TSM Mod + APK 43.1.2.152913 Sınırsız para

TSM MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi TSM
Tür Simulation
geliştirici Electronic Arts
Boyut 140.88 MB
En son sürüm 43.1.2.152913
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-19

TSM açıklaması

Mod Özellikleri:

Bunlar oyunda seçmek için birçok ilginç seçenek

İşi yaparken, karakterler para kazanacak ve seviye atlayacak, böylece mobilyalardan yeni davranışlara kadar yeni yetenekler ve eşyalar kazanacak. Oyunda kar elde etmek için ev al ve sat. Hayatta gerekli bir seviyeye ulaştıktan sonra, her SIM, oyuncunun müdahalesi olmadan evlenmeye ve yeni bir hayat kurmaya başlamak zorunda kalacaktır. Mükemmel karakteri oluşturabilmeniz için her şeye mikro ayarlamalar yapmakta özgürsünüz.
Bunlar çok ilginç seçeneklerdir, bu yüzden oyuna geri dönmeyi bırakmazsınız. Öğreticiyi bitirdikten, mobilya satın alın ve siz Çok para alacak. Arkadaşlarınızı evinizde arayın.
Oyunda TV seti satın alın ve kanepede otururken TV izleyin. Bina tasarım sistemi karmaşık ve kaynak açısından zengindir ve oyuncuların her zaman hayal ettikleri evin tadını çıkarmaları için birçok heyecan verici olasılıktır. Her şeyden önce, kendi başlarına sanal bir yaşam inşa edebilirler ve bu geniş ve canlı dünyada hayal ettikleri eşsiz bir yaşam tarzı yaratabilirler.

TSM MOD APK

Oyuncuların oynayabileceği birçok heyecan verici oyun var

Invite Friends özelliği, Sims ™ Mobile'ı, daha fazla itiraz için biraz rekabetçi bir unsurla yadsınamaz bir fırsat alışverişine dönüştürüyor. İdeal hayatınız - her şeyden hoşlanan biriyseniz oynayabileceğiniz birçok heyecan verici oyun var. Karakteri, kariyeri ve ilişkileri özelleştirmekten çekinmeyin.
Sims dünyasına biraz ilgi duyduğumuzu itiraf etmeliyiz. Bu, belirli bir alandaki tüm SIM'lerin manipüle edilmesini, böylece tüm olanakları sağlamayı veya çok sayıda yeni içeriğin kilidini açmak için her isteklerini yerine getirmeyi içerir. Klasik simülasyon oyunlarının hayranı olan biriyseniz, Sims Mobile'ı şu anda ücretsiz olarak indirebilir ve tadını çıkarabilirsiniz.
SIM'in kişilik özelliğini seçin. Oyunda yeni evler inşa edin. Oyunda bir iş alın ve yiyecek ve diğer gerekli eşyaları satın almak için para kazanmaya başlayın. Bugün simülasyon içeren birçok oyun oynamaktan zevk alabilirsiniz. Burada keşfedebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz birçok heyecan verici alan var.

TSM MOD APK

Bu oyun, oyuncular için harika doku kalitesine sahip en iyi grafikleri veriyor

Gerçek hayat terminolojileri ile 3D simülasyon oyunudur. Burundan ayağa özelleştirin. Her şeyden önce, her oyuncunun etkileşimi, geliştirme dünyalarında birçok potansiyel açarak gelişimlerini de etkiler. Sims ™ Mobile'dan Görev sistemi, oyuncuların yaşam kalitelerini geliştirmeleri veya geliştirmeleri için istikrarlı bir gelir kaynağı olacaktır. Hedefin ücretsiz olarak belirli bir şeyin tadını çıkarmak olduğu birçok simülasyon oyununun tadını çıkarabiliriz. Bugün indirebileceğiniz birçok keyifli simülasyon oyunu var.
SIM'inizi oyunda özelleştirin. Başka bir deyişle, mobil versiyon kompakttır ve aile üyelerinin sahip olduğu tüm özü kapsar, böylece oyuncular oyunun tadını çıkarabilirler. Ayrıca şehir merkezini keşfedebilirler, böylece evlerini dekore etmek veya kişisel yaşamlarının kalitesini artırmak için daha fazla şey kilidini açmak veya satın alabilirler. Sims ™ Mobile'da, tipik olarak gerçek hayatta yapacağınız gibi birçok şey yapabilirsiniz.

