Toca Boca Jr Hair Salon 4 Mod + APK 2.4 Kilitli

Toca Boca Jr Hair Salon 4 MOD APK Icon
2.6
Uygulama ismi Toca Boca Jr Hair Salon 4
Tür Education
geliştirici Toca Boca
Boyut 318.7 MB
En son sürüm 2.4
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2023-12-15

Toca Boca Jr Hair Salon 4 açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu oyunda özel bir saç modeli yapmak için kılları kesin

Müşteriler için makyaj saç modeli oluşturduktan sonra müşterilerin de makyaj yapması gerekir. 3D grafikler oyunu daha ilginç ve harika hale getirecektir. Salonunuzu yükseltmek için yeterli para kazanın. Bu nedenle, hafızanıza bağlı kalacak tüm önemli kabinler. Dahası, salonunuza daha fazla stil ve eğlence eklemek için dükkandan farklı stil paketleri satın alabilirsiniz. Bu şekilde, karakterleriniz için en iyi stili yapmaya odaklanabilirsiniz.
Bu oyunda çok para kazanabilirsiniz. Özel bir saç modeli yapmak için kılları kesin. Başlamak için Toca Hair Salon 4 Mod şimdi Android için indirin. Neyin iyi ve neyin iyi görünmediğini deneyin. Kamera için pozları izleyin ve bu anıları bir ömür boyu paylaşın. Neden Toca Hair Salon Mod APK her şeyin kilidini açtı? Oyunun tüm stilleri, paketleri ve aksesuarları başından beri sizin için tamamen kullanılabilir.

Toca Boca Jr Hair Salon 4 MOD APK

Şehirdeki en iyi kuaför olmak için

Oyun harika ve eğlenceli. Kes, renk, büyümek ve stil Bu oyunda 100'den fazla farklı saç stili mevcuttur. Oyunda tonlarca makyaj aracı mevcut. Yükseltme mağazası mağazanızı genişletin ve oyundaki en iyi kuaför olun. Burası herhangi bir kuaför salonu gururunu ve sevincini taşır. Herkesin tadını çıkarabilecek birçok farklı paket var, tüm farklı mevsimlerde temalı. Şehirdeki en iyi saç stilisti olun.Style İstasyonu: İlk ve en çok kullanılan istasyon stil istasyonu olacak. Bu nedenle, adına belirtildiği gibi, bu alanı hasta müşterileriniz için kirpikler, maskara ve diğer yüz özellikleri ve aksesuarları eklemek için kullanabilirsiniz.PHOTO BOOK: Son olarak, her şey bittikten sonra, karakterlerinizin fotoğraf kabinine gitmesini sağlayın . So, şimdi bağlantıya bakın.
Bu oyunda çok fazla saç stili var. Müşterilerinizin güzel makyajını yapın. İnsanlar otomatik olarak salonunuza gelecek ve oyunda daha fazla para kazanabilirsiniz. Müşterilerinizi ele geçirin ve bunları şık karakterlere dönüştürün. Konuklarınıza güzel bir kesim veya döşeme vermek için saç ve sakal alanını kullanın. Burada, Toca Hair Salon 4 Mod APK indirme erişimi olduğunda olasılıklar ve neredeyse sonsuz.

Toca Boca Jr Hair Salon 4 MOD APK

Müşterilerin kıllarını büyütmek ve stiller yapmak için tonik kullanın

Sizden özel saç modeli almak için çok miktarda para harcamak isteyen birçok insan var. Oyunda herhangi bir saç stilini seçebilirsiniz. Müşterinin saçlarının rengini değiştirin. Müşterilerin tüylerini büyütmek ve stil yapmak için tonik kullanın. Şampuan istasyonuna basın ve müşterileriniz için hızlı bir yıkama ve üfleme kuru alın. Yüz standı: Ve daha sonra yüz alanına geçebilirsiniz. Hair salonunun herhangi bir sahibi kendi istasyonlarını bilmektir. Salonunuzun farklı istasyonlarına aşina değilseniz, siz de kaybolabilir ve unutulabilirsin. Ek olarak, saçlarını vücutlarındaki herhangi bir yerden bile yeniden büyütebilirler.

Toca Boca Jr Hair Salon 4 MOD APK

Mağazanızı yükseltin ve salonunuza yeni tesisler ekleyin

Oyunda bir kuaför salonunu yönetin. Makyaj için rujlar, göz kalemi ve daha birçok şey kullanın. İşletmenizi genişletmek için yeni insanlar ve şehirdeki şube zincirleri kiralayın. Hair ve Sakal İstasyonu: Daha sonra, bu stant herhangi bir salonun ekmeği ve tereyağıdır ..
Müşterileri tatmin eder ve taleplerini yerine getirin. Müşterilerinizi tatmin etmek için saç stillerini ve makyajını birleştirin. Mağazanızı yükseltin ve salonunuza yeni tesisler ekleyin. Ezberlendikten sonra, başarılı bir saç stilisti olma yolunuzdasınız. Burada, karakterlerinizin farklı kıyafetlerini, aksesuarlarını ve stillerini bir flash ile değiştirebilirsiniz. Müşterilerinizi ünlü ünlüler veya popüler karakterler olarak oynayın.

Oyuncu herhangi bir makyaj aracını kullanabilir ve müşterileri güzel hale getirebilir

Pek çok insan saç kesimi ve saç stilleri için geliyor. Oyuncu herhangi bir makyaj aracını kullanabilir ve müşterilerinizi güzel hale getirebilir. Sıkı çalışmanızın sonucunu tam olarak izleyin. Örneğin, Spooky Pack, Cadılar Bayramı temalı makyajlar için mükemmeldir, yaz paketi ise okul dışı eğlenceli zamanlar içindir. Araç ve özellik miktarıyla sınırlı hissetmeyeceksiniz.

HappyMod
İndirmek