Soccer Cup 2024: Football Game Mod + APK 1.22.2 Sınırsız para

Soccer Cup 2024: Football Game MOD APK Icon
4.3
Uygulama ismi Soccer Cup 2024: Football Game
Tür Sports
geliştirici Inlogic Sports Football Tennis Golf Soccer
Boyut 103.73 MB
En son sürüm 1.22.2
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-02-08

Soccer Cup 2024: Football Game açıklaması

Mod Özellikleri:

En iyi takımların hepsi orada seçmenizi bekliyor

Oyun tarzınız ve sahadaki hareketleriniz titizlikle gerçekçi olarak yürütülecektir. Arjantin, İspanya, Brezilya, İngiltere, Fransa, Türkiye… En iyi takımların hepsi orada seçmenizi bekliyor. Oyuncuların deneyiminin iki türe ayrıldığı. Her deneyim size belirli değerli unsurlar getirir ..
Kafanız karışmışsanız ve en pratik, ciddi, çekici ve dramatik için hangi oyunun oynayacağını bilmiyorsanız, Futbol Kupası 2022 Mod oynamaya davetlisiniz Benimle. Bir insanın rolünü gerçekten oynamazsınız; Ekibinizde kimse olacaksın. Şimdi maça hazır. Oyunda olan her şey temel görünüyor. Bu oyunun deneyimi, zorlukların üstesinden geleceğiniz veya birbiriyle yüzleşeceğiniz zaman oldukça çeşitlidir.Socer Cup 2021'e başladığınızda, ilgili kontrol bilgilerini almak için bir öğretici ekrana katılmalısınız.

Soccer Cup 2024: Football Game MOD APK

Bu oyundaki her şey, teknikten oluşmaya kadar, çok temiz ve profesyonel

Oyuncuları takımlarına daha bağlı hissettiren bu pürüzsüz, proaktif ve akıllı açılış yoludur. Belirli bir yıldız varlığı yoktur, ancak tanıdık gömlek renklerini görmek, en sevdiğiniz takımın tipik yüzleri moralinizi çok artırmanıza yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, herkesin iyi aşina olduğu şeyleri yapmak için başarılı olmak zor olmalısınız, aksi takdirde birçok ciddi hataya sürükleneceksiniz. Aynı zamanda, mümkün olduğunca çok para kazanmaya ve birçok farklı mevsimin üstesinden gelmek için güçlü takımların kilidini açmaya çalışacaksınız. Oyunun zorluklarının üstesinden gelme konusunda ilk deneyim türü, ödülü alma seviyesini tamamlamayı gerektirir. . Yayıncının tasarım ekibi, böyle kusursuz ve gerçekçi bir futbol oyunu yapmak için çok cesur ve yetenekli. Tabii ki, çeşitli eylemler nedeniyle, bu seviyelerden doğru bir şekilde geçmelisiniz. Seviyeyi tamamlamak için, sonuçta üç yıldız almak için hangi zorlukları tamamlamanız gerektiğini öğreneceksiniz. Yani bu iki oyun modu birbirine bağlanacak. Sezon: Takımınızı tüm sezon boyunca futbol ligi glorynournament'a yönlendirin: Dünyanın en iyi futbol yıldızı olun, diğer futbol takımlarını fethetin ve tarih oluşturun: Futbol Beceri -Scareer modunuzu geliştirin: “Zemin lav”, “Ölüm Duvarı” ve diğerleri gibi düzinelerce zorlu seviyeyi tamamlayın. Birçok farklı rakibin üstesinden gelmek ve kazanan olmak için dünya çapında favori takımları kontrol etme fırsatınız olacak. Aynı zamanda, oyun da her zaman oyuna dikkat etmenizi sağlayacaktır, çünkü oyuncuları iyi geçişler için kontrol etmeniz gerekecektir. Özellikle, yüksek istatistiklere sahip bazı takımlar genellikle kilitlenecek ve bunların kilidini açmak için belirli bir miktarda madeni para almanız gerekecek. bir futbol simülasyon oyunudur, çünkü burada teknikten oluşmaya kadar her şey çok temiz ve profesyoneldir. Ayrıca, becerilerinize hala güvenmiyorsanız, pratik modu uygun moddur. Aynı zamanda, ikinci deneyim türü, rakibinize karşı gol atmaya ve kazanmanız gereken gerçek maçlara katılmanızdır. Oradan, seviyelerden geçmek ve mümkün olduğunca çok takımın kilidini açmaya çalışacaksınız.

