Soccer Star 24 Top Leagues Mod + APK 2.18.0 Ücretsiz satın alma

Soccer Star 24 Top Leagues MOD APK Icon
3.7
Uygulama ismi Soccer Star 24 Top Leagues
Tür Sports
geliştirici Genera Games
Boyut 102.32 MB
En son sürüm 2.18.0
mod bilgisi Ücretsiz satın alma
Güncelleme 2023-09-07

Soccer Star 24 Top Leagues açıklaması

Mod Özellikleri:

Her maç takıma birçok prestijli başlık getiriyor

Ancak futbol yıldızı 2022 en iyi ligler tam tersi. Bu oyunda otantik bir şey. Her maç takıma birçok prestijli başlık getiriyor. Farklı yerlerden yetenekli oyuncular toplayın. Daha spesifik olarak, baş antrenör ve maçtaki oyuncuların hareketlerini kontrol eden kişi olacaksınız. Oyuncular da agresif bir şekilde saldırmalı ve rakibe ne kadar korkutucu olduklarını göstermelidir.
En seçkin futbol takımınızı oluşturun. Ve sadece üstün beceri ve deneyime sahip olanlar kazanabilir. Gerçek hayattaki futbolculardan, antrenörlerden ve kulüplerden prototipler alın. En yaygın olanı, oyunun puanını belirleyen top aşaması olacaktır. Oyunculara güçleriyle üstesinden gelmek ve kazanmak için doğal bir zorluk hissi verin.

Soccer Star 24 Top Leagues MOD APK

Bu oyun, futbol takımınızı geliştirmek için çok zaman harcadığınız yerdir.

Belki çoğu futbol maçı sizi nasıl oynayacağınızı çok tanıdı. Dünya futbolunun yeni bir imparatorluğu yaratın ve diğer tüm takımı çatışmaya karşı dikkatli hale getirin. En iyi ortama sahip olmaları için tesisler ve yerler sağlayın. Turnuva sistemi, futbol yıldızı 2022 en iyi liglerle ilgili en inanılmaz şeylerden biridir. Çeşitli turnuvalarda. Kökeni kurmaktan, antrenörleri işe almaktan, oyuncuların hepsi sizin tarafınızdan. Bu, en ünlü oyuncuları ve antrenörleri toplama şansınız. Bu çok fazla pratik ve pratik gerektirir. Oyuncuların çok çeşitli şık gadget'lara sahipken tutkuyla yandıklarını göreceksiniz.
Yer gelişmek için birçok farklı faktöre dayanıyor, böylece oyuncular inanılmaz derecede gerçekçi. Herkesin maçlara katılması için en uygun zamanı bekleyin. Bu yeni futbol oyunu resmen açıklandı ve bu etkileyici anlara sahip olmamız için heyecan verici bir oyun alanı. Kriterlerin ve fiziksel gücün sağlanması, bir ekip için iki temel unsurdur. Oyuncular her zaman çok mükemmel kullanımlarıyla çok eğlenirler.
sizi doğal bir ekstrem spor ortamına götürür. Futbol sporun kralı olduğundan, bu oyun tüm dünya serilerini oyuncuların Android telefonlarına getiriyor.Socer Star 2021'de, takımınızı büyük mevsimlere katılmaya yönlendirme görevine sahipsiniz. Her oyuncu farklı bir rol ve pozisyon alacaktır. İlk olarak, daha fazla deneyim kazanmak için ekibin yerel takımlara karşı sürtünmesine izin vermelisiniz. Yurtiçi mevsimleri kazandıktan sonra, yabancı mevsimlerle savaşmak için bilet kazanma fırsatınız olacak.

Soccer Star 24 Top Leagues MOD APK

Hayranlara en iyi maçları verebilmek için elinizden geleni yapın

Ayrıca, kaç tane listelediğiniz önemli değil, dükkan bölümünde ücretsiz olarak sınırsız paralar alabilirsiniz, futbolla ilgili oyunlar hakkında konuşmak için hepsini saymak imkansızdır. Tabii ki, sadece bazıları futbol yıldızı 2022 en iyi ligler gibi oyuncular için çekici. Hepsi size kalmış ve kesinlikle yönetildi. Tüm kombine, biçim ve seviye açısından mükemmel bir kulübü yapacak. Dünyada bölgeye göre birçok ünlü turnuva var. Savaş sırasında beklenmedik bir şey ortaya çıkarsa rezerv oyuncuları da kullanabilirsiniz.
Hayranlara en iyi maçları verebilmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. İlk olarak, rolünüzün ne olduğunu ve hangi temellere başlamanız gerektiğini bilmelisiniz. İki oyuncu arasında asist yapmak da faydalı taktiklerden biridir. Ana nokta, takdire şayan uzun atışlar yapmak için oyuncularınızı açmanız gerektiğidir. Ülkeniz için tarih edin ve prestijli ödüller kazanın.