TSM MOD APK

Bu oyunda oyuncular kendi karakterleriniz olarak oynama şansına sahip olacak

Oyundaki dünya, her şey duygu olmadan simüle edilmiş olsa da, iç özünü keşfetmek için potansiyel ve sonsuzdur. Heyecan verici olan şey, herkesin ailenin mutluluğunu korumak için çalışması, böylece ruhta veya sistemde daha fazla şey inşa etmesi ve Sims'in hayatını daha canlı hale getirmesidir. Her oyuncunun dünyadan nasıl hoşlandığına bağlı olarak, şehirden her şeyi sömürmek ve müreffeh bir hayat yaşamak için birçok seçeneğine sahip olacaklar. gerçek hayat. Burada kendi karakterleriniz olarak oynama, sanal dünyayı keşfetme, bir yaşam sürme, yeni arkadaşlar edinme, yeni beceriler öğrenme, iş bulma vb. Sims Mobile'daki yaşamlar oldukça dinamik olabilir. Ama eğer eski bir okul simülasyon oyuncusuysanız, Sims Mobile'ı kaçıramazsınız! Bu, tüm simülasyon oyunlarının kutsal kasesidir! Bu oyunda, karakter geliştirme sistemi derin ve çeşitlidir, oyuncuların kariyer, ilişkiler, uzmanlık ve daha fazlası gibi kaderlerini özelleştirmelerine izin verir. Oyuncu karakteri sürekli olarak mükemmel bir seviyeye geliştirdiğinde, oyun her zaman karakterin tadını çıkarması için birçok uygun etkinlik veya etkinlik yaratacaktır. Gelecekte, oyuncular daha karmaşık bir duygusal ve zihinsel unsurlarla sıkışacaklar, bu da önemli bir özellik.

Birçok farklı bakış açısıyla dünyanın rahatça tadını çıkarabilirsiniz

Sims ™ Mobile, aileyle simüle edilmiş bir hayatın tadını çıkarmanın yanı sıra, insanların en canlı ve yaratıcı 3D evleri inşa etmelerini sağlar. Bina tasarım sistemi karmaşık ve kaynak açısından zengindir ve oyuncuların her zaman hayal ettikleri evin tadını çıkarmaları için birçok heyecan verici olasılıktır. Bununla birlikte, bina pahalıdır, ancak oyuncular, birincil oyun modundan tamamen farklı bir seçenek olan yaratıcı modda bunların tadını çıkarabilirler.
Ayrıca, onlara farklı kişilik özellikleri vererek karakterlerinizin kişiliklerini de değiştirebilirsiniz. Bunlar, oyunda ilerlemeye başladığınızda onları belirli bir yöne yönlendirecektir. Uygun özellikler, karakterlerinizin eserlerinde ve günlük yaşamlarında gelişmesine yardımcı olacaktır. Öte yandan, yanlış özelliklere sahip olmak, karakterlerinizi mutsuz hale getirecektir, bu da tatminsiz bir yaşamla sonuçlanır. Bununla birlikte, mevcut özellikleri de değiştirebilir ve hayatları deneyimlerken yenileriyle değiştirebilirsiniz.
Sims Mobile, hayatınız hakkında bir simülasyon oyununun tadını çıkarabileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Bugün vücudu, kafa ve moda stilini özelleştirmek için bu oyunda bir karakter yaratın. Mükemmel karakteri yaratabilmeniz için her şeye mikro ayarlamalar yapmakta özgürsünüz! Oyun daha heyecan verici içerik geliştirecek ve oyunculara Sims ™ hakkında harika şeyleri keşfetmek için daha fazla fırsat sunacak. Oyuncular ayrıca ilişkiler de dahil olmak üzere istedikleri herhangi bir şeyle etkileşime girebilir ve gerçek bir aile yaratmak için yavaş yavaş geliştirebilirler. Tabii ki, her oyuncunun aktiviteleri her zaman hayattaki belirli bir kavramı veya göstergeyi etkiler, ancak dünya böyle çalışır ve oyun onları canlı bir şekilde simüle eder.

HappyMod
İndirmek