ToonMe photo cartoon maker Mod + APK 0.7.4 Kilitli

ToonMe photo cartoon maker MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi ToonMe photo cartoon maker
Tür Photography
geliştirici Linerock Investments Ltd
Boyut 41.42 MB
En son sürüm 0.7.4
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2024-03-28

ToonMe photo cartoon maker açıklaması

Mod Özellikleri:

Toonme, kullanıcıların hayal ettikleri çizgi film karakterleri olmalarına yardımcı olur.

Bir ünlünün fotoğraflarının “çizgi film versiyonunu” sosyal medyada yayınladığını görmek zor değil. Birçok kişi tarafından oylanan fotoğraflar yem önceliğinin en üstünde gösterilecek. Basit bir düzen ve bazı klasik renklerle, kendinizi çok canlı bir sanat alanında bulacaksınız. Özel eşler oluşturma yeteneği çok yönlüdür ve başlangıçta seçtikleri çizgi film vuruşlarına dayanarak her bir kişinin tarzına kolayca özelleştirilebilir. Bu arada, AI her şeyi otomatik olarak ayarlar ve işler, kullanıcılara birçok farklı stille fotoğrafları düzenlerken daha iyi performans sağlar. Ünlü çizgi filmler. Tabii ki, kullanıcılar kütüphaneden birçok farklı kavram kullanabilirler.Bu, arkadaşlarınızla kullanabileceğiniz harika bir uygulamadır. Bu abonelik sadece 4 $ karşılığında sizin olabilir. Bununla birlikte, 3 günlük ücretsiz denemeyle kendiniz deneyebileceksiniz. Başka bir notla, tek bir kuruş ödemeye gerek kalmadan profesyonel sürüme erişmenin bir yolu var.
Uygulamanın olanakları Sonsuz ve zengin, arkadaşlara ve daha fazlasını takarken kullanıcılara mizahi sonuçlar getirmeyi vaat ediyor. Ayrıca, kullanıcılar fotoğrafları düzenlerken doğrudan galeriye erişebilir ve böylece bunları ilgilendiren seçenekler ekleyebilir. Ancak şimdi, eğlenceli fotoğraf dönüştürme uygulamasını şimdi kolayca indirebilir ve yükleyebilirsiniz. En iyi bağlardan bazıları partilerde ve toplantılarda. Ve herkes kesinlikle tüm deneyim boyunca bir patlama yaşayacak.
Disney veya Pixar tarzını seviyor musunuz? Bir Disney prensesi mi yoksa şakacı mı olmayı seviyor musunuz? Not, yüzünüzün aydınlatıldığı fotoğrafları seçmelisiniz. Dahası, bazı özel vuruşlar kullanıcıyı orijinalinden daha güzel ve etkileyici hale getirebilir ve bazı seçenekler bile serbestçe özelleştirilebilir ve birçok etkileyici seçenekle süslenebilir. Uygulama, kullanıcıların sadece hayal ettikleri çizgi film karakterleri olmasına yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda İnsanların gizli potansiyellerini keşfetmesi için birçok etkileyici özelleştirme sunar. Herhangi bir selfie veya grup fotoğrafı da işe yarar. Çemberinizdeki herkesin 2D veya 3D çizgi film karakteri olarak ne olacağını görün. Hızlı sonuçlarla kullanımı kolaydır.

ToonMe photo cartoon maker MOD APK

ToonMe, kullanıcıların Pro sürümü 3 gün boyunca ücretsiz kullanmalarına izin verir

Önceki yazıda, sizi Avatarınızı Rönesans portresi tarzında oluşturmanıza yardımcı olan Portreai ile tanıştırdık. Herhangi bir portre veya selfie ekleyerek, benzersiz bir çizgi film tarzı fotoğrafla hızlı bir şekilde sonuç alırsınız. Her şey kullanıcının beğenisine kolayca özelleştirilebilir, böylece ünlü seçimler ve çizimler ve daha fazlası aracılığıyla arkadaşlarınızla eğlenir. Devam etmek için “Fotoğraf Seç” a basın. Dönüştürmek istediğiniz kişinin adını arayın. Aileniz veya arkadaşlarınızla vakit geçireceğinizi biliyorsanız, Toonme modunu hazırlayın. Kullanıcılara düşünmeleri için zaman vermek için ToonMe Mod, yenilemeye karar vermeden önce Pro sürümü 3 gün boyunca ücretsiz kullanmanıza izin verir. Ayrıca insanların birbirlerini eğlendirmesi veya kısa videolar yapması için mükemmel bir fırsat; Uygulama bile, çerçeve çerçeve bazında yaygın olarak uygulanması için daha fazla sihir ve eğlence aracı sağlayabilir. Tüm ek özellikleri test edin, ardından bunun yol olup olmadığına karar verin. Uygulamayı şimdi indirmek için bağlantıya bakın.

