilere sarılmayacaksınız, ancak onlar için diğer temaları özgürce seçebilirsiniz. Bundan sonra, ayarlamak için zaman harcayacağınız bir dizi gösterge ortaya çıkıyor ve görüntülenen renkleri, yazı tiplerini, görüntüleri ayarlayabilirsiniz. Uygun fiyatlı oldukları için tadını çıkarmak için çok fazla telefon var ve birçok web sitesine ve uygulamaya erişmenize izin veriyorlar. Burada birçok widget'a dijital saat, tarih, not pedi, grafikler, adımlar, geri sayımlar, pil ve daha fazlası gibi farklı stillerde erişebilirsiniz.
Gerçekten de uygulama, herhangi bir kullanıcının seveceği bir araç olacaktır. Aralarından seçim yapabileceğiniz 60'dan fazla tema var ve bugün bu uygulamayla telefonunuzun tadını çıkarabilirsiniz. Telefonunuzun görünümünü istediğiniz zaman özelleştirmekte özgürsünüz. Telefonları seven biriyseniz, şu anda birçoğunu özgürce indirebilirsiniz. Her gün kullandığımızdan, sadece özelleştirmek için uygundur, ancak biz sadece biz istek. Kolayca kullanabileceğiniz 60'tan fazla önceden yapılmış widget temasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca, kullandığınız sürüme bağlı olarak, ulaşabileceğiniz widget sayısı değişecektir. Uygulamayı kullanırken kullanıcıların seveceği ilginç bir nokta, istedikleri bir widget oluşturabilmeleridir. Uygulama, aşağıdaki özellikleri sağlar. Widget ve Cihaz Temasını Değiştireceksiniz: Şu anda dünyada akıllı telefon kullanan birçok insan var. Bu uygulama ile, bugün herhangi bir telefonda iyi görünen 20.000'den fazla widget'a erişebilirsiniz.

Kullanıcı geri sayım gibi birçok widget'a erişecektir

Widgetopia iOS 14: Widget'ların yeni sürümünde kullanıcılar, yeni güncellenmiş birçok yeni widget bulacaklar. Widgetopia iOS 14: Widgets'ın sağladığı temaların sayısının birçok nedenden kaynaklandığı söylenebilir. Widgetopia'yı da indirebileceğiniz için tüm bunları telefonunuzda tadını çıkarmakta özgürsünüz. Bu temalarla, isterseniz her gün temanızı bile değiştirebileceğiniz için telefonunuzun daha rahat görünmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca şu anda kullanmak için farklı temalar seçebilirsiniz, çünkü bu tamamen ücretsizdir. Bugün kullanabileceğiniz tonlarca uygulama ve web sitesi içeren bu aletlerin tadını çıkarabilirsiniz. Bildiğiniz gibi, widget'lar temel bilgileri yarasadan almak için ana ekranınıza koyabileceğiniz değerli şeylerdir. Burada, geri sayımlar, dijital saatler, saat, tarih, hava durumu, grafikler, adımlar, pil göstergesi, fotoğraflar, ay aşaması, etkinlik halkaları ve daha fazlası gibi birçok widget'a erişeceksiniz. deneyiminiz daha da fazla.

HappyMod
İndirmek