Pixel Icons Mod + APK 2.5.5 yamalı

Pixel Icons MOD APK Icon
4.0
Uygulama ismi Pixel Icons
Tür Personalization
geliştirici Pixelflow
Boyut 71.52 MB
En son sürüm 2.5.5
mod bilgisi yamalı
Güncelleme 2021-10-25

Pixel Icons açıklaması

Mod Özellikleri:

Pixel Icons uygulaması, kullanıcılara günün herhangi bir saatinde öğeleri değiştirme olanağı sunar

Kullanıcı bu uygulamayı küçük bir miktar ödeyerek satın almak zorunda kalacaktır, ancak hepsi buna değer. Uygulama Pixel Icons APK, kullanıcılara çok yüksek çözünürlüğe sahip ve kullanıcılarına kalite deneyimi veren simgeler sağlar. Bu, uygulamaları ölçeklendirmelerine yardımcı olur. İstedikleri kadar değiştirebilirler. Kullanıcılarının varsayılan simgelerini yeni bir görünüme dönüştürmelerine olanak tanır.
Öncelikle kullanıcının uygulamayı indirmesi gerekecektir. Kullanıcının yalnızca uygulamak için Seç düğmesine basması gerekecek ve hepsi sadece birkaç saniye içinde yapılacaktır. Uygulama Pixel simgeleri APK, kullanıcıların ihtiyaç duyduklarında yeni öğeler istemelerini sağlayan bir istek aracı ile birlikte gelir. herhangi bir zorluk. Özel ve kişisel bilgilerini her ne pahasına olursa olsun gizli tutar. Öğeler kullanıcının arzusuna göre ayarlanabilir.
Bu şekilde tekdüzelik arayüzde mevcuttur. Bunlar arasında Action Launcher, Nova Launcher, Apex Launcher, Holo Launcher, Go Launcher, ADW Launcher, Lucid Launcher, Smart Launcher, TSF Launcher, Lawnchair Launcher ve diğerleri yer alıyor. Bu istek, kullanıcıların gösterge tablosunda farklı simgeler istemelerine olanak tanır. Bu şekilde kullanıcı, telefon simgelerini tercihlerine veya beğenmelerine bağlı olarak kolayca özelleştirebilir. APP Pixel simgeleri APK, kullanıcıların geniş kütüphanesinden seçerek simgeleri sınırsız bir şekilde değiştirmelerine olanak tanır. App pixel simgeleri APK, kullanıcıların temaları kullanarak özelleştirmesine bile izin verir.

Pixel Icons MOD APK

Uygulama Pixel simgeleri APK, kullanıcıların uygulamaları için simgeler kullanmasına izin verir

APP Pixel simgeleri APK, kullanıcıların uygulamaları için simgeler kullanmasına olanak tanır. Uygulama Pixel simgeleri APK, kullanıcıların simgelerinin şeklini değiştirmesine izin verir. Uygulama 4000'den fazla simge sunar. Uygulama içi alımların yanı sıra birçok gelişmiş özelliğe sahiptir. Bu, onu lottan ayıran çok dinamik bir görünüm oluşturur. Bu sürümün reklamları yoktur, bu nedenle kullanıcılarına kaliteli zaman sunar. Uygulama Pixel simgeleri APK, 20 artı farklı başlatıcılarla kolayca çalışır. Pixel simgeleri APK kullanıcıları, herhangi bir tür gecikme veya kesintiye uğramadan hizmetlerini kullanabilir. Yaratıcı uygulama apkadaptif simge paketi apkborealis - simge paketi apkkwgt kustom widget pro tuş apk.

Pixel Icons MOD APK

Uygulama Pixel simgeleri APK bir plan kontrol panelinden oluşur

Ayrıca dinamik takvim simgeleri vardır ve Nova Launcher vb. Gibi 20'den fazla lansmanı destekleyebilir. Uygulama aynı zamanda bir planlık panosundan oluşur, bir duvar kağıtları mazereti içerir ve düzenli olarak güncellenebilir. Pixel Icons APK uygulamasının kullanıcısı, istenen simge şeklini oluşturabilir. Pixel simgeleri APK kullanıcısı, kullanıcıların özelleştirilmiş bir takvime sahip olmasına izin verir. Uygulama Pixel simgeleri APK da 20'den fazla farklı lansmanı destekler, bu nedenle herkesin kullanması kolaydır. Tercihleri. Uygulama Pixel simgeleri APK bir plan kontrol panelinden oluşur. Bu güncellemeler hayranlarının kalbini kazandı. Uygulama Pixel simgeleri APK, Android kullanıcıları için harika bir uygulamadır. Uygulama ayrıca uygulama alımlarında da bulunur, ancak uygulama alımlarında bunlar sadece bağış amacıyladır. Kendisini düzenli olarak güncellemek, bu da onu daha da arzu edilir hale getirir.

Pixel Icons MOD APK

Uygulama piksel simgeleri APK 4000'den fazla simgeden oluşur

Uygulamayı indirdikten sonra, kullanıcının Pixel Icons APK uygulamasını başlatması ve ardından cihaz varsayılan simgelerini uygulamanın simgeleri paketiyle değiştirmesi gerekir. Ayrıca kullanıcılara kullanıcının özelleştirmek isteyebileceği farklı temalar sağlar. App pixel simgeleri APK, Google Skype Facebook Instagram Snapchat Whatsapp ve diğerleri gibi en popüler uygulamalar için kullanılabilecek 4000'den fazla simgeden oluşur. Bu plan kontrol paneli, kullanıcıların widget'larını dinamik olarak birden fazla cihaza bağlamasına olanak tanır. Uygulamalar premium özelliklerle kullanım sağlar, ancak bunları kullanmak için az miktarda ödeme yapmak zorundadır. Diğer simge paketlerinden farklı olarak, bu uygulama pixel simgeleri APK, kullanıcıların kullanıcı tarafından indirilen uygulamaların öğelerini bile değiştirmelerine olanak tanır. Ve bu sayı her güncelleme ile kademeli olarak artar. Uygulama piksel simgeleri APK ayrıca özel bir istek aracından da oluşur. Bu uygulama piksel simgeleri APK çok fazla depolama kapasitesi toplamaz, bu nedenle kullanıcıların cihazlarının depolanması konusunda endişelenmeleri gerekmez.

HappyMod
İndirmek