Grand Hotel Mania: Hotel games Mod + APK 4.5.8.4 Ücretsiz satın alma

Grand Hotel Mania: Hotel games MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Grand Hotel Mania: Hotel games
Tür Arcade
geliştirici Deuscraft
Boyut 140.26 MB
En son sürüm 4.5.8.4
mod bilgisi Ücretsiz satın alma
Güncelleme 2024-03-27

Grand Hotel Mania: Hotel games açıklaması

Mod Özellikleri:

En yetenekli yönetici olmak için otelinizi sıradan bir otelden daha mükemmel hale getirin

Bir otelin iyi hizmeti olup olmadığını yargılamak için insanlar otelin hazırladığı yemeği değerlendirir. Bu nedenle, çok uzun süre bekleyen kimseyi bırakmadan tüm müşterilerinize hızlı bir şekilde hizmet verebildiğinizden emin olun. Grand Hotel Mania'da geliştirilen yeni hikayeler güncellenmiş sürüm yayınlandığında vazgeçilmezdir. Otel konuklarını barındırmaya karar verdiğinde cesur bir hareket olacak, özellikle Pandas.Grand Hotel Mania, en yetenekli menajer olduğunuzda sıradan bir otelden daha mükemmel. Bu yüzden mutfağa gidin ve müşterileriniz için kendi lezzetli yemeklerinizi pişirin. Otelin rengi, iç ve tasarım stili gereksinimlerinize göre özelleştirilecektir.

Grand Hotel Mania: Hotel games MOD APK

Oyuncular, bu üç arkadaşın yanlarında getirdiği sorunlarla uğraşmak zorunda kalacaklar

Sadece bir küçük otel ile zengin olamazsınız. Tabii ki, madeni para kullanmakla karşılaştırıldığında, kristaller kullanmak daha fazla verimlilik getirecektir. Bu üç arkadaşın yanlarında getirdiği sorunlarla uğraşmanız gerekecek. İlkinde, özellikle iş dünyasında kolay ve başarılı bir şey yok. Sahne, en gerçekçi şekilde ele alınan bir dizi etkinlik ile hareket ediyor. Özel istekler için müşteriler sizi her zaman bir gün boyunca meşgul ediyor. Bazı oyuncular yeni etkinliğe katılmayı dört gözle bekliyorlar ve güncellemede birçok farklı hikaye ile bu istemek isteyeceğiz. Sadece tutku başarılı olmanıza yardımcı olabilir. Paralara ek olarak, seviyeleri tamamlamak ve oteli yükseltmek için kristalleri de kullanabilirsiniz. Bu makalenin altındaki bağlantılar aracılığıyla oyunu indirerek otel işini çalıştırmaktan daha fazla eğlenin.

Grand Hotel Mania: Hotel games MOD APK

Birkaç oda ve düşük servisi olan küçük ölçekli bir otelin sahibi olmak

Grand Hotel Mania'ya gelince, az sayıda oda ve düşük servisli küçük ölçekli bir otelin sahibi olacaksınız. Bu Grand Hotel Mania'nın can sıkıntısını çabucak alacağına inanıyorum. Ama bunu sizin için zorlaştırmayacaklar. Görüntü kalitesi, deneyimlerken size daha harika bir his verecektir. İyi hizmet ederseniz, müşteriler sizin için beğenileri bırakarak minnettarlıklarını gösterecektir. Başa çıkacak birkaç sorunu var. Oteldeki diğer küçük hikayelere çözümler bulmanıza yardımcı olmak için sorunlarını kullanabileceksiniz. Daha fazla oda ile yapacak daha çok işiniz olacak. Oyun seviyeniz daha yüksek bir seviyeye ulaştıkça müşteriden alınacak para miktarı artar. Ana göreviniz, oteli yükseltmek için görevleri yerine getirmek, daha rahat, lüks ve çekici hale getirmektir. Bir moderatör olarak, her müşteri talebine hızlı bir şekilde yanıt vermeniz gerekir. Grand Hotel Mania'nın menüsü, makarna, pizza, suşi, kahve, yeşil çay, vb. Dahil çok çeşitli yemeklere sahiptir.

Grand Hotel Mania: Hotel games MOD APK

Oyun renkli ve canlı 3D görüntülerle tasarlanmıştır

Müşterilerin istediği her şey tatmin edebileceğinizden emin olun. Konukların çok uzun süre beklemesine izin verirseniz, yine de onlara tam olarak hizmet etseniz bile memnuniyet azaltılacaktır. Otel yönetimi pozisyonları için birkaç yeni gereksinim olacaktır. Otel işini yürüterek zengin olma konusunda tutkuluysanız, bu oyunu görmezden gelemezsiniz.Grand Hotel Mania'ya katılın, otelinizi büyük inşa edecek ve konuklar için favori bir yer yapacaksınız. Yeni ve Grand Hotel Mania'nın nasıl çalıştığına hala aşina değilseniz, seviyeyi daha kolay hale getirmek için yardımı kullanabilirsiniz. Onlara eşlik etmek, bir yöneticinin rolünü fark etmenize yardımcı olan birçok durumdur. Ayrıca, otelin diğer hizmetleri sunmak da sizi daha fazla gelir sağlar. Öncelikleri belirleyin ve insanlara olabildiğince çabuk hizmet edin. Yetersiz bir başlangıç ​​getirisi ile, otelinizin daha iyi hale gelmesi için akıllıca yükseltin. Anlamlı faaliyetler size daha fazla deneyim ve birçok insanla etkileşim kurma fırsatı verecektir. Butler, otelinizi ziyaret edecek değerli bir konuktur.

HappyMod
İndirmek