Rope Frog Ninja Hero Car Vegas Mod + APK 2.5.5 Sınırsız para

Rope Frog Ninja Hero Car Vegas MOD APK Icon
4.2
Uygulama ismi Rope Frog Ninja Hero Car Vegas
Tür Action
geliştirici Assassin Games
Boyut 720.91 MB
En son sürüm 2.5.5
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-01-23

Rope Frog Ninja Hero Car Vegas açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu oyun, kolay oyunlar için kolay master kontrolleri içerir

Şehrinizde şehrinizin insanlarına seçip bırakabileceğiniz bir taksi şoförü olabilirsiniz ve bu modu oynayarak da para kazanabilirsiniz. Her şey bu oyunu oynamak istediğinize bağlı. Ayrılmadan önce, bu oyun hakkındaki düşüncelerinizi yorum kutusunda paylaştığınızdan emin olun. Bu nedenle, arabanızı çalma eylemi sadece kınanmakla kalmaz, aynı zamanda memnuniyetle karşılanır. Bununla birlikte, işler düşündüğünüz kadar basit değildir. Bunu iddia ediyoruz, çünkü araziye bakılmaksızın sizi her yere götürebilir.
Bu yüzden bir zorunluluk oyunu. Depodaki çok sayıda araba onların değildi ama iyi insanlardan çaldıkları içindi. Ayrıca arabaları, aksiyonu ve oyundaki tüm silahları takdir edeceksiniz. Karakterinizi soldaki sanal ped kullanarak kontrol edebilir ve ardından sağdaki düğmeler sayesinde süper güçlerinizi kullanabilirsiniz.

Rope Frog Ninja Hero Car Vegas MOD APK

Bu oyunda sınır yok, böylece oyuncular her yere gidebilir

Rope Frog Ninja oyunlarında Premium ve Pro özellikleri kolayca kullanabilirsiniz. Halat Frog Ninja oyunları, bu oyunda göreceğiniz çok sayıda araca sahiptir. Halat Frog Ninja oyununun mod sürümü, herhangi bir öğeyi kullanmanıza veya herhangi bir yere gitmenize olanak tanır, çünkü bu sürümde her şey zaten açılacaktır. Kendi masum gözlerinizden çekim yaptığınız bir lazerle, önünüzde olanların hepsi öldürülmelidir. Bu oyundaki şeyler çünkü bu sürümle herhangi bir çaba sarf etmeden herhangi bir şey kullanmakta özgürsünüz. Bu açık dünya oyununda, araba çalabilir, gangsterleri ve polisleri öldürebilir, araçları yok edebilir ve her türlü stunt yapabilirsiniz.GTA serisine aşina iseniz, muhtemelen harika bir çocukluğunuz oldu. Bunun yanı sıra, ödül kazanmak için tamamlanacak görevler var. Bu oyunda, Spiderman'a benzeyen maskeli bir süper kahraman olarak oynayacaksınız. Ve yerler oyunlarda yeni şeylerin kilidini açmak çok zaman alıyor ve burada mod sürümünü indirmeniz gereken yer burası. Açık Dünya Oyunu Büyük Harita Farklı Oyun Modları Oynamak İçin Birden Çok Görev 3D Yüksek Çözünürlüklü Grafikler Aksiyon Optimize Edilmiş Yükseltmeler ve Özelleştirme ADSROPE FROG NINJA KAHRAMANIN iyi bir zaman geçirme oyunudur, çünkü sıkıntınızı öldürme yeteneğine sahiptir. En son sürümle, biz Size mükemmel bir deneyimi sunabilmek için sürekli gelişmek. Onlara karşı kullanabileceğiniz silahlar ve para. Eğer bir yarış meraklısıysanız, ancak yarış oyunlarından gelen geleneksel yarışlara katılmak istemiyorsanız, bu iyi bir öneridir. Spiderman ve GTA serisinin hayranıysanız, bu oyunu seveceksiniz. Bu oyunda, ödül kazanmak için tamamlamanız gereken birçok görev var.

Rope Frog Ninja Hero Car Vegas MOD APK

Oyuncular sınırsız yarış arabalarını keşfetme fırsatına sahiptir

Halat Frog Ninja Hero, her şeyi yapabileceğiniz bir oyundur, çünkü bu oyunun sınırları veya kısıtlaması yoktur, bu da herhangi bir şey yapmakta özgür olduğunuz anlamına gelir. Bazı görevlerde kötü insanlardan bir şeyler çalmalısınız ve bazı görevler çok fazla eylem içeriyor. Hizmetlerinizi insanlara verirken güçlerinizi kullanmazsınız. Özellikle, yepyeni sualtı etkisinin görünümü. Halat Frog Ninja Hero size isteksiz araba yarışları getiriyor. Orada dururken, oyuncular BMX araçlarının görünümü veya hatta T-90 tanklarının varlığı da dahil olmak üzere sınırsız yarış otomobillerini keşfetme fırsatına sahipler. Aynı zamanda, korumaya hazır olduğunda şehrin bir kahramanının görevini üstleneceksiniz. Bu yerin kaderi. Bu oyunlar bugün bildiğimiz ve sevdiğimiz açık dünya oyunlarına hayat getirdi. Evet. Kahraman olabilirsiniz ya da bu oyunda normal bir kişi olabilirsiniz. Bu tür oyunlar, gerçek dünyada normalde izin verilmeyen her şeyi yapabildikleri için oyuncular için çok eğlenceli sağlar. İşte özellikleri: Benzersiz oyun - Rope Frog Ninja Hero, GTA ve Süper Kahraman Örümcek Adam gibi popüler oyunlardan birçok unsurunu ödünç alıyor. Bu, mafya, gangsterler ve şehre zarar veren tüm insanları ortadan kaldırmayı içerir.