ToonMe photo cartoon maker MOD APK

Uygulama, oluşturulan tüm kişisel eşleri otomatik olarak kaydedecektir

Com. Her bir giriş için, Toonme Mod size farklı stillerde 6 animasyonlu resim gösterir, böylece en iyisini seçebilirsiniz, aynı fotoğrafı birçok kez denemeniz gereken durumdan kaçınır. Stil seçimini tamamladıktan sonra, uygulama otomatik olarak oluşturulan tüm kişisel emotları kaydeder. Toonme ile kendi fotoğraflarınızı kullanmanız bile gerekmez ..
İşi yapmak için bazı özel ve çok yönlü AI kullanır, hatta mutlak hassasiyetle mükemmel derinlik ve parlaklık seviyelerini oluşturur. Ancak, gerçek hayattaki insanlarla sınırlı olmaları bile gerekmez. Toonme Pro ile daha fazla özellik ile bir adım daha ileri gidebilirsiniz. Ve bizi bir sonraki noktamıza getiren şey bu.

ToonMe photo cartoon maker MOD APK

Toonme'de çizgi film tarzı fotoğraflar oluşturmak için

Gözlük, şapka veya maske giymediğinizden emin olun ya da deforme olmuş bir yüzü olan bir fotoğraf içeren sonuçlar alacaksınız. Toonme modunun merkezi ve en önemli mekanizması, kullanıcının portrelerini deforme etmek, böylece onları çeşitli ünlü karikatürde çizmektir. stiller. Tabii ki, kullanıcılar mevcut kütüphaneden birkaç özel efekt ekleyebilir, bu da çizgi film stiline dönüştürüldükten sonra kendilerini daha belirgin ve canlı hale getirebilir. AI, sıradan insanların tüm yüzlerini önceden seçilmiş birçok stile dönüştürebilir. Ayrıca geniş bir kütüphane ile birlikte gelir ve uygulama herkes için ücretsiz olarak birçok yeni şeyi güncelleyecektir. Neden biri daha az bir şey için razı olur? Bununla birlikte, sadece bağlantımıza dokunun ve Android için Toonme Pro'ya erişin.
Ücretsiz indirebilir ve kullanabilirsiniz. Sadece bu değil, aynı zamanda kullanıcılar doğrudan ekrana çekebilir ve sistemden yeni bir varyasyon oluşturmak için bir seferde ikiden fazla düzen seçebilir. İster eğlenceli bir parti gecesi ister gündelik bir mekân olsun, Toonme için yanlış zaman yok. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok önceden ayarlanmış seçenek var. Yalnız oturmak ve fotoğraflara kaydırmak yerine, etrafta dolaşın ve başkalarıyla karşılaştırın. Kim bilir, Toonme herhangi bir partinin hayatı olabilir. Bu, açılarından veya ışık seviyelerinden bağımsız olarak birçok farklı fotoğraf türüne de uygulanabilir. Kullanıcıları eğlendirmek için daha heyecan verici şeyler ve ondan gelen büyülü ve etkileyici seçimlerle düzenli olarak güncellenir. Karikatür karakteri haline gelirseniz neye bakacağınızı merak ettiniz mi? Tek yapmanız gereken Android için toonme indirmek. Yapay zeka bu kurgusal görüntüleri tanınmayan sonuçlara dönüştürecektir. Uygulamayı arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşın ve herkesin neye benzeyebileceğini görün.

