Prisma Art Effect Photo Editor Mod + APK 4.6.0.614 Ücretsiz ödedi

Prisma Art Effect Photo Editor MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Prisma Art Effect Photo Editor
Tür Photography
geliştirici Prisma Labs Inc
Boyut 79.7 MB
En son sürüm 4.6.0.614
mod bilgisi Ücretsiz ödedi
Güncelleme 2023-12-02

Prisma Art Effect Photo Editor açıklaması

Mod Özellikleri:

Bu uygulama, kullanıcılara en iyi deneyim ve sınırsız güzel filtreleri sağlayacak

Ve daha fazlası, sadece fotoğrafınızda bir etki kullanmakla kalmaz, aynı zamanda bir fotoğrafta 2-3 farklı sanat stilini birleştirebilirsiniz. Bu uygulama, kullanıcılara en iyi deneyim ve sınırsız güzel filtreler sağlayan en güncel ve geliştirilmiş araçlardan biridir. sanatsal resimlerini veya resimlerini oluşturmak için. Kullanıcıların doğrudan kendi en iyi resimlerini kullanmaları ve yaratmaları için ünlü sanatçılardan ve tasarımcılardan oluşan 250 stilin üzerinde kullanılabilir. Bu iki özelliğin kullanımı kullanıcının deneyimine bağlıdır ve çoğu durumda, önce filtreyi seçecek ve daha sonra gerekirse renk öğelerinin bazılarını ayarlayacaklar. Uygulama, filtreleri farklı hale getiren bir filtreye benzer bir özellik sağlar. Mülklerine bağlı olarak koleksiyonlar.
Ne hakkında bilmiyorum, ama benim için gerçek bir sosyal ağ bağımlısı, en çok korkuyoruz, benim resmim iyi görünmüyor. Ve eğer devam eden bir insansanız, öğrenmek istiyorum Arkadaşlarınızın havalı ve güzel fotoğraf düzenleme tarzı, günün fotoğraflarını görmek için Prisma Mod Topluluğuna da gidebilir, daha sonra kolayca bağlanabilir ve sahibine nasıl yapılacağını sorabilirsiniz. Daha benzersiz hale getirmek için görüntüdeki renk öğelerini kolayca ayarlayabilirsiniz. Buna ek olarak, uygulama ile düzenleme, bir süre sonra herkesin ustalaşabileceği tamamen basittir. Her öğe görüntünün bir yönüne müdahale eder, bu nedenle kaydırıcıyı ayarlayın ve renkler buna göre değişecektir.

Prisma Art Effect Photo Editor MOD APK

Bu uygulamada 800'ün üzerinde görüntü filtresi var

Her uygulamanın az ya da çok kendi gücü olması gerekir.Prisma Mod bana ilk kez, şimdiye kadar, neredeyse bir ay boyunca ilk kez kullandığımdan beri bana bu sahte hissi vermedi. Resimler bu araç aracılığıyla herhangi bir tanım alamıyorlar, sanatçıların masasından kendi sanat eseri versiyonu haline geliyorlar. 800'ün üzerinde görüntü filtresi vardır ve bu sanat eserleri doğrudan sosyal medyada da paylaşılabilir. Herhangi bir kullanıcının bulacağı ilk özellik, aynı işlevle diğer uygulamalarda sıklıkla görünen fotoğraf öğelerini ayarlamaktır. Maruz kalma, kontrast, parlaklık, doygunluk ve daha fazlası gibi bir dizi faktör bulacaksınız.
Eğer Herhangi bir sanatçı, renk şeması, renk tonu veya doku stili gibi, sadece bir kez tıklayın, efekt fotoğrafınıza anında uygulanır. Günlük fotoğraflarınızı sanatsal ve etkileyici hale getirin. Güçlü ve zengin efektlerle, kullanılabilirlik, dostluk ve telefonlar için tek dokunuş stili, Prizma'nın Android 2021'deki en popüler uygulamalar listesinde resmen görünmesine yardımcı olan iki faktördür. Google Play oy verdi. Şahsen, genellikle efektleri kullanıyorum ve varsayılan ayarları kullanılabilir bırakıyorum. Her neyse, güzel resimlere sahip olmak gerçekten eğlenceli. Prisma fotoğraf editörü mod APK'yı aşağıdaki bağlantıdan indirin, çocuklar.

