Simply Piano: Learn Piano Fast Mod + APK 7.24.4 Kilitli

Simply Piano: Learn Piano Fast MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Simply Piano: Learn Piano Fast
Tür Education
geliştirici Joytunes
Boyut 74.83 MB
En son sürüm 7.24.4
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2024-04-05

Simply Piano: Learn Piano Fast açıklaması

Mod Özellikleri:

Simply Piano ile Piyano Derslerini Çevrimiçi Öğrenin - Piyano Uygulamasını Nasıl Oynayacağınızı Öğrenin

Doğal olarak, kullanıcıların becerileri hızlı bir şekilde geliştirmeleri için bir yol sağlar. Happy New Year, Last Chrismast, Imagnast, C Canon, Piyano'nun pürüzsüz melodisi altında güvenli ve sağlam şarkılar, stresli çalışma saatlerinden sonra size harika eğlence anları getirecektir. Simply Piano, yeni öğrenenler için çevrimiçi piyano öğrenme öğretmenidir, böylece sanal kitaplarını kullanarak piyanoyu kolayca öğrenebilirler.Piano, öğrenilmesi daha zor enstrümanlardan biridir. Nasıl piyano uygulaması oynar. hemen bir üyelik kartına kaydolmak için. Özellikle, şarkının büyüsünü ilk kurslarla keşfedeceksiniz, daha sonra profesyoneller gibi dinlemeye başlamak için yavaş yavaş pratik yapacaksınız, her anahtarı 23 resmi kursla hissedeceksiniz. Sadece bu öğrenme için inanılmaz bir uygulama olduğunu söylediğimizde sözümüzü almayın piyano. Ve bu - android için basitçe piyano mod apk kilidi sürümü.

Simply Piano: Learn Piano Fast MOD APK

Başlangıç ​​kursunu uygulamada ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Bu küçük uygulamada böyle büyük bir müzik kütüphanesi içerdiğini kim düşünebilirdi? Mozart, Beethoven, Bach gibi ünlü müzisyenlerin klasikleri Joytunes tarafından sadece piyanoda, Joytunes'tan sadece piyano hakkında benzer uygulamalara kıyasla özel bir kurs açılıyor. Bu versiyonla, basitçe piyanonun en büyük çöküşü denklemden çıkarılmıştır.

Simply Piano: Learn Piano Fast MOD APK

Simply Piano, pratik yapmak ve kullanıcılara yorum yapmak için bir vokal eğitmeni olacak

Kurslar yeni başlayanlardan ileri seviyeye kadar küçük aşamalara ayrılmıştır. Ücretsiz kullanıcılar için Simple Piano toplam 13 tamamen ücretsiz kurs sunar. Sadece web sitemizden indirmeniz ve ücretsiz kullanmanız gerekir. Magic, Chandelier, Hepsi, Yıldızları Sayma, La La Land, vb. Dahil olmak üzere birçok farklı tür, stil ve ritim vardır. Ama basitçe piyano, pratik yapmak ve hatırlatmak ve geliştirmeniz için yorum yapmak için bir vokal eğitmeni olur.

Simply Piano: Learn Piano Fast MOD APK

Ücretsiz indirebileceğiniz müzik ve ses için en iyi eğitim uygulaması

Akıllı algılama özelliği sayesinde, bu yazılım kullanıcının oynadığı melodiyi kolayca algılar. Gerçek piyanoyu kullanan kurslar için, piyano veya akustik/midi klavyede olsun, sesi duymak için sadece piyano yerleştirmeniz gerekir. O kadar duyarlı ki, yaptığınız şeyden sonra hemen geri bildirim verebilir, böylece hataları hızlı bir şekilde düzeltebilir, daha yetkin büyüyebilir ve piyano dahisine giden yol çok uzak olmayacaktır. Ya da henüz ikna olmadıysanız okumaya devam edebilirsiniz.

Uygulamada ilginç çocukluk melodilerinizle oynayın

Ve elbette, piyano cihazlarınızın uygulama ile çalışmak için hazır bulundurmanız gerekecektir. Dijital, akustik bir piyano veya klavyeler olabilir. Ancak cihazlarınızda mobil uygulamaya bağlanmak için bir MIDI bağlantı noktası olmalıdır. Ve bununtan bahsetmişken, cihazlarınızı piyanoya düzgün bir şekilde bağlamak için MIDI'nizi USB kablosuna ve USB Type-C adaptörüne bir USB-C adaptörüne hazırladığınızdan emin olun. Herhangi bir sorun olmadan pratik yapabilecekleri ve keyif alabilecekleri farklı şarkıların toplanması. Sizi sakinleştirmek için eğlenceli ve rahatlatıcı şarkılar seçmekten çekinmeyin. Uygulamada ilginç çocukluk melodilerinizle oynayın. Veya Joytunes tarafından en son müzik hitlerine ve piyano uyarlamalarına erişebiliyor. Hepsi mobil uygulamanın ve tüm özelliklerinin gerçekten keyfini çıkarmanıza izin vermelidir. ve web sitemizde uygulamanın kilidi açılmış sürümü. Burada, aboneliklerinizi yapmadan mevcut tüm kurslara erişebilirsiniz. Reklamsız ve kilitsiz uygulama, öğrenme deneyimlerinizden sonuna kadar keyif alabilmenizi sağlayacaktır. Basitçe piyanoyu Joytunes Mod Apk tarafından indirin, verilen talimatları izleyin ve gitmekte fayda var.

HappyMod
İndirmek