Power Gun - Washing Simulator Mod + APK 10.1 Reklamları kaldırmak

Power Gun - Washing Simulator MOD APK Icon
3.9
Uygulama ismi Power Gun - Washing Simulator
Tür Strategy
geliştirici Infinitygames Studio
Boyut 100.43 MB
En son sürüm 10.1
mod bilgisi Reklamları kaldırmak
Güncelleme 2022-03-21

Power Gun - Washing Simulator açıklaması

Mod Özellikleri:

Küçük başlayın ve güç yıkama iş imparatorluğunuzu büyüt

Küçük başlayın ve güç yıkama iş imparatorluğunuzu büyüt. Oyun farklı taleplere sahip farklı müşteriler sunuyor. Eldeki belirli görevi yerine getirebilecek olanı seçmelisiniz. Oyun, Power Wash işiniz için çok çeşitli yükseltmeler sunar. Yolculuk zor olacak, ama buna değecek. Bu nedenle, iş imparatorluğunuzu oluştururken kesintisiz bir deneyime sahip olacaksınız.
Bu nedenle, hiçbir gecikme olmadan düzgün işlemler bekleyebilirsiniz. Her düzeyde farklı görevleri tamamlamanız gerekecektir. Tüm müşterilerinizin işinizden memnun kalması. Bu şekilde, daha fazla yönlendirme alacak ve işinizi büyüteceksiniz. Basınçlı yıkayıcı gürültüsü ve nesnelere püskürtmenin sesi çok gerçek hissediyor. İşletmenizin başarılı olmasını sağlamak için zor kararlar almanız gerekecek.
Örneğin, bazı seviyeler bir minibüsle temizlemekle görevlendirilirken, diğerleri bir uçakla uğraşmanızı gerektirecektir. Oyun gerçekçi ve grafikler etkileyici. Ancak yolculuk buna değecek ..

Power Gun - Washing Simulator MOD APK

Oyuncular parayı daha sofistike ekipman satın almak veya yükseltmek için kullanabilirler

Parayı daha sofistike ekipman satın almak veya sahip olduklarınızı yükseltmek için kullanabilirsiniz. Evleri, halıları ve ofisleri temizlerken, kalıcı bir izlenim bırakmak için doğru deterjanı kullanın. Nihai hedefiniz bir güç yıkama temizliği tycoon olmak olmalıdır. Power Wash simülatörünü ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Güvenilir bir kaynaktan modifiye sürümü aldığınızdan emin olun. .4+ cihazlar. Kritik kararlar verirken bunu dikkate almalısınız. Sonuçlarınızı etkileyecek zorlu kararlar almanız gerekecek. Mobile'da en benzersiz güç yıkama oyununu deneyimlemeye hazır olun.
Tüm Android ile uyumludur. Bu görev pas, gres ve kir ile uğraşırken daha karmaşık hale gelir. Çok fazla basınç kullanın ve nesneyi boya çıkarabilir veya çizebilirsin. Gökyüzü sınırdır. Kişiliğinizi yansıtan renkleri, çıkartmaları ve logoları seçin. Dahası, daha fazla işçi kiralayacak ve yeni makineler satın alacaksınız. Daha iyi olsa da, Power Simulator APK sınırsız para oyununuzdaki reklamları kaldırır.

Power Gun - Washing Simulator MOD APK

Oyun ayrıca çok çeşitli deterjanlara sahiptir

Bir iş zihniniz varsa, bu oyunu seveceksiniz. Daha ilginç bile, bu oyun farklı hava koşullarına sahiptir. Oyun, gerçek bir iş yürütmenin zorluklarını simüle etmek için harika bir iş çıkarıyor. Bu nedenle, finans zorluğunu atlatacak ve çok daha hızlı ilerleyeceksiniz. Bu şekilde, cihazınıza zarar verebilecek herhangi bir kötü amaçlı yazılımdan kaçınacaksınız.
Oyun farklı nesneler için farklı fiyatlara sahiptir. Neyse ki, oyun aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli basınçlı yıkayıcılar ve nozullar sunuyor. Örneğin, bazı nozullar gres çıkarmada daha iyidir, bazıları ise pas çıkarmada daha iyidir. Bu Power Yıkama Simülatörü Mod APK sınırsız para oyunu daha heyecan verici hale getirecektir.Kow Wash Simulator, kendi güç yıkama işinizi kurmanıza izin veren inanılmaz bir oyundur.

Power Gun - Washing Simulator MOD APK

Oyuncular, işletmenizi hızlı bir şekilde yükseltmek için daha fazla kaynak alacak

Power Wash Simulator Game APK, Mighty Game Studio tarafından sunulan APK, yerelliğinizde tercih edilen temizleyici olmanıza meydan okuyor. Güç Yıkama Simülatörü Oyunu APK Download sürükleyici bir oyun sunuyor. Doğru Basınçlı Tabancayı Değiştirmek Bu Oyunda Kritiktir. Bu nedenle, oyun deneyiminizi artıracaktır. Size gerçek bir güç yıkama işinde olduğunuzu hissettirecekler.
Daha da iyisi, Power Wash simülatörü Apk Android sadece 100m. Ekipmanı bile yükseltebilir ve yeni dallar açabilirsiniz. Çok az baskı kullanın ve kir çıkmayacak. Onları sert lekeleri önceden muamele etmek veya nesneye güzel bir parlaklık vermek için kullanabilirsiniz. Oyun Google Play Store'da mevcuttur ve Android cihazlarla uyumludur. İşletmenizi hızlı bir şekilde yükseltmek için daha fazla kaynak alacaksınız.
Herkesi memnun etmek ve iyi bir itibar kazanmak için çok çalışmanız gerekecek. Nesneye zarar vermeden tüm kiri çıkarmak için yeterli su basıncı kullanmalıdır.Gamer, görevlerinizi tamamlarken sizi pompalamayı sağlayacak inanılmaz bir film müziği ile birlikte gelir. Müzik oyunun aksiyonu ile senkronize edilir.Onddially, ses efektleri birinci sınıftır.

HappyMod
İndirmek