Prisma Art Effect Photo Editor MOD APK

Prizma Fotoğraf Editörü, sadece etkileyici sayıda filtre ile fotoğrafları düzenlemenize yardımcı olan bir uygulamadır

Sahte, üst düzey etki, fotoğrafın aşırı düzenlenmesi veya kendim estetik sorunumdan kaynaklanıyor. Ancak her gün, her fotoğraf aynı ise, açıkça yanlış bir şey var. Tabii ki, “sanatsal fotoğraf efektleri” nin gücünde hepsini tanıtmak dışında, Prisma Mod da gerekli bir dizi temel fotoğraf düzenleme aracı getirmeyi unutmaz. kullanıcılar için. Düzenlenmiş bir fotoğrafınız olduktan sonra, arkadaşlarınızı etkilemek için Facebook veya Instagram'da yayınlama zamanı. Gerçekten heyecan verici mi düşünüyorsunuz? Benim için fırtınalı bir günü aydınlatmak yeterlidir. Uygulamanın renk düzeltme özelliğinin dışında, Prizma Fotoğraf Düzenleyicisinde farklı renklere sahip filtreler seçebilirsiniz.
Yine de görüntünün tipik bir renk tonu, Ancak fotoğraf birçok efektle eklendi, benzersiz ve etkileyici hale getirdi. Uygulama, bir resim seçin, bir efekt seçin, ayrıntı seviyelerini seçin. Genellikle, iyi bir resme sahip olanlar oldukça sevimli bir kişiliğe sahiptir. Basit bir görüntüyü kullanarak keskinliği, tonunu, doygunluğu, parlaklığı, pürüzsüzlüğü veya bir resmin bu tür şeylerini değiştirmek gibi işlevler yoktur, basit bir görüntüyü bir sanata dönüştüren özellikler vardır. Picasso, Munk veya zaman zaman modern resmi ortaçağ sanat eserine dönüştüren diğer ünlü tasarımcılar gibi ünlü ressamlar ve sanatçılar tarafından yaratıldığı söylenebilir. Her filtrenin, kullanıcılar ilgili filtreyi değiştirerek deneyimlerini değiştirebildiklerinde özellikleri vardır. Özellikle, yeni filtreler yavaş yavaş kullanıcıların önünde görünecek ve bunları istekleri olarak deneyimleyebilecekler. Standart çözünürlüklerden oluşur ve diğeri yüksek çözünürlüklü çözünürlüklerden oluşur.Prisma Fotoğraf Editörü, sadece etkileyici sayıda filtre ile fotoğrafları düzenlemenize yardımcı olan bir uygulamadır.Ayma görüntüleri düzenleyen bir kişiyseniz, Prisma Fotoğraf Düzenleyicisi'ni seçmek makul. Çünkü sağladığı filtre sayısı tamamen çeşitlidir ve zaman içinde artar. Böylece doğru deneyimi ve filtre türünü hızlı bir şekilde seçebilirsiniz. Her etki farklı bir sanat tarzıdır. İkinci korku güzel bir görüntüdür, ancak aşırı derecede düzenlenmiştir. “Aşırı düzenleme” nin eğlence amacı varsa veya bazen bir izlenim bırakıyorsa, sorun değil. Her gün keşfedilecek yeni şeyler açarken heyecanlı hissediyorum, o zaman bu efekti hemen fotoğrafınıza kullanabilirsiniz. Ayrıca, denemek için zaman harcayacağınız birçok filtre de bulursunuz.

