Pocket Ants: Colony Simulator Mod + APK 0.0927 Reklamları kaldırmak

Pocket Ants: Colony Simulator MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Pocket Ants: Colony Simulator
Tür Strategy
geliştirici Ariel Software
Boyut 107.63 MB
En son sürüm 0.0927
mod bilgisi Reklamları kaldırmak
Güncelleme 2024-03-21

Pocket Ants: Colony Simulator açıklaması

Mod Özellikleri:

Queens yetiştirerek asker ve işçi sayısını artırın

Kraliçeler yetiştirerek asker ve işçi sayısını artırın. Yuvayı inşa ettikten sonra, orduyu ateş karınca tabanını yakalamaya yönlendirdi. Ekranın sol üst tarafında, yiyecek odasında saklayacağınız yiyecek olacak ve toplayabileceğiniz ilk yiyecek bir yaprak. Ve yorulmak bilmeyen yaratıklar gibi görünüyorlar.

Pocket Ants: Colony Simulator MOD APK

Kaynaklarınızı düşman karıncalarından savunmak önemlidir

Aynı zamanda, operasyonlarının sorunlu olmayacak şekilde gıda kaynağını da belirlemeniz gerekir. Simülasyon oyunları her yerde her yerde olduğu gibi her yerde. Kaynak toplamaktan kraliçelerini beslemeye kadar - onlar çalışkan.

Pocket Ants: Colony Simulator MOD APK

Kraliçeyi beslemek için kaynakları toplayın ve yuvanıza geri getirin

Kraliçe'nin asker ve vatandaşlar üretmek için hayatta kalmasına yardımcı olacak ana yiyecek - yiyecek toplayın. Bunun seviyeleri var ve daha fazla ödülün kilidini açmak için onları geliştirebilirsiniz. Ayrıca çılgın kaynaklar ve bonus öğeler talep etmek için başka bir oyuncunun karınca kolonisine baskın yapmanız gerekir. Bir lider olmadan, kırmızı karıncaların ordusu yönünü kaybedecek ve hızla kaybedecek. Ordunuzu savaşmak, yaratıkları yakalamak ve ordunuza teslim etmek için kullanabilirsiniz. Bunun nedeni, kraliçelerinin beslenebilmesi ve çoğaltılabilmesi için her zaman kaynak toplamaları gerektiğidir. Onları asla fark etmiyoruz ama çok şey yapıyorlar. Daha da önemlisi, karıncaların basit ve ilginç hayatının tadını çıkaracaksınız.

Pocket Ants: Colony Simulator MOD APK

Diğer yaratıkları yen ve yakalayın ve ordunuza katılmalarını sağlayın

Bu aynı zamanda koloniniz için daha fazla karınca barındırmanıza izin verecektir. Defeat ve diğer yaratıkları yakalayın - elbette, etrafındaki tek karınca kolonisi değilsiniz. Ayrıca kırmızı karıncalarla karşılaşacaksınız. Ayrıca, her zaman cep karıncalarında rehberiniz olarak hareket edebilecek bir doktor olacaktır. Temel olarak, bir karınca yaptığı her şeyi yapacaksınız. Birçok insan çok büyüleyici yaratıklar oldukları için onları evcil hayvan olarak alıyor. İşte özellikleri: Kaynakları toplayın - hepimiz biliyoruz ki karıncalar her yerde ve uzun süre gözetimsiz bırakırsanız neredeyse anında yemeğinize girerler.

Tüm işçi karıncalarını tek komutan olarak kontrol etmekten çekinmeyin

Koloninin tek komutanı olarak tüm işçi karıncalarını kontrol etmekten çekinmeyin. Çalışmalarınızı kaynak toplamaktan düşmanlara karşı savaşmaya kadar birçok farklı görevde atayın. Koloniyi yavaşça ancak istikrarlı bir şekilde yükseltmenizi sağlayacak birden fazla bina seçeneğini deneyin. Ordularınızı oluşturun ve bölgelerini bastırarak ve sizinkini koruyarak diğer oyuncularla rekabet edin. Nihai karınca koloninizi inşa etmeye çalışırken, bağımlılık yapan simülasyon oyunuyla oynarken eğlenin. Bu simülasyon oyununda, bir karınca kolonisinin parçası olacaksınız. Böylece, kaynakları toplamalı, kraliçeyi beslemeli, yuva odalarınızı iyileştirmeli, kaynaklarınızı diğer düşman karıncalarından savunmalısınız, diğer oyuncunun kolonilerine baskın yapmalı, tüm yaratıkları toplamalı ve ordunuza da almalısınız! Karınca olarak yapabileceğiniz birçok şey var. Daha da önemlisi, karıncaların basit ve ilginç hayatının tadını çıkaracaksınız! Oyuna hızlı bir şekilde aşina olmak ve birçok önemli kaynağı toplamak için ilk görevleri üstlenmekten çekinmeyin. Ve ilerledikçe, görevler de zorlaşacak ve kullanıcıların onlara daha fazla dikkat etmelerini gerektirecektir. Her gün farklı görevleri takip edin ve cep karıncalarında özel ödüller alın.

Fındık, yaprak, mantar ve daha fazlası gibi tonlarca kaynak toplayın

Ayrıca, kış veya yağmurlu günler geldiğinde yeterli stoklara sahip olmaları için kaynak toplamaları gerekir. Cep karıncalarında da aynısını yapacaksın! Fındık, yaprak, mantar ve daha fazlası gibi tonlarca kaynak toplayabilirsiniz. Bu, koloninizi inşa etmenizi sağlayacaktır! Bunlar, kraliçeyi ve diğer karıncaları beslemek için kullanılabilecek yiyecekleri içerir. Gelecek koloni genişlemeleri için gerekli olan malzemeler. Karınca koloninizde çok sayıda yükseltme sağlamak için kullanılabilecek birçok kaynakla birlikte. Bu yüzden onları yuvanıza sık sık topladığınızdan emin olun. Ve her zaman karıncalar için yeterli kaynağa sahip olmak için depolama kapasitesini yükseltmeyi unutmayın. Bunun seviyeleri var ve daha fazla ödülün kilidini açmak için onları geliştirebilirsiniz! Bu aynı zamanda koloniniz için daha fazla karınca barındırmanıza izin verecektir. Oraya çık ve çalışmaya başlayın!

HappyMod
İndirmek