Westland Survival: Cowboy Game Mod + APK 7.2.0 Sınırsız para

Westland Survival: Cowboy Game MOD APK Icon
2.7
Uygulama ismi Westland Survival: Cowboy Game
Tür Adventure
geliştirici Helio Games
Boyut 482.61 MB
En son sürüm 7.2.0
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-14

Westland Survival: Cowboy Game açıklaması

Mod Özellikleri:

Bölgede faaliyet gösteren kötü adamları ve çeteleri ortadan kaldırmaya çalışın

Gece düştüğünde tehlikeler ortaya çıkar. Diğer oyuncular bile sahip olduğunuz eşyaları çalmak için sizi öldürmek istiyor. Bölgede faaliyet gösteren kötü adamları ve çeteleri ortadan kaldırın. Hayatta kalmanız için, şimdi kötü adamları bulma ve ortadan kaldırma zamanı. Mermi almalarına veya asmalarına neden olur.
Sizi canlı tutmanın en önemli şey yiyecek ve sudur. Bonus almak için kovboylar arasında bazı yoğun silahlı çatışmalara katılabilirsiniz. Planın kilidini açtı
8. Neyse ki baskınlarında hayatta kaldığınız için karakterinizin hayatta kalmasına yardımcı olmanız gerekir. Evinizi korumak ve sağlam duvarlar yapmak için zaman ve kaynak yatırım yaptığınızdan emin olun. Bunu yaparken hiç zaman kaybetmeyin.
Kendinizi korumanın en iyi yolu güçlü silahlar hazırlamak ve savaş yeteneğinizi eğitmektir. 1
7 olarak çalıştırın. Ne yazık ki, bu yolculuk pusuya düşürüldü ve sadece hayatta kaldınız. Ana üssünüzü çıkarın: Ana üssünüzde başlayacaksınız - içinde herkesi öldürmek için kullanacağınız bir bıçak olan kırık bir vagon bulabilirsiniz. ana üs. Buradan, bir ev inşa etmeye başlayabilirsiniz. Western Cowboy filmlerinde sık sık gördüğünüz birçok ilginç aktivite. Bu, Westland Survival'da ilginç bir etkinlik olarak kabul edilir. Yürümek yerine bir ulaşım aracı olarak kullanmak, zamanınızı büyük ölçüde kısaltacaktır.Players, Westland Survival'da tanıtılan çevrede düşman birimlerine baskın düzenleyerek işleri daha komik ve daha yoğun hale getirebilir.

Westland Survival: Cowboy Game MOD APK

Bu oyunda hayatı gerçek bir kovboy olarak deneyimleyin

Bunun arkasındaki adamları bulun ve onları darağacına verin, ya da onları bir silahla hızlı bir şekilde çözebilirsiniz.Bölümde hayatta kalma faaliyetleri, Westland Survival modu, gerçek bir kovboy olarak yaşamı deneyimleme hayaliniz varsa sizin için ideal bir oyundur. Ekranın köşesindeki radarda, kırmızı ok düşmanlarınızı ifade eder. Hayatta kalmanız ve kendinizi korumak için silah aramanız gerekir. Bu kötü adamları yok etmek için uzun bir savaştır. Vahşi Batı, paketlerde çalışan haydut, kabileler ve tehlikeli canavarlardan tehlikeli bir şekilde dolu bir yerdir.
Bu topraktan geçerken, taşıma bir haydut tarafından saldırıya uğradı ve Bütün insanlar ölür, sadece seni canlı bırakır. Sınırsız Split
4. Klondike ve Yukon çok fazla altın depolamak için yerler, konvoyunuz daha fazla sömürülecek birçok kişi ile oraya gidecek. Ayrıca, oyuncu seviyeleri yükseldikçe, işçilik sisteminin içeriği açılır, oyuncuya daha üst düzey öğelere erişim sağlar. ASAP: Dışarı çıkın ve kereste almak için bazı ağaçları doğrayın ve sonra bina üzerinde çalışın İlk eviniz.
Kilitli VIP
10. Reklam olmadan ödüllendirin
12. Polis artık işleriyle ilgilenmiyor, sadece kötü adamlardan para alıyorlar ve devam eden tüm kötü şeyleri görmezden geliyorlar. Bir pusudan kurtulandan bir serseri hayatına kadar, arkadaşlarınızın intikamını almanız gerekir. Vahşi doğada bulunan şeylerden, oyuncuların widget oluşturmaları gerekir. Tehlikeli yerlere ek olarak, oyuncular diğer oyuncuların üslerine baskın yapabilir ve her türlü nadir kaynak yağabilir. Sınırsız dayanıklılık
2. Öğelerin koşulsuz işçiliği
3. Günlük yaşam avcılık geyiği, geyik ve diğer hayvanlarla ilişkilidir. Bu oyundaki gerçekçilik onu bu kadar bağımlılık yapan şeydir.

