Vector: Parkour Run Mod + APK 2.1.0 Sınırsız para

Vector: Parkour Run MOD APK Icon
4.7
Uygulama ismi Vector: Parkour Run
Tür Arcade
geliştirici Nekki
Boyut 146.47 MB
En son sürüm 2.1.0
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-10

Vector: Parkour Run açıklaması

Mod Özellikleri:

Vektör, aksiyon oyunları ve arcade oyunları oynamayı seven tüm insanlar için uygun bir oyundur

Parkour atlet olmak için sadece bir tişört, bir çift pantolon, bir çift spor ayakkabısı ve eğitime ihtiyacınız var. Unutmayın, güvenlik personeli her zaman hemen arkanızdır. Ayrıca, arka plan sesleri daha fazla gerginlik yaratır ve daha fazla seviye fethetmeye motive olur. Sonuçta, oyun yarışındaki tüm finansal sorunlarınızı bitiş çizgisine çözmektir. Tam hızda koşması gerekiyor. Gadget'ları kullanırken oyuncu görevlerini ve zorluklarını zorluk çekmeden yerine getirebilir.Gasik olarak, vektör oynarken hala iyi görünüyor ve hissediyor ..
Yeni seviyeleri açmak için yıldız toplamanız gerekiyor. Vector, birçok kullanıcı arasında oldukça büyük bir hayran kitlesine sahiptir. Dünyanın kimsenin özgürlükle hareket etmesine izin vermeyen birçok kuralı ve standardı vardır. Bu nedenle vektör, aksiyon oyunları ve arcade oyunları oynamayı seven tüm insanlar için şiddetle tavsiye edilir. Ayrıca mobil bir oyun olmak, istediğiniz yerde vektörün tadını çıkarabileceğiniz anlamına gelir.

Vector: Parkour Run MOD APK

Bu oyundaki rol, yakalanmadan özgürlüğü için koşmalı

Hissettiğim kadarıyla, Vector'un kontrol sırasında biraz gecikmesi var, bu yüzden buna alışmak için birkaç kez oynayabilirsiniz.
Arcade oyunları şaşırtıcı ve farklı özellikleri nedeniyle çok ünlü ve popüler. Bu, mod sürümünü çok popüler ve ünlü hale getirir. Oyuncu vektör oynarken bir takım zorluklarla uğraşmalı çünkü yakalanmadan özgürlüğü için çalışması gerekiyor.Grafikler ve kullanıcı arayüzü herhangi bir çubuk animasyonuna veya çubuk tarzı oyuna benziyor.
Hikaye modunda, Office çalışan Guy.Vector, tüm içeriği birkaç saat içinde oynayabileceğiniz bir oyundur, ancak ücretsiz olduğunuzda daha fazla kez oynamak istersiniz.Vector Mod APK birçok zorluk ve engel içerir. Neyse ki, güvenli bir şekilde iniyorsunuz ve çatılardan uzaklaşıyorsunuz.

Vector: Parkour Run MOD APK

Bu oyundaki görev koşmak, atlamak, tırmanmak, yuvarlanmak gibi her şeyi yapmaktır

Para oynayarak ve toplayarak yeni becerilerin kilidini açabilir ve öğrenebilirsiniz. Oyuncu, arkadaşlarını arkadaşlarıyla eşleştirirken eğlenceli vektör seviyesini oynamaya ve artırmaya davet edebilir. Herhangi bir öneriniz veya sorgularınız varsa, aşağıdaki yorum bölümüne ulaşmaktan çekinmeyin. Yine de, bunu işin ortasında oynamayı tavsiye etmememiz. engellerin üstesinden gelmek ve bitiş çizgisine koşmak için. Bu gadget'lar şehirden daha iyi bir şekilde kaçmasına yardımcı olacaktır. Karakteriniz, kovalamalar sırasında daha yetenekli hale gelebilecek olan oyun, zor durumlardan kaçmak için kullanabileceğiniz birden fazla parkur hareketine de sahiptir. 100'den fazla farklı hareket arasında seçim yapmaktan çekinmeyin ve inanılmaz becerilerinizi kullanarak harika kaçışlar yapın.

Vector: Parkour Run MOD APK

Zafere giden yolu mümkün olduğunca hızlı koşmak ve tüm engellerden kaçınmaktır

Karakterinizin her türlü engelden kaçmasına ve özgürlüğünü kazanmasına yardımcı olurken, vektördeki benzersiz parkur koşu stillerini kullanın. Daha iyi çalışan deneyimler için birden fazla meraklılar ve yeni beceri hareketleri toplayın. Heyecan verici skor tabloları için dünyanın her yerinden oyunculara meydan okuyor. Vektörde keşfedilecek çok eğlence var.
Unutmayın, güvenlik her zaman geride. Yani, zaferin yolu mümkün olduğunca hızlı koşmak ve tüm engellerden kaçınmaktır. . Her hareketin çok gerçekçi olduğuna tanık olurken nefes nefese kalmanız gerekecek. Böyle bir sofistike seviyeye ulaşmak için Vector Full, ünlü Cascadeur animasyon araç setini kullanır.

Gerçekçi Cascadeur animasyon araçları tarafından yaratılan güzel ve etkili kaçış hareketlerinin tadını çıkarın

İlk kez, Android oyuncuları Parkour'dan ilham alan benzersiz platform oyununu deneyimleme şansına sahip olacaklar. Oyundaki büyük Parkour Moves koleksiyonundan inanılmaz hareketler yürütmekten çekinmeyin. Gerçekçi Cascadeur animasyon araçları tarafından yaratılan güzel ve etkili kaçış hareketlerinin tadını çıkarın. Aslında bunu kendiniz yapıyormuşsunuz gibi hissediyor. Böyle durumlar gerçekleştiğinde çok şaşırmayın! Ancak, herkes bunu yapma becerisiyle doğmaz. Dünyanın her yerinden çevrimiçi arkadaşlardan sürekli pratik yapmanız ve öğrenmeniz gerekecektir. Hem müttefikleriniz hem de rakipleriniz.

Oyundaki görev, nihai hedefe ulaşmaları için onları kontrol etmek ve yönlendirmektir.

Hikaye modunda, oyuncular çalışanın rolünü üstlenecek ve kendi rolleri kaçmak için ellerinden geleni yapacaklar. Engelleri önlemek ve her seviyenin sonuna ulaşmak için gereken becerilerden bazıları olacaktır.
Vektörde yalnız savaşamazsınız. Birikmiş deneyime zaten güveniyorsanız, artık 3 kişilik bir orduya katılabilirsiniz. Göreviniz, nihai hedefe ulaşmak için onları kontrol etmek ve yönlendirmektir. Ancak, lider olmak düşündüğünüz kadar kolay değildir. Kendi doğal becerilerinizin yanı sıra, takım koordinasyonu daha önemlidir. Bu sayede grubunuz sorunsuz çalışacaktır. Oradan, hepsi zor arazinin üstesinden gelmek için birlikte çalışacak, birçok ipucu geri getirmek ve bir sonraki seviyeler için yağma.

HappyMod
İndirmek