The Wild Darkness Mod + APK 1.3.07 Mod speed

The Wild Darkness MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi The Wild Darkness
Tür Roleplaying
geliştirici Popeyed Inc
Boyut 97.76 MB
En son sürüm 1.3.07
mod bilgisi Mod speed
Güncelleme 2024-04-03

The Wild Darkness açıklaması

Mod Özellikleri:

Her gün hayatı sürekli sürdürmek için en iyi gıda kaynaklarını arayın

Hayatta kalmak için meşalenizin kapalı olmadığından emin olmalısınız. Her gün hayatı sürekli sürdürmek için en iyi gıda kaynaklarını arayın. Ancak eşyalardan topladığınız bilgi hala korunacak. Oyun, merakınıza ve bilginize meydan okuyacak derinlik sunar. Gıda olarak toplamanız ve kullanmanız için süt veya yumurta bırakabilirler. O zaman, bu çorak dünyada hayatta kalmak için elinizden geleni yapmalısınız. İlkel ev yapımı silahlarla tehditlerden kendinizi savunun. Makaleler, işçilik malzemeleri, yiyecek/simya ve son olarak ekipman gibi türlere ayrılmıştır. Göreviniz, hayatta kalmak ve tehlikeleri kolayca aşmak için yiyecek bulmaktır.

The Wild Darkness MOD APK

Oyuncular bu oyunda bu olağanüstü dünyada hayatı deneyimleme fırsatına sahip olacaklar

Hayatta kalma becerileri yok, psikolojik hazırlık yok. Bir avantaj yaratmaya yardımcı olun ve kullanımlarını bilerek oyununuzu biraz hızlandırın. Ardından, bir şeylerle dokunarak etkileşime girebilirsiniz. Sonraki, kullanmak için değerli eşyaları aramak ve toplamaktır. Sizi öldürebilecek bir şey geceleri görünecek, bu yüzden hazırlıklı olun. Bugün çok sayıda hayatta kalma mobil oyunu olmasına rağmen, öncülleri aynı. Tanrı modu 2. Yüksek güç 7. Bir rolün size nasıl yardımcı olacağını görelim, vahşi karanlığa, bu olağanüstü dünyada yaşamı deneyimleme fırsatına sahip olacaksınız. Bir hayvanla savaşmak için, onlara tekrar tekrar bir kılıçla dokunun. Eğer deneyimlemeyi seven ve her zaman garip ormanda birçok benzersiz karakterle yeni şeyler bulmak isteyen bir kişiyseniz, bu eğlenceli oyunu kaçırmayın. Senaryo olsun ya da olmasın, insanlar hala hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalışan insanları izlemekten hoşlanıyorlar. Daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

The Wild Darkness MOD APK

Bu oyunu oynadığınızda dağılmış birçok farklı yaratık türü

Bununla birlikte, pişmiş yiyecekler yemek daha da iyileşmenize yardımcı olacaktır ve bazen yara iyileşmesine bile yardımcı olabilirler. Garip bir cadının büyüsüne dalın, bilinmeyen bir yere çağrıldınız. Eğer meraklıysanız, Survival türü her zaman sadece oyunlarda değil, filmlerde ve TV şovlarında da popüler olmuştur. Bıçaklar veya eksenler gibi temel araçlar oluşturmak için taş gibi malzemeler kullanın. Oyunun verdiği gereksinimleri tamamladıktan sonra, diğer karakterlerin kilidini açabilirsiniz. Eğer bir hayatta kalma özenti iseniz ya da sadece konuyu seviyorsanız, vahşi karanlık sizin içindir. Ancak öldürülürseniz, oyun yeniden başlayacak. Bununla birlikte, vahşi karanlık düşündüğünüz kadar kolay değildir. Yaşadığınız ormanda, etrafında dağılmış birçok farklı yaratık türü olacaktır. Vahşi karanlıkta, gizemli bir karanlık ormanda uyanacaksınız.

