Blue Ninja : Superhero Game Mod + APK 15.6 Kilitli

Blue Ninja : Superhero Game MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Blue Ninja : Superhero Game
Tür Action
geliştirici Comic Book Reese
Boyut 80.82 MB
En son sürüm 15.6
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2023-09-15

Blue Ninja : Superhero Game açıklaması

Mod Özellikleri:

Blue Ninja, her biri farklı görevlere sahip birçok küçük seviyeden oluşur

Kötülüğü yok etmek ve iyi insanları kurtarmak için tüm dövüş becerilerinizi ve ninja silahlarınızı kullanıyorsunuz. Bu çevik saldırıları süper örümcek hareketliliği ile birleştirin ve meydan okumayı tamamlayacak ve tüm zamanların en büyük süper kahramanı olacaksınız. Şehir yandığında suçla mücadele etmek için gece hızlı hareket etmek için tüm kıvrılma becerilerini gerçekleştireceksiniz. İsyanlarla savaşmak ve şehrin kalbinde bozukluğa neden olmak amacına ek olarak, bazı çetelerin patronunu değiştirme sürecine de müdahale edebilirsiniz. Tüm sahne, kontrolör ve karakter arasındaki mesafeyi kısaltmanıza yardımcı olmak için ekranda görüntülenir. Her biri farklı görevlere sahip birçok küçük seviye, ancak çoğu aynı bağlama sahiptir: kötü adamlar aniden ortaya çıkar ve masum insanları tehlikeye atar ve bazen tüm büyük şehir olan geniş bir alanı etkiler. Eğlence istiyorsanız, doğru seçimdir. Gelecekte, savaşlar uzatıldığında, efsanevi Ninja'nın hikayesi daha fazla zaferle devam edecek. Oyuncular profesyonel ninjaların rolünü üstleniyor, kendilerini mükemmelleştirmeye çalışıyor ve çeşitli suç gruplarıyla yoğun çatışmalar yapıyorlar. Hareket ve dövüş sürecinde tehlikeyle karşılaşabilirsiniz, bu yüzden oyuncuların kendilerini mükemmel becerilerle donatmaları gerekir.
Bu nedenle, yetenekli ve gizemli bir süper kahramandan yardıma ihtiyaçları vardır. Göz kamaştırıcı donanma mavisi zırhı ile bir ninja olarak açık dünya süper kahraman aksiyon oyunu oynuyorsunuz. Şimdi işini yaptığınız zaman. Yani, Mafya patronu yeterince tavuklarıyla göründüğünde, kazanma şansınız var. Kuruluşlar görevinizi zorlaştıracak, ancak bu sadece başlangıçta bir engel olacak.

Blue Ninja : Superhero Game MOD APK

Blue Ninja ve Tehlikeli Görevler, dünyayı fethetme yolculuğunuzu birçok engelle karşılaşmaya devam edecek

Tehlikeli suçlular orada gizleniyor ve insanların hayatlarını rahatsız etmek için bekliyorlar.Heyat değil, aynı zamanda dürüst bir ninja olmak için eğitildiğiniz için, gerçek bir ninjanın tüm niteliklerine ve becerilerine sahipsiniz: bıçak atma, tekme atma, vurma, yakın dövüş, Mace kullanarak, orta menzilli saldırılar yapmak için dart kullanarak. Becerilerinizi sürekli geliştirmek ve şehrin sokaklarında ustalaşmaya zorlanırsınız. Bu özellik yıldızı birçok insanın sevdiği bir silah haline getirdi. Dövüş için sizi destekleyecek araç türleri, dövüş gerçekleşmeden önce sistem tarafından sağlanacaktır.
Birçok dürüst sakinlerin yaşadığı modern şehirde bir yeraltı dünyası var. Örümcek adam gibi tırmanarak ve atlayarak ve gerçek bir ninjanın tüm becerilerini kullanarak suçla savaşıyorsunuz. Güzel şehrin vatandaşı olarak, aktif suç çetelerini görmezden gelmeyeceksiniz. Bunlardan biri keskin yıldızlar olarak bahsedilebilir ..

