Plants vs. Zombies™ Mod + APK 3.5.2 Reklamları kaldırmak

Plants vs. Zombies™ MOD APK Icon
4.1
Uygulama ismi Plants vs. Zombies™
Tür Strategy
geliştirici Electronic Arts
Boyut 96.83 MB
En son sürüm 3.5.2
mod bilgisi Reklamları kaldırmak
Güncelleme 2024-02-22

Plants vs. Zombies™ açıklaması

Mod Özellikleri:

Ordunuzu güçlendirin ve sağlam bir savunma oluşturmak için evin önünde durun

Utangaç olmayın, onları öldürün ve hemen şimdi. Yenilikçi arayüzle, bu destansı oyunu daha önce hiç olmadığı gibi kolayca keşfedebilirsiniz. Zombies 2 ve yeni şeyler bekliyor. Bundan fazlası, eğlenceli bir maceranın tadını çıkaracak ve birçok tehlikeli ve zor alan ve araziden geçeceksiniz. o-nut. Doğal ışık, stratejinize hizmet eden bitkiler satın almanız için iyi bir gelir kaynağıdır. Ordunuzu güçlendirin ve sağlam bir savunma oluşturmak için evin önünde durun. Tüm ağacı bildiğinizde, canavar daha doğru bir şekilde strateji oluşturacaktır.

Plants vs. Zombies™ MOD APK

Oyun, güncellemeye her zaman oyuncuya yeni bir his getiriyor

Bu gerçekten uzun bir savaş, oyuncuların gece gündüz uyanık kalmaları gerekiyor. Her kişinin kapasitesine bağlı olarak, deneyim için kendiniz için en uygun seviyeyi seçebilirsiniz. Birbirinizin takım arkadaşları olabilir ve her savaşta birbirinize yardım edebilirsiniz.
Bir dizi düzenli güncelleme sayesinde oyun her zaman oyuncuya yeni bir duygu getirir. Bu makalenin altındaki bağlantı üzerinden bitkileri vs Zombies'i indirin. Eve ön bahçeden girmeye çalışıyorlar. Ayçiçeği, fasulye bitkileri, kiraz bombaları,… ama ev birçok şiddetli canavarla karşı karşıya olduğu için.

Plants vs. Zombies™ MOD APK

Plants vs. Zombies gerçekten klasik bir kule savunma oyunudur

Bu klasik kule savunma oyununda, bahçeye çeşitli savunma ve saldırgan bitkiler ekerek ölümsüz baskınları durdurmaya kararlı mütevazi bir ev sahibi rolünü oynayacaksınız. Peashooter, patates madeni (patates gibi klasik bitkiler Patlama) ve chomper (etçil bitki) hala aynıdır, ancak oyunda silah olarak kullanabileceğiniz ağaç sayısı artmıştır. Havuz haritasında, karasal ve su bitkileri arasında dengelenmeniz gerekir.
Sis görüşünüzü azaltır ve karanlık bazı bitkileri aktifleştirir. bitkilerimizi vs zombies mod apk (sınırsız para/güneş) kullanıyorsunuz, bir güneş size 1000 ışık noktası verir.

Plants vs. Zombies™ MOD APK

Oyunun macera, bulmaca, Zen Garden gibi birçok oyun modu var

Herkesin tanıtmasına gerek yok, yayıncı bitkileri ve zombi ürünleri ürününü bilir. Bir dizi düzenli güncelleme sayesinde, oyun her zaman oyuncuya yeni bir duygu getiriyor. İşte hala bu oyunu oynamamızın nedenleri. Plants vs Zombies Zombies tarafından saldırıya uğradığı bir kasabada gerçekleşir. Göreviniz, zombilerin evinize ulaşmaya çalışmasını önlemek için özel bitkiler yetiştirmektir. Bahçenizi herhangi bir saniye ayırmayacaklar. Oyun çeşitli modları bir araya getiriyor: macera, bulmaca, zen bahçesi ve lanet olası bowling ve vazo kırma gibi ek modlar da dahil olmak üzere düzinelerce mini oyun. Oyunda, oyuncular bahçesini zombiler tarafından saldırıya uğratan bir ev sahibi olarak oynayacaklar. Beyninizi yiyebilmek için her şeyi deneyecekler, bu yüzden hayatta kalmak için bir mücadele olacak. Her biri, düşmanların saldırılarından çitlere yardımcı olmak için kendi güçleri ve yetenekleri olan çeşitli farklı bitkiler arasında seçim yapın.

Bu oyunda yetenekli bitkileri kullanarak savunmanlarınızı oluşturun

Akıllı tasarım, hızlı ve eğlenceli ritim ile Bitkiler Vs Zombies, 2013'te Google Play'de piyasaya sürüldüğünden beri ayakta alkışladı. Evlere giderler ve hayatta kalanların beyinlerini yerler. Ölümsüz ile yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Yenilen her sürüden sonra, başka bir sürü ortaya çıkacak ve bitkiler vs zombilerde, bu, zombileri püskürtme planına sahip olmanız için daha fazla mod olacağı anlamına geliyor. Zombiler yükseldi ve bahçenize saldırıyor, beyninizi yemeyi talep ediyorlar. Gelen zombilerle başa çıkmak için savunmalarınızı yetenekli bitkileri kullanarak inşa etmelisiniz. Diğer bitkiler satın alabilmeniz için güneş enerjisi üretebilen bitkiler satın alın.

HappyMod
İndirmek