Pokémon Smile Mod + APK 2.0.1 Sınırsız para

Pokémon Smile MOD APK Icon
3.5
Uygulama ismi Pokémon Smile
Tür Educational
geliştirici The Pokemon Company
Boyut 133.33 MB
En son sürüm 2.0.1
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2022-11-14

Pokémon Smile açıklaması

Mod Özellikleri:

Pokémon Smile, çocuklar için uygun bir AR oyunudur

Temel olarak, Pokémon Smile çocuklar için bir AR oyunudur. Pokémon Smile, beş, dört, üç, iki, bir, oyun başlar. Her seviye boyunca, oyun ağzınızdaki tüm alanları fırçalamanıza yardımcı olabilir. Ebeveynler için, çocuklarını günde iki kez dişlerini fırçalamaya ikna etmek bir kabus. Selfie özelliği, oyuncular dişlerini fırçalarken otomatik olarak gerçekleştirebileceği daha da ilginç olacaktır. Dişlerinizi fırçalamayı bitirirseniz ve sistem tarafından iyi değerlendirilirseniz, bakterileri parçalayacaksınız ve Pokémon'u serbest bırakacaksınız.

Pokémon Smile MOD APK

Bu oyun sürekli olarak dişlerinizi daha hızlı fırçalamaya teşvik ediyor

Oyuncuların ağız boşluğunda bakteriyelin var olmasını istemiyorlarsa, oyuncuların dişlerini eşit ve iyice fırçalamaları gerektiğini hatırlatır. Vurgulanan dişler için önerilerde, oyun sizi daha hızlı fırçalamaya teşvik eder. Pokédex'i tamamlamak için 151 Birinci Nesil Pokémon'u yakalayın.

Pokémon Smile MOD APK

Pokémon Smile, birçok çocuğun her gün dişlerini fırçalamakla ilgilenmesine yardımcı olacak

Bilirsiniz, pek çok çocuk her gün dişlerini fırçalamakla ilgilenmiyor.Purple bakteriyel bulutlar baş döndürücü bir hızda ortaya çıktı.Pokémon Smile ayrıca fırçalama süresini ayarlayan bir özelliğe sahiptir: bir, iki veya üç dakika.

Pokémon Smile MOD APK

HappyMod
İndirmek