Rope Frog Ninja Hero Car Vegas MOD APK

Oyunda maskeli bir kahraman vigilante olarak oynayın

Tüm şehrin kahramanı olduğunuz için, şehri korumak için suçlularla savaşmak sizin sorumluluğunuzdadır. Bu oyunda en sevdiğiniz arabayı kullanabilirsiniz veya diğer insanlardan çalabilirsiniz.Gradasyonlar sizin için de mevcuttur, böylece kahramanınızın güçlerini kolayca yükseltebilirsiniz. Mod sürümünün sizin için bir şey olduğu için Halat Frog Ninja Hero Game'in özellikleri. Bu nedenle, binadan kolayca binaya uçmanızı sağlayan bir web-sling yeteneğiniz de var. Halat kurbağası ninja kahramanında, maskeli bir kahraman vigilante olarak oynuyorsunuz.
ip kurbağası çok iyi bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Bu oyunun anlaşılması kolaydır. Halat Frog Ninja oyununun bu suçluları yenmeniz gereken birçok görevi var ve bu oyunda yeni görevlerin kilidini bu şekilde açabilirsiniz. Ama belki de bu tehlike, oyunun size getirdiği en çekici şeydir - yani, suçlulardan araba soygunlarının ortaya çıkması. Google Play Store'da 10 milyondan fazla indirme ile şehir simülasyon oyunu.

Halat Frog Ninja Hero harika bir açık dünya simülasyon oyunudur

Bu, Rope Frog Ninja oyununun mod versiyonudur ve bu sürüm size Rope Frog Ninja oyununun standart sürümünde asla göremeyeceğiniz şaşırtıcı özellikler sunar. Bu sürümde kilitli konumlar, karakterler ve öğeler olmayacaktır, çünkü bu sürümde her şey zaten açılmıştır. Orada durmamak, biz de size harika bir kahraman da getiriyoruz. Şu anda silahları keşfetmek ve suçluları fethetmek için bize katılın. Bu oyunlarda, her şeyi yapmak ve şehrin genişliğini keşfetmekte özgürüz. Bu nedenle, tamamlamanız gereken çeşitli görevler var. Hiçbir şey ödemeden tüm oyunun tadını çıkarabilmeniz için kullanın. Tüm şehri keşfedin ve bu oyunda daha fazla eğlenmenize yardımcı olabilecek yeni şeyler keşfedin. Görevlerin çoğu sokaklarda yapılacak, ancak farklı manzaralara gitmenizi gerektiren bazıları var.

Oyunun çok güzel bir yer göreceğiniz büyük bir haritası var

Bu oyunu oynarken şehrinizde birçok sokak çetesi göreceksiniz, bu da onlarla yüzleşmeniz gerektiği anlamına gelir. Görevler oynayarak para kazanabilirsiniz ve bunları tamamlayarak oyun seviyenizi de artırabilirsiniz. Şehrinizde oynamak için ordudan tanklar da çalabilirsiniz. Bu açık bir dünya oyunudur, bu yüzden araçlarınız ve güçlerinizle binaları ve parkları yok etmek için her şeyi yapın. Kim ölümden korkmaz? Bir hit gördüğünüzde ve iyi bir amacınız olduğunda çok uygundur. Ayrıca, halat atışının görünümü de var. Ayrıca gözlerinizden lazer ışını çekebilir ve kuleleri tırmanabilirsiniz.

Karakterinizi yeni kıyafetlerle özelleştirmeye çalışın

Mod sürümü hakkında en iyi şey, bu aksiyon oyununda reklamlarda olacağı, böylece huzur içinde oynayabilmenizdir. Bu görevlerde mafya, çeteler ve suçlularla savaşmalısınız. Başka bir deyişle, sokakta öfkelenen suçlulara karşı duracak cesur bir insansınız. Ödül almak için şimdi tüm görevleri tamamlayın. Binadan binaya sallanmak artık Rope Frog Ninja Hero sayesinde gerçek.
Karakterinizi üzerine koyabileceğiniz yeni kıyafetlerle özelleştirebilirsiniz. Her yükseltme ile oyuncunuzun gücü artacak. Bu tam olarak tehlikeli bir sınırsız maceradır. Ama bir bükülme var - maskeli bir kahraman vigilante olarak oynuyorsun. Bu oyunda, binaların, karakterlerin ve genel oyunun ne kadar gerçekçi olduğuna şaşıracaksınız.

HappyMod
İndirmek