Truckers of Europe 3 Mod + APK 0.45.2 Sınırsız para

Truckers of Europe 3 MOD APK Icon
4.7
Uygulama ismi Truckers of Europe 3
Tür Simulation
geliştirici Wanda Software
Boyut 533.3 MB
En son sürüm 0.45.2
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-21

Truckers of Europe 3 açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyundaki gerçekçi yollar sizi bu oyuna bağımlı kılacak

Aynı zamanda, oyunda bir miktar para toplamak için her zaman doğru geçmeniz ve tamamlamanız gereken görevler olacaktır. Oyunda ne var. Bu gereksinimi iyi tamamlarsanız çekeceğiniz fragman türünü ve alabileceğiniz para miktarını göreceksiniz. İşletmeler, spor salonları, arabalar ve hatta kamyonlar gibi çeşitli konular hakkında birçok simülasyon oyunu var. Burada, gerçekçi grafiklerin ve fiziğin tadını çıkarabilirsiniz, bu da deneyimi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Farklı şeyler yükleyebileceğiniz ve farklı yerlere yolculuk yapabileceğiniz için kilidini açmak için farklı kamyonların tadını çıkaracaksınız. Bu oyun, gidebileceğiniz farklı yerlere karşılık gelen çeşitli işlerdir. Yaşamak için bir kamyon sürmenin nasıl bir şey olduğunu deneyimlemek istiyorsanız, Avrupa'nın Truckers 3 modunu indirin. Ayrıca, gerçekçi yollar sizi bu oyuna bağımlı hale getirecektir.

Truckers of Europe 3 MOD APK

Oyuncular tamamen etkileyici kamyon sürüş simülasyonu oyununa gidecek

Avrupa Kamyoncuları 3 modunda, oyuncular tamamen etkileyici kamyon sürüş simülasyonu oyununa gidecek ve burada birçok farklı çevresel unsurla geniş dünyayı keşfedebileceksiniz. Alındıktan sonra, aracınızı römorka sürecek ve HUD'yi belirlenen konuma kadar takip edeceksiniz. Farklı etkileyici ortamlara sahip birçok ülkede seyahat edeceksiniz ve yeni unsurlar gördüğünüzde merakınızı tatmin etmenize yardımcı olacaktır. Şimdi Avrupa'ya gidin ve eğlenceli bir deneyimin tadını çıkarın. Burada zevk almanız için her türlü yük ve sürüş koşulları var. Yarı kamyonunuza da ekleyebileceğiniz farklı fragman kargo seçenekleri vardır. Farklı fragmanlar ve kargo seçenekleri, gerçekçi deneyimin tadını çıkarırken seçilebilir.Yakın, şimdi eğlenmek için birçok simülasyon oyunu bulabilirsiniz, ancak Avrupa kamyoncuları 3 Mod pastayı alır. Gerçek yollar, koşullar ve yükler - Bu oyun hangi kargo alacağınızı ve römorkları kullanacağını seçmenizi sağlar ..
Özellikle, bir kamyon sürerken gerçekçi bir his için görüntüleme açısını değiştirebileceksiniz veya bir römork taşırken kontrolleri ayrıntılı olarak ve herhangi bir hata olmadan sürülecek şekilde ayarlayın. dikkat et. Keyifli olanlardan biri, Avrupa Kamyoncuları 3 Mod olarak adlandırılır. Burada tüm Avrupa'ya çeşitli kargolar sunmak da dahil olmak üzere burada yapmanız gereken çok iş var. Keyfini çıkaracak bir kamyon oyunu arıyorsanız, işte bu.

Truckers of Europe 3 MOD APK

Oyun, istekleri tamamlamak için zaman harcayacağınız bir kamyon sürüş simülasyon oyunudur