Westland Survival: Cowboy Game MOD APK

Hayatta kalma zorluklarının üstesinden gelin ve çetelerle savaşın

Batı'da hayatta kalmak için kendinizi nasıl savaşacağınızı ve koruyacağınızı öğrenmeniz gerekir. Westland Survival Modu, oyunculara en zorlu koşullarda hayatta kalma ve hayatta kalma şansı verir. Buna ek olarak, oyuncu aynı arabaya binen ve tüm kötü adamları ortadan kaldıranların intikamını almalıdır.Bu yerde hayatı sürdürmek için sömürmeniz için birçok şeyi vardır, aynı zamanda hesaplamalarınızın ötesinde her zaman gizli tehlikeler vardır. Oyuncular tek başına hayatta kalmaktan bıkmışlarsa, arkadaşları davet edebilir ve daha iyi bir yaşam için ortak üsleri bir araya getirebilir.
Tabii ki onların arkadaşları olmayacaksınız, ama iyi insanlar olacaksınız. Buradaki kaynaklar, oyuncuların ahşap, hayvanlar gibi sömürmesi için yeterlidir. Ayrıca, karakter madencilik, günlük kaydı gibi başka şeyler de yapıyor. Hayatta kalma zorluklarının üstesinden gelmek ve çetelerle savaşmak için Westland Survival modunu indirin. Bu oyunun en önemli özelliği, kıyamet sonrası oyunlar yerine yeni bir hayatta kalma duygusu yaratmak için çeşitli ortamlar, kaynaklar, düşmanlar ve daha fazlasıdır. Bu yerde gerçekleşen faaliyetler. Belki de oyundaki göreviniz, bu araziyi yağmacılardan ve polis sisteminden rüşvet kabul etmek için serbest bırakmaktır. Günlük hayata yakın. Buna ek olarak, daha fazla at yetiştirebilirsiniz. Bu vahşi batıda, oyun oyuncuların hayatta kalmak için işçilik sisteminden yararlanmasını istiyor.

Westland Survival: Cowboy Game MOD APK

Bu oyunun grafik kalitesi mükemmel

Üçüncü görünüm size tüm detaylara genel bir bakış sunar. Mod sürümünde, aşağıdaki mod özelliklerine sahip olacaksınız: Oyun Dünya'daki son güne benzer olmasına rağmen, Westland Survival, zorlayıcı içerik ve bağımlılık yapan özelliklerle denemek için hala değerli bir oyundur . Kilitli Ücretli Ürünler
9. Her zaman tüm ham kaynakları bitmiş ürüne hazırlamalı, işlemeli ve şekillendirmelidirler, böylece arazide daha iyi hayatta kalma performansı için silah, ekipman, aksesuar ve daha fazlasını hazırlamalıdırlar. Topraklarda dolaşırken, tümlerle karşılaşacaksınız. Toprağın tehlikeleri - ve hiçbiri diğer oyunculardan daha tehlikeli değildir. Evinizi Koruyun: Daha fazla kaynak elde etmenin çok uygun bir yolunun diğer oyunculardan çalmak olduğunu hızlı bir şekilde anlayacaksınız.
Seviye atladığınızda, sağlığınız ve güç de arttı. Kovboy teması size yepyeni bir deneyim getiriyor. Başka bir deyişle, herkes neredeyse öldürüldü, hepsi kötü güçlerin rejimi altında sahte bir sahne bıraktı.Gen geniş bozkırlarda, oyuncular soğuk bir gece için barınacak bir yer bularak başlayacaklar. Silahlar gibi birçok tehlikeli silahları var, silahlarınızı savaşmaya hazır olmaya hazırlıyorlar. Ayrıca birçok tehlikeli yerde birbirlerini destekleyebilir veya yaşam kalitesini hazırlamak veya iyileştirmek için tüm kaynakları toplayabilirler. Tehlikeler geniş bozkırın her yerinde, sadece kötü adamlar değil, aynı zamanda vahşi hayvanların da sizin üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir. Hayatınıza yerleştikten sonra, başka bir etkinliğe geçmenin zamanı gelecek. En azından beklenmedik koşullarda güvenliği sağlayabilmek için bir yay ve okunuz olmalıdır. Haritadaki her ayrı alan, vahşi batı atmosferi ile dolu iken, her seviyeye göre rastgele bir kaynak düzenlemesi ile otomatik olarak benzersiz seviyeler oluşturacaktır. Her şeyden önce, grafik kalitesi mükemmel, karakteristik atmosfer ve oyunun her unsurunu canlandırmak için canlı efektler.

Bu oyunda rafine ve derinlemesine bir bina sistemi var

Sadece iyi bir oyun değil, Westland Survival'ın grafikleri de çok güzel. Karakterler yenilmez
6. Koşulsuz Yapı
11. Her şeyden önce, grafiklerin ve görüntülerin kalitesi, oyuncuların özleri tam olarak keşfetmeleri için canlı ve esnektir. Oyun, oynarken eğlenceye kesinlikle katkıda bulunan büyüleyici konsol düzeyinde grafiklere sahiptir.
Şu anda bir ev Kötü bir çözüm değil. Gezinin New Mexico, Texas Çöllerine gitmesi gerekiyordu, ancak şimdi plan gitti. Oyuncunun üssü hayatta kalma veya işçiliğin temel dayanağı olacak ve Westland Survival Mod rafine ve derinlemesine bir bina sistemi sunacak. Vahşi Batı'da yaşamanın nasıl bir şey olduğunu her gün deneyimleyeceksiniz. Oyunda, vahşi batıdaki farklı alanları keşfedeceksiniz ve daha sonra bir şeyler inşa etmek için kullanabileceğiniz çeşitli cevherleri ve diğer kaynakları bulmak için. Bir Kuyu Kuyu Yapın: Seviye 8'e ulaştıktan sonra bir kuyu oluşturabileceksiniz. Batı'daki yasalar, bu suçluların kongre örtük olduğu şeylerdir. Ahşap ve taş toplayın, sizi tehlikelerden korunacak kadar küçük bir ev inşa edebilirsiniz. Ancak oyuncular, zararsız nazik bir hayvan olmak için hayvanları evcilleştirebilirler. Kısacası, Wild West'teki arkadaşlarla hayatta kalmak, oyuncuların öfori ve ferahlıklara dalması için her zaman sonsuz eğlencelidir. Oyuncular aynı zamanda arkadaşlarla hayatta kalabilir ve Wild West'i gizem ve potansiyel dolu dolaşırken birlikte ikiye katlayabilirler. Kovboy filmlerinde Batı Amerika tarzı ile grafik tarzı. Sınırsız hasar
5. Ayrıca bir yay ve yay yapmak için bir kütük bulmanız gerekir. Çok sayıda vahşi hayvansınız, ilk başta insanlar için tehlikelidirler. Oyunda gerçekten hazır olduğunuzu hissedeceksiniz, bu da saatlerce oynamayı daha da eğlenceli hale getiriyor.

Kalan birkaç öğeyi toplamalısınız ve bazı öğeler kullanılabilir

Kötü adamlardan oluşan bir soygundan kurtulmanın yollarını arayan bir kovboy karakteri olarak oynuyorsunuz. Zamanla, oyuncular daha iyi malzemelerle yapıları yükseltebilir ve daha fazla tesis oluşturmak için platformları hareket ettirebilir veya genişletebilir. Vahşi Batı'nın sert koşullarında hayatta kalacak tuza sahipsiniz. Ama dikkatli olun, dışarıdaki tek oyuncu değilsin Elinde bir silahla… Sizi soymak isteyen veya sadece Meksikalı bir duruşta size meydan okumak isteyen insanlar da dahil olmak üzere oyun boyunca düşmanlarla karşılaşacaksınız. Ayrıca, eşyalarınızın kaldırılmamasını sağlamak için bir göz tutmaya çalışın. Oyuncular, Uzak Batı'nın ortamıyla vahşi doğada zor bir hayatın tadını çıkarmak istiyorlarsa yeni bir deneyim olun. Westland Survival Mod'un, geniş ve kaynak açısından zengin kullanılmamış toprakları aracılığıyla oyuncuları vurgulamak ve iletmek istediği şey budur. Tabii ki, yaşam kalitesini hazırlamak veya iyileştirmek için çiftlikler ve özel alanlar inşa etmek zorundalar. Bu, oyunda seviyelendirme için gerekli olan bir çalışma tezgahı ve depolama ürünlerini ayarlamanıza izin verecektir. Westland Survival Mod APK Sınırsız Para, Ücretsiz Zanaat + Bölünme Ücretsiz Ücretsiz Madeni Ücretsiz Maden Edin.
Kovboy temalarını seviyorsanız, batıda dolaşmayı ve her şeyi silahla çözmeyi seviyorsanız, harika, bu sizin için oyun. Bir kovboyun hayatını deneyimlemek istiyorsanız, neden bugün Westland Survival'ı oynamıyorsunuz? V1 - VIP etkinleştirilmiş
- Tüm tarifler açık
- Olmasa bile, mağazadaki madeni paralar için ücretsiz satın alımlar Bunlardan yeterince
Menü ile
- Ücretsiz zanaat
- Çalışma tezgahında anında işçilik
- Tek öğelerin çoğaltılması
- Kaynaklar bölündüğünde, sayısı artar
- Serbest inşaat ve ücretsiz yapım ve Yükseltmeler
- İyileştirmelerin 1 madeni para ile hızlanması
- Silah Dayanıklılığı
- Sonsuz Gıda
- Küresel haritadaki tüm olayların kilidini açtı
- küresel haritada yürüyerek anında hareket; (Enerji harcanmazsa, olaylar görünmez) V2 Menü Mod1. Vahşi doğada var olandan kurtulun ve kötü adamları yok etmenin yollarını bulmak. İnsanlar soymak, eğlenmek için öldürmek ya da başka türlü sizi yanlış mı, bu yüzden kendinizi tüm bu tehditlere karşı savunmaya hazır olduğunuzdan emin olun ..
Batı suçlular, ödül avcıları için ideal bir topraktır , kaçakçılar ve hatta katiller. Kalan birkaç öğeyi toplamaya başlamanız gerekir ve bazı öğeler kullanılabilir. Geceleri bir haydut veya avcılık hayvanları olabilirler. Hayatta kalmak ve hayatta kalmak için böyle bir çiftçinin çalışmasını kabul etmeliyiz. Evinizi inşa edin, toprağınızı savunun ve geçimini sağlamak ve adaleti insanlara geri getirmek için bu büyük açık dünyayı keşfedin. Evinizi büyütmek için kereste toplamak için ormana çıkmadan önce yemek yapın.

Oyun Westland tarzı bir hayatta kalma rol yapma oyunu

Polis bile bir avuç dolar karşılığında iyi bir kişi satabilir. Doğru ve yanlış yok, burada sadece zayıf ve güçlü. Karakteriniz bir tüccar. Kendiniz için kıyafetler, eviniz için şeyler ve daha fazlası gibi eşyalar hazırlayabileceksiniz. Oyunda su almak için buna ihtiyacınız olacak, bu da hayatta kalmanız için gerekli. Şimdi, intikam sizi motive eden tek şeydir. Tabii ki, sağlık sorunlarının yanı sıra, etrafınızdaki tehlikelerle başa çıkmaya hazır olmanız gerekir. Kötü adamlar kalabalık olmasına ve polisle işbirliği yapmasına rağmen, bu görevden vazgeçemezsiniz. Oyun oyuncuyu yukarıdan aşağıya bir bakış açısıyla kontrol altına alsa da, hareketteki etkileşimler ve akışkanlık hayatta kalma elemanını uyarır. Açıkçası, diğer oyuncular da bu gerçeğe uydular, bu yüzden eviniz bir hedef olacak. Bir çölün ortası - garip ve tehlikeli bir toprak. Boş zamanım olduğunda, at sırtındayken haritanın veya çobanın etrafında dolaşmayı seviyorum. Oyun, gerçekçi bir stil, canlı görüntüler, parlak renklerle çizilmiş 3D grafiklere sahiptir. Çalışma tezgahının seviye gereksinimlerini görmezden gelin (çalışma tezgahı inşa edilmeli veya inşa edilmeli ve silah dayanıklıdır, aksi takdirde kullanıldığında geri döner) Westland Survival oyunu, Amerika'nın batısındaki bağlamla çok değişkendir. Android için Westland Survival APK'yı, hayatta kalmanızın dengede asılı kaldığı bir MMORPG oyununda aksiyona katılması için indirin. Silahınızı çekmeye ve bu haydutlara biraz adalet çekmeye hazır olduğunuzdan emin olun. Genel olarak dürüst insanlar ve özellikle yalnız yıldız için bir endişe. Buna ek olarak, silah sistemleri de otomatik olarak en yakın hedefi hedefleyerek oyuncunun oyun deneyimini iyice optimize etmeye yardımcı olacaktır. Süreç yoğun ve tehlike dolu olmasına rağmen, bu yerlerin ödülleri ve kaynakları değerlidir ve geliştirmede büyük bir artıştır.Westland Survival Modu, her şey Vahşi Batı ile ilişkili olduğunda olağanüstü bir kavrama sahiptir, ancak içeriği ve oyun hızı çeşitlidir. Bu büyük oyunda hayatta kalacaksanız, deneyimli oyunculardan bazı profesyonel ipuçları isteyeceksiniz - işte oyunu oynarken en kullanışlı olduğunu bulduğumuz bazıları.

HappyMod
İndirmek