The Walking Dead: Our World Mod + APK 19.1.3.7347 Sınırsız para

The Walking Dead: Our World MOD APK Icon
3.6
Uygulama ismi The Walking Dead: Our World
Tür Action
geliştirici Next Games
Boyut 135.41 MB
En son sürüm 19.1.3.7347
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2022-10-21

The Walking Dead: Our World açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu oyunda oyuncunun ana görevi etrafınızdaki zombileri öldürmektir

Gezegende korkunç bir salgın patlar, ölülerin uyanmasına ve diğer insanları yemeye devam etmesine neden olur. Bu oyun, Google Haritalar uygulaması aracılığıyla fiziksel konumunuza dayanır. The Walking Dead'deki oyuncunun ana görevi olan hayvanları toplamak yerine: Dünyamız, etrafınızdaki zombileri size doğru atmadan ve parçalamadan önce öldürüyor. Ancak, yağmur yağarsa, kendi odanızdaki veya kanepede rahatladığınızda hala zombilerle savaşabilirsiniz. Oyunculara, oyundaki zorlukların ve zorlukların üstesinden gelmek için silah, beceri ve takım arkadaşlarından destek sağlanacak.
Rick küçük bir kasabanın polis memurudur. Her yerde keşfetme ve düşmanları yok etme şansı var. Ayrıntılı ve keskin 3D grafiklerle, oyuncular karakteri gözlemlemek, keşfetmek ve diğer hedefleri hızlı bir şekilde arayabilirler. Her maç her zaman keşfetmenizi bekleyen farklı çekici ödüllere sahiptir. Perks, şaşırtıcı derecede kullanışlı bir pasif motivasyon kaynağı olan stat desteklerinin bir kaynağıdır. Böyle bir seviye bölümü nedeniyle oyuncular daha fazla ilgileniyor ve fethetmek istiyorlar.

The Walking Dead: Our World MOD APK

Oyun, The Popular The Walking Dead serisine dayanan en son aksiyon oyunudur

Eğer The Walking Dead'in hayranıysanız, karakterlerin favorisi olan filmde olduğu gibi hayatta kalma savaşına doğrudan dahil olma şansını kaçırmayacaksınız. Göreviniz bir keskin nişancı olmak ve şehri korumak için bu zombileri avlamak, süpürmek ve yok etmek. Zombileri yok etme ve dünyayı koruma yolunda size eşlik edecek karakterleri özgürce seçebilirsiniz. Kolayca üstesinden gelebilmek için kendinizi bir çelik ruhu ile donatın. Profesyonel bir atıcı olmak için farklı silahların kilidini açın ve yükseltin. Her harekette heyecan verici, şüpheli ve heyecan verici bir his. Ve en sevdiğiniz karakteri seçin. Bu, başarınızın veya başarısızlığınızın önemli bir parçası olacak.The Walking Dead: Dünyamız, Popüler The Walking Dead serisine dayanan en son aksiyon oyunudur. , en popüler dizilerden biri. Sadece birkaç ay sonra dünya kaotik hale geldi, insan uygarlığı tamamen çöküyor, hükümetler parçalanıyor, insanlar panik yapıyor, yaşam için karıştırmak için birbirlerine zarar veriyor. Her karakter farklı bir silahı, farklı becerilere sahip olacak, ancak varsayılan silahınız neredeyse tüm silahlardır, bu yüzden silahın gücünden en iyi şekilde yararlanın ve onları dikkatlice kullanın .. Takım yapın ve birlikte savaşın. Diğer oyunların aksine, sevimli yaratıkları toplamak yerine, yaya saldırılarına ve sanal bir silah cephaneliğiyle çekecek, hayatta kalanları kurtaracak, karakterlerin en sevdiği kelime oyunları da dahil olmak üzere kahramanları işe alacaksınız.

