SEGA Mod + APK 2.0.3 Sınırsız para

SEGA MOD APK Icon
3.5
Uygulama ismi SEGA
Tür Arcade
geliştirici Sega
Boyut 46.72 MB
En son sürüm 2.0.3
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2023-08-15

SEGA açıklaması

Mod Özellikleri:

Kendi atlamalarınızı yapın, döndürür ve kendi tarzınızla parçalanır

Yalnız - bir “Battlefield”, Sonic Jump Pro'daki Sonic ile oyunun zorluklarının üstesinden gelmek için kendinize meydan okuyorsunuz. Bulutlara bir adım atabilmek için en iyi hamleleri göstermek için Sonic'e katılın. Görev sırasında topladığınız değerli eşyalar daha sonraki karakter yükseltmelerinde faydalı olacaktır. Sonic Jump Pro'daki zorlukları üstlenirken olabildiğince çok toplamaya dikkat edin. Bu öğeler karakterinizi yükseltmenize, güçlü becerilerin kilidini açmanıza ve daha fazlasını sağlar. Sadece neşeli bir ruha katılın - yani zafer. Bunu yapabilir misin? Kendinize güvenin ve en sevdiğiniz karakteri seçin. Görevinizi serbest bırakın ve aynı zamanda size getirdiğimiz güzel alanları keşfetmekte özgürsünüz. Birçok benzersiz yeri keşfetmek için Sonic Jump Pro'ya katılın. Skor üzerinde çok fazla baskı onlara en mutlu anı verdi.

SEGA MOD APK

Sadece bir konumla zorlu zorluklar edin

Tamamen eğlenceli, beyninizi kolayca kazanmak için kullanmanıza gerek yok. Belki de yaramaz Sonic ya da daha fazlası arkadaşları. Oyunu değiştirmek istiyorsanız herhangi bir karakter seçin. Kuyruk, eklem, Amy, Rouge, Gümüş veya Blaze seçebilirsiniz. Bununla birlikte, sonunda, ödül geliyor. Dünya çapında oyuncular Sonic Jump Pro'yu tanıyor ve oyuna neşeli ve liberal bir ruhla katılıyorlar. Eggman. Sadece bir konumla zorlu zorluklar mı alıyorsunuz? Hayır, oyunculara eğlenceli zorluklar ve büyük alanlar getireceğimize söz veriyoruz. Elbette, yeterli yüzük toplamak için bunları mağazadan da satın alabilirsiniz.

SEGA MOD APK

Güzel hareketler yapmak için Sonic'e katılın

Elinizi tamamen yeni bir oyun tarzında deneyin. Burada kanlı savaşlar ya da farklı rakiplerle ödüller için rekabet etme ihtiyacı yok. Sonic Jump Pro ile Sonic'i dikey olarak kontrol etmeniz, ekranın üstüne atlamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Oyunun derinliklerine dalmak istiyorsanız, arcade sonsuz moduna gerçekten dikkat edin. Görevlerin arkasındaki değerli ödülleri dört gözle bekliyorum ve görevi her seviyede ve her iki özel seviyede tamamlarken özel hediyelerden şaşıracaksınız. Meydan okumayı kabul edin ve onlarla rekabet edin.
Sonic'teki diğer dizilerin aksine, Hedgehog - genellikle bonus puan almak için yatay olarak hareket edin. Güzel hareketler yapmak, binlerce zorluğun üstesinden gelmek ve Dr.'nin kötülüğünü durdurmak için Sonic'e katılın. Her beceri özenle gösterilecek ve gerçekten harika bir oyuncusunuz. Onları kontrol edin, en sevdiğiniz karakterlerin her birine hakim olun ve özel saldırıları serbest bırakın. Yumurta. Sonsuz Arcade moduna ulaşabilirsiniz.

SEGA MOD APK

48 farklı seviyeli Sonic Jump Pro

Efsanevi Green Hill'in üzerinden atlayın veya daha ferahlatıcı bir şey seçin - orman, dağlar, büyük mavi gökyüzü veya mekanik bölge. Cesaretinizi gösterin - Kötülüğü durdurmak için 48 farklı seviyeye atlayın Dr. Bu yolculuk bazen zorludur ve bazen hayal kırıklığına uğrarsınız. Mücadelenin zamanlaması oldukça önemlidir ve hızlı gitmeniz gerekir - rakibinizi her seviyede yenmek ve genel zaferi kazanmak için en az zaman ayırın.
Binlerce zorluğun üstesinden gelin, kötülüğü durdurun ve arkadaşlarınızla savaşın Basit atlamalar? O kadar kolay değil.Sonic Jump Pro 48 farklı seviyeli, bu seviyelerde ne alacaksınız? Adalet için heyecan verici zorluklar ve eylem. Günlük zorlukları yerine getirirken, hem görevi yerine getirebilir hem de eve büyük miktarda para getirebilirsiniz. Oyundan birçok zorluk ve dünyadaki oyunculardan yüzlerce zorluk alabilirsiniz. Arcade modunda yarışabilir veya zorluklar almak için kendi kayıtlarınızı ayarlayabilirsiniz. Binlerce oyun engelini geçmek için güzel hareketlerinizi gösterin. Bu nedenle, bu zorlukları yerine getirirken dikkatli olun ve herhangi bir hediyeyi kaçırmayın. Kendi yeteneklerinizi rekabet edin ve göster. Bu arenada kimin daha yükseğe çıkabileceğini karşılaştırabilirsiniz. Kazanmak veya kaybetmek size farklı deneyimler getirecektir.

HappyMod
İndirmek