Soccer Star 24 Top Leagues MOD APK

Soccer Star 2022 Top Leagues her şekilde eksiksiz bir oyundur

Ve günlük seçimler ve aktiviteler yoluyla sağlık ve yeteneklerini belirleyecektir. Şampiyon yapabilen oyunculardan biri olsun ya da olmasın. Hatta en yüksek ruhları yaratmak için kız arkadaşlarıyla zaman verin. Oyuncularınız için enerji ayakkabıları, termal yelekler vb. Gibi bir dizi gerekli öğe de eklemelisiniz. Gerekli öğeleri donatmak, kaçırmamanız gereken ayrıcalıklardan biridir.
Bunu yapmak için çok fazla ihtiyacımız var farklı faktörler. Lütfen onlara en iyi çekimleri yapmak için en yüksek ruhu ve deneyimi verin. Ayrıca FIFA, V League, Euro,… Elbette gezegendeki en büyük futbol turnuvası gibi birçok oyundan prototipleniyorlar - Dünya Kupası yardım edemez, ancak bunlarda bulunamaz. Soccer Star 2022 Top Leagues Mod'un her şekilde eksiksiz bir oyun olduğu söylenebilir. Ayrıca, kadroyu yenilemek ve daha fazla yeni şeylere sahip olmak için birçok yeni oyuncu eklemelisiniz. Bununla birlikte, toplamak sadece bir parçadır ve onları geliştirmek ve etkili kılmak size bağlıdır. En başarılı ve birinci sınıf maçları elde etmek için kulübünüz çok fazla pratik ve deneyimden geçmelidir. En önemlisi, en iyi sonuçları getirmek için seviye ve form arasında denge kurma becerisidir.Soccer Star 2021, oyuncuları bunun sonucunda muhteşem maçlardan etkilenmiş hissettirdi.

Soccer Star 2023 Top Leagues, futbol maçının spor oyunu simülasyonudur

Kendinizi kanıtlamak için Dünya Kupası ve V League gibi en iyi turnuvalara başa çıkın. Diğer futbol oyunlarıyla neredeyse küçük bir benzerlik var. Dünya futbolu için bir tutkunuz var mı? Sonra futbol yıldızı 2021 mükemmel bir seçim olacak ve bu oyundaki harikaları özgürce keşfedebilirsiniz. Seçiminizde akıllıca olmalısınız ve aynı zamanda birkaç yedek daha getirmelisiniz. Takımın oluşumunu tamamladığınız ve bir dizi ünlü oyuncuya sahip olduğunuzda, sezona katılmaya başlamanın zamanı geldi. Kritik toplar ve hatta benzersiz hedefler de kalıcı bir etki bırakacaktır.
Bunun asla kolay olmaması gerekmiyordu. Örneğin yeni oyuncular imzalamak, kulübü yükseltmek, oyuncular için yeni ayakkabılar satın almak. Ekibin yarışmasına liderlik edebilecek potansiyel bir koçsunuz. Şimdi oyunda rastgele bir takım seçmelisiniz veya kendi takımlarınızı oluşturmalısınız. Büyük uyarı, yapılması kolay yeni oyuncularla ortak bir şeyiniz olması gerektiğidir.

Oyuncular topu kontrol etmek ve sanal anahtarları kullanmak için her maçtaki oyuncuları kontrol edebilir

Bu sadece pratik ve futbol değil ve oyuncuların hayatındaki diğer birçok aktiviteye nasıl zaman ayıracağımızı bilmeliyiz. Mümkün olduğunca kararlı ve cesurca idare etmenizi gerektirir. Aksi takdirde, pürüzsüz şanzımanlarınızla rakibinizi sürpriz edin. Parayı gerekli tesislere yatırım yapmak için kullanın. En ünlüsü hala ekibin başarılarını kanıtlayan etkileyici kupalar. Bununla birlikte, onları almak son derece zorlu bir yolculuk olacaktır. Oyuncuların çeşitli becerilerini yükseltmek için zafer biriktirmekten aldığınız puanları kullanın. En güçlü olmak için tüm takımları yenmektir. Futbol oynamak, daha sonra verilen odada uzun ve yoğun bir iş gününden sonra oyuncuları eğitmek ve egzersiz yapmak ve daha fazlası var. Oyuncularınızı savaşmaya yönlendiren kişi sizsiniz.

Hepsi sizden bekliyor, Dünya futbolunun gelecekteki şampiyonu. En iyi sonuçlarınızı elde etmek için olabildiğince pratik yapın. Bazen kariyerinizde yanlışlıkla bir ömür boyu topu yaratırsınız. Bu oyundaki özel özellik, istediğiniz birkaç oyuncuyu seçebilmeniz ve daha sonra kendi takımınızı oluşturabilmenizdir. Puanladığınız her top başarınızın büyük bir işaretidir.

HappyMod
İndirmek