Swift Installer - Themes & col Mod + APK 533 Ücretsiz ödedi

Swift Installer - Themes & col MOD APK Icon
3.8
Uygulama ismi Swift Installer - Themes & col
Tür Personalization
geliştirici Beach Road It
Boyut 33.34 MB
En son sürüm 533
mod bilgisi Ücretsiz ödedi
Güncelleme 2022-05-03

Swift Installer - Themes & col açıklaması

Mod Özellikleri:

Uygulama, kullanıcıların uygulamaların simgelerini değiştirmesine izin verir

Swift yükleyici APK'da bulunan renk seçenekleri neredeyse sonsuzdur. Uygulama Swift yükleyici APK, kullanıcıların elektronik cihazlarında bulunan uygulamaların simgelerini değiştirmesine olanak tanır. Bu özelleştirme, cihazlarını ilginç gösteriyor. Daha sonra uygulamaya erişebilir ve dönüşümleri gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Desenli temalar, oyulmuş temalar, modern temalar, düz temalar ve çok daha fazlası vardır. Bu hizmeti kullanmaya başlamak için uygulamanın adını arayabilir ve indir düğmesine basabilirsiniz. Seçimi deneyin ve uygulama, sizin için en doğru renk kararını verebilmeniz için rengin gerçekte nasıl görüneceğini gösterecektir.
Swift yükleyici APK, kaliteli çeşitli renk şemaları ve tema desenleri ile 7/24 hizmet sunar. Swift yükleyici APK, kullanıcıların yalnızca arka planları için sağlam vurgu renklerini kullanmakla kalmayıp aynı zamanda farklı şekillerde karıştırmalarını sağlar. Bu ona daha kişiselleştirilmiş bir dokunuş verir. Sağlanan tüm hizmetler abonelik veya kayıt ücretleri içermez. Swift yükleyici APK kullanılarak toplam 186 uygulama kolayca temalı olabilir. Samsung cihazına Swift yükleyici APK uygulamasının ilk yüklenmesi, kullanıcının uygulamaları manuel olarak yüklemesini gerektirir, ilk yükleme yapıldıktan sonra prosedür, sistemin verimli bir şekilde çalışması için hızlı yükleyici APK normal güncellemeleri nedeniyle çok daha pürüzsüz ve daha hızlı hale gelir. Etkilidir ve yalnızca mevcut temaları ve renkleri kullanarak arka planlarını değiştirmelerini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda diğer temaları indirmelerine ve aynı zamanda cihazlarına benzersiz bir dokunuş verecek güzel bir birleşim yaratmayı sevdiklerine izin verir. Kişiliğinizi iddia edebilmek, en sevdiğiniz renkleri farklı temalar için seçebileceksiniz.

Swift Installer - Themes & col MOD APK

Swift yükleyici uygulaması kullanımı çok kolay bir arayüze sahiptir

Swift yükleyici APK, şık siyah renk arka planı ile kullanımı çok kolay bir arayüze sahiptir. Swift yükleyici APK temaları ve renkleri değiştirmez, aynı zamanda kullanıcının aygıt bildirim çubuğunun görünümünü değiştirecek kadar da uygundur. Bu onu daha benzersiz kılar. Bu sürümün reklamları yoktur, bu nedenle kullanıcılarına kaliteli hizmet sunar. İşlev düğmelerinin sadece birkaç dokunuşuyla farkı fark edeceksiniz. Ve kullanıcılar için endişe yaratmamak için, uygulama tasarım ekibi, tüm kullanıcıların kolayca özellikleri seçebilmesi için uygulamadaki işlemleri optimize etmeye çalıştı. Piyasada bulunan en son temalara cihaz teması. Renkleri eklemek için kullanıcının koyu arka planlar ve aksanlar için kendi istedikleri onaltılık renk kodundan bahsetmesi gerekir. Bu uygulama Swift yükleyici APK çok fazla depolama kapasitesi toplamaz, bu nedenle kullanıcıların cihazlarının depolanması konusunda endişelenmeleri gerekmez. Bunu yapmak için Ayarlar seçeneğine girmesi gerekir, ardından Ekran seçeneğini tıklayın, ardından Tema seçeneğini seçin ve karanlık seçin, ardından yapılan değişiklikleri kaydedin. Basic'ten karmaşıktan önizlemeye bir renk paleti ile destekleneceksiniz. Daha sonra, inanılmaz derecede sıkıcı olmak yerine, cihazınız kişisel olacak, öne çıkacak ve kendinizi ifade edecek. Evrende bulunan her renk aralığını kullanabilirsiniz. Biri, daha sonra cihazlarına uygulanabilecek güzel renklerin birleşimi oluşturmak için beğenilerinin herhangi bir rengini karıştırmak için ücretsizdir.Swift Yükleyicisi APK, kullanıcıların temalar ve renk şemaları açısından cihazlarına tamamen yeni bir görünüm vermesini sağlar. kendi cihazları. Özel ve kişisel bilgilerini her ne pahasına olursa olsun gizli tutar. Telefonunuza çok fazla renkle farklı temalar eklemek size yeni bir deneyim sunacaktır.

