Scary Teacher 3D Mod + APK 7.2 Sınırsız para

Scary Teacher 3D MOD APK Icon
3.6
Uygulama ismi Scary Teacher 3D
Tür Simulation
geliştirici Z Amp K
Boyut 50.71 MB
En son sürüm 7.2
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-12

Scary Teacher 3D açıklaması

Mod Özellikleri:

Oyunlarda 15 oda ve bodrum var, oyuncuların bulmaca bulma ve çözmesi için

Arama biraz zaman alabilir çünkü bu, oturma odası, yatak odası, müzik odası, banyo, mutfak gibi birçok odaya sahip oldukça büyük bir evdir ve “şakanızı” tamamlarken, acele edin ve yakalamadan önce o evden çıkın Korkunç Öğretmen 3D tamamen optimize olduğu için güncellenmiş Android sürümünde korkutucu öğretmen 3D çalıştırabilirsiniz. Bir bodrum - bulmacaları keşfetmek ve çözmek için.
Görünüşüne bakarken, o sadece normal bir öğretmendir. Bunlar eğlenir ve can sıkıntısını öldürür. Kariyer modunda, farklı şaka seviyelerine karşılık gelen konuları göreceksiniz.

Scary Teacher 3D MOD APK

Oyundaki kontrol çok basit ve her şey ekranda gösteriliyor

Ancak bu, Korkunç Öğretmen 3D oynadığınızda önerilir. Miss T. üzerinde bir yerde yıldız bulabilirsiniz. Korkunç Öğretmen 3D'nin her şey ekranda gösterildiği için en kolay kontrole sahip olduğunu söyleyebiliriz. Büyük optimizasyon nedeniyle kontroller çok duyarlıdır. Tabii ki, hepsi bu korkunç kadını önlemek için ustaca izlediğinizde ve hareket ettiğinizde seviyeyi tamamlamak için belirli bir beceri gerektirir.
Her iki oyun da korkutucu bir kadının dairesine girmenizi gerektirir. Onun için sayısız şaka var. Bu tam olarak hangi odada olduğunu bilmenize yardımcı olur. İçinde herhangi bir komplikasyon yoktur, yani iyi bir oyuncusu olacağınız anlamına gelir.Aysisiz ilk mod, korkutucu öğretmen kariyeridir.
Benzersiz, yenilikçi ile Oyun, basit kontrol mekanizmaları ve çarpıcı 3D grafikler, oyun hızla oyuncuların kalbini yakaladı. Kaçak, acele et. Öğrencilerine tehditler, istismar ve diğer birçok form gibi davranıyor.

Scary Teacher 3D MOD APK

Korkunç Öğretmen 3D oyuncular için çok eğleniyor

Kulağa ürkütücü ama korkutucu öğretmen 3D sizin için çok eğlencelidir, çünkü görevler oynarken komik aktiviteler yapabilirsiniz. Belirli bir yeteneğiniz olduğunda, Korkunç Öğretmen 3D seviyelerini geçtiğiniz için çok oyunculu mod sizin için uygun olacaktır. Birine nasıl ulaşacağınızı merak ettiyseniz, o zaman korkutucu öğretmen 3D sizin için doğrudur.
Basit kontrolleri olduğu için Korkunç Öğretmen 3D ustası olabilirsiniz. Oyunda bulabileceğiniz birçok farklı şaka olacak ve her tür belirli bir eğlence sunuyor. Yeni kötü komşunuzun evini keşfetmek ve kötü yollarının gizemini ortaya çıkarmak için korkutucu öğretmen mod apk'i indirin.
Geçici olarak hiçbir fikriniz yoksa, ipucunu kullanın. Okulun 15 farklı odası vardır ve her bir oda gizemi gizler ve onları çözebilen tek kişi sizsiniz. Sınıf arkadaşlarınıza karşı suçlarının kanıtını bulmak için öğretmenin evinde arama yapmanız gerekecek.
Ekranın solundaki joystick, karakterin hareketini kontrol etmenize yardımcı olur. Buna ek olarak, bazı gelişmiş ürünler son derece benzersiz ve ilginç şakalar yaratmanıza yardımcı olur. Bu yüzden grafikler aynı zamanda insanların bu oyunu çok sevmesinin ana bir nedenidir.) Ve biber sosunu yemeğine koymak, kanepesine iğne koymak ve evraklarına ateş koymak gibi intikam eylemleri yapmak. Bu, en nefret edilen öğretmeninizden intikam almayı çok daha keyifli hale getirir.

