Pulsar Music Player Pro Mod + APK 1.12.5 Tam

Pulsar Music Player Pro MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Pulsar Music Player Pro
Tür Music-audio
geliştirici Rhythm Software
Boyut 6.43 MB
En son sürüm 1.12.5
mod bilgisi Tam
Güncelleme 2024-02-29

Pulsar Music Player Pro açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu uygulama, kullanıcının Chromecast'i kullanmasına izin verir

Bu uygulama ayrıca size veya kullanıcının Chromecast'i kullanmasına izin verir ve uygulamayı Bluetooth üzerinden başka bir cihazla da bağlayabilirsiniz. Ve bir dizi başka deneyim sizi bekliyor. Bir müzik çalar uygulaması olmasına rağmen, mükemmel yatırılan ses sisteminin yanı sıra, arayüz grafikleri daha düşük değil. Diğer benzer uygulamalar gibi, sanatçılar ve albümler tarafından en çok özellikli görüntüleri otomatik olarak senkronize eder ve rastgele seçer.
Bu uygulama müzik severler için en iyi uygulamadır. Ayrıca, çalma listesi yedekleme özelliği de yeni eklenir. Ek olarak, bu, veri toplamada ve bir çalma listesi oluşturmada akıllı bir uygulama olarak kabul edilir. Kullanıcının kişisel dokunuşuyla dolu benzersiz bir çalma listesi. Tüm yayınlara uygulanabilir, ancak sesli kitapları veya podcast'leri dinlemek için son derece kullanışlıdır.

Pulsar Music Player Pro MOD APK

Bu uygulama kullanım kolaylığı ile geliyor

Bu uygulamanın geliştiricisi, Android kullanıcılarının da bu uygulamanın yardımıyla en iyi müzik dinleme deneyimine sahip olmasını istiyor.Bu uygulama, şarkıların ve çalma listelerinin ses seviyesinin ayarlanmasında size yardımcı olan araçlara sahiptir. Özellikle boş listeler için, yani içerideki hiçbir müzik gizlenmeyecek, kullanıcıları rahatsız etmiyor. Ancak, çalma listeniz için tamamen bir kapak fotoğrafı tasarlayabilirsiniz. Arama sistemini sesle, özellikle sesle kontrol edersiniz. Bu nedenle, kaydetme özelliği kabaca, konuşma konumunu geri yüklemek için doğdu.
Bu uygulamanın birçok özelliği vardır. Bu uygulama kullanım kolaylığı ile birlikte gelir. Bu uygulama, bir kullanıcının kolayca anlayabileceği kolay kullanıcı arayüzüne sahiptir ve kullanıcı, müzik klasörlerini adlarına, türlerine veya kullanıcının istediği her şeye göre düzenleyerek arayüzü de özelleştirebilir. Bunun nedeni, uygulamanın “beyni” nin en son dinlediğiniz şarkılara, en çok aranan bilgileri vb. Temel olmasıdır. Bu uygulamada eğlence müziğini dinleyebilmenize ek olarak, aynı zamanda izin verir. Kullanıcılar podcast, radyo veya sesli kitap dinleyecek. Uygulama, kullanıcıların bas ve yankılanmayı geliştirmesine bile izin verir.

Pulsar Music Player Pro MOD APK

Kullanıcılar duraklamasına, hızlı ilerlemesine veya başka bir parçaya atlamasına izin verebilir

Bu özellikte bu uygulamayı Bluetooth'un yardımıyla başka bir Android cep telefonuyla da bağlayabilirsiniz. Bununla birlikte, yüksek kaliteli bir müzik çalar uygulamasının en modern ve eksiksiz işlevlerine sahiptir. Özellikle, talimatlar ve yazılı bildirimler, arka planla zıt renklerde kullanılır, böylece Pulsar Music Player Pro'yu kontrol etme ve kontrol etme sürecinde karışmaz ve zorluklara neden olur. Bu müzik dünyasına başka bir parçaya duraklatmasına, hızlı ilerlemesine veya atlamasına izin verebilirsiniz, pasif zevkin yanı sıra, 5 bantlı bir sistemle ton dengesini de özelleştirebilirsiniz. İlgili parametrelerle birlikte mavi arka plana sahip beyaz bir sütun olarak sunulur. Şarkının adının içeriği, süresi ana ekran widget'ı adı verilen küçük bir çerçeveye yerleştirilir. Birincisi, diğer müzik çalar uygulamaları gibi anahtar kelime arama özelliğidir. Aradığınız içerikle ilgili verileri hızlı bir şekilde yazabilirsiniz. Bir şarkı sözü, sanatçı adı, albüm adı vb. Dinlediğiniz son bölümden geri dönün. Bu ses düzenleme araçları, BAS Takviye Aracı'yı içerir ve bu uygulama, ses şarkılarının kolayca düzenlenmesine yardımcı olan 5 bantlı ses ekolayzer bandına sahiptir. Bu hem özellikler hem de seçenekler kullanıcı ve müzik sevgilisinin lotuna yardımcı olur. Android 11'deki farklı klasörlere yedekleyebilirsiniz. Özellikle, bu yardımcı program, boyutu, yani büyük, küçük, kare, dikdörtgen,… genişlediğinde, yardımcı programın veya daha fazla kapak resmi görünecektir. çalma listesi. Müzik zevkinizi tatmin edene kadar ellerinizle hafifçe dokunabilir ve sürükleyebilirsiniz.

Pulsar Music Player Pro MOD APK

Pulsar Music Player Pro, her iki mükemmel animasyon sistemini de destekliyor

Omnia apkmusixmatch - şarkı sözleri müzik apkautorap smule apkucmate apka nadir müzik çalar tarafından çevrimdışı kullanılabilir, pulsar müzik çalar pro.pulsar müzik kullanıcılara en iyi hizmetleri sunabilmek ve sunmak için. Player Pro, kullanıcılara oynamak ve keyfini çıkarmak için nesneler seçmede birçok seçenek sunar. Ayrıca, kullanıcıların kendi klasörlerini ihtiyaçlarına uyacak şekilde tasarlamaları çok normaldir. Çalma listelerinin veya şarkıların görünümü güzel kıyafetlerle giyinmiş. Özellikle, Pulsar Music Player Pro, hem mükemmel animasyon sistemlerini destekler. Şarkı çalırken albümün kapağı cihazınızın ekranında gösteriliyor. En son sürümle, boş listeyi gizleme özelliği başlatıldı ve olumlu geri bildirim aldı. Bizim için kullanıcının tercihleri ​​ve gereksinimleri önce gelir. Özellikle, bu liste asla hayal kırıklığına uğratmaz ve dinleyicileri sıkmaz hale getirmez, çünkü sahibinin ruh hali ve müzikal tercihleri ​​için çok uygundur. Bazı olağanüstü özellikler her zaman Chromecast'e uyum sağlamak, müzik çalma hızını ayarlamak, oynatma konumunu geri yükleme, vb. Galeri veya arandı ve internetten indirildi. İkinci yol, Google Voice komutlarına sahip içerik şeklinde birinciye benzer.

HappyMod
İndirmek