Taxi Sim 2022 Evolution Mod + APK 1.3.5 Reklamları kaldırmak

Taxi Sim 2022 Evolution MOD APK Icon
4.8
Uygulama ismi Taxi Sim 2022 Evolution
Tür Simulation
geliştirici Ovidiu Pop
Boyut 763.37 MB
En son sürüm 1.3.5
mod bilgisi Reklamları kaldırmak
Güncelleme 2024-01-17

Taxi Sim 2022 Evolution açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu oyun bir sürücünün hayatının tadını çıkarmanıza ve deneyimlemenize yardımcı olacaktır.

Nihai hedef, misafirlerinizi hizmetinizin kalitesi ile tatmin etmektir. Taksi Sim 2020, bir sürücünün hayatının tadını çıkarmanıza ve deneyimlemenize yardımcı olan heyecan verici bir oyundur. New York, Roma veya Los Angeles gibi yerleri ziyaret edebilirsiniz. Taksiler filosun. Polis sizi çekecek ve büyük bir para cezası alacaksınız, bu yüzden bu basit ama önemli adımı unutmadığınızdan emin olun.
Bazen müşteri çalışmaları için zamanında hızlı sürmeniz gerekir, ancak Tehlikeli durumlarla karşılaşmak kolay. Bu parayı biriktirin ve daha iyi müşteri deneyimi için çeşitli premium lüks otomobiller satın alın. Oyuncular, daha iyi ses yalıtımı veya araba boya renklerini değiştirmek için jantları değiştirmek gibi araçları yükseltmek için kullanabilirler. Bunlar öngöremeyeceğiniz gerçek tehlikelerdir. Taksi şirketinizi büyütün ve rekabetin kontrolünü ele alacak etkili bir filoya sahip olana kadar yeni arabalar satın alın. Taksi filonuzdan mümkün olan en iyi değeri elde etmek için bunu yaptığınızdan emin olun. Her şeyi özelleştirin ve profesyonel bir şoför tarzı ile kontrol edin. Bu oyun dünyanın birden fazla güzel ve popüler şehirlerini kapsar. Bu özellikler sayesinde, günlük yaşamda gerçek bir sürücü gibi hissediyorsunuz. Bunlar her şeyden zamanlanmış ücretlere kadar veya VIP'yi önemli bir toplantıya götürebilir.

Taxi Sim 2022 Evolution MOD APK

Taksi Sim 2020, oyunculara nasıl çalışacağını seçme özgürlüğü verir

Trafiği güvende tutun ve kazaları önlemek için yasalara uyun. Taksi SIM 2020, oyunculara nasıl çalışacaklarını seçme özgürlüğü verir, ancak güvenlik faktörlerini görmezden gelmeyin. Ayrıca, çevre ve çevre manzaranın hepsi gerçekçi olarak gösterilir. Her şeyi çöpe atın ve isterseniz oyunu eğlence için sınırlarına itin. Farklı şehirlerdeki birçok yere yolculuk yaşayın. Konukları taşıma işi sayesinde, burada birçok yeri ziyaret edebildiniz. Bir taksi şoförü olarak hayat - bu nasıl olurdu? Şimdi bu gerçekçi taksi simülatörü ile öğrenebilirsiniz ..
Ayrıca, oyuncular da kolayca VIP misafirleri bulurlar ve ipuçları alma fırsatına sahip olurlar. Bu oyunun oyunu, ünlüleri ve birçok ünlü kişiyi seçen başarılı bir taksi şoförü olmanızı içerir. Dahası, her türlü 30'dan fazla araba ile, bunları kullanmayı seçebilirsiniz. Artık katılmadan tereddüt etmeyin ve şu anda heyecan verici bir eğlence alanının tadını çıkarın. İlk başta, yolcu almak ve ekstra gelir elde etmek için sürüş kariyerinize en sıradan taksi otomobilleriyle başlıyorsunuz.
Tıpkı yoldaki trafik gibi, herkesin kendi işi var. Yüzünüzü daha fazla müşteriye aşina hale getirmek için onları mutlu edin. Taksi şoförü olmasına rağmen, sizi yoran birçok uzun mesafeli geziler var. Çok oyunculu modda oynayacaksınız ve sürüş tutkunuzla oynayacaksınız. Arabalarınızı eşleştirin. Yolcuların bu büyük paraları size harcamaya çok daha istekli olduğunu göreceğiniz için bunu daha sonra oyunda yapmaktan çok yararlanacaksınız.

