Pixel Gun 3D - FPS Shooter Mod + APK 24.3.2 Sınırsız para

Pixel Gun 3D - FPS Shooter MOD APK Icon
2.7
Uygulama ismi Pixel Gun 3D - FPS Shooter
Tür Action
geliştirici Pixel Gun 3d
Boyut 411.13 MB
En son sürüm 24.3.2
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-12

Pixel Gun 3D - FPS Shooter açıklaması

Mod Özellikleri:

Mozaik ve oyunun blok grafikleri oyuncuyu iyi hissettiriyor

Ancak, oyunun yayıncısı nedeniyle, bu özellikleri çalışamayan bir düzeltme yaptı. Her ne kadar keskin olmasa da, karşılığında farklı bir boyutta savaşabilirsiniz.Pixel Gun 3D Pocket Edition, Pixel Gun 3D'nin mozaik ve blok grafikleri nedeniyle sizi kesinlikle eski çocukluk altın günlerinize götürecektir. Ancak bunun nedeni farklı olmaya çalışıyor. Oyun içi para birimleri-çoğu oyunun aksine, Pixel Gun 3D'nin oyun içi 6 para birimleri var.
Başka yeni işlevler olduğunda. Bu nedenle, bazen çekim becerisi kötü olmasa da, yeniden canlandıktan hemen sonra rakip tarafından sürekli olarak yok edileceksiniz. Yeni alet ve ekipmanların derecesi, Pixel Gun 3D'yi oynama deneyiminizi daha da iyi hale getiriyor.

Pixel Gun 3D - FPS Shooter MOD APK

Pixel Gun 3D, ana akım savaş royale türünü oynamak için yeni bir yol arayanlar için bir oyun takımıdır

Arkanızdaki düşman tarafından dövülmeyecek şekilde öldüğünüzde bile dikkat edin. Aralarından seçim yapabileceğiniