room6 Mod + APK 3.0.10 Ücretsiz ödedi

room6 MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi room6
Tür Adventure
geliştirici Room6
Boyut 306.44 MB
En son sürüm 3.0.10
mod bilgisi Ücretsiz ödedi
Güncelleme 2023-12-15

room6 açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu oyunda yalnız, duygusal yolculuk kesinlikle her oyuncunun hıçkırmasını sağlayacak

Onun arka planı neydi, hafızasını tamamen kaybetmeden önce ne oldu? Gerçek dışı yaşamdaki yalnız, duygusal yolculuk kesinlikle her oyuncunun hıçkırmasını sağlayacaktır. Onunla birlikte gelin ve kendi sonunu getirin. Hem grafikler ve müzik, gerçek dışı yaşam oyunu için nadir bir melodram yarattı. Hikayeler veya karakter bağlantıları da benzersiz ve derindir, insanları birçok etkinlik yoluyla en heyecan verici deneyimleri ve duyguları getirmeyi vaat eder. Oyuncunun Hal ile yolculuğu birçok bulmaca veya sorunla karşılaşırken birçok zorluk ve karmaşık yerden geçmek zorunda kalacaktır. Yolculuğu sırasındaki eşyalardan, kapsamlı kullanım için otomatik olarak sevimli ve adanmış küçük bir torbaya girecek.
Aklında kalan tek şey “Miss Sakura” adıydı. Bu yüzden her dokunduğunuzda, bir öğenin anısına bakın, farkı görmek ve bu değişikliğe yol açan neler olduğunu tahmin etmek için o bellekteki görüntüyü şimdiki zamanla karşılaştırmanız gerekecektir. Buradaki tüm hareketler ve görüntüler oldukça basittir, ancak sanatsal ilham ve duygusal bağlantısı her şeyden önce şaşırtıcıdır. Bu, oyuncunun macerasını teşvik edecek ve her zaman hareket etmelerini ve bir şeyler toplamak için birçok nesne ile etkileşime girmesini sağlayacaktır. İstihbarat veya mevcut ipuçlarına dayanarak, anahtarlar veya uyumlu şeyler oluşturmak için bulmacalar bulmaları veya mevcut öğeleri birleştirmeleri gerekir. Oyunun retro grafiği de her şeyi canlı ve duygusal olarak çiziyor, her ayrıntıyı önemli hale getiriyor ve oyuncuların devam etmek için onlara güvenmesi gerekiyor. gerçek olmayan yaşamdaki piksel sanat, bu kelimenin piksel sanatı kavramını tamamen değiştirecektir. Birçok bulmaca karmaşıktır ve herkesin mesajlarda mesajları deşifre etmesi veya anormallikler araması için sürekli olarak adapte olmasını veya akıllı olmasını gerektirir. Duygular ve oyun açısından, dünyanın sırları ile küçük kız Hal çevresinde zavallı bir yolculuk yapıyor.

room6 MOD APK

Oyunun dünyası Pixel Art Style'dan yaratıldı

Şimdi bu güzel, duygusal küçük oyunu tekrar mobile üzerinde oynayabilirsiniz.Nreal Life, aklını kaybeden küçük bir kızın hikayesidir. Oyundaki tüm ilerlemeler yatay ekranda gösterilmiştir. Hayal ettiğimiz gibi tıknaz, monoton ve sıkıcı değil, gerçek dışı yaşamdaki her şey taze ve rüyalarla dolu nefes aldı. Gerçek dışı yaşamdaki arka plan müziği piyano cıvıltısının, cilt sıkılığının sesine dayanmaktadır.
““ ” Bayan Sakura ”, ona ne olduğunu öğrenmeden önce bulunmalıdır. Hafıza dokunuşunu ipuçlarını bulmak için kullanacak. Meraklı oynamamış insanları yapar, oynayanlar sadece devam etmek ve hikayenin sonunu keşfetmek istiyor. Birçok öğenin de belirli kullanımları olacaktır, bu nedenle sürekli kullanım için uygun yerlere veya zorlukların ve bulmacaların üstesinden gelmek için en büyük ihtiyaç duyan zamanlarda her zaman öncelik vermelidirler.

room6 MOD APK

Unreal Life etkileşimli bir bulmaca oyunudur

Geçmişin anılarını şimdiki zamanla karşılaştırın, gizemleri çözün ve bu atmosferik bulmaca macera oyununda kızı ve trafik ışığını takip edin. Sürekli olarak ilerleyecek, etrafa bakacak, etkileşimli bulmacaları çözecek ve karakterin bellek parçalarını bir araya getirmek için nesneler toplayacaksınız. Yol boyunca, anılarını zenginleştirmek için sürekli olarak nesneler alacak. Bu, gerçek dışı yaşam planının aktarmaya çalıştığı belirsizliğe ve üzüntüye yanlışlıkla (veya kasıtlı olarak) uyan budur. Oyuncular, retro grafiklerin her kareye getirdiği güzel ve sürükleyici sahnelerin tadını çıkarırken geçmiş ve gerçeklik arasında ona eşlik edecekler. Bu nedenle, bir şeyleri bağlayabilme yeteneği ile birlikte, küçük kızımız her yerde dolaştı, aradığı kişiyi bulmak için küçük ipuçlarını takip etti. Bazen tam olarak doğru değil. Ancak oyunun getirdiği manevi değer ve güzel duygular, kaotik günler için eşsiz bir eğlence yemeği olacak. Birçok yerde de arsada büyük ilerlemeler yaşar ve HAL'ı tüm denemeler boyunca kontrol ederken herkese yeni maceralar ve duygular getirmeyi vaat eder.

room6 MOD APK

Geçmişi hayal etmek ve bulmacaları çözmek veya hikayelerle ilerlemeyi çözmek için şimdiki zamanla koordine etmek

Eylemleriniz, seçimleriniz hikayenin sonunu etkileyecektir. Geliştiricinin genel renk tonunu seçme, rüya gibi mavi rüya görme biçiminden, oyundaki ana kız karakterinin görüntüsünü oluşturma biçimine kadar, aynı zamanda kırılgandır. Bu aynı zamanda cep telefonunda çok fazla gürültülü çekim oyunu olduğunda gerçek dışı yaşamın büyük bir faktörüdür. Tüm mekaniğin ve gerçek dışı hayatın oyununun en ilginç yönü, geçmişi hayal etme ve bulmacaları çözme yeteneğidir. veya hikayelerle ilerleme. Bu Hal'i daha da belirgin hale getiriyor ve sevimli ve masum etkileşimleri ile oyuncular üzerinde güçlü bir izlenim bırakacak. , Hako 生活, Room6 ve Yokaze. Zorluk, mümkün olduğunca çok nesne bulmaktır. Ayrıca, oyuncular çantalarını nasıl düzenleyeceklerini bilmek zorundadır, böylece eşyaların depolanması normalden daha çeşitli ve daha da kolayca çıkarılırlar. Bu nedenle, oyunun herkesin Hal'in kaderi veya gizemli potansiyeli hakkında daha fazla bilgi edinmesi ve daha fazla bilgi edinmesi için dörtten fazla farklı sonuna sahip olacak. Dahası, geçmişi hayal etme ve şimdiki zamanla karşılaştırma yeteneği de uygundur, bir yol bulma veya her zamankinden daha zengin ve daha duygusal bir bulmacayı çözme ..

Oyun, bellek parçalarını nasıl görüntülediğinize ve değerlendirdiğinize bağlı olarak en fazla 4 farklı sonuna sahiptir.

Piksel bulmaca oyunlarını sevenler için bu unutulmaz bir anı olmalı. Ayrıca, hikayenin sessiz atmosferini de tasvir ediyor. Yeni yerler veya kapılarla devam edecek öğeler. Gerçek dışı yaşam hikayesinde, oyuncunun seçimleri Hal'in yaşamını veya iç yaşamını önemli ölçüde etkileyecek ve bu da birçok yönden önemli ölçüde değişmesine neden olacaktır. Seçim sistemi aynı zamanda sofistike ve derinlemesine, bir oyuncunun vereceği her kararın büyük bir duygusal etkiye sahip olacağına ve iki kez düşünmelerini sağlayacağını vaat ediyor. Yoldaki nesnelerden elde edilen bellek parçalarını değerlendirin. Kendinizi kaybetmek, geçmişi unutmak ve kendinizi şimdiki zamanın güzel dünyasına dalmak mı istiyorsunuz yoksa çok fazla acı bilmesine rağmen kendiniz hakkında daha iyi anlayan gizemleri öğrenmek mi istiyorsunuz? Hangi yolun her bir oyuncunun düşüncelerine ve eylemlerine bağlı olduğunu seçmek. Kısa, gerçek dışı yaşam küçüktür, oyun oldukça basittir, toplam süre oyuncunun boş zamanlarına bağlı olarak sadece 7-10 saattir. Zamanla, sırlar kademeli olarak ortaya çıkacak ve oyuncunun etkisi veya seçimleri genel olarak büyük değişikliklere sahip olacak ve yeni sonlar açarken Hal'in ruh halini teşvik edecek. Hal'ın da garip geçmişleri var, bu yüzden oyuncu Hal'i yenmek veya bulmacaları etkili bir şekilde çözmek için kilit anları bilmeli.

HappyMod
İndirmek