Blue Ninja : Superhero Game MOD APK

Blue Ninja, görüntü, bağlam ve hareketten kapsamlı bir yatırıma sahiptir

Yeşil Ninja ve Adalet Mücadelesi. İnsanlar yardım istiyor, polis çaresiz ve herkesin sokaklarda daha fazla görünen haydutlarla savaşacak birine ihtiyacı var. Ninja, oldukça iyi bir seviyede gösterilen görüntü, bağlam ve hareketten sese kapsamlı bir yatırıma sahiptir. Ninjalar ve çeteler arasındaki çatışmalar yolculuğu heyecan verici ve tehlikeli hale getirecektir. Yani, gün geçtikçe, kalabalık şehirlerin etrafında dolaşıyorsunuz, karanlık sokaklarda örüyorsunuz ve insanlara zarar vermek için gizlenen suç gruplarını avlamak için şehir parkına gidiyorsunuz. Sadece sabahları kurtarmak değil, aynı zamanda saplantı haline geliyorsunuz gece geldiğinde suç çetesinin. Ninja becerilerini Spider-Man'ın imza hareketleriyle birleştirirken oyunun fikri de ilginç. Oyuncular, yeteneklerini kolayca tanıtmak için güçlü ninjalar haline gelirler. Ana ekranda görüntülenen sanal tuşlar tercih edilen seçeneklerdir.

Blue Ninja : Superhero Game MOD APK

Güzel şehrin huzurunu korumak için mavi ninjada çalışmak karakterin ana odağı olacak

Polis ve askeri güçler neredeyse vazgeçti. Güneş battığında, ninja'nın “arazisi” dir. Blue ninja'nın dövüşlerinin çoğunda, çevik hareket becerileri ve yakın dövüş veya orta aralıklı saldırılarla bir veya daha fazla düşmana karşı savaşacaksınız. Güzel şehrin huzuru karakterin ana odağı olacak. Her hareketiniz kaydedilir ve birçok düşmanı etkileyecektir. Bir ninjanın koşu, atlama ve iplere yapışması gibi tüm becerileri, bu karşılaşmalarda uygulanacak. Aydınlatma efektleri ve gece gündüz sokakların farklı stili de bu gizemli süper kahramanı çekici kılan bir faktördür. Zamanın üzerinde, suçlar artar ve usta ve daha cesurdur. Blue ninja'nın güncellenmiş versiyonunda, kullanmak için birçok fırsatınız vardır. Yeni silahlar. Her şey oyunun ana ekranında görüntülenir.

Yüksek eylemci savaş dizisi burada başlıyor

Hareketsiz durmanız ve bu kötü insanların şehri yok etmesini izlemeniz için hiçbir neden yok. Bu yepyeni Spider-Man tarzı, çevrimdışı süper kahraman teması için son derece nadir bir açık dünya yarattı. Bu silahın mükemmel hasarı var; Sizinle düşman arasındaki mesafe uzak ve uzun olduğunda kullanabilirsiniz. Nasıl çalıştıklarına bağlı olarak, karakteri istediğiniz gibi hareket edecek şekilde kolayca kontrol edebilirsiniz. Deneyim gerçek zamanlı olarak gerçekleşir; Görev sona erdiğinde ekstra teşvikler alabilirsiniz.
Yüksek eylemci savaş dizisi burada başlar. Süper Örümcek gibi, büyük duvarlara yapışmak için siyah bir örümcek ağı başlatabilir ve gitmeniz gereken yere ulaşmak için birçok yüksek katlı binadan geçebilirsiniz. Zaferlerle, kahramanların yaklaşan savaşlara daha iyi hazırlanması için birçok yeni becerinin kilidini açacak ve geliştireceksiniz. Blue Ninja'ya katılan oyuncular birinci şahıs perspektifinden eşsiz bir alan yaşayabilir. Suç çeteleri için, etkiniz onları topraklarını geliştirememelerini sağlar ve av aramaya her zaman engellenir.

HappyMod
İndirmek