Soccer Cup 2024: Football Game MOD APK

Rakibinizle sahada oynayan gerçek bir futbol takımını kontrol edin

Artık birini diğerinden ayırt etmek zorunda değilsiniz. Birleşik parayı satın alabilirsiniz, hatta yeterli paranız yok. Futbol oyunlarının sevgilisiyseniz, Futbol Kupası 2021'i kaçırmamalısınız. Eğer seviyeye yaklaşmak istiyorsanız, orada Her zaman kontrol becerilerinizi pratik yapmanız ve yavaş yavaş artırmanız için modlar olacaktır. Becerilerinizi geliştirmenin ve kendinizi futbol maçına hazırlamanın eğlenceli bir yolu. Rakibinizle sahada oynayan gerçek bir futbol takımını kontrol ediyor ve topu gerçek bir oyuncu gibi kovalıyorsunuz. Alanı gözlemleyeceğiniz açı diğer futbol oyunlarına benzer olacak ve kamera kim olduğunu görmenize yardımcı olacak topu hızlı bir şekilde tutmak. Oynatıcısınızı iki elle kontrol edeceksiniz ve karşılaştığınız şeye bağlı olarak anahtar, çekim veya sprint düğmelerini seçeceksiniz. Diğer oyunculara karşı maçlarda, her zaman farklı sporcular arasında geçiş yapmanız ve mesafeyi ve kuvveti doğru bir şekilde puanlamak için ayarlamanız gerekecektir.

Soccer Cup 2024: Football Game MOD APK

Oyuncular dünyadaki güçlü takımlara ulaşacak ve birçok farklı maçın üstesinden gelecektir

Futbol Kupası 2022 Mod size bu hissi verecektir.Bir topun yakınındaki her kişiyi kontrol edebilirsiniz, ekibiniz için puan almak için en akıllı, en optimal geçişleri ve hatta çekimleri yapmanız gerekecektir. Kafanızda biraz futbol bilginiz ve sahada zeka ve beceriklilik varsa, bu tam olarak sizin için doğan bir oyundur. Sporcunun etrafında topu olan ve oyuncu veya rakip tarafından kontrol edilen bir daire olacak. Aynı zamanda, başarıları tamamlamak gibi bu madeni paraları almanın birçok yolu olacaktır. Farklı ülkelerden bir dizi elit kadro ile, oyunun başında hayatınızın “gerçek sevgisini” seçebilirsiniz. Yapmak istediğiniz her şey, hareket, top sürme, tekme, kesme, kazanma gibi gerçek için deneyin ve deneyimleyin… Bu büyüleyici kompakt futbol simülasyon oyununda var mı. dünyada ve birçok farklı maçın üstesinden gelin. Eşzamanlı olarak, daireye bağlı ok, rakibinizi puanlamayı veya durdurmayı gözlemleyebilmeniz için topun tekme yönünü, topun tekme yönünü bilmenize yardımcı olan bir faktör olacaktır.

Her seviye belirli sayıda beceri gerektirir

Bu, iki kişi topa yakın olduğunda, topla kimin avantajı olduğu üzerinde daha iyi kontrol sahibi olacağınız anlamına gelir. Futbolcular için büyük zevklerden biri favori bir futbol takımı seçmektir. Her insan büyük sahanın sadece küçük bir parçası olmasına rağmen oyuncuların hareketleri çok doğaldır. Standlardaki tezahüratlar, sahada koşmanın sesi ve topa dokunmanın sesi çok iyi tasvir edilir ve uyumludur, oyuncular için heyecana katkıda bulunur. Aynı zamanda, her seviye belirli sayıda beceri gerektirir, bu nedenle her öğe oyuncuyu çeker.

HappyMod
İndirmek