Aynı zamanda, bu da her türlü işi alacağınız ve araba yolunuzda yeni şeyler keşfedeceğiniz yerdir. Bu bir simülasyon oyunu olduğundan, yakıt deposu veya aldığınız hasar gibi oyuncuya gerçekçi unsurlar da getirilir. Bu oyunda yaşadığınız sürüş deneyimi, gibi birçok faktörle tamamen büyüleyicidir: Direksiyon simidini, hassasiyetinizi ve grafiklerinizi ayarlarda ayarlayabilirsiniz. Kamyon sürebilir misiniz? Birçok kamyon ve römorkun kilidini açın - birçok oyuncu araba oyunlarını sever çünkü bir oyunda farklı araçlar kullanırlar. Bu oyundaki grafikler gerçekçi ve her zaman tadını çıkarabilirsiniz. Bu nedenle, oyunun başında aldığınız görevi tamamlamak için bu kamyonun sahip olduğu tüm işlevlerden yararlanmanız gerekecektir. Simülasyon oyunlarıyla dolu bir oyun dünyası görüyoruz, bu da eğlenceli oyunlar olduğu için iyi bir şey. Her zaman tadını çıkarabileceğiniz farklı kategorilere ayrılırlar. Aynı şey, satın almanız ve sürmeniz için çok sayıda kamyon olduğu için de geçerlidir. Her kamyonun farklı sürüş deneyimleri sağlayacak farklı fiyatları ve istatistikleri vardır. Bu iki faktör, oyuncuların taşımanızı etkilemesini gerektiren oyuncuların dikkatini çekmesini gerektirir.Bu, birçok oyuncunun daha fazlasını isteyen sevgili dizinin üçüncü taksitidir. Birçoğu simülasyon nişinde, çünkü birçok insan bu oyunlardan hoşlanıyor. Sıkı alanlar ve trafikten örme ve kargoyu güvenli bir şekilde sunma yeteneğiniz en büyük önceliğinizdir. Ayrıca, işe bağlı olarak farklı römorklar ekleyebilirsiniz.

Truckers of Europe 3 MOD APK

Oyuncuların seçmesi için farklı kargo seçenekleri var

HUD, üçüncü şahıs perspektifinde ayrıntılı bir harita veya sürücünün pozisyonundayken kamyonun iç kısmı gibi çeşitli şekillerde görünecektir. Örneğin, bir kamyon farklı tasarımlara sahip kamyonların kilidini açmanıza yardımcı olur ve şüphesiz renk gibi birçok öğeyi geliştirebilirsiniz. Burada, Taglift, 6x4, 4x2, 6x2 Midlift ve daha fazlası gibi yedi kamyonu sürebilirsiniz. Simülasyon oyunlarını diğerlerine göre tercih eden bir oyuncu iseniz, şimdi birçoğunu arayabilirsiniz. Ekranlarınızda boynuz, sinyaller, şanzıman, park freni, hızlandırıcı, fren, motor anahtarı ve daha fazlası gibi çeşitli kontroller vardır.
Aynı zamanda, bunun içinde kilidini açabileceğiniz birçok şey olacak oyun ve özellikle yeni kamyonları deneyimleyin. Kontroller, şanzımandan hızlandırıcıya zevk almanız için düzenlenmiştir. Yani, benzersiz simülasyon oyunları oynamayı seviyorsanız, bugün Avrupa Kamyoncuları 3 modunu kurabilirsiniz. Farklı kargo seçenekleri de vardır, böylece yolun kralı olabilirsiniz. Birinci şahıs ve üçüncü şahıs perspektiflerinin tadını çıkarabileceğiniz için, gerektiğinde kameraları kolayca değiştirebilirsiniz. Bir kamyon simülasyonu oynamak için özlem duyuyorsanız Oyun, sonra Avrupa 3 Mod kamyoncular size bunu sağlayacaktır.

Bu oyundaki her istek sizi hayranlık uyandıran bir yere yönlendirecektir

Euro Truck simülatörü çıktığından beri şu anda birçok kamyon simülasyon oyunu var. Ancak bu oyun, bugün herkesin sahip olabileceği kamyon sürüşü için en gerçekçi deneyimlerden birini sunuyor. Kamyon sürebilir misin? Eğlenceli bir oyun oynamak istiyorsanız, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok mobil oyun var. Simülasyon kategorisinde şu anda patlayan bir çok oyun var. Birçok oynamış olabilirsiniz Şimdiye kadar kamyon simülasyon oyunları, ama bu bir oyun değiştirici. Kamyonları sürmek için gerekenlere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, şimdi deneyin ve meydan okumaya yükselin. Diğer simülasyon oyunlarının sahip olduğu özellikler ve bu faktörlere dikkat etmeniz gerekecektir. Bu oyunda, kamyonunuz ve becerilerinizle Avrupa'da seyahat edebilirsiniz. Yaşamak için kamyonları sürün - herkesin Google Play Store'da indirmesi için birçok mobil oyun görebilirsiniz. Bu mobil oyunda, kullanmak ve satın almak için yedi farklı kamyon ve eklemek için 25 römork bulabilirsiniz.

HappyMod
İndirmek