Rope Hero: Vice Town Mod + APK 6.7.0 Sınırsız para

Rope Hero: Vice Town MOD APK Icon
4.7
Uygulama ismi Rope Hero: Vice Town
Tür Action
geliştirici Naxeex Llc
Boyut 135.85 MB
En son sürüm 6.7.0
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-02-28

Rope Hero: Vice Town açıklaması

Mod Özellikleri:

Her şey size benzersiz bir sürüş deneyimi sunmak için tasarlanmıştır

Polis takip etmek için birçok gücü harekete geçirecek. Oyun, orijinal karakterin bir kaputta uyandığı ve hiçbir şeyi hatırlamadığı garip bir sahneden başlar.Haysi herhangi bir oyunla, oyun özelliği her zaman en düşünceli yatırım yapılması gereken özellik olacaktır.
Ve ayrıca yapabilirsiniz. Deli mega atlar ve inişler. SUV, bisiklet, arabalar, helikopterler, uçaklar ve daha fazlasını sürebilirsiniz. Her şey size benzersiz bir sürüş deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. Eğlenmek. Kahraman görevlerinizi yerine getirmek için süper güçlerinizi veya geleneksel silahlarınızı kullanabilirsiniz.

Rope Hero: Vice Town MOD APK

Halat Hero Vice Town harika bir açık dünya gangster oyunu

Oyuncu hareketler, kişilik ve karakter üzerinde kontrole sahiptir. Bu oyunla, özel bir süper kahramana dönüşecek ve oyunun sizin için belirlediği görevleri yerine getireceksiniz. Ancak büyük bir güçle büyük sorumluluk gelir, bu yüzden güçlerinizi iyi kullanmalısınız. Her şeyi tasarlamak için harika bir iş çıkardılar, bu yüzden bu oyunu oynamak bir patlama.
Bu, amaçlarınız için ustalaşırsanız güçlü bir silah olacak. Buna, çete dolu bir dünyada süper bir kahraman olarak oynayacaksınız.Rope Hero Vice Town, süper bir kahraman vigilante olmanıza izin veren harika bir açık dünya gangster oyunudur.
Sınırsız Para: Mod Versiyonu Bir aksiyon rol yapma oyunu, oyuncularına birçok farklı cazibe merkezi getirebilecek. Sadece dokunuşlar ve kaydırma ile, artık havada hareket etmek, çekim veya hızlı sürüş gibi birçok farklı hareketi kontrol edebileceksiniz. Bu nedenle, deneyimlemeniz için oyunuza birçok farklı seçenek donatılmıştır. Bu 3D oyunda, herkesle etkileşime girersiniz.

Rope Hero: Vice Town MOD APK

Halat Hero Vice Town size son derece göz alıcı akrobasi verecek

Size süper kahraman karakterleri hakkında ilginç bir hikaye vermenin yanı sıra, oyun size son derece göz alıcı akrobatikler sunuyor. Oyun oyunculara çok sayıda araç sunuyor.Character - Bu oyunda normal bir adam yerine süper bir kahraman olarak oynuyorsunuz. Süper bir kahraman olarak, havalı süper güçlere sahip olursunuz.
Bu, insanları yenebileceğiniz veya onlara yardım edebileceğiniz anlamına gelir. Bununla birlikte, takım elbise rengi mavidir ve vücudunuzun her yerinde çılgın kaslarınız var. insanlar. Bu oyunun, oyuncuları için aksiyon gereksinimlerini ve inanılmaz bir hikayeyi de yerine getirmek için birçok güç ve ilginç hileler var. Bununla birlikte, çok basit bir şekilde çalışabileceğiniz düğmeye eklenen birçok eyleme geçirilebilir özelliğe de sahip olacaksınız.

