WhatsApp Messenger Mod + APK 2.23.26.11 Sınırsız para

WhatsApp Messenger MOD APK Icon
4.4
Uygulama ismi WhatsApp Messenger
Tür Communication
geliştirici Whatsapp Inc
Boyut 87.11 MB
En son sürüm 2.23.26.11
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2023-12-16

WhatsApp Messenger açıklaması

Mod Özellikleri:

Kullanıcılar WhatsApp uygulaması olan herkese sohbet edebilir, arayabilir ve dosya gönderebilir

WhatsApp Aero bunu çok iyi anlayan bir mesajlaşma uygulaması gibi görünüyor. Bu uygulamada, WhatsApp hesabı olan herkese sohbet edebilir, arayabilir ve dosya gönderebilirsiniz. Bu inanılmaz derecede yenilikçi bir özelliktir, çünkü sadece mesajlarınızı görmek için sürekli internet bağlantısına ihtiyacınız yoktur.
Bu da sınırsız grup sohbetleri oluşturabileceğiniz için de kullanışlıdır. PC/dizüstü bilgisayarınızda WhatsApp Messenger'ı bile kullanabilirsiniz. WhatsApp hesaplarıyla iletişim listenize eklenecek kişileri kolayca görebilirsiniz. Login.send dosyaları için - arayabilmenin ve metin gönderebilmenin yanı sıra, Whatsapp Messenger'da dosya da gönderebilirsiniz.

WhatsApp Messenger MOD APK

Bu uygulama, kullanıcıların dosya göndermesine ve grup sohbetleri oluşturmasına olanak tanır

Toplamda, aralarından seçim yapabileceğiniz 3000'den fazla temanız var. WhatsApp'taki herhangi birinin metinlerini bildirmeden de görebilirsiniz. Bazen yanlışlıkla partnerinize uygunsuz bir mesaj gönderirsiniz ve bunları silmek istersiniz, ancak bunu yapmanın bir yolu yoktur. Artık kullanıcılar grup sohbetinizde özgürce arayabilir ve sohbet edebilirler. Bu uygulama bu kadar popüler. Ve diğer anlık mesajlaşma uygulamaları gibi, Whatsapp Messenger da dosya göndermenize ve grup sohbetleri oluşturmanıza izin verir. Bunu yapmak için WhatsApp hesabınıza giriş yapın.
Ülkenizdeki veya dünyanın herhangi bir bölgesinden herkese çağrı yapmak mümkündür. Sadece indirmeniz ve sevdiklerinizin de işe yaramasına izin vermeniz gerekiyor.

WhatsApp Messenger MOD APK

Bu uygulama çevrimiçi bir mesajlaşma ve mobil cihazlarda uygulama arayan

Kısacası, WhatsApp Aero, uzun süre çalışmanız ve yapışmanız gereken mobil cihazlarda çevrimiçi bir mesajlaşma ve çağrı uygulamasıdır, çünkü tipik bir whatsApp olarak ana özelliklere ek olarak, güvenlik ve güvenlik açısından birçok avantajı vardır. özelleştirmeler. Ancak WhatsApp Messenger, arkadaşlarınızla iletişim kurmak için ses kaydı modunu kullanmanızı sağlar. Daha dikkate değer bir özellik, geçmişte gönderilen mesajların sohbet aramasına gidip konuşmanın anahtar kelimelerini girerek çok hızlı bir şekilde bulunmasıdır. Şimdi WhatsApp Messenger'a sahip olduğunuzda e -posta kullanmanıza bile gerek yok. Bu uygulamada insanlar gerçekten seviyor. Bu uygulamada tüm işlemler hızlı bir şekilde yapılır. Çok fazla grubunuz varsa, bu iyi çalışır. Tıpkı bunun gibi, bu uygulamayı yükledikten sonra ücretsiz olarak keyif alabileceğiniz başka özellikler var. Fotoğraflar, videolar, şarkılar, belgeler, kişiler ve hatta canlı konum gibi kişilerinize kişilerinize ücretsiz arama yapabilir ve medya dosyaları gönderebilirsiniz. Bu özellikler bu uygulamayı WhatsApp APK'dan daha iyi ve farklı hale getirir. WhatsApp Mod APK, şimdi bir sınır olmadığı için hikayenizde istediğiniz kadar uzun metinler yazmayı mümkün kıldı.

