Tank Stars Mod + APK 2.2.2 Sınırsız para

Tank Stars MOD APK Icon
4.7
Uygulama ismi Tank Stars
Tür Arcade
geliştirici Playgendary
Boyut 173.83 MB
En son sürüm 2.2.2
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-22

Tank Stars açıklaması

Mod Özellikleri:

Güçlü silahlar tankta donatılabilir

Epic grafik efektleri ile Tank Stars, bugün diğer eğlence oyunlarına kıyasla bir fark yarattı. Güçlü silahlar tankta donatılmıştır. Ancak, yeni bir oyuncuysanız ve bu tür için yeniyseniz, tamamen iyi, herhangi biriyle oynamak kolaydır, ancak ustalaşmak için belirli bir süre için pratik gerektirir.

Tank Stars MOD APK

Oyun, oyuncuların tanklarına ve güçlü silahlara sahip olmasına izin veriyor

Bu oyunda bu büyüleyici savaşa katılmaya hazır mısınız? Tank yıldızları, oyuncuların kendi tanklarına ve güçlü silahlara izin vermesine izin veriyor. Maçlar gerçek zamanlı savaşlar ve düşman tankı, oyuncuya ve oyuncuya vurdukları gerçek bir oyuncu tarafından kontrol ediliyor İyileşmelerini uzun süre hayatta kalmaları ve oyunu kazanmaları için hesaplamalıdır. Muazzam hasar verebilecek büyük roket kafaları olan tanklar var ve roket yaratmanın etkisi harika. Hazır? Hadi gidelim.
Tank Stars Mod, bugün bir eylem, eğlenceli ve çok popüler bir oyundur. Bu, oyuncuları çeken benzersiz bir vurgu yarattı.Gold, tank yıldızlarındaki ana para birimidir, her şeyi değiştirmek ve yükseltmek için altın kullanırsınız. Gerekirse bir rakibi canlı gömmek için bir atom bombası kullanın. Bu seçici olmadan basit bir oyun. Bunu mümkün olan en kısa sürede yapın ve savaş alanında çok daha güçlü bir güç olacaksınız.
Her gün farklı bir görev alacaksınız, bu da bunu zamanında tamamlamanızı gerektirir. Ayrıca, PVP Online Savaş Modu ile savaşta yarışmak için dünya çapında diğer oyuncularla savaşabilirsiniz veya çekici mevsimlik etkinliklerde ve turnuvalarda özgürce rekabet edebilirsiniz.

Tank Stars MOD APK

Oyuncular bu oyunda en gelişmiş dövüş makinelerini deneyimleyecek

Basit grafik oyunlarını seviyorsanız, Tank Stars mükemmel bir seçimdir. Tanklar, silahlar, önceden hazırlanmalısınız. Eğlenceli ve ferahlatıcı hisseden bir oyunun tadını çıkarmak için mi? Tank yıldızları bunu yapmanıza yardımcı olacaktır. Rakibinizle, en üstte kan sütunu ile savaşacak ve savaştaki insanların isimlerini kapsayacaksınız. Tankları, roketleri satın almak için altın kullanabilir ve mümkün olan en yüksek hasarı elde etmek için roketlerinizi yükseltmeyi unutmayın, o zaman rakibinizi bir saniyede kolayca yeneceksiniz. Sıra söz konusu olduğunda, tankın gücünü ve yönünü ayarlamanız ve daha sonra düşmanın tankının yok edildiğini görmek zorundasınız. Oyunun başında ne tür bir tank kullanmak istediğinizi seçin.

Tank Stars MOD APK

Grafikler ve görsel efektler de oyunda güzel bir şekilde cilalanmış

Önemli bir pozisyonu hedefledikten sonra çekim yapmaya başlıyorsunuz. Merminin hızı uçuş kadar hızlı bir şekilde, hedef sadece bir saniye sonra yok edildi. Grafikler ve görsel efektler de size en heyecan verici deneyimi sunmak için güzel bir şekilde cilalanmıştır. Hiç mahkum alın ve Android için bu harika aksiyon askeri oyununda All-Out War'a hazırlanın. Bu modda kazanmanın en iyi yolu, iyi alan hasarı veren bir tank seçmektir. Oyuncu tank yıldızlarında güvenlik bulamaz. Topla daha yumuşak bir oyunla patlama ama karşılığında, ezilmemek için acele etmelisiniz. Ayrıca, takım arkadaşlarınızla sohbet edebilir ve benzersiz taktikleri paylaşabilirsiniz. Bir tanka komuta etmek ve sizi yok etmeden önce rakiplerinizi yok etmek için büyük bir ölümcül silahtan seçim yapmakla görevlendirileceksiniz.
Oyunun silahları da mühimmat, bombalar, nükleer bombalarla çok çeşitli Kendini heyecanlandırmanızı sağlayın. Mevcut madeni para ve mücevher sayısı, değerli eşyalar almak için çok büyük, aktif olarak açılan sandıklardır. Dahası, her otomobil ekstra bir bombardıman seviyesine sahip olacak ve oyunun çekiciliğini birçok kez artıracak. Birliklerimiz ve düşman arasında çekici direnç ekranları oluşturmak için silahlarınızı ve tanklarınızı sürekli olarak güncellemelisiniz. Her bir roket türü de kendi ses türüne sahiptir ve her ses efekti her patlama için canlı ve son derece gerçekçi bir şekilde yaratır.

