Scribblenauts Unlimited Mod + APK 1.27 Ücretsiz ödedi

Scribblenauts Unlimited MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Scribblenauts Unlimited
Tür Puzzle
geliştirici Warner Bros International Enterprises
Boyut 486.7 MB
En son sürüm 1.27
mod bilgisi Ücretsiz ödedi
Güncelleme 2023-11-20

Scribblenauts Unlimited açıklaması

Mod Özellikleri:

Scribblenauts Unlimited bir bulmaca aksiyon rol yapma oyunudur

Maxwell karakterinin temeline dayanarak, oyuncu büyü not defterini keşfetmek için kavramaya devam etmelidir. Oyundaki tek karakterler, yenilikçi Lincoln ile optimum zamanlanmış bir karışımdan zevk almanıza veya belki de her şeyi yöneten kurt adam haline gelmenize izin vermenize izin veriyor. Oyun büyük bir evrende gerçekleşiyor ve kendinizi tamamen büyüleyici şeyleri keşfetmek için kendinizi geniş alanlara daldırıyorsunuz. macera yolculuğu. Genellikle, sorular seviyelere ve seviyelere ayrılacaktır. Mod APK'da her şey sınırsız ve en önemlisi mükemmel bir şekilde iyi çalışıyor. Seviyeler boyunca, oyuncunun seyahatini durdurması gerekir karışıklıkları kodlayacak ve devam ediyor. Ayrıca, bu hediye insanları her yere taşımak için güçleri olan inanılmaz bir küre idi. Yukarıda belirtildiği gibi, bu kitap bir şey yaratabilir. Bu oyunla Android kullanıcılarının gerçek sihir yaşayabileceğini belirtmek önemlidir. Maxwell, kız kardeşini bu durumdan kurtarmak için birçok zorluk çekmek zorunda kaldı ve sorular ortaya çıktı. Oyun içinde, oyuncular farklı konuları keşfedebilir ve saptırma karakterlerinin zorluklarını üstlenebilirler. Başka bir şeyle başlamadan önce çok hayati bir bilgi var. Bu oyunda, sınırsız olasılıklar dünyasını keşfedebilirsiniz.

Scribblenauts Unlimited MOD APK

Oyun, oyuncunun daha önce oluşturduğunuz nesneleri kaldırmasına izin verir

Sizin için oyun seviyeleri sınırsız. Bu muhteşem oyunu oynayabilmeniz için en az 600Mb'lik bir boş alan gereklidir.Bu oyun Warner Bros. Lily yavaş yavaş Stone'a döndü. Ancak, bu sorunu çözmelerine yardımcı oluyor. Scribblenauts Unlimited, oyuncunun daha önce oluşturduğunuz nesneleri kaldırmasına izin verir. Şu anda, ne yemeyi ve yazmayı sevdiğini bilmelisiniz. Maxwell ve Lily, büyük bir adam üzerinde kirli bir şaka oynadı, bu da onları büyük bir sorun yaşadı. çok daha iyi bir arayüzle çoğalır. Yepyeni bir dünyada, oyuncular canlı anlarla açık bir evreni keşfederler. Hediyelerin ebeveynlerinden geldiğini belirtmek gerekir. Hediyenin bir parçası olarak güçlü bir dizüstü bilgisayar da dahil edildi. Bununla birlikte, büyülü enerji olan starlitler bulmaları gerekir.
Oyundaki görev açıktır ve her yaş tüm hedefleri hızlı bir şekilde tamamlayabilir. Oyun, Maxwell ailesinin doğaüstü bir defter sahibi olduğu ve içinde yazdığı şeyleri çağırabileceği bir senaryoda gerçekleşir. Sadece bu şekilde kız kardeşi kurtarılabilir. Karakterlerin tümü, her karakterin stili için uygun kostümler giyen karakteristik şekillerle üretilmiştir. Bu oyunun MOD APK'sı kullanıcılara çok sayıda açılmış özellik sağlar.

Scribblenauts Unlimited MOD APK

Scribblenauts Sınırsız, oyuncuların büyük bir dünyada birçok dünya karakteriyle tanışmasına izin verir

Burada, oyuncular dünyayı muazzam evrende araştıracak. Oyundaki alanlar bir çocuk oyunu olarak tasarlanmıştır. Maxwell, kız kardeşini kurtarabilecek sihirli kitapta ne yazdığını yavaş yavaş hatırladı. Ancak, bazı sonuçlar çılgın sorularınızın kabul edilmeyeceğini göstermektedir. Yukarıda belirtildiği gibi, bu, Android cihazınızda oynamanız için en son ve en son maceracı oyunudur.
Oyunun en çok noktasının her zaman akıllı bulmacalar olduğu söylenebilir. Birinci seviyeler yönetilebilir ve göreviniz, köpeğin uzun süre terk edildiğini ve aç bırakıldığını gördüğünüzde başlar.Scribblenauts Sınırsız, oyuncuların büyük bir dünyada birçok dünya karakterini karşılamasına izin verir. Maxwell ve Lily inanılmaz hediyeler aldığında başlar. Bunun nedeni, nankör ve şımarık çocuklar olmamalarını sağlamaktır.

Scribblenauts Unlimited MOD APK

Oyun, çeşitli temalarla çeşitli bulmacalar sunuyor

Scratchpad'i keşfetmek için sokakta dolaşırken, sık sık yaşadığınız nesneler mükemmel bir pixie, cesur bir Batman veya sağlam bir şövalye. Hepsi içinde gösterilmiştir ve tüm karakterleri yaşayacaksınız. İçinde, her karakterin benzersiz becerileri ve yetenekleri vardır ve dünyayı kurtarma yolunda onlarla etkileşim kurabileceksiniz. Oyunda büyülü bir defter var ve sonsuz güçleri olduğunu belirtmek önemlidir. Sadece kitapta yazmanız gerekiyor ve yaratılacaktı.
Oyunun daha canlı hale getirdiği oyunun bağlamı. Maxwell ve kız kardeşinin yolculuğu başlatıldı ve dünyada ihtiyaç duyanlara yardım etmek için yola çıktı. Ne yazık ki, Maxwell'in kız kardeşi yanlışlıkla ona hayalet bir büyü tarafından büyülendi ve yavaş yavaş Maxwell'in kız kardeşi bir taş heykel oldu. Ancak, çok fazla endişelenmemelisiniz, çünkü oyun size seçtiğiniz seviyeye eşdeğer sorular verecektir. Bu oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? O zaman oyunu tereddüt etmeden indirmelisiniz. Maxwell macerasına girerken oyundaki yaratıcılığınızı ifade edin.
Önceki sürümlerden farklı olarak, oyun daha fazla atılım adımlarıyla geri döndü ve oyuncuları benzersiz içerik ve harika oyun mekaniği keşfetmeye getirdi. Bununla birlikte, oyuncular mini oyun zorlukları üzerinde çalışmaya başlamadan önce, sevdiğiniz ve karnaval tekerleğiyle önceden tanımlamak için kolayca kullandığınız bir nesne seçin.Scribblenauts Sınırsız çeşitli temalara sahip çeşitli bulmacalar sunar. Maxwell ve kız kardeşinin macerası hakkında daha fazla bilgi. Bu büyülü defter her şeyi gerçeğe dönüştürebilir. Staritlerin güçlerini ortaya çıkarmak ve diğer iyi işler için güçleri kullanabilirsiniz.

Maxwell'in kız kardeşinin sorunu için bir çözüm bulmasına yardımcı olmaya çalışın

Eski laneti kaldırmak için Starites adı verilen büyülü nesneler toplamanız gerekecek. Bir macera yolculuğu yapmanın yanı sıra, oyuncular da çekici mini oyunlara katılabilirler. Oyuncu her bir şaşkınlık seçecek ve çözecek, başlayacak ve geçmiş seviyeleri araştıracak ve oynarken istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Bununla birlikte, ebeveynin endişe noktası doğruydu. Bir macera yolculuğuna çıkan oyuncular yol boyunca dağılmış sorularla karşılaşacaklar.Maxwell ve Lily daha sonra dünyayı keşfetmek için ebeveynleri tarafından gönderiliyorlar. Yaratmak için sadece başkalarının takdirleri kullanılabilir. Maxwell'in kız kardeşinin sorunu için bir çözüm bulmasına yardımcı olmak için Scribblenauts Unlimited'ın en son sürümünü indirin ..

HappyMod
İndirmek