Prisma Art Effect Photo Editor MOD APK

Resimlerden kendi resimlerinizi oluşturmak için

Prizma'nın yerleşik kütüphanesi 500'den fazla farklı etkiye sahiptir. PRISMA Fotoğraf Düzenleyici, Prisma Labs tarafından yayınlanan bir fotoğraf uygulama aracıdır ve kullanıcıların kameradan çektikleri resimlerinden kendi resimlerini oluşturmaları için harika bir araçtır. Bu filtrelerin sayısı o kadar çeşitlidir ki tamamen hissedeceksiniz Bunalmış, ancak deneyim süreci bazen oldukça ilginç olacaktır. Hiçbir şey fotoğraflarınızın canlandığını görmekten daha eğlenceli değildir ve ayrıca bu uygulamada hissettiğiniz filtrelerin uygun olduğunu da biliyorsunuz. Buna ek olarak, yeni filtreler yeni güncellendiğinde sevdiğiniz filtre sayısı tamamen düzeltilmez.
Tutarlı bir stil ve renk istediğinizde aynı etkiyi birden fazla görüntüye uygulayabilirsiniz. Uygulama, yeni efektlerle bir veya birkaç bildirim göreceksiniz. Kamerayı kullanarak bu araçla tıklanan fotoğraflar, sanatçılar veya tasarımcılar tarafından oluşturulan resme dönüştürülmeleri yerine profesyonel olarak çekilen fotoğraflara dönüştürülmez. Buna ek olarak, filtre seçimi bazen kullanıcıların uygulamada bulabileceği miktar nedeniyle kullanıcıları baş ağrısı hissettirir. Bu nedenle, fotoğraf düzenlemeniz için uygun olduğunu düşündüğünüz filtreleri saklamaya devam edeceksiniz.
Muhtemelen Android platformlarında ve genel olarak mobil olarak yüzlerce farklı fotoğraf düzenleme uygulaması vardır. Efekt gömleği giydikten sonra, fotoğraf tamamen sanatsal hale geliyor ama hala benim yüzüm, hala arka planda tutulacak çizgiler. İstediğiniz her şeyi yapabilirsiniz: kırpın, döndürün, hafifletin, gölgeyi, yazı tipini sil, bulanıklık, vücudu sıkın… Fotoğrafı önce iyi görünmesini istediğiniz, sonra favori efektleri ekleyin. Gerçekten de kendinize sık kullanılan bazı filtreler alacaksınız ve uygulamanın sağladığı yeni filtreleri güncelleyeceksiniz. Kullanıcılar Prisma Fotoğraf Düzenleyicisi'ni kullandıklarında, kolayca getirebileceği özelliklerden kesinlikle etkilenecekler, çünkü kolayca kolayca bir dizi işlev var. Bul ve deneyimleyin. Böylece, bu öğeleri nasıl birleştireceğinizi ve görüntüye en uygun rengi seçmek için zaman harcayacaksınız.

Fotoğrafınızı Picasso tarafından boyanmış gibi gösterebilirsiniz

Bunu kim istemez? Ancak herkes güzel fotoğraflar yaratacak kadar yetenekli değil, herkesin “vay” demesini sağlayan bir şeye normal fotoğraflar çekiyor. Ben de bunu yapamıyordum. Ve biraz zaman geçirdikten sonra, geliştiricinin güçlü açıklaması, “Fotoğrafınızın Picasso, Munch ve Salvador Dali tarafından boyanmış gibi görünmesini sağlayabilirsiniz” çok fazla hiper değil. Zamanla, filtre ayarından geçmeden önce görüntü için uygun bir renk oluşturmak için belirli göstergeleri de bilirsiniz. Oradan, kendinizi sevdiğiniz bazı filtreler oluşturacaksınız. Filtrelerdeki artış, uygulamanın filtre kütüphanesini daha çeşitli hale getirir ve ihtiyaçlarınıza uygun görüntüler oluşturmak için daha fazla seçeneğiniz vardır.

HappyMod
İndirmek