Toonme orijinal fotoğrafı animasyonlu bir versiyona dönüştürüyor

Uygulamanın adı ayrıca uygulamanın neler yapabileceği hakkında yeterli bilgi verir. Buradan yeni stilleri öğrenebilirsiniz.Birlerde portre fotoğrafları çizgi film tarzına dönüştürmek, aynı zamanda sanatsal ve retro tarzda vektör portreleri oluşturabilirsiniz.Toonme mod portreyi değiştirebilir, ancak tüm vücudu kullanıcılardan gelen birçok etkileyici seçenekle değiştirebilir. Tek yapmanız gereken Web sitemizden Toonme Mod Apk en son sürümünü indirmek. Bunun da ötesinde, farklı animasyon veya animasyon türlerinden birçok ünlü vuruş altında kullanıcının yüzünü yeniden yaratmak için birçok farklı stil ve kavram vardır. Kullanıcı, basit ve uygun bir şekilde uygulama aracılığıyla doğrudan diğer platformlara aktarabilir. Animasyondan prenses veya özel karakterler olma hissini denemek için mükemmel bir fırsat ve daha fazlası. Bu, herkesin eğlencesi için geliştirilen inanılmaz bir fotoğraftı. Sizi tatmin eden bir şey için tüm kütüphanenize bakın. Tarih ve sıkıcı, fotoğraf laboratuarının yeni uygulaması, profilinizi sosyal medyada yenilemeniz için potansiyel fotoğraflar sunar. Uygulama tüm işlem boyunca tüm potansiyelleri otomatik olarak analiz eder ve kullanıcı doğrudan birkaç ayrıntıyı düzenleyebilir veya mükemmel bir sonuç için filtreleri değiştirebilir. Kullanıcı portrelerini çizgi film stiline dönüştürenler, uygulama video kaydederken doğrudan filtreler veya düzen uygulayabilir. Sadece bu değil, aynı zamanda arkadaşlarınızla veya büyük bir kullanıcı topluluğu ile güçlü bir izlenim yaratmak için tüm vücudunu birçok peri veya 3D kostümle değiştirebilirler. bir çizgi film. Her ne kadar karmaşık resimler ve gruplar sonuçları beklenmedik hale getirebilir. Yapay zeka mükemmel değil, bu yüzden sonunda birkaç tuhaf çizgi film olabilir. Başkalarının yüzlerini denemek istediyseniz, görüntülerini cihazınıza kaydetmeniz gerekmez. Uygulamanın tadını çıkarmanın daha iyi bir yolu yok.

Toonme, en iyi insan gruplarıyla kullanılan bir uygulamadır

Bununla birlikte, birkaç modern uygulama, insanların yüzlerini çeşitli stillerde veya vuruşlarda başarılı bir şekilde yeniden yaratmıştır. Bu nedenle, bu makale yukarıda belirtilen uygulamalardan biri olan Toonme Mod'u tanıtacak, ancak kullanıcıların resmi web sitesini keşfetmeleri ve hayran kalmaları için birçok etkileyici özellik ve yetenekle, görüntülemeniz gereken birden fazla sonuç var. Sahip olabileceğiniz farklı sonuçlardan bazıları: ama hepsi bu değil. Her zaman kahkaha getirecek eğlenceli bir deneyim. Vize kartınız aracılığıyla ödeme yaparken sorun yaşıyorsanız, APKMody'nin sağladığı MOD APK sürümünü indirmeyi düşünebilirsiniz. Toonme, sizi eğlenceli Pixar ve Disney çizgi film karakterlerine dönüştürerek çocukluğunuza dönmenize yardımcı olur. Benzersiz resimleriniz varsa, bunu arkadaşlarınızla paylaşmaktan çekinmeyin. Uygulama, kullanıcıları çizgi film karakterlerine dönüştürmekten vazgeçmez, ancak mevcut olabilecek efektleri veya filtreleri değiştirmek için birçok basit düzenleme aracı ve seçenek ekler. BR> Bu eğilimin nereden geldiğini merak ediyorsanız, Toonme'yi kullandıklarından emin olabilirim. Orada durmamak, birçok olağanüstü işlev önemli ölçüde değiştirilebilir, kullanıcıların potansiyelini ve olasılıklarını arayüzün veya işlemin özelleştirilmesi de dahil olmak üzere yeni yüksekliklere genişletebilir. Tabii ki, bu bir şaka. Toonme en iyi insan grupları ile kullanılan bir uygulamadır. Bu, uygulamanın premium sürümünü otomatik olarak ücretsiz olarak açacaktır. Ek özellikler alın ve filigranları sonuçlarınızdan kaldırın.

HappyMod
İndirmek