Taxi Sim 2022 Evolution MOD APK

Oyuncular rezervasyonu tamamlamaya ve müşterileri ihtiyaç duydukları yerlere götürmelidir

Ama kötü havalarda, ıslanmamaları için bir şemsiye getirmeyi unutmayın. Memnuniyetlerini garanti etmek için müşteriyi ilk sıraya koymak önemlidir. Alternatif olarak, daha büyük oyunun kendisini taahhüt etmeden önce bu modda güvenli sürüş uygulayabilirsiniz. Bu paraları iyi bir şekilde kullanın ve arabanızı havalı görünmesi için özelleştirin - neden olmasın?. Ücretsiz ve basit.
Bu oyunda da büyük bir otomobil koleksiyonu var. İş istikrarlı olduktan sonra, daha fazla spor otomobil ve lüks süper otomobil satın almak için daha fazla yatırım yapmalısınız. Bu arabaları VIP müşterilerine daha yüksek bir fiyata sunmak için kullanın. Bu, oyunun ilk aşamalarında daha başarılı olmanıza ve daha sonra taksi imparatorluğunuzu kolaylıkla artırmanıza yardımcı olacaktır. Sokaktaki ortalama bahisten ziyade daha fazla VIP müşterisine hedeflemeye başlamak isteyeceksiniz.
Büyük parayı getirin ve operasyonlarınızı şehrin her yerinde ve ötesinde genişletin. Herhangi bir oyunla birlikte, isteyeceksiniz Taksi SIM 2020'de başarılı olacaksanız bazı en iyi ipuçları. Taksilerinizi en üstte tutmak için sık sık araba yıkamaya götürdüğünüzden emin olun. Farlarınızı açıklayın. Oyunu yapmak istiyorsanız Daha kolay ve lüks taksiler mega-fleet daha sonra değil, sonra sınırsız para, oyun için reklam modunu indirin.
Büyük bir şirket değil ama iyi bir hizmet tutumu sizi etkileyecek ve hatırlayacak. Taksi SIM 2020, taksi değiştirmek ve geliştirmek için birçok seçenek sunar. Taxi SIM 2020'de, oyuncular rezervasyonu tamamlamaya ve müşterileri istedikleri yerlere mümkün olduğunca hızlı ve güvenli bir şekilde götürmelidir. Bu sanal dünyada eğlenceli ve konforlu sürüş deneyimi deneyimlemelerine yardımcı olmak için. Daha iyi bir servete sahip olmak ve zaman içinde daha güçlü bir iş kurmak için takip edebileceğiniz bazı en iyi ipuçları var. Geceleri farlarınızı açmayı unutmadığınızdan emin olun - oyunda unutmak kolay bir şey ve size çok pahalıya mal olabilir.

Taxi Sim 2022 Evolution MOD APK

Daha fazla müşteri çekmek için en yetenekli ve hevesli otomobil satıcısı olmak

Bir bütçe arabasıyla çalışmaya başlayarak, müşterileri her aldığınızda para kazanırsınız. Daha fazla müşteri çekmek için en yetenekli ve hevesli otomobil satıcısı olun. Her rotada kaldırımların ve diğer trafiğin etrafındaki yayaları görebileceksiniz. Bu oyunda arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla en rahat oynayabilirsiniz. Bu kulağa açık geliyor, ancak taksilerinizde olabildiğince çok müşteri aldığınızdan emin olun. Büyük ipuçları istiyorsanız ve işleri tekrarlayın, o zaman müşteri taleplerinizi dinlemek önemlidir. Sürüş şeklinizi önemseyin, ancak yeni bir araba satın almak için yeterli para olmadan zamanında gelmesi gereken birçok insan var. Ayrıca, ruhunuzu eğlendirmek ve rahatlatmak, stresi hafifletmek ve hayattaki tüm korku ve baskıların üstesinden gelmek için bu oyunu da oynayabilirsiniz. Bu, müşterilerinize daha fazla memnuniyet sağlayacak ve genel olarak oyuna daha kolay bir başlangıç ​​yapacaktır. Oyundaki sıkı çalışmanız için kendinizi de ödüllendirebilirsiniz ve arabanızı özelleştirmek bunu yapmanın en iyi yollarından biridir.

