Podcast Addict: Podcast player Mod + APK 2023.8.2 Ücretsiz ödedi

Podcast Addict: Podcast player MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Podcast Addict: Podcast player
Tür Music-audio
geliştirici Xavier Guillemane
Boyut 29 MB
En son sürüm 2023.8.2
mod bilgisi Ücretsiz ödedi
Güncelleme 2023-12-12

Podcast Addict: Podcast player açıklaması

Mod Özellikleri:

Podcast Addict'in üstün, zarif ve düzgün bir arayüzü var

En hızlı yollardan biri dinlemektir. Konsol her zaman hem çevrimiçi dinleme hem de indirilen dosyalar için her zaman kullanılabilir. Podcast'leri dinleyenler, podcast bağımlısı aynı zamanda bilgisayarınızda veya çevrimiçi olarak MP3, sesli kitaplar ve ses dosyalarını dinlemek için bağımsız bir oynatıcıdır. Kullanıcılar geldiğinde ilk izlenim Podcast bağımlısı, tüm kanalların düzenlenmesinde ve kategorize edilmesinde üstün, zarif ve düzgün arayüzüdür. Her öğedeki düzgün düzenlemeleri sayesinde, kullanıcılar her zaman podcast'ler hakkında en ferahlatıcı duygulara sahip olacaklar. Neyse ki, ince filtreler aramaların kapsamını sınırlamaya yardımcı olur ve onlara en son içeriği dört gözle beklemek için ana sayfayı özelleştirerek, en uygun sonuçları ilgi alanlarına sunar. Veya her kategorinin popüler podcast'lerine göz atarak arama yapabilirsiniz. Artık kullanıcıların keşfetmesi için dünya çapında 4 milyondan fazla farklı kanal var. Podcast'lerin genellikle görsel bir öğesi yoktur, bu nedenle tüm içerik veya sohbetler arka planda çalışır ve kullanıcıların aynı anda başka şeyleri yapmalarını sağlar. Bu, arayüzün genel düzenini ve rengini, podcast kanalı öneri sistemini, kişisel kütüphaneyi ve daha fazlasını içerir.

Podcast Addict: Podcast player MOD APK

Podcast Addict, bölümlerin tam desteğine sahiptir

Bu formatlardan tüm içeriği mobil cihazlarda dinlemek istiyorsanız, podcast bağımlısı gibi bir uygulamaya ihtiyacınız olacaktır. Podcast Addict'in ana özellikleri aşağıdadır. Podcast bağımlısı hakkında bilgi bulmanın başka bir yolu da vardır: Her türlü yaklaşımdan gelen geniş arama sayesinde, podcast bağımlısının sahip olduğu bilgi okyanusundan herhangi bir içerik bulabilirsiniz. Buna ek olarak, Podcast Addict ayrıca shuffle modu, döngü modu ve uyku zamanlayıcısı gibi gelişmiş oynatma özelliklerini de destekler. Veya kişisel çalma listesinden dinledikten sonra bir podcast'i otomatik olarak silecek şekilde uygulamayı ayarlayabilirsiniz. Bu, podcast'leri, radyo ve sesli kitapları dinlemek isteyenler için değerli bir uygulama. Bağımlı ayrıca, favori podcast'lerinizin burada tamamen depolandığından emin olmak için otomatik olarak buluta geri dönebilir. Özellikle, podcast bağımlısının gücü, birçok farklı rota ve son derece zengin bir içerik mağazasında esnek bir şekilde arama yapma yeteneğinde yatmaktadır. En iyisi, podcast kütüphanelerini kişiselleştirebilir ve onları her zaman, her yerde, ister evde veya arabada dinleyebilirler. Tabii ki, uygulama aynı zamanda kullanıcıların bir araba veya benzeri sürerken daha iyi kalitede içerik akışı için Bluetooth cihazlarına bağlanmasına izin verir.

Podcast Addict: Podcast player MOD APK

Podcast Addict, canlı sezgisel arayüze sahip kompakt bir uygulamadır

Bu büyük sayı, tüm kullanıcıların tüm bilgi güncellemelerini ve öğrenme gereksinimlerini karşılamayı sağlar. Hızlı bir şekilde bir anahtar kelime girebilir ve sevdiğiniz herhangi bir podcast veya radyo istasyonu veya sesli kitap bulabilirsiniz. Her podcast kanalı geçmişten içerik içerir ve podcast bağımlısı, kullanıcıların erişmesi için her şeyi düzgün ve rahat bir şekilde organize eder. Sistemi bireysel ihtiyaçları karşılayacak şekilde özelleştirmek için birçok özellik tanıtın.Podcast bağımlısı, kullanıcıların düzenli olarak güncellenen özellikleri ve yeni içeriği sayesinde her gün podcast dinlemelerini sağlamanın etkili bir yoludur. 120.000 radyo kanalı ve 20.000 sesli kitap. Podcast dinlerken, canlı sezgisel arayüzde istediğinizi hızlı bir şekilde kontrol edebilirsiniz.Premium Lockingedin kısa, podcast bağımlısı canlı sezgisel arayüze sahip kompakt bir uygulamadır, kontrol edilmesi kolaydır. Kullanıcıları daha rahat hale getirir ve eğlence dünyasını keşfetmelerini genişletmek için onları yeni podcast türlerine maruz bırakırlar.

Podcast Addict: Podcast player MOD APK

Podcast bağımlısı herkese en iyi dinleme deneyimini sunmayı vaat ediyor

Ayrıca, kullanıcıların eğlence endüstrisi keşfini değiştirmek için iki önde gelen platform: podcast ve radyo var. Ayrıca yerleşik bir arama motoruna sahiptir ve kullanıcılar içeriği tarih, showtime ve ana akım içerik gibi çeşitli kategorilere göre filtreleyebilir. Çalma listesindeki tüm içerik ana sayfada önceliklendirilir ve kullanıcıların podcast'leri dinlerken mutlak esnekliğe sahip olmaları için uygun bir kısayol oluşturur. , birçok görünüm biçimi var: geleneksel radyo, modern sesli kitap ve podcast vardır.Podcast bağımlısı kullanırken, podcast'leri, radyoları, sesli kitaplarınızı, canlı akışlarınızı, SoundCloud'u ve RSS News feed'lerinizi merkezileştirebilir ve yönetebilirsiniz. tek bir App.podcast bağımlısı, bulunması ve kullanımı kolay olduğu için bir üne sahiptir. Önceki ayar. Bu özellik ile, her uyandığınızda cihazınıza otomatik olarak indirildiğinden emin olmak için talep üzerine belirli bir süre önceden ayarlayabilirsiniz. Her kanalın içeriği ve bağlamı farklıdır ve kullanıcı keşfini yeni yüksekliklere yükseltmek için çok çeşitli oluşturur. Tüm podcast'ler, kullanıcıların ayrı etiketlerle arama yapmaları için birçok sıralama, kategoriye ve bağlamlara sınıflandırılır. Her podcast kanalına bağlı olarak, kullanıcının keşfi her zamankinden daha çeşitli ve müreffeh olacaktır. Bazı kişisel özelleştirmeler, podcast çalma listelerini çeşitlendirmek için asla bilmedikleri ve başkalarıyla paylaşmaktan veya bağlantı kurmaktan zevk almadıkları daha heyecan verici şeyleri keşfetmelerine bile yardımcı olur.

HappyMod
İndirmek