Pou Mod + APK 1.4.118 Sınırsız para

Pou MOD APK Icon
4.6
Uygulama ismi Pou
Tür Casual
geliştirici Zakeh
Boyut 28.05 MB
En son sürüm 1.4.118
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-01-24

Pou açıklaması

Mod Özellikleri:

POU'nun ihtiyaçlarını dinlemek ve yanıt vermek oyunun ana görevidir

Seni anne gibi hissettiriyor. Ayrıca odanın arka planını da seçersiniz. Buna ek olarak, eğlence ile ilgili diğer bazı içerikler de geliştirilmiştir.
Pizza, hamburger, kek, meyve ve diğer bazı besleyici yiyecekleri içerir. Sevinç herhangi bir şekilde yaratılabilir. Cadılar Bayramı Hayalet Kostümleri veya Noel için Noel Baba gibi özel günler için birçok kostüm var,… Yüksek seviyeler olarak, daha yeni ve çekici kostümlerin kilidini açabilirsiniz. Ama aynı zamanda evcil hayvanlarımıza sadece fiziksel olarak değil zihinsel olarak da ilgilenecek bir sorumluluğumuz var.
Burada, evcil hayvanınız sanal ama deneyiminiz gerçek. Her zaman dinlemek ve ihtiyaçları yanıtlamak, çalışmalarının maksimumu gibi görünmektedir. Siz ve başkaları arasında veya önceden ayarlanmış zamanlarla heyecan verici off-road yarışları.

Pou MOD APK

POU için tüm evcil hayvan etkinliklerini sahibi olarak yönetin

Kesinlikle POU ile Fun mini oyunlarında daha fazla oynayabilirsiniz. Hem evcil hayvanınızı mutlu etmenize ve mutlu etmenize yardımcı olur. Tonlarca mini oyun oynarken evcil hayvanınızla bağ kurmanın tadını çıkarın ..
Bu nedenle, onu aç bırakmamalısınız. Mağazayı ziyaret ettiğinizde ve daha fazla yeni tasarım satın almak için ödeme yaptığınızda zaten sahip olduğunuz koleksiyon daha zengin olacak. Etkinlik durumlarında, sistem birçok yeni temalı kostüm sağlayacaktır. Evcil hayvanınıza biraz sabun ovalayın ve evcil hayvanınızı temizlemek için suyla yıkayın. Bunları sürekli doldurmak için her türlü aktiviteyi yapabilirsiniz. . Her gün onunla oynayacaksınız ve banyo, yemek ve dinlenme gibi aktivitelere yardımcı olacaksınız. Eğlenceli aktivitelerde neşe bulmanın yanı sıra, oyuncular da güzel kostümlerle mutlu edebilirler. ve biri gibi davranır.

Pou MOD APK

Pou, bu oyunda ilgilenmeniz gereken bir evcil hayvan

Pou, Pou'daki ana karakterin adıdır, aynı zamanda ilgilenmeniz gereken bir evcil hayvan. Bu yüzden ona hızlı bir şekilde yağ yakmasına yardımcı olması için mucizevi bir içki verin. Ancak, hiçbir yerde bulunmayan yeni bir evcil hayvan türüne bakmak istiyorsanız, POU'yu şimdi indirin ve tadını çıkarın. Ancak artık vahşi doğada olmadıkları için, evcil hayvanlarını beslemek için sahibinin işi. Evcil hayvanınızı da kişiselleştirin - Evcil hayvanınızı istediğiniz gibi giydirebilirsiniz.
Ayrıca, Pou'nun ana sayfasıyla iletişime geçebilir ve duyabilirsiniz Sorularınızı cevaplarlar. Boyunca evcil hayvanlarla ilgileniyor, oyun oynuyor ve onları “taklit ediyor”. Yeni eklenen kostüm ve stil koleksiyonu, kostüm mağazasını ziyaret ederken size daha fazla seçenek sunacaktır.

Pou MOD APK

Pou, tıpkı patates gibi bir şekli olan uzaylı benzeri bir yaratıktır

Çok fazla boş zamanınız yoksa ama yine de sevimli bir evcil hayvan tutmak istiyorsanız, Pou makul bir seçimdir. Bu bir hayvan… gerçekten değil, tıpkı patates gibi bir şekle sahip yabancı benzeri bir yaratık. Basit, hafif ve çekici oyun tarzı ile oyunun nüfusu hızla büyüdü ve bu evcil hayvan için yeni bir rekor kırdı. Sıcaklığı hakkında şüphesiz Pou, oyunculardan hızla çok dikkat çekti. Pou bir evcil hayvana bakma hikayesi etrafında döner ve bu garip bir hayvandır; Sadece diğer birçok gezegende bulabilirsiniz. Her gün yapılacak iş yıkanmak, beslemek ve onunla oynamaktır. Sistem, isteklerinizi erken almak ve derhal yürütmek için özel bir kurulum dizini oluşturur. Her oyuncu, katılırken bir hayvan yetiştirilecektir; Eşsiz bir görünümleri var. Zakeh'in yaratıcılarının bu kadar basit bir oyun konseptini çok çeşitli farklı oyunlarla heyecan verici bir Android başlığına dönüştürebilmeleri oldukça etkileyici. Ona dikkat edin, onunla oynayın ve hatta heyecan verici açık hava etkinliklerinde arkadaşlarınızın evcil hayvanlarına katılın.

Oyuncular evleri olan alanda POU ile etkileşime girecek

Ama Pou'nun “ölümcül” noktası olan yuvarlak, şişman vücudu ve büyük yuvarlak gözleriydi. Ayrıca, evcil hayvanın rengini getiren Zakeh, POU ürünlerini kullanıcılara resmen gönderdi. Zakeh ayrıca, oyununun pozisyonunu ve kalitesini iddia eden Pou sayesinde. Ve yavaş yavaş, bu oyun bir adım daha ileri gitti. Oyuncular evinizdeki alanda evcil hayvanlarıyla etkileşime girecekler. Diğer eğlence aktiviteleri de ufuklarınızı genişletmenize ve çok daha aktif olmanıza yardımcı olur. POU'nun güncellenmiş sürümüne ilgi duyulan içerik, içerik ve deneyim kalitesi ile ilgili bir dizi değişiklik ve ekleme içerir. Kendi uzaylı evcil hayvanınızı yükseltme şansınız olacak Pou adlı bu şaşırtıcı Android başlığında milyonlarca çevrimiçi oyuncuya katılın. İncelemelerimizle bu muhteşem oyun hakkında daha fazla bilgi edinin. Pou, oyundaki ana karakterin adı, aynı zamanda ilgilenmeniz gereken bir evcil hayvan.

HappyMod
İndirmek