Yolculara hizmet etmenin profesyonel bir yolu ile taksi şoförü olun

Yasa, kilometre sayacı, harita, GPS navigasyonu gibi temel araçlarla donatılmıştır. Yolda dolaşımda sayısız araç vardır. Yanlışlıkla çarpışırsanız, otomobil için onarım miktarını hazırlamanın yanı sıra, müşterilere de bir isteksizlik yaratırsınız. Tamamladıktan sonra, programdan ücretsiz sürüş modunda birçok heyecan verici ve anlamlı hediye alacaksınız. Bu, şehirde dolaşma konusunda deneyim ve iyi becerilerle başladığınızdan emin olmak için iyi bir stratejidir.
Her seyahatin misafirlerinizi rahatsız etmediğinden emin olun. Çevrenizde tüm şehir, ağaçlar ve diğer arabalar gibi ne olursa olsun, her şey gerçek görünecektir. Buna ek olarak, araçların sesleri, ileri geri ıslıklar da belirgindir ve oyunculara oyunda daha fazla heyecan ve cazibe verir. Dahası, daha fazla deneyim ve nispeten büyük bir gelir kaynağı kazanırsınız. Eğer acele ediyorlarsa, daha hızlı sürün. Çok fazla hareket etmediğinizden ve oyun boyunca çok daha fazla başarıya sahip olacağınızdan emin olun.
Sizi bir sonraki gezi için planlayacaklar. Roma, New York, Los Angeles ve diğerleri gibi büyük şehirler var. İzin verilen hızdan daha hızlı gitmezseniz, kırmızı ışıklar geçmemeli ve yasaklanmış alanlara girmediyseniz yardımcı olur. Çılgın bir insanı seviyorsanız çoğu insan bunu takdir etmez, bu nedenle kırmızı ışıkları atlamak ve hız sınırını çöpe atmak yerine kurallara uymak daha iyidir. Taksi Sim 2020'de şehir sokaklarında yolcular? Yolculara hizmet etmenin profesyonel bir yolu olan taksi şoförü olun. Trafik kurallarına uymasanız veya kırmızı bir ışık geçirmeseniz bile, fark etmeyecekler. Bir gün izinsiz çalışıyorsunuz, yağmur yağsa bile, otobüsler müşterileri istedikleri yere almak için hala yuvarlanıyor. Bu iş için bir tutkunuz varsa ve aynı zamanda iyi bir sürücü iseniz, oyuna hemen katılmayı denemekten korkmayın. Dikkatsiz sürüşünüzden korkarlarsa, bir çentikle tonlayın ve onları sakinleştirmek için hız sınırını izleyin. Arabanızı sık sık yıkayın.

Kendinizi şoföre daldırın ve en zorlu konukları fethetin

Bu oyun size birçok başarı ile tam bir eğlenceli deneyim sağlayacaktır. Bu oyun aynı zamanda parlak 3D grafiklerle birlikte geliyor. Bu oyunun grafikleri, oyunculara eşsiz bir deneyim sunan muhteşemdir. Burada, birçok farklı iş ve göreviniz olacak. Dahası, bu oyun sayesinde, birçok oyuncu sürüş, direksiyon simidini geliştirme ve arabayı doğrudan gerçek hayatta sürerken sıkıca kullanma konusunda çok fazla bilgi ve deneyim kazandı. İnsanlar kirli bir arabaya girmek istemiyorlar - özellikle VIP'ler değil.
Çok çalışmak ve kaliteyi yavaş yavaş iyileştirmek arkada oturan insanları daha da rahat hale getiriyor. Hız önemlidir, ancak yine de tüm yolcuların tamamen güvenli olduğundan emin olmanız gerekir. Kendinizi sürücüye daldırmak ve en zorlu konukları fethetmek için taksi sim 2020 modunu indirin. Daha fazla nakit ve bonus puan almak istiyorsanız, günlük zorlukları tamamlamak önemlidir. Bu zorluklardan bazıları binlerce para ödüyor, bu nedenle iş operasyonlarınızı genişletmek için fon kazanmak için kesinlikle tamamlanmaya değer. Daha önce daha iyi otomobil almayı planlıyorsanız, pahalı özelleştirme seçeneklerini tutmak daha iyi olabilir, ancak en azından işleri biraz renklendirmek için yeni bir boya işine gidin.

HappyMod
İndirmek