Bu oyun oyunculara memnuniyet ve ferahlık hissi verecek

Dünyanın dünyasının aksine, bu oyunun 2D tabanlı grafikleri var ve çok ayrıntılı. Oyuncular, zafer yolunu ve ne kadar mühimmat sahip olduklarını doğru bir şekilde hesaplarken füzelerini, kabuklarını, bombalarını ve daha fazla silahlarını kullanabilirler. Bu, zafere düzgün bir yol sağlayacaktır.
Çeşitli renklerle birçok farklı tankın kilidini açabilirsiniz. Önceki atışlardan, rakibe saldırmak için doğru koordinatları bulun ve en büyük hasara neden olan bir şey, bahsetmeye değer bir şey, oyun tankı yıldızlarındaki tankların yapısının tamamen farklı olmasıdır. Bu oyunun getirdiği bir savaş tankı ve eşsiz silah filosu ile, oyuncular son derece şiddetli ve heyecan verici savaşların tadını çıkaracaklar. Deneyebileceğiniz daha benzer oyunlar gör: Daha önceki bir aşamada en iyi silahlarla oyunun tadını çıkarmak için Stickman Partywant'ı indirin mi? Tank yıldızlarını indirin tüm tankların kilidi açıldı ve silahlarınızı ve tanklarınızı yükseltmek için tonlarca oyun içi para biriminiz olacak.
Grafikler basittir, çeşitli telefonlarla kolayca uyumludur ve sorunsuz bir şekilde çalışabilir Düşük profilli telefonlar. Sistemin oynadığı seviyeden hemen sonra, hızlı oynayacağınızı kavrayabilirsiniz. Tankların hepsi aslında tek bir önemli fark dışında hemen hemen aynıdır: kullanabilecekleri silahlar.
Basit oyun, bir telefonun küçük ekranında oynamayı kolaylaştırır, çünkü oyun karmaşık işlemler yapmanızı gerektirmez . Özellikle patlama etkisi çok güzel, farklı etkilere sahip patlamalar size bir memnuniyet ve ferahlık duygusu verecektir. Benzer bir stratejiyi takip ederler: sırayla birbirine ateş etmek için alması gereken iki tank. Tabii ki, oyunu ilk kez oynadığınızda, bilemezsiniz, bu yüzden biraz deneme yapın, sevdiğiniz bir tane bulun ve oyun boyunca buna bağlı kal.

Bu oyundaki her zorluk oyuncular için heyecan verici bir şey

Bunun birçok insan tarafından sevilen bir oyun olduğu söylenebilir, bu yüzden birçok insan burada yeni şeyleri kapsamak için katıldı. Tank Stars Mod sırasında, çevrimiçi bir çok oyunculu ve farklı zorluk zorluklarıyla karşılaşmanız gerekir. Her meydan okuma, her zaman sizi bekleyen heyecan verici bir şeydir, bu da hedefle dengeyi ve doğruluğu ayarlama konusunda daha fazla deneyim kazanmanıza yardımcı olacaktır. Dönüşünüzü daha yıkıcı hale getirmek için ölümcül silahları tankınıza donatabilirsiniz. Rakibiniz, sağlam bir zafer sağlamak için sizi olabildiğince hızlı bir şekilde çıkarmaya çalışacağı için hızlı davranın ve sert davranın.
Mobil ekran için uygun bilim ile tasarlanmış basit, sezgisel arayüz. Çevrimdışı modda, AI tarafından kontrol eden tanklarla savaşmalısınız. Çok doğru ateş edebilirler, böylece kaymanıza izin verilmez. Bu, nişancılıkınızı eğitmenize yardımcı olan bir moddur. Ancak, genellikle dünyadaki herhangi bir oyuncuya meydan okuyabileceğiniz çevrimiçi mod oynarım. Onları yen ve sıralamada en yüksek sıralamaya tırmanın. Özellikle, tanklarındaki bir Teğmen tarafından hangi ülkelerin oyuncularını bulabilirsiniz.

Rakibin makinelerini hızlı ve kolay bir şekilde bombalamaya çalışın

Sadece bu değil, yükselttikten sonra, en güçlü ve uygun son atışa hizmet etmek için taktikleri daha yaratıcı ve yeni bir yolla değiştirmelisiniz. Burada, silahları, onları son derece katil nesneler yapmak için güçlendirerek, rakibin makinelerini hızlı ve kolay bir şekilde bombalamaya yardımcı olursunuz. . Küme bombaları, napalm, sığınak avcıları, Tomahawk füzeleri ve daha fazlası. Oyundaki en güçlü silahlara yükseltildikten sonra sizi durdurmaz.
Bu, benzersiz ve dramatik tank bombardımanıyla heyecan verici bir aksiyon oyunudur. Buna ek olarak, her oyuncu düşmanı yenmeyi amaçlamak için çok fazla deneyim kazanacaktır. Oyuncular bu oyunu GG Play'den serbestçe ve para harcamadan indirme hakkına sahiptir. Dahası, bu aynı zamanda her yaş için uygun bir oyundur ve Tank Stars Mod tüm dünyada ünlüdür. Heyecan verici savaş ekranı sayesinde oyuncular eğlenceli ve unutulmaz bir eğlence alanının tadını çıkarma fırsatına sahipler. Ya da Kirakirastars'ta daha ilginç içerik bulabilirsiniz. Bunu mümkün olan en kısa sürede yapın ve savaş alanında çok daha güçlü bir güç olacaksınız.

HappyMod
İndirmek