Rope Hero: Vice Town MOD APK

Halat Hero: Vice Town, GTA'nın süper kahraman versiyonudur

Halat Hero: Vice Town, GTA'nın “süper kahraman” versiyonudur. Buna ek olarak, birçok benzersiz araç, plaj arabaları, bisikletler, pembe tanklar, helikopterler, uçaklar, mekanikler gibi oyuncuların kontrol etmesi için de ekleyebilecektir. Arsenalinizde sınırsız ip var, böylece binadan binaya sallanabilirsiniz. Silah makineleri, tabancalar, tüfekler… size her durumda çok yönlü bir dövüş yeteneği veriyorlar. Ancak bu görevlerde, insanları ortadan kaldırmak, destansı kovalamacalara katılmak ve egzotik arabaları sürmekle görevlendirilebilirsiniz.

Bu oyun eğlenceli dolu bir aksiyon rol yapma oyunudur

Batman, Örümcek Adam, Süpermen, Iron Man gibi süper kahramanlar, ben de dahil olmak üzere her çocuk için rol modelleridir. Daha spesifik olarak, şehrin düzenini koruma görevinde bu süper kahramana eşlik eden sizsiniz. Kim olduğunu, nereden geldiğini bilmiyorsun. Kötü şöhretli patronlara karşı savaştığınızda her şey ortaya çıkar. Halat Hero: Vice Town bir aksiyon rol yapma oyunudur. O zaman, şehirdeki kötü adamlarla savaşmalısın. Zayıf adamlar için, sadece “nazik” vuruşlar onları dikkatli ve korkutmak için yeterlidir. Polis sizi takip etmek için birçok gücü harekete geçirecek. GLIDER, süper kahramanınız için uçmanıza ve hareket etmenize yardımcı olabilen farklı kıyafetler sağlayan bir departmandır. Ayrıca, istediğiniz şeyleri yakmayı kolaylaştıran alevli bir işlevi olan Flamethrower gibi birçok silah da var. Şimdi kurun ve oynatın! Seni her zaman memnuniyetle karşılıyoruz.

Oyuncular bu oyunda birçok silah, mühimmat, silah kullanabilir

Batman ve Spider Man'ın gücünü tamamen birleştiren özel bir kahraman karakteri düşündünüz mü? Halat Kahramanı: Vice Town sizi beklenmedik bir hikayeye götürüyor. Bu sorular zihninizde ezicidir, çünkü geçmişte anılarınız yoktur. Suçlular şehirde öfkeleniyor ve insanların yaşam düzenini bozuyor. Masum insanların umutsuzca ihtiyacı var. Aynı şeyi polise yapabilirsiniz, ancak dikkatli olun. Bu, yıldırım hızında hareket edebilen bir nesnedir. Ayrıca, kendini savunmada kullanabileceğiniz bir öğe olabilir. En özel ve şaşırtıcı olan, düşmanları yakalamanıza ve ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak Arsenal ve birçok silah, mühimmat, silahları genişletmektir. Ya da belki Gravigun onun tarafında bir cazibe yaratabildi. Son olarak, atlama tabancası kahramanın esnek ve hızlı bir şekilde uçmasına izin verir.

Oyuncuların keşfetmesi ve keyif alması için birçok yararlı ve heyecan verici şey var

Yayıncı Mine Games Craft'ın büyüleyici oyunu, size şimdiye kadar tanıdığınız süper kahramanların tam gücünü ve kalitesini birleştiren bir kahraman karakteri getirecektir. Uyanırsınız ve kendinizi süper kahramanın kıyafetiyle bir arabanın kaputunda yatarken bulursunuz. Savaşçı kostümleri ve olağanüstü güçle, yanlışlıkla şehirde bir kahraman olursunuz, rehin kurtarmaya katılır ve suçla savaşırsınız. Şehrin herhangi bir yerine ip benzeri bir örümcek adam atış ipek sallayarak göz açıp kapayıncaya kadar alabilirsiniz. Oynarken güzel anılar ve unutulmaz anlar yaratabilmek için selfie çubuğu bunu yapmanıza yardımcı olacaktır. Örneğin, dondurucu, bu silahı düşmanları ve diğer nesneleri dondurmak için kullanabilirsiniz. Keşfetmeniz ve keyfini çıkarmanız için birçok yararlı ve heyecan verici şey içeren ücretsiz bir oyun, hayata çok eğlenceli ve baskıyı azaltır.

HappyMod
İndirmek