The Wild Darkness MOD APK

Daha yüksek bir seviyeye ilerledikçe daha kullanışlı araçların kilidini açın

Zindanı keşfederken, odayı koruyan dev patronla yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Vahşi karanlıkta, yalnız bir karanlık ormanda uyanacaksınız. Vahşi karanlıkta, toplayabileceğiniz birçok kaynak var. Daha yüksek bir seviyeye ilerledikçe, daha kullanışlı araçların kilidini açacaksınız. Bununla birlikte, karakterinizin dinlenmek için yeterli zamana sahip olduğundan, gün boyunca görevi yapmak için sağlığı geri yüklemenizden emin olmanız gerekir. Hareket, karakterin dayanıklılığını hızlı bir şekilde boşaltacaktır. Farklı ve akıllı özellikler de sürekli şaşıracak hissetmenizi sağlayacaktır. Şimdi Vahşi Karanlıkla Hayatta Kalma Becerilerinizi Göster. Hayatta kalabilmek için önce hayatı sürdürmek için yiyecek ve güvenli bir sığınak olmalıdır. (İlk oynadığımda, sadece 7. güne kadar oynayabiliyordum, öldüm). İşçiliği yaparken ekipman kutsanabilir veya lanetlenebilir. Yiyeceklerin bir son kullanma tarihi vardır, böylece pişirebilir ve istediğiniz zaman yemek için yanınıza alabilirsiniz. Etrafınızdaki her şeyi algılamak için düşüncelerinizi kullanmanız gerekir. Hayatınızdaki tüm sorunlar hızla kaybolacak ve bunun yerine pozitif bir enerji kaynağı alacaksınız. Vahşi karanlık, gizemli bir ormanda sevimli bir karakterle oynamanıza izin veren inanılmaz bir hayatta kalma oyunudur.

Vahşi karanlıktaki kontroller çoğu oyuncu için gerçekten kolaydır

Vahşi Dünya Hayatta Kalma ve Keşif Oyunları her zaman birçok oyuncunun dikkatini çekiyor. Keşfedilirken, yol boyunca düşen birçok eşya keşfedeceksiniz. Vahşi karanlık, bu ıssız ülkedeki hayatı hissetmenize izin verecek. Kontroller - Vahşi karanlıktaki kontroller çok kolaydır. Bu oyunda, karakteriniz ışıkla aydınlatılmış tek kişi olacak. Günlük hayata dönmek için bu lanetten bir çıkış yolu bulun. Ona güvenebilmek ve geliştirebilmeniz için sizin için doğru bir kariyer seçin.Dağeye daha fazla kazmak istiyorsanız, belirli bir görünüme sahip olmak için Vahşi Karanlık Modunu kendiniz indirin. Hayatta kalmak için kendiniz için yiyecek bulmanız ve gün boyunca yaşamanız gerekir. Mübarek ekipman faydalı özelliklere sahip olacak ve kullanımı rahat olacaktır. Sinerjistik özelliklere sahip organizmalar yaklaşıldığında insanlardan uzak durma eğilimindedir. Geri kalanı, sizi istedikleri zaman vurabilecek vahşi yaratıklardır. Genellikle ıssız bir adada olasılıkların üstesinden gelmeye çalışan gerçek insanları tasvir eden sayısız gösteri yapıldı. Malzemeler toplama yolunda birçok zor şey var, aynı zamanda karanlıkta garip yaratıklara karşı dikkatli olmalısınız. Özel mukavemet, yüksek dayanıklılık ve sadece meşale tarafından yayılan ışığa yenik düşüyorlar. Başlangıçta, maceracılıkla yalnızca çok az değerli istatistikle başlayabileceksiniz. Simya ile ilgili şeyler iksir yaratmanıza yardımcı olacaktır. Burada, hayatta kalmak için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız.

HappyMod
İndirmek