WhatsApp Messenger MOD APK

Bu uygulama, çevrimiçi sohbet ve mesajlaşma için tam özel özelliklere sahiptir

Ya bir uygulama varsa, hala çevrimiçi sohbet ve mesajlaşma için tam özel özelliklere sahip WhatsApp gibi, ancak WhatsApp'ın sahip olmadığı bir dizi ekstra özelliğe sahipse? Bunu düşünüyorsanız, bu güçlü WhatsApp Mod uygulamasını kullanmak için hemen indirebilirsiniz, WhatsApp Aero. Konuşmalarda birçok olası sorun var. Bu emojiler herkesin seveceği sevimli, daha komik ve şaşırtıcı. Facebook Messenger ve Viber'in beğenisine rakip.

Bu uygulama, kullanıcıların ücretsiz video ve ses aramaları yapmalarını sağlayan bir çevrimiçi iletişim uygulamasıdır.

Uygulama kütüphanesinde bulunan yüzlerce emoji arasından seçim yapabilirsiniz. Bu özellik ile çevrimiçi varlık özelliğinizi gizleyebilir ve diğer kişilerin çevrimiçi olduğunuzu bildirmesine izin vermeden aktif kalabilirsiniz. Bu şekilde, kimsenin mesajlarını hiç bildirmeden okumakta özgürsünüz. Konuşma yaparken kullanmanız için yüzlerce sevimli çıkartma var. WhatsApp, kullanıcıların dünyanın her yerindeki insanlara ücretsiz video ve ses çağrıları yapmalarını sağlayan çevrimiçi bir iletişim uygulamasıdır. Konuşmayı canlı ve kahkaha dolu yapmak için, uygulamada mevcut olan komik çıkartmaları kullanmalısınız. Son olarak, kişilerinize çıkartma, gif ve ifadeler gönderebilirsiniz. Mesajları zamanında seçmeli bir zamanda planlayın. Aşağıda verilen yorum kutusu, değerli görüşünüzü paylaşmak veya herhangi bir soru sormak istiyorsanız her zaman sizin için açıktır. Şimdi, neredeyse herkes, konumdan bağımsız olarak herhangi biriyle iletişim kurmanıza izin verecek bir anlık mesajlaşma uygulaması kullanıyor.

WhatsApp telefon kişilerini mükemmel bir şekilde senkronize edebilir

Sadece kişiler değil, grup aramaları da yapabilirsiniz, arkadaşlarınızla video görüşmeleri yapabilirsiniz. Dışarı çıkmayı, bir araya gelmeyi planlayın. WhatsApp Messenger telefon numaranızdan bilgi alır, böylece hiçbir şey kaydetmenize gerek yoktur. Sadece indirin ve kullanın. Ayrıca, bu uygulama telefon kişilerini mükemmel bir şekilde senkronize edebilir, bu da arkadaşları ve akrabaları iletişim kurmayı kolaylaştırabilir.
Bu doğrudur. WhatsApp Messenger, kullanma sürecinde sizden hiçbir şey ücret almaz. Mesaj gönderebilir, diğer WhatsApp Messenger kullanıcılarıyla telefon görüşmeleri yapabilirsiniz, cihazınızı İnternet'e bağlayıp bağlıdır. WiFi kullanıyorsanız, hiçbir şey ödemeniz gerekmez. Ve 3G, 4G kullanırsanız, normal boyut için ödeme yapmanız gerekir. O harika. Herhangi bir ülkede arkadaşlar, aile, akrabalarla her yerde, herhangi bir ülkede iletişime geçebilirsiniz. Ancak dikkat edin, polis veya 911 gibi acil durum numaralarını arayamazsınız.

Bu uygulama, hesabınız ve şifrenizle oturum açmaya kıyasla size çok zaman kazandıracaktır.

WhatsApp Messenger, hesabınız ve şifrenizle oturum açmaya kıyasla size çok zaman kazandırır. WhatsApp Messenger'ı yükledikten sonra, uygulamanın selamları tarafından karşılanacaksınız. Ardından telefon numarasını girin. Sistem, sahibinin kimliğini doğru bir şekilde tanımlamak için SMS aracılığıyla size bir erişim kodunu doğrulayacak ve gönderecektir. Ardından, uygulama kişilerinizle senkronize olur, Whatsapp Messenger kullanıcısı olan kişileri otomatik olarak arar. Ting Ting, resmen WhatsApp topluluğunun bir üyesisiniz.

HappyMod
İndirmek