Run Sausage Run! Mod + APK 40.0.3 Sınırsız para

Run Sausage Run! MOD APK Icon
3.5
Uygulama ismi Run Sausage Run!
Tür Arcade
geliştirici Crazylabs Ltd
Boyut 32.8 MB
En son sürüm 40.0.3
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2019-08-29

Run Sausage Run! açıklaması

Mod Özellikleri:

Run Sausage Run, rahatlama dolu oyunlardan biridir

Beni gerçekten güldürdü, bir rekreasyon, saatler süren stresten sonra rahatlattı. Oyunun hala bir başarı sistemi veya benzer bir şey gibi bir şey yok gibi görünüyor. Android kullanan ve Run Sausage Run Mod APK sürümüne sahip olmak veya Google Play'de görünmesini bekleyenler de artık beklemek zorunda değil; Oyun hemen aşağıda mevcuttur. Orada durmamak, birçok etkileyici özellik de görünecek ve oyuncunun sosis koşusundaki ilerlemeye daha derinlemesine girdiği için oyunu daha heyecan verici hale getirecektir. Oyuncular, ortalama koşulardan daha iyi performans gösterecek kadar kaynak toplayarak birçok yeni özellikle sosis yükseltebilir. < BR> Bu derilerin oyunu etkilemediğine dikkat edilmelidir. Görünüşe göre, boş zamanı çok az olanlar için heyecan verici bir seçim olacak.Mame reklamlarında da beklenmedik bir şekilde her yerde, her zaman, düzensiz görünecek. Ama şimdi bu oyunu oynamayı denemelisiniz. Entegre bir skor tablosu her skoru gösterecek ve herkes arasındaki rekabeti gergin ama heyecan verici hale getirecek, çünkü birçok ödül dahil.
Çılgın laboratuvarların bu oyun için grafik yaratma şekli beni meraklandırdı. Geliştiriciler için birincil gelir kaynağıdır ve bunları desteklemek için uygulama içi demetler satın alabilirsiniz. Arttırıcılar, oyunculara koşuda daha da cömert faydalar sağlamak için gelecekte daha fazla yeni varyantların seviyesini yükseltebilir ve kilidini açabilir. Herkes ayrıca daha fazla zorluk veya başkaları için en karmaşık deneyimler getirmek için güzel ve eğlenceli seviyeler tasarlamak için birlikte çalışabilir.Run Sosis Run, içeriği basit olduğunda, ancak sıcakla birlikte çok fazla eğlence potansiyeli içerdiğinde rahatlama dolu oyunlardan biridir. köpekler.

Run Sausage Run! MOD APK

Run Sausage Run, güçlendiricileri komik ve yaratıcı hale getirecek

Koştuğunuz yol boyunca, daha sonra kullanmak için para ve güçlendirmeler toplamalısınız ve en yüksek puanı almaya çalışmalısınız.Bu oyun bana Dumb Ways to Die adlı çok komik bir çizgi film hatırlatıyor. Her oyun modunun, kurallarda veya kontrollerde büyük değişiklikler vardır, bu da engellerin ilerlemesini veya görünümünü etkiler. Özellikle, sonsuz mod, biyomdaki değişiklik sürekli olarak gerçekleştiğinde ve sadece oyuncunun en iyi performansını en iyi rekor olarak aldığında, eğlence doruk noktasıdır. Etkileri. Yeni içerik her zaman herkesi şaşırtacak ve hatta heyecan verici koşularla diğer oyuncularla daha fazla rekabet yaratacak. Sen, pişirildiniz… kolay olmayacak çünkü çok yüksek veya çok düşük atlarsanız, çok hızlı veya çok yavaş koşarsanız, küçük sosisiniz o kadar kanlı ölecek ki muhtemelen tanık olmamalısınız. Ama normal bir sosis gibi görünmüyordu. Gerçekten, bu çılgın sese gülme. 3D oyunlarla karşılaştırıldığında, 2D görünüm daha karmaşık ve karmaşıktır; Sosis hızı bile zamanla artacak ve oyuncunun reflekslerini uyaracaktır. Run Sausage Run, güçlendiricileri komik ve yaratıcı hale getirecektir, bu birçok seviye değişiklik ile birlikte gelir ve oyuncular çok fazla para toplamalı veya engellerden kaçmak zorundadır.

Run Sausage Run! MOD APK

Run Sausage Run ile ilgili en iyi şey, büyük oyuncular topluluğudur

Daha önce, sık sık mobil oyunları sessiz oynadım çünkü çok gürültülü buldum ve baş ağrısını hissettirdim. Run Sausage Run, iOS kullanıcılarının indirip deneyimleyebilmesi için App Store'da mevcuttur. Her şey aynı zamanda gerçekçi olarak antropomorfiktir ve oyuncular uzun süre hayatta kalmak için sosisleri birçok sevimli özellikle yükseltebilirler. Biyom'a bağlı olarak, çevre veya engeller önemli ölçüde değişecek ve insanlara heyecan verici deneyimler getirme sözü verecek. Sosis Run Run ile ilgili en iyi şey, sonsuz yaratıcılığa sahip dostça insanların geniş katılımıyla geniş oyuncu topluluğudur.
Heyecan verici bir oyun , Run Sausage Run, kabus mutfağından uzak bir sosis kaçarak, mutfakta sayısız engellerin üstesinden gelmeye çalışmanız gereken yerdir. Sadece sosis daha serin görünmesini sağlar. İnsan benzeri hareketler ve komik ifadelerle, sosis karakteri herkesi güldürür. Oyun oyundan, grafiklerden ses çıkarıyor. Bu, en komik kostümleri tasarlamayı ve bir sosisli sandviçin sınırlarının ötesine geçmeyi, göz alıcı etkilerle muhteşem kültürel kostümlerde giyinmek gibi. Oyuncular arasındaki rekabet sadece bir bağımlılık olmasına rağmen, herkesi sosisli sandviç koşularında eğlendirmek için mükemmel bir atmosfer yarattı.

Run Sausage Run! MOD APK

Run Sausage Run'ın oyunu mizahın doruk noktası

Böyle basit bir oyunun nasıl büyük bir fark yaratabileceğini denedim ve anladım. Ekrandan kazanılan paraların sayısıyla, bunları sosisler için güç almak veya yeni kaplamaların kilidini açmak için kullanabilirsiniz. Sosisler, bu favori yemek, ortalama bir insan gibi gözler, burun, ağız ve uzuvlara sahip olmak için kişileştirilir. Basit, eğlenceli bir oyun ve bir süre sonra sıkıcı olmak kolay değil.Sun Sausage Run'ın oyunu, oyuncunun bir sosisli sandviç kontrol etmesi ve belirli bir perspektifle çevredeki her şeyi atlatması gerektiği için mizahın doruk noktasıdır ..
Aralarından seçim yapabileceğiniz tonlarca farklı kaplama ve oyunda yararlı olan düzinelerce güçlendirme var. Grafik stili, Run Sausage Run'ın cazibesine küçük bir rol oynadı. Performansı yükseltmenin yanı sıra, yeni derilerin kilidini açmak da birçok benzersiz etkiye sahip sosisler için eğlenceli bir özelliktir. Her cilt tipi de birçok genişleme ile birlikte gelir ve kariyerlerinde daha da ilerledikçe herkese oyuna daha mizahi keşifler verecektir. Oyunda yer alan özellikler, gülünç ve mizahi koşular yaparken herkesin deneyimini teşvik etmek için mükemmel eklemelerdir.

Run Sausage Run harika müzik için bir artı hak ediyor

Bu oyun saf ama yeterince iyi.Ninisal olarak, sosis yavaş yürüyor, hızınızı kontrol edebilirsiniz: engellerin üstesinden geldikten sonra hızlandırın ve yavaşlayın. Ancak Run Sausage Run harika müzik için bir artı hak ediyor. Dikey ekranla tasarlanmış, Run Sosis Run hızlı bir oyun stiline sahiptir ve herhangi bir zamanda kolayca duraklatılabilir ve devam edebilir. Eğlence Etrafta dolaşan ve her şeyi atlatan bir sosisli sandviç parçasını kontrol ederken.

HappyMod
İndirmek