Vivid Knight Mod + APK 1.3.1 Reklamları kaldırmak

Vivid Knight MOD APK Icon
4.0
Uygulama ismi Vivid Knight
Tür Strategy
geliştirici Asobism
Boyut 232.32 MB
En son sürüm 1.3.1
mod bilgisi Reklamları kaldırmak
Güncelleme 2022-03-02

Vivid Knight açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyunun ayrılmaz bir parçası, mücevherleri toplama etkinliğidir

Onlara maceraya katılın ve ciddi zorlukların zorluklarını fethetin. Haritalar, yenilik yaratmak için akıllı algoritmalarla rastgele yenilenmiştir. Sahip olduğumuz mücevherlerin gücünü nasıl tam olarak kullanacağımızı bilmemiz gerekir. Yolunuzu engeller ve oyuncunun daha fazla taş toplamasını önlerler. Envanteriniz, taşları araştırmaya ve eşleştirmeye başlamak için doğru yerdir.
Ödenmiş. Dünyanın en korkunç şeyleriyle dolu düz derin zindanları keşfedin. Bu oyunda gördüğünüz görüntüler Japon anime tarzında yapılır. Vivid Knight Mod'un yeni zirvelerine ilerleyebilmeleri için lütfen ekibiniz için en iyi öğeleri bulun. Yaklaşan savaşa hazır mısınız? Vivid Knight'ın ayrılmaz bir parçası, mücevher toplama faaliyetidir.
(oyunun parası)
4. Gem paspas enjeksiyonu. Karakterleri her zamankinden daha iyi ve daha iyi görünümlü hale getirin. Kazanmak, kendiniz için daha fazla ödül alacağınız anlamına gelir. Gem koleksiyonunuzu çeşitli benzersiz güçlerle zenginleştirin. Kombinasyonları faydalı olabilir. Bu mücevherler karakterin dövüş yeteneğini artırma etkisine sahip olacak. Zindandan daha fazla zafer ve daha kolay geçiş şansı getirecek. Taşları toplama süreci birçok tehdit ve engelle karşılaşacaktır. Şeytanlar, götürmenize izin vermeyecek, her bir taş taşıdığı güç kaynağı, herhangi bir dev karakteri yenebilir.

Vivid Knight MOD APK

Vivid Knight'ın keşif kuralları oldukça kolaydır

Yukarıdakilerin hepsini yapabileceğinizi düşünüyor musunuz? Eğer almak istiyorsanız, bu geniş ve gizemli dünyayı hemen keşfedelim. Bu, en güçlü zindanı koruyan patronları yok etmektir. Oyuncuların sadece bir seçeneği vardır. Taşların gücünün kaynağı silah yaratmayı bırakmaz; Vivid Knight için, takım arkadaşlarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir şeydir. Geçen savaşlar, yaralanmalarına veya canavarlar tarafından yenilmelerine neden olabilir.
Bu oyunun keşif kurallarını anlamak ve kimsenin bunu yapmasına yardımcı olmak oldukça kolaydır. Burada karakterin hareket etmesi için farklı yollara karşılık gelen okları seçmeniz gerekir. Mücevherler birleştirildiğinde, heyecan verici yetenekleri aktive ederler. En iyi mücevherleri avlamaya devam edin ve ekibinize ekleyin. Ekipmanı desteklemeden ve eşlik eden enerji kaynakları olmadan çatışmalar olamaz. Hala sizi bekleyen birçok şey var; Yol karanlık tarafından yutulur, ancak herhangi bir zorluğa neden olmaz.

Vivid Knight MOD APK

Oyun, birincil ilginin stratejik unsurları olan bir macera oyunudur

Vivid Knight, birincil ilginin stratejik unsurlarına sahip bir macera oyunudur. İlk adım, kadroya katılmak istediğiniz üyeleri seçmek olacaktır. Düşmanlarını silebilmeleri için karakterinizin savaş yeteneklerini seçin. Karanlığın hüküm sürdüğü yerde, bir patron olarak kabul edilen karakter sizi bitiş çizgisinde bekleyecekti. Bunu iblislerin gözetimi altında yapmanız gerekecek. Bunları bir bekçi ile karşılaşmanın en kötü senaryosunda da kullanacaksınız. Korkunç bir boyuta sahiptir ve kahramanınızı sadece birkaç saldırı ile silebilir. Ani ve hızlı saldırılar herkesi taşa çevirebilir. Oyuncular bu etkinlikten birçok değerli ürün alacaklar. Lütfen modern ve güçlü bir silah sahibi olun.

Vivid Knight MOD APK

Bu oyunda gerçekleşen tüm aktiviteler karanlıkta

Bu dünyada asla biraz sıkılmış hissetmeyin. Kazanmanın tek yolu yeterince güçlü bir dövüş yeteneği oluşturmaktır. Bununla birlikte, düşmanın ininin yolu hala çok uzaktır ve madencilik madenlerinde dev canavarlar tehdidiyle yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Canlı Şövalye'de gerçekleşen tüm faaliyetler karanlıkta. Ama bekleyen çok fazla tehlike olacak.

2. Bir takımın sürekli olarak savaşmaya başlayan en fazla üç üyeye sahip olacak. Bu oyunda göreviniz en değerli mücevherleri bulmaktır. Her kaya içinde ekibinize avantaj sağlayan belirli yetenekler olacaktır. Karakterin daha kaslı hale gelmesine yardımcı olmak için gizlenmiş sihirli gücü kullanın.
Parlak taşlar büyük hazineniz için toplanmanızı bekliyor. Taşları büyük savaşlarda daha kullanışlı hale getirmek için doğaçlama yapabilirsiniz. Bu aksesuarlar her tür kahraman için uygun birçok türe ayrılmıştır. Edinilen becerilerle, Black Cadı ile resmi bir araya gelmeye hazır yeni eşyalar oluşturmak için daha fazla mücevherlere ihtiyaçları var. Bu toprak hakkında bildiğiniz gibi, dünyayı sallamak için tüm güce sahip bir kişi olacak.
Sadece bu değil, aynı zamanda oyun sırasında birçok özellik de göreceksiniz. Saldırıdan, savunmaya iyileşme sağlanabilir. Belirli sayıda seviyeyi geçtiğinizde, en zor zorlukla karşılaşacaksınız. Patron düştükten sonra, bırakılacak birçok farklı ödül olacak. Bir sonraki pozisyondaki tüm zorlukların ve sıkıntıların üstesinden geldiğinde ekip çalışmaları belirgindir. Buradaki canavarların sahip olduğu müthiş güç sizi korkutacaktır.

Oyuncular tehlikeli canavarları yenebilir ve hızla devam edebilir

Katıldığınız seviyeyi tamamladığınızda bunları alacaksınız. Savaşınız sırasında birkaç avantajı artırın. Bu şekilde, tehlikeli canavarları yenebilir ve hızla devam edebilirsiniz. Sadece göremediğiniz karanlığa maruz kalırlar. Bununla birlikte, bulmak zordur ve onları düşmandan almak için hayatınızı feda etmelisiniz. Arkadaşlarınızı mücevherlere dönüşme lanetinden kurtarın. Bir patron korkunç dövüş yeteneklerine sahip olacak. Hala takım arkadaşlarınız varsa, hala yoldaşlarınız varsa, bu daha heyecan verici ve anlamlı bir yolculuk olacak.
hepsi en yüksek kalitede asobizm geliştiricileri tarafından oluşturulan ürünlerdir. Sonra bir seviye seçin ve karanlık ve korkutucu bir zindana taşınacaksınız. Kopyalar kazanabilir ve mücevherlerinizi yükseltmek için bunları birleştirebilirsiniz. Yalnızca geçtiğiniz yerler ışıklarla aydınlatılacaktır. Bu yüzden oyuncuların görevlerini yerine getirmeleri daha kolay. Taşların dünyası sizin tarafınızdan fethedilecek, hızlı ilerleyecek ve korkunç siyah cadının inini alacak.

Oyun size en son deneyimi getirecek

Stamina Regen. Patrona ulaşmadan önce gardiyanlarını geçmeniz gerekecek. Bu aksesuarlar orada gizemli sandıkları olan zindanlarda bulunabilir. Onları kurtarmak için yapabileceğiniz, taşlardan bir mucize iksiri yaratmaktır. Bu yolculuk sadece tehlikeli, heyecan verici ve korku dolu olacak.
1. Savaş, iki taraf arasında dönüşe dayalı bir saldırı ile gerçekleşecek. Yükseltme ve rasyonel olarak savunmak ve saldırmak için gerekli becerileri kullanın. Bir aksesuar setinin silah, zırh, kalkan, uyluk zırhı, kasklar ve mücevherleri olacaktır. Bunlar saldırı, savunma, hız veya HP gibi istatistikleri artırmaya yardımcı olacaktır. Bunlardan birinden kapıyı koruyan canavarlardan bahsedilebilir. eşleşen mücevherler. Başlamaya hazır mısınız? Vivid Knight size en son deneyimi getirecek; Ana faaliyetler yolu bulmak, savaşmak ve mücevherleri toplamak olarak tanımlanır.

HappyMod
İndirmek