Super Stick Fight AllStar Hero Mod + APK 4.5 Reklamları kaldırmak

Super Stick Fight AllStar Hero MOD APK Icon
3.2
Uygulama ismi Super Stick Fight AllStar Hero
Tür Action
geliştirici Onegame Global
Boyut 100.17 MB
En son sürüm 4.5
mod bilgisi Reklamları kaldırmak
Güncelleme 2024-01-16

Super Stick Fight AllStar Hero açıklaması

Mod Özellikleri:

Kahramanlarınızı güçlü düşmanları üstlenecek şekilde yükseltin

Yıllar boyunca, bugün bile yapılmış birçok gösteri oldular ve bugün çok keyif alabiliriz. Super Stick Fight All Star'da yeni bir dövüş oyununun tadını çıkarabilirsiniz. Kahramanlarınızı bugün güçlü düşmanlar almak için yükseltebilirsiniz. 142 Kahramanlar - Bu oyunu bu kadar şaşırtıcı kılan şey, 142'den fazla kahramanın kilidini açmamızdır. Bunlar Naruto, Sasuke, Luffy, Majinbu, Argon, Goku ve diğer birçok popüler olanı içerir. Bugün geniş bir karakter sistemine ve keyifli savaşlara katılın. Oyunda güçlü kahramanlar toplayın. Her mod çeşitli zorluklara ve kurallara karşılık gelir, bu nedenle başlamadan önce bunları daha iyi tanımanız gerekir. Böylece, arkadaş edinmek ve güçlü yönlerini savaşmak için birçok fırsatınız olacak.Bu oyun OneGame Global tarafından yayınlandı ve bugün en popüler oyunlardan biri. Aynı zamanda Versus Mod, Survival Challenge, PVP modu, eğitim modu ve birçok daha fazla. Ayrıca onlardan benzersiz becerilerin tadını çıkarabilirsiniz.
Yapabileceğiniz her şeyi toplayın veya kahramanınızı yükseltmek için dükkanda satın alın. Oyuncular, her modun zorluğunun farklı olacağını ve seçtiğiniz zorluklar üzerine kurulduğunu belirtmelidir. Tüm bu karakterlerle bir oyunun tadını çıkarmak istiyorsanız, bugün Super Stick Fight All Star'ı indirin. Bugün Dragon Sword, X Beam, Thunder Flash, Tanrı'nın Kükremesi ve daha fazlası gibi farklı becerilerin tadını çıkarın. Onlara meydan okuyun ve şimdiye kadarki en iyi savaş sistemini deneyimleyin. Artık tereddüt etmeyin; Tüm savaşlara katılın ve muhteşem zaferler getirin. Belki de oyuncular bu oyunda yapılan şeylere şaşıracaklar. Bugün birçok mod ve karakterle savaşmalı ve kilidini açmalısınız. Ardından, diğer karakterlere karşı oynamayı deneyebileceğiniz ve mod var.

Super Stick Fight AllStar Hero MOD APK

Ayağa kalk ve savaş ve o kötü güce karşı savaş

Dünyanızın masum insanlarına işgal eden ve acımasızca saldıran vahşi canavarlar çetesi olan Super Stick Fight Allstar Hero'da gerçekleşecek şey bu. Sadece ayakta durup izlemeyin; Ayağa kalk ve savaş ve bu kötü güce karşı savaşın. Sonuçta düşmanı yenebilmeleri için daha sağlam büyümeniz gereken kahramanları toplayın ve yükseltin. Gerçekten de size daha zor zorluklar getireceğiz ve onları aşabileceğinizi umuyoruz. Bugün, hikaye modunda diğer birçok karaktere karşı savaşma ve çeşitli becerilerin tadını çıkarma şansınız var. Bugün güçlerinizi serbest bırakın.
Bu oyunda önemli ve küçük olan sayısız etkinlik ve birçok turnuva var. Oyuncular savaşlar kazandıklarında, birçok farklı ödül alacaksınız ve oyuncular bunu daha güçlü olmak için kahramanlarının becerilerini yükseltmek için kullanabilirler. Gerçek dünyada, bir rekabet olmadıkça ya da sizin işiniz olmadığı sürece kimseyle savaşamazsınız. Bu yapışkanların benzersiz savaş güçleri, seviye, rütbe, hp, saldırı, hız ve enerjisi vardır. Hoşunuza giden yol boyunca eğlenceli sürprizler var. Battle Royale ve Eğitim Moduna benzer hayatta kalma zorluğu da var.
Uzakta gezegenlerden dünyanıza gelen, barışçıl dünyanızı istila etmek isteyen kötü canavarların ordularıdır. Güzel bir dünyaya hayran kalacak ve deneyimleyeceksiniz Kahramanlarınızın savaştığı yer. Super Stick Fight All Star'da, dünyayı ele geçiren kötü olanlarla savaşırken tanıdık yüzlerin ve becerilerin tadını çıkarabilirsiniz. Bu oyunda, bugün çeşitli dövüş stillerinin ve modlarının tadını çıkarabilirsiniz.Nejable oyun modları - Burada keyif alacak birçok oyun modu var. Her zorluk sizi onları tamamlamaya zorlayan bir görev seviyesi olacaktır. MAYBEBE bu mükemmel bir aksiyon rol yapma oyunu olduğu için, Süper Stick Fight Allstar Hero'daki her tasarım ve meydan okuma tamamen büyük hedeflerle yapılır. Birçok dövüş oyunu var Bugün anime dövüş şovlarının en iyilerinden biri olduğunu inkar edemeyiz. Super Stick Fight All Star'da, bugün bir dövüş uygulamasında birçok anime şovunun tadını çıkarabilirsiniz.

Super Stick Fight AllStar Hero MOD APK

Oyun, tüm popüler Shonen anime şovlarını içeren bir stickman dövüş oyunudur.

Daha da önemlisi, birçok farklı benzersiz oyun modu deneyimlemenize izin verilir.But dövüşün etrafında dönen eğlenebileceğiniz birçok anime şovu var. Anime'ye baktığımızda, son yıllarda bazı inanılmaz şovlar gördük. İnanılmaz güçlerini gösterebilmeleri için onları bugün geliştirebilirsiniz. Super Stick Fight All Star'ı şimdi indirin. Bir Şeytan Grubu, dünyadaki farklı evrenlerden kötü adamları getirmekten sorumludur. Dövüş oyununu izlemek - Dövüş, normal hale gelen filmlerde ve şovlarda her zaman gördüğümüz bir şeydir. Hikaye modu oynamak için eğlenceli bir modudur.Divesse Savaş Becerileri - Burada, her karakter için çeşitli savaş becerilerinin tadını çıkarabilirsiniz. Doğru zamanda kahraman. O kadar çok keyifli kavgalar ve aksiyon sahneleri ve inanılmaz hikayeler var. Dahası, kahramanların kötülük üzerindeki zaferini diğerlerinden daha fazla görmeyi seviyoruz. Bugün, Super Stick Fight All Star'da kalbinizin içeriğiyle savaşmaktan keyif alabilirsiniz. Bu, bugüne kadar tüm popüler Shonen anime şovlarını içeren bir Stickman dövüş oyunu.

Super Stick Fight AllStar Hero MOD APK

Oyuncular bu oyunda yüzlerce zorlu seviye yaşayabilir

Yüzlerce zorluğumuzda kesintisiz savaşın. Bunlara Shonen denir ve bunların çoğu mevcut olduğu için bugün en popüler şovlardır. Bunlar son on yıllarda en etkili anime şovları olarak kabul edilir. Bu, diğer birçok modla birlikte zengin bir hikaye modunun tadını çıkarmanızı sağlar.
Bu oyundaki düşmanlarınız birbirleriyle savaşan normal insanlar kadar basit değildir. Super Stick Fight Allstar Hero'da, oyuncular yüzlerce zorlu seviyeler yaşayabilir. Daha önce şovlar izlediyseniz, Naruto, Dragon Ball, One Piece ve Bleach gibi bu popüler anime şovlarını bilmelisiniz. Ancak konu ne olursa olsun, filmlerde ve anime şovlarında her zaman harika bir şey. Burada, isimler biraz farklıdır, ancak yüzleri olmasa bile onları açıkça tanıyabilirsiniz.

Oyunda halkınızı ve dünyanızı korumak için tüm canavarlarla savaşın

Super Stick Fight All Star Hero, size birçok heyecan verici deneyim getirdiğinde en iyi dövüş oyunu olacak. Her seviyedeki canavarlarla savaştığınızda, yeni zorluklarla bir seviyeye açılacaksınız. İnsanlarınızı ve dünyanızı süper çubukla savaş Allstar Hero'da korumak için tüm canavarları yakalayın. Bu oyunlar en sevdiğimiz anime karakterleri ve kavgalarında göreceğimiz becerileri içerir. En önemlisi, karakterlerinizi seviyelendirebilirsiniz, böylece onları daha güçlü hale getirebilirsiniz. Burada, her birinde birçok bölümde ve bir sürü seviyede oynayacaksınız.
Savaşçılarınız sonuçta onları yenebilir, ancak zafer şansınızı sağlamak için oyuncular süper kahramanlarınızın becerilerini geliştirmeli ve geliştirmeli Dünyadaki birçok farklı ülke, karanlık güçleri yenmek ve herkese barışçıl bir yaşam getirmek için bu oyuna katılıyor. Bununla birlikte, bükülmeler ve kötü karakterlerle dolu yepyeni bir hikayenin tadını çıkarabilirsiniz. Burada, bugün ustalaşabileceğiniz farklı karakterlerden 300'den fazla benzersiz becerinin tadını çıkarabilirsiniz.

HappyMod
İndirmek