Sheltered Mod + APK 1.0 Sınırsız para

Sheltered MOD APK Icon
4.0
Uygulama ismi Sheltered
Tür Strategy
geliştirici Team 17 Digital Limited
Boyut 68.62 MB
En son sürüm 1.0
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2018-11-01

Sheltered açıklaması

Mod Özellikleri:

Sheltered yavaş bir başlangıç ​​yaptı

Oyun yavaş bir başlangıç ​​yaptı. Heyecan, dumanlı kavgalardan değil, hayatta kalma içgüdüsünden ve sizin ve ailenizin karşı karşıya kaldığı tehlikeli gerçeklikten gelir. Örneğin, baba yorgun ve bir yatağa ihtiyaç duyuyor, annenin okumak için bir kitaba ihtiyacı var, aç küçük bir kız uykulu küçük bir çocuğun uykuya ihtiyacı var,… oyunda, büyük ve küçük zorluklarla (bunu yapmak, bunu düzeltmek,, Bunu bulmak…) Başarı noktaları biriktirecek, her aile üyesi için beceriler geliştireceksiniz. Aynı zamanda, hayatta kalmak için savaşmaya hazırlanmak için hammadde, silah ve gıda rezervi envanterini dolduracaksınız. Ama benim için, bu tür müzikler, özel efektlerin oyun sırasında öne çıkması için çok iyi bir arka plan.
Umutsuz insanlardan daha korkutucu bir şey yok. Sadece dört üyeli bir ailede, yere gitmeyi ve düşmanlarla yüzleşmeyi kim seçeceksiniz? Kimi seçebilirsiniz, ancak savaşmak ve güvenli bir şekilde geri dönebilmek için en uygun ve eksiksiz silahlarla donatıldığından emin olmayı unutmayın. Hem sığınakta hem de yerde, tasarımlar her turda bir AI algoritması ile rastgele olarak teslim edilir. Bir daha fazla nokta oyunda rastgele gösteriyor: Hayatta kalmak için, bir yerde verilen veya gizlenmiş kaynakları dengelemeyi öğrenmeniz gerekir. oyun. Tamamen ücretsiz.

Sheltered MOD APK

Korunaklı kasvetli bir atmosferle başladı

Sheltered, kasvetli bir atmosferle başladı ve slogan, kıyamet sonrası bir dünyanın kendisi bir mutsuzluk dönemine işaret etti. Her seçimin kendiniz ve tüm aileniz için sonucu vardır. Ne kadar çok oynarsanız, her bölümde tehdit ve tehlikeyi o kadar çok hissedeceksiniz. Ve bu gereksinimleri karşılamak için sürekli olarak doğudan batıya gidiyor olmalısınız. Korunaklı mod apk'i indirelim ve şimdi oynayalım. Sığınaktaki tank ve ani bir su krizi. Bir şey, kendini savunma için silah yapma ihtiyacıdır. Uyumak istediğiniz gibi bir yatak yapmalısınız, daha fazla zaman ve enerji harcamalısınız.

Sheltered MOD APK

Oyun giderek daha beklenmedik “acımasız” beklenmedik durumlar getiriyor

Her şey ölüm olduğunda her şey insan mantığı için doğrudur: Ağır ve son derece trajik bir zihniyetiniz var ve varlığınızın bir iplik kadar kırılgan olduğunu düşünüyorsunuz. Dört karakterin hepsinde tek tek olabilecek şekilde özelleştirebilirsiniz. Düşmanlara karşı savaşmak için aniden gelir ve yukarıdaki kaynakları bulmak için, mevcut kaynaklara dayalı savunma silahları icat etmeniz gerekecektir. Sheltered, giderek daha beklenmedik “acımasız” beklenmedik durumlar getiriyor. Buna karşılık, korunaklı piksel grafikleri, küçük nesnelerden karakterin hareketlerine kadar birçok ayrıntı gösterirken yeni bir seviyeye yükseltilir. Örneğin, lavaboya akan suyun sesi, çekiç vurma sesi, yerde hareket eden ayak seslerinin sesi… bunlar oyundaki gerilimi artıran “ilahi baharatlar”.
Buna değer mi? Yapmalı mısın? Çünkü şimdi sadece kendiniz için değil, aynı zamanda sevdikleriniz için de yaşıyorsunuz. Şiddet iyi bitmez, ancak bazen hayatta kalmanın tek yolu savaşmaktır. Ancak, bir şey için kaynakların kullanılması diğeri için bir sıkıntıya yol açacağını unutmayın. Bunun ana nedeni, bu mahkum dünyadaki kaynakların çok sınırlı olmasıdır.

Sheltered MOD APK

Oyuncular karakterin tereddüt eden adımlarının her birini hissedebilirler

Oyunda aile dört farklı rol, güçlü ve zayıf yöne sahip 4 karakterden oluşur. Bu karakterlerin zaman zaman farklı ihtiyaçları olacaktır. Aynı zamanda, bunkeri sürekli olarak daha fazla katla inşa etmeli ve genişletmeli ve diğer zavallı insanların birlikte yaşamasına izin vermelisiniz. Sence çok kolay mı? Kesinlikle hayır. Oyundaki müzik oldukça sessiz, sizin ve ailenizin yaşadığı “bodrum yaşam tarzı” için uygun. Yani, her adımda biraz daha düşünmelisiniz. Karakterin tereddüt eden adımlarının her birini hissedebilirsiniz. Game, rastgele zorluklarla hayatta kalma sürecidir. Oyunun piksel grafikleri vardır, bu nedenle aile üyeleri arasında çok fazla fark yoktur, bu da onları sadece kıyafetlerle ayırt edebileceğiniz anlamına gelir ve yükseklik. gerçek ve ahlak arasında akıl ve duygu. Vahşi canavarlar ve vahşi gezginler de tıpkı sizin gibi hayatta kalmak için mücadele ediyor. Bu kadar çok görevin bu oyunda ne kadar meşgul olacağını hayal etmeniz. Asla mükemmel bir seçim olamayacağını, sadece kendiniz ve aileniz için daha az kötü sonuçları olan bir seçim olduğunu anlıyorsunuz.

HappyMod
İndirmek