Swift Installer - Themes & col MOD APK

Bu uygulamanın temel teması yerli Oxygenos Dark Temadır

Gölgeler son derece ışıktan son derece karanlığa kadar değişir. Swift yükleyici APK'daki büyük çeşitlilik, deneyimi kullanıcıları için daha çekici ve şaşırtıcı hale getiriyor. Swift yükleyici APK'nın temel teması yerel Oxygenos Dark Temadır, bu nedenle kullanıcının yapması gereken ilk şey, yerel OOS karanlık temasına geçmektir.Mafia City APK'nın çalışması çok kolaydır ve adım adım bir kılavuz sunar Telefon arayüzünü yenilemek isteyenler için sık sık endişelerden biri, uygulamanın kullanımı zor olup olmadığı veya cihaz üzerinde herhangi bir etkisi olacak mı? Ve uygulamanın üreticisinden gelen cevap mutlak bir No. por ile, derileri değiştirmek için, gayri resmi bağlantıları ziyaret etmeniz ve orada son derece karmaşık işlemlerle düzenlemeniz gerekir.
Swift yükleyici APK güvenliği ve gizliliği için onun Kullanıcılar kişisel bilgiler büyük önem taşır. Swift yükleyici APK, küçük bir miktar ödeyerek satın alabilecek premium bir sürüme sahiptir. Swift yükleyici APK, kullanıcıların cihaz düzeninde farklılıklar yaratmaları için harika bir uygulamadır. Üretici tarafından oluşturulan telefonun ana arayüzünün eski tasarımlarla çok sıkıcı göründüğünü hiç hissettiniz mi? Bu çözmek istediğiniz bir sorunsa, bu, telefonunuzun görünümünü değiştirebilmeniz için en uygun uygulama olacaktır. Şimdi, yeni bir görünüm için, sadece tercihlerinizi seçmeniz gerekiyor ve uygulamanın algoritma sistemi gelişmiş işlevleri gerçekleştirmenize yardımcı olabilir. Onların beğenisine göre arka planları. Birinin kullanım için uygulamada çok sayıda teması var, ancak Swift yükleyici APK kullanıcılara Swift temaları yükleme fırsatı sunuyor. Bununla birlikte, Swift yükleyici APK'nın 6. sürümü, her ikisi de kök gerektiren AOSP ve Oxygenos için destek eklemiştir. Swift yükleyici APK köklü ve köksüz kullanılabilir. Ayrıca premium bir sürüm sunar.

Swift Installer - Themes & col MOD APK

Swift yükleyici uygulamasındaki renk sistemi çok modern

Bu, kullanıcılara temalar eklemek için tam yaratıcı özgürlük sağlar, ancak kişi hoşlandığında. Değişikliklere kaydetmek, kullanıcının çalışmasını seçtiği her yerde kolayca uygulanır. Kullanıcının zorluk çekmeden bir kategoriden diğerine kolayca gezinmesine yardımcı olur. Swift yükleyici APK'daki renk sistemi çok moderndir ve kullanıcıların elektronik cihazlarına eklemek için sevdikleri renkleri seçmelerine olanak tanır. Kullanıcı Swift Yükleyicisi APK uygulamasının premium sürümünü indirmişse, ancak kullanamadıysa, Play Store'dan 2 saat içinde Mobile'dan 2 saat ve ilk satın alma işlemleri olduğu sürece 48 saat içinde iade edebilirler.
Kökleri destekler, ancak Samsung S8, S9, Note 8, Note9 ve diğer Samsung Oreo cihazları gibi birden fazla cihazda köksüz çalışabilir. Uygulama Swift yükleyici APK, kullanıcıların cihazları için yeni bir tema seçmesine olanak tanır. 164 artı arasından seçim yapabileceğiniz temalı uygulamalar. Kullanıcı, AOSP tabanlı özel ROM'lara sahip bir cihaz, Nexus, Pixel ve Oxygenos (Oreo ve Pie) ve S9, Samsung Oreo, S9+ve Note hariç tüm Samsung Pie cihazlarında gerekli olduğunda kök gereklidir. 9 model. Swift yükleyici APK, düzenli olarak güncellenmeye devam eder, bu da onu daha da arzu edilir hale getirir.

En iyi yaratıcı tasarımcılardan 160'dan fazla farklı tema almak için ücretsiz

Uygulama Swift yükleyici APK, medya ve depolama dosyalarına erişmek için izinler gerektirir. Renkler kullanıcının beğenisine göre. KLWP Canlı Duvar Kağıdı Maker Apkios 13 - Icon PackFlux Beyaz Apkswift Siyah Substratum Tema + Oreo & Samsung Apkswift Yükleyici - Temalar ve Renk Motoru Android telefonunuzu her zamankinden daha benzersiz hale getirecek. Cihazınızı yenilemek ve daha eğlenceli hale getirmek için uygulamaya gelin. Bu, kullanıcılara fayda sağlayan ve insanların son derece basit operasyonlar yoluyla telefonlarını yenilemelerine yardımcı olan bir uygulamadır. Swift yükleyicisine gelince, en iyi yaratıcı tasarımcılardan 160'dan fazla farklı tema alabileceksiniz.

HappyMod
İndirmek