The Walking Dead: Our World MOD APK

Oyunun üç tür kartı var: kart silahı çok sayıda silahı temsil ediyor

Şehrinizdeki bazı yerler, satın almak istiyorsanız, oraya taşınmanız gerekir. Dahası, oyunda ayrıca onları seçmeniz ve toplamanız için çeşitli silahlar, el bombaları veya yakın dövüş silahları vardır. Bu, düşmanı hızlı bir şekilde yenmenize yardımcı olan şey budur. Aynı türdeki diğer oyunların yanı sıra, oyuncular haritayı tıklamalı ve düşmanı görmek için hareket etmelidir. Zombileri yenmek için kullanabileceğiniz silahlar.
Bir hastane tedavisinden uyandıktan sonra, ölüm ve korku dünyasıyla karşı karşıya, ama önce karısını ve oğlunu bulması gerekiyor. The Walking Dead serisinde Rick, Carol, Daryl Dixon, Michonne, Maggie, Aaron, Negan ve daha pek çok karakter toplayın. Şimdi, yeryüzünde geçen gün gibi hayali yerlerde zombileri öldürmek yerine, mahallemimi zombiler saldırılarından koruyabilirim. Nihai çekim becerilerinizi karakterinizin eylemlerini kontrol ederek, çeşitli karakter kartlarını toplayarak ve arayarak arkadaşlarınıza gösterin. Rick Grimes, Daryl Dixon gibi aynı adlı dizilerdeki filmler. Profesyonel bir atıcı olun ve arkadaşlarınızla heyecan verici, heyecan verici maçların tadını çıkarın.

The Walking Dead: Our World MOD APK

The Walking Dead: Dünyamız; Bu kıyamet dünyasında geçen bir oyun

Onlardan biri olmak ister misin? Tabii ki, odaklanmayı tutun ve yapabileceğiniz tüm zombileri yenin. Walking Dead'in Geliştiricileri: Dünyamız, CEO Teemu Huuhtanen, “Google Haritalar ile en son yer verilerini sağlayabiliriz, yani yeni inşa edilmiş binalar veya sokaklar oyunda hemen görünecek. Hazırsanız, The Walking Dead: Dünyamızı cihazınızdaki aşağıdaki bağlantılarla indirin: The Walking Dead: Dünyamızdaki Zombilerle dolu bir dünyada yaşama hissini deneyimleyin; Bu, kıyamet dünyasında yer alan bir oyundur, zombiler şehrin her yerinde dolaşır, insanları yiyin ve yavaş yavaş insan yerleşimi alanlarını ve yerlerini devralır. Oyun, etrafınızda gizlenen her zaman birçok potansiyel tehlikenin olduğu korkutucu ve gizemli bir sese sahiptir. Hayatta kalanları kurtarın ve çöküşün eşiğinde olan dünyayı kurtarın. haritanın herhangi bir yerinde. Zombi saldırısından Özgürlük Heykeli Eiffel Kulesi'ni koruduğunuzu hiç hayal ettiniz mi? The Walking Dead: Dünyamız bunu yapmanıza yardımcı olacak. Bu sizin için mükemmel bir macera olacak. Doğrudan düşmana ateş etmeyi hedefleyerek savaşmak için karakteri kontrol edin, takım arkadaşlarınızı yaralamaktan kaçınmak için atışınızın doğru olduğundan emin olun ve bu aynı zamanda oyuncular için eğlencenin bir parçasıdır. Dünyanın her yerinden binlerce oyuncuyu çekiyor. Bu, film meraklılarının oyuna gelmesini sağlayan şeylerden biri, filmde olduğu gibi gerçekçi bir deneyime sahip olacaksınız. Zombies.Bu oyunun teşekkürler, evimin etrafında daha ilginç yerler bilerek çok dışarı çıktım. Ancak The Walking Dead ile: Dünyamız, farklıdır ve burada hareket etmek veya başka bir şey yapmak zorunda kalmadan haritayı gözlemlemenize izin verilir, oyuncular hızlı bir şekilde eşyaları bulur ve düşmanların farklı zombi türlerini yok eder. Walking Dead: Dünyamız, hayatta kalmanızı test eden, gerilim, yenilik ve eğlence sunan zorlu bir oyundur. Daha fazla rakibi öldürür ve daha fazla zombi, eşya, malzeme toplarken ve kullandığınız silahları yükseltmek için kullandıkça nadir kartlar alacaksınız.

HappyMod
İndirmek