Scary Teacher 3D MOD APK

Bu oyunun oyuncuların oynaması için birden fazla görevi var

İyi Time Pass oyunu arıyorsanız, o zaman Scary Teacher 3D adlı bir oyun var. Karakteri tanıdık ve kolay erişilebilir kontrollerle birinci şahıs perspektifinden kontrol edeceksiniz. Buna ek olarak, Miss T'nin sizi tanımaması için hareketlerinizde dikkatli olacaksınız. Süreç sırasında, çeşitli yaratıcı yollarla da intikam alacaksınız. Evde nerede hareket ettiğini bilmek için eylemlerini gözlemlemeye çalışıyorsunuz.
En son oyunları Scary Teacher 3D, lansmanından bu yana Google Play'de 10 milyondan fazla indirmeye ulaştı ve bu sayı her gün büyümeye devam ediyor. Böylece Korkunç Öğretmen 3D'yi ödemeden kolayca indirebilirsiniz. Onlara, sınıftaki ve evindeki diğer öğrencilere de işkence ediyor, bu yüzden onları kurtarmak ve bir kez ve herkes için deliliğine son vermek sivil görevinizdir. Oyun bu korkunç kadına sempati duymuyor - işkence gördü ve çocuklara saldırdı, şimdi sizin sıranız. . 'Bayan K' ile mahsur kalan evcil hayvanları da kurtarmak zorunda kalacaksınız. Bu, yaratıcı olmanıza ve gizemli bulmacaları belirli bir süre içinde çözmenize olanak tanıyan tamamen kitlesel bir oyun deneyimidir. Elbette, modern konsol tarzı değiller, ama yine de etkileyici.

Oyun zihninizi can sıkıntısından zevke yönlendirecek her kaliteye sahiptir

Öfkeyle çığlık attığında memnun hissedeceksin. Miss T rahatlamayı ve en sevdiği şovu izlemeyi, bunu yapmadan önce TV'yi mahvetmeyi planlıyor. Mevcut para ile, özgürce eşya satın alabilir ve nesne bulmak için çok zaman kazandırabilirsiniz.
Bazı şiddetli unsurlar nedeniyle, oyun 12 yaş ve üstü olmanızı gerektirir. Bu yüzden Korkunç Öğretmen 3D bir sonraki favori oyun olabilir, çünkü zihninizi can sıkıntısından zevke yönlendirecek her kaliteye sahiptir. Ekranın sol tarafında, Prank Boy'u oynarsanız Miss T'nin hareketlerini kaydeden bir ekran.

Bu oyundaki tüm unsurlar dikkatle tasarlanmıştır

Her sabah Bayan T bir gazete almak için dışarı çıkacak. Dairesine gizlice girme şansınız. Ardından, hızlı bir şekilde bir nesne bulmanız ve gazetenin altına masaya yerleştirmeniz gerekir.
Korkunç Öğretmen 3D size herkesin etkileneceği çeşitli detaylarla dolu bir dünya getiriyor. Oyunun hedeflerine ulaşmak için onları keşfetmeye çalışacağınız büyük bir evin kampüsü. Eşzamanlı olarak, tüm unsurlar özenle tasarlanmıştır ve her şey çok hızlı bir şekilde gerçekleştiğinde ve bir saniye duramazsınız. Bu oyunda iki ana karakter olacak: sen ve adı geçen oyun gibi yaşlı bir bayan. O ev yaşadığı yer. Oyunu oynamak ve onun tarafından yakalanmaktan kaçınmak için binanın herhangi bir yerine gidebileceksiniz. Ekranın sol köşesine baktığınızda, onun her zaman hareket halinde olduğunu göreceksiniz ve bu yüzden tek bir anı boşa harcamıyorsunuz. Eşzamanlı olarak, ekranın ortasında, iyi bir metin görünecek ve sonuçta bu oyunda size yardımcı olan araçtır. Onlara, sınıftaki ve evindeki diğer öğrencilere de işkence ediyor, bu yüzden onları kurtarmak ve bir kez ve herkes için deliliğine son vermek sivil görevinizdir.

Kanıtları ortaya çıkarın, öğretmeni taciz et, sevimli hayvanları ve diğer öğrencileri kurtar

Kahvaltı yemeye hazırlanıyorsa, yemeğe çok fazla tuz ekleyerek (veya isterseniz soda) bu kahvaltıyı şımartın. Bazen şakaların biraz aşırı olduğunu hissetsem de, çocuklara sık sık işkence yaptığında ödemesi gereken bedeldir.
Birçok korku oyunu gibi, karakteri ilk perspektife göre kontrol edeceksiniz; Perspektif, oyuncu için tamamen şüpheli bir duygu yaratır. Her an yakalandığını ve yakalandığını hissedeceğiniz bir oyuna katılacaksınız. Aynı zamanda, bu perspektifle, oyun dünyasının bir parçası olacaksınız ve oyuncuların aldığı tüm deneyimler geliştirildi ve onları tamamen büyüledi. Sevimli hayvanları ve diğer öğrencileri kurtarın. Oyun birinci kişide, bu yüzden büyük evinin etrafında koşacaksınız (bir öğretmen olarak asla bilemeyeceksin - ama belki çözebilirsiniz!) Ve biber sosu koymak gibi intikam eylemleri işlemek Yiyecek, kanepesine iğne koyar ve evraklarına ateş açar.

HappyMod
İndirmek