Spider-Man: Ultimate Power Mod + APK 4.10.8 Ücretsiz satın alma

Spider-Man: Ultimate Power MOD APK Icon
3.5
Uygulama ismi Spider-Man: Ultimate Power
Tür Others
geliştirici
Boyut 13.89 MB
En son sürüm 4.10.8
mod bilgisi Ücretsiz satın alma
Güncelleme 2018-12-18

Spider-Man: Ultimate Power açıklaması

Mod Özellikleri:

Örümcek Adam Ultimate Power Mod APK, gerçek oyunun değiştirilmiş versiyonudur

Zor görevleri tamamlayarak değerli hediyeler kazanabilirsiniz. Web sitemizden çevrimiçi olarak indirebilirsiniz. Ana kahramanız Örümcek Adam, Mary Jane'i ele geçiren tehlikeli düşmanlarına karşı savaşacak. Bu özellik oyun deneyiminizi geliştirecektir. APK oyununa yerleştirilen sayılamayan reklamlar var. Mod APK oyunu size APK'da alamayacağınız sınırsız miktarda altın verir. Tercih ettiğiniz kişiyi seçmeniz gerekiyor. Farklı ödüllere sahip zor günlük görevler de vardır. Modifiye edilmiş oyunun en büyüleyici özelliğinden biri, size kilidi açılmış ve ücretsiz tüm premium ürünleri sunmasıdır.

Her hikayenin ayrı kahramanı ve kötü adamı var

Her hikayenin ayrı kahramanı ve kötü adamı var. Filmlerin farklı yerlerinde size birçok maceracı görev sağlar. Sonsuz oyun içeren ücretsiz bir koşucu oyunudur. Farklı oyun modları var. Ve mobil verilerin kullanımı maliyetli olabilir.
0 ve üstü indirme için gereklidir. Yolculuğunuz boyunca birçok sayılamayan canavar ve düşmanla karşılaşacaksınız. Rakiplerinize karşı savaşırken veya zor bir durumda sıkıştığında farklı güçlendirme araçları kullanabilirsiniz. Her gücün, mıknatısın yakınlarda bulunan tüm altını çekebileceği gibi farklı güçleri vardır. Zor görevleri tamamlayarak altın paralar elde edersiniz. Bu nedenle MOD APK oyununun reklam içermeyen bir oyun var, şimdi sürekli reklam almadan oynayın, Spiderman Ultimate Power başka bir Spiderman Serisi oyunudur. Her seviyenin altın, beceri ve kahramanlar içeren değerli ödülleri vardır. Farklı yerlerde ve oyunlarda oynadığınız birçok etkileyici seviyesi vardır. Herhangi bir rehberliğe ihtiyacınız olmayacak ve kontrollerde daha kısa sürede ustalaşabilirsiniz. Düşmanı tekmelemek ve yumruklamak için talimatlarda gezinmek ve saldırı düğmelerinde gezinmek için joystick kullanabilirsiniz. Her türlü kötü amaçlı yazılım ve hatadan tasarruf sağlayan güvenli ve test edilmiş bir uygulamadır. Bu nedenle bu oyun size çevrimdışı bir oyun modu sunar. Herhangi bir prim maliyeti ödemeden tüm araçları kullanmakta özgürsünüz. Farklı ama daha ilginç hale getiren bazı benzersiz güç artışlarına sahiptir.

Hollywood tarafından oluşturulan farklı süper kahraman tabanlı filmler ve diziler var

Hollywood tarafından oluşturulan farklı süper kahramanlar tabanlı filmler ve dizi var. Kahramanınızın her zaman kötü adamlarına ve diğer ölümcül düşmanlarına karşı savaşmasına yardımcı olan benzersiz ve güçlü araçlara sahiptir. Tüm temel özellikleri herhangi bir ödeme yapmadan kullanabilirsiniz, ancak prim araçları erişim için gerçek para gerektirir. Tüm Pro Araçları herhangi bir satın almadan kullanmanıza izin veren ücretsiz bir uygulamadır. Kahramanı 5 saniye boyunca yenemez ve Web Kalkanı, kahramanı 10 saniye boyunca her ölümcül saldırıdan korur. Bu oyunlar filmlerin bazı ünlü yerlerine göre tasarlanmıştır. Kahramanınızla birlikte bir filmde oynama deneyimi sunan çok bağımlılık yapan bir oyundur. Tüm düşmanlar, Venom, Goblin ve Sandman dahil olmak üzere Örümcek Adam'ın ünlü süpervizörleridir. Tüm premium araçlar erişime izin vermek için gerçek para gerektirir. Herhangi bir çevrimiçi web sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Çözmeniz gereken farklı tehlikeli seviyeler ve görevler mevcuttur. Hacked oyun size standart oyunun tüm özelliklerini ve diğer birkaç geliştirilmiş ayar sunar. Her alet için ayrı ayrı ödeme yapmanız gerekir.

Her birinin farklı becerileri ve yetenekleri vardır

Zor bir görevi var, ancak kullanıcı arayüzü basit ve kullanıcı dostu. Kahramanınızı farklı mevcut seçeneklerle de özelleştirebilirsiniz. Bu araçları altınla yükseltebilirsiniz. Her seviyede birçok maceracı ve heyecan verici görev var. Size farklı oyunlarda çeşitli zor görevler verir, böylece tekrarlanan hiçbir şey bulamazsınız.
Her birinin farklı becerileri ve yetenekleri vardır. Tüm ölümcül canavarlara karşı savaşması ve Mary Jane'ini kurtarmak için altın toplaması gerekiyor. İnternet erişimi her zaman mevcut değil. Bununla oyununuzu her yerde her zaman tam özelliklerle oynayabilirsiniz. Bu reklamlar herhangi bir APK oyunu hakkında en rahatsız edici şeydir ..
Spiderman Man, web atma gücü ile en popüler ve sevilen süper kahramanlardan biridir. Farklı kontrol seçenekleri vardır, kullanmanız için daha kolay olanı seçin. Ayrıca, tüm kilitli öğeler değiştirilmiş oyunda açılır.Developers, filmde olduğu gibi her özelliği oluşturmak için mümkün olan her şeyi yaptılar. Tüm grafikler gibi tasarlanmıştır. Spiderman'ın bir webtoons'u okuyorsunuz.

Görüntülenen birçok özel güç ve dövüş becerisi var

Görüntülenen birçok özel güç ve dövüş becerisi var. Oyunun gerçek bir versiyonu var Spiderman Ultimate Power APK çevrimiçi olarak mevcut. Görevleri ve görevleri çözmek çok zordur.Gold, farklı araçların kilidini açmak ve yükseltmek için kullanılan oyun içi para birimidir. Reklam kısıtlaması olmayan bir arayüz. Sürekli reklam almadan oynamanın tadını çıkarabilirsiniz. İkinci seviyenin kilidini açmak için birinci seviyedeki tüm görevleri tamamlamanız gerekir. Ancak oyunun kontrolleri çok basit ve kolay. Eğer Spiderman hayranıysanız, onu indirmeli ve en sevdiğiniz karakter olarak oynamalısınız.
Bu özellikler orijinal oyun yerine daha kullanışlı hale getirir. Seviyenizi yükselttikçe yeni ve daha güçlü örümcek adamı kahramanın kilidini açın. Onlara ulaşmak ve onları yenmek için gönderilen tüm kölelerini ve canavarlarını öldürmeniz gerekir. Ancak MOD APK oyunu ile ücretsiz olarak sınırsız miktarda altın elde edersiniz. Başlangıçta APK oyununa kilitlenen her şey MOD APK sürümünde tamamen açık ve kullanımı ücretsizdir. Bunlar arasında tüm seviyeler, sınırsız güç artışları, tüm deriler, yetenekler, konumlar ve diğer tüm araçlar bulunur.

HappyMod
İndirmek