The Ghost - Multiplayer Horror Mod + APK 1.35 Sınırsız para

The Ghost - Multiplayer Horror MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi The Ghost - Multiplayer Horror
Tür Action
geliştirici Gameplier
Boyut 561.09 MB
En son sürüm 1.35
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-04-03

The Ghost - Multiplayer Horror açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyuncular oyunda hayatta kalan veya hayalet olarak oynayabilir

Size bazı hikayeler anlatayım, şimdi sahip olduğunuz şey sadece bir el feneri. Okul kapısı Slams Emily'nin arkasında kapandı. Bu yaratık, dün Leila'yı enfekte etmeyi başaran “şey” dir. Elbette bu bilginin doğru olup olmadığını doğrulamak istiyorsunuz, bu yüzden doğrudan araştırmak için hastaneye gittiniz. Hayalet olarak oynayın-Hayalet Modunda, hayatta kalan veya hayalet olabilirsiniz. Hayalet modunun ayırt edici özelliği, sadece bir hikayeye sahip olmamasıdır. Nasıl olursa olsun, onu açamaz ve dışarı çıkmanın tek yolu yüksek çevredeki duvara tırmanmaktır. Ama inan bana, sadece birkaç kişi bunu yapabilir. Ancak, bacağınızı tutan ve hareket etme şansınız olmayacak bir silah var gibi göründüğünde zorluk birikecektir.

The Ghost - Multiplayer Horror MOD APK

Oyun size bu hissi verir, böylece dehşeti açıkça hissedebilirsin

Aniden, Emily, kız kardeşinin arkasından yavaşça sürünen garip, siyah bir yaratık gördüğünde çok ürkütür. Ve her şey değişmiş gibi hissediyorum. Hayalet mod size bu hissi verir, böylece dehşeti açıkça hissedebilirsiniz. Titreyen hayaletler sizi şeytani bir yerde kaybolmuş gibi hissettiriyor. Bir yere koşun ve kapıları görmeye çalışın. Buradaki korkutucu şey, tüm bu zaman alıcı şeyleri yapmak için ekstra temkinli olmanız ve kendi korkunuzun üstesinden gelmeniz gerektiğidir. Böyle karanlık bir sahnede, demir çubuklara, kapılara, duvarlara vb. Vurarak, daha ilginç olan, oyuncuların her zaman zevk bulmasını sağlayan benzersiz detaylar. Bugün hastanede yer alan gerçekçi ortamın tadını çıkarabilirsiniz.

The Ghost - Multiplayer Horror MOD APK

Oyuncuların kaçmanın bir yolunu bularak hayatta kalmaları gerekiyor

Hayalet modunda ardışık kovalamacalar, aramalar ve kaçışlar vardır. Ama bu sadece trajedinin başlangıcıdır. Ama bugün sadece cesur oldukları için böyle bir oyun oynayacak birçok cesur ruh var. Bugün çıkışın nerede olduğunu bulmak için burada arkadaşlarınızla birlikte çalışmalısınız.
Orijinal pozisyondan kaçma fırsatı elde etmek için başlarını yakalamaya çalışın. Hayalet mod oyunculardan büyük bir sevgi kazandı. Burada, kaçmanın bir yolunu bularak hayatta kalmanız gerekecek. Ancak, binadan çıkmak için kullanabileceğiniz ipuçlarını ve şeyleri bulmanız gerektiğinden işler kolay olmayacak. Burada, arkadaşlarınızla terk edilmiş bir hastanede uyanacaksınız. Hayalet modunda hayatta kalan eğlenceli bir zaman geçirin.

The Ghost - Multiplayer Horror MOD APK

Hayalet olarak oynadığınızda, hayatta kalanları bulmanız ve yakalamanız gerekir

Leila gittiğinde Emily, kız kardeşinin evden caddeden aşağı inmesini izler. Aynen böyle, hızla kazanacaksınız. Bu bir aksiyon oyunu; Oyuncular bu barbar gölgelerden çıkmak için her şeyi yapacaklar.Gameplier tarafından yayınlanan bu oyun, bugün sonuçta korku ile sonuçlanan birçok türün bir kombinasyonudur. Burada, yazarak ve hatta mikrofonunuzu açarak sohbet edebilirsiniz.
Ertesi gün Leila Pazar günkü mezarlığa yaptığı geziden eve gelmez. Eğer öyleyse, buna bir korku oyunu denir. Arkadaşlarınızdan daha fazlası tuzağa düşecek ve birlikte en hızlı çıkış yolu bulmaktan kurtaracak. Hayata gelmeden ve bizi ikna etmeden önce kafalarını cehenneme sokmaya çalışalım. Kaldığınız hastanenin her yerinde hayaletler var. Bazen hayalet sizi korkutmak için biraz parladı. Bu eğlence sadece cesur ve kendi korkusunu fethetmek isteyen oyuncular için olacaktır.Bu oyunda, çıkışın nerede olduğunu öğrenerek kaçmanız gerekecek. Harekete geçip belirli şeyler yapmalısın. Hayalet olarak, hayatta kalanları bulup yakalamanız gerekecek.

Hayalet seni bulmadan önce çıkışı şimdi bulun

Sizinle gelen arkadaş görünmeye ve kaybolmaya devam etti çünkü her şeyi sadece sizin gibi belirli bir aralıkta loş görebiliyordu. Siz ve arkadaşınızın hayatta kalmanın sadece bir yolu var garaj kapısından kaçmak, kalan arabanın tüm bileşenlerini toplamaktır. orada ve kaçmak. Emily yardım için okula koşmaya karar verir. Ghost Mod oyunda, sadece perili olduğunu öğrenmek için tedavi edildiğiniz bir hastanede uyanacaksınız. Hayalet Modunda, diğer insanlarla birlikte çalışarak terk edilmiş hastanenin çıkışını bulmanız gerekir. Oyun aynı zamanda bizi kendi dayanıklılığımızı eğitmek için yeni korkunç ortamlara götürüyor. Şimdi, mobil oyun geliştiricileri eğlenceye girdiler ve daha ilginç hale getirecek başka bir unsur eklemeye karar verdiler. Kalbinizi çığlık atmadan bu zorlu oyunu alabilir misin? Hayalet sizi bulmadan önce çıkışı şimdi bulun. Bugün takım arkadaşlarınızla çalışarak çıkışı bulun.

Oyuncular sefil yerden kaçmanın bir yolunu bulmalı

Bu sevimli kızlar, boş bir kasabadaki küçük bir evde birlikte yaşıyorlar. Emily resmen okulda kilitli. New Wishlie adlı perili bir hastanedesiniz. Birlikte, hayaletler gelip ruhunuzu yemeden önce sefil yerden kaçmanın bir yolunu bulmalısınız. Ancak hayalet köşede olduğu için de dikkatli olmanız gerekir.
Hangi duruma girerseniz edin, tek göreviniz bu korku perili yerden kaçmanın bir yolunu bulmaktır. Hayalet Modu bir durum oluşturur Ve oynadığınız bazı korku oyunları gibi, etrafta dolaştığınız gibi, hayalet modundaki özgürlüğün hedefine yavaşça yol açacak bazı ipuçları arayın. Oynamak ya da oynamak size kalmış, ancak heyecanları denemek istiyorsanız, bu oyuna göz atın. Sadece sınırlı bir zamanlayıcı verilecek, böylece acele etmeniz gerekir.

HappyMod
İndirmek