The Healing - Horror Story Mod + APK 1.12.17 Reklamları kaldırmak

The Healing - Horror Story MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi The Healing - Horror Story
Tür Adventure
geliştirici Sponsorads Gmbh Amp Co Kg
Boyut 113.19 MB
En son sürüm 1.12.17
mod bilgisi Reklamları kaldırmak
Güncelleme 2023-12-15

The Healing - Horror Story açıklaması

Mod Özellikleri:

Şifa - Korku Hikayesi Bir Bulmaca Oyunu

Aniden sohbetin ekranında garip bir kişi ortaya çıktı. Hikayeye, yabancı kendini Dr. olarak tanıtıyorlar. Profil bölümü, hikayedeki karakterleri kişiselleştirmeniz ve tanımlamanız için bölümdür. Kendinizi korku hikayesine daldırmak için şifa - korku hikayesi modunu indirin. Beyaz bir salgın doktor maskesi giydi. Öncelikle ve en önemlisi bu balıkları kurtarmak. Karga. Çoğu zaman katılımcılara video ipuçları verilecektir. Burada görünen görüntü hırsızlığı veya gri madde olmayacak.

The Healing - Horror Story MOD APK

Şifaya Katılmak - Korku Hikayesi Sizi o hikayedeki karaktermişsiniz gibi daldırıyor

Başlangıçta, tanımadığınız yedi gizemli oyuncuyla bir grup toplantı odasına götürülüyorsunuz. Şifa - Korku Hikayesi'ne katılmak sizi bu hikayedeki karaktermişsiniz gibi daldırıyor. Ancak gizli ajanlar ve hatta arkasındaki kişinin varlığı da gizli olması da mümkündür. Anlık mesajların, görüntülü görüşmelerin ve resimlerin hazinesi, oyuncular tarafından harika bir şekilde çekildi ve kaydedildi. Yolda durabilen tek kişi sizsiniz. -> Premium seçenekler açıldı
-> Ek içerik2. Herkes hala birbirini gözetliyor. Kendisine gururla bu ismi verdi. Grup görüntülü sohbetinin görüntülendiği bir sohbet bölümü vardır. Yeni iletişim ekledikten sonra, korku hikayesi resmen açılır ..
Sadece bulacağınız ve bulacağınız korku hikayesi geliştirme videolarına güvenin. Ani ve şok edici semboller, oyuncuyu yönlendiren ipuçları ve ipuçları olarak görünür. Tüm unsurlar tamamen gerçek insanlar tarafından sahnelenir. Ayrıca aralıklı ipuçlarıyla ürpertici video görüşmeleri de alacaksınız. Herkesi biliyor gibi görünüyor ama hiç kimse değil.

The Healing - Horror Story MOD APK

Şifa - Korku Hikayesi'nin ana arayüzü başka bir normal sohbet uygulaması gibidir

Oyuncunun kaçmak için bir yolu olmayan bir balık gibi oynamasını bekliyorum. Bu 7 katılımcı ile, aynı zamanda yavaş yavaş birbirlerine karşı dikkatlidirler. İyileşmenin ana arayüzü - Korku hikayesi başka bir normal sohbet uygulaması gibidir. Katılmak için herkesin belirli bir adı ve mesleği olmalı, değil mi? Buna karar verecek olan sensin. Onlar hikayenize katkıda bulunan profesyonel aktörler. Arkasındaki kişinin gerçek kimliğini ve Dr. veya sadece patronun sisi kimliğini öğrenin. Dr. Crow'un hikayelerine adım atarak, çok gerçekçi oldukları için haykırmaya şaşıracaksınız. Uygulamalar bölümünün ve profil bölümünün yanında. Ayrıca, bu oyuncunun bir profili var ve insanların etkileşimini çekmek için fotoğraf ve durumlar yüklüyor. Tüm bu videolar ve görüntü verileri gerçek insanlarla yapım ekibi tarafından çekilir. Korku ve dedektif filmlerin takipçisi olarak iyileşmeyi kaçırır - korku hikayesi son derece üzücü.

The Healing - Horror Story MOD APK

İyileşmenin Amacı - Korku Hikayesi, otantik bir deneyim yaratmak için her şeydir

Gürültülü bir alanın ortasında görünür, yeşil sayılar sürekli ekranda çalışır. Kimse tüm güvenini kimseye koymaz, her şeyin kendiniz bulunması gerekir. Önemli olan, burada karakterlerin birbirleriyle hikayesine ve ilişkisine karar verme hakkına sahip olmanızdır. Dr. Crow'un şifa grubuna katıldıktan sonra, oyuncular korkularını kısa mesajlarla ifade ettiler.
1. Her ipucu bulunduktan sonra, size bir dizi altın madeni para verilecektir. Yedi farklı insanın katılacağı bir hikaye gelişir. Diğer iyileşme grubuna katıldıkları sürece onlarla etkileşime girebilirler. İyileşmenin amacı - korku hikayesi, otantik bir deneyim yaratmak için her şeydir. Temel ipuçlarını bulun, yaklaşan ölümü önleyin.
Sınırsız kalpler (düz oran)
3. Karga. Hiç dedektif filmleri izlediniz mi? Baskı her zaman her şeyi izlemenin arkasında duruyor. Kimse bunun resmi oyuncu bilgisi olup olmadığını yargılayamaz. Kendinizi içine daldırın, neyin gerçek olduğunu ve oyunun ne olduğunu ayırt edemezsiniz. İpuçları satın almak ve yolunuzu kolaylaştırmak için kullanılabilirler. Diğer normal etkileşimli uygulamalar gibi onlarla tamamen bağlanabilir, takip edebilir ve sohbet edebilirsiniz. Oyundaki katılımcılarla konuşmak için ekranın sol üst köşesindeki artı işaretini tıklayın. Korkunç suçların ayak izlerini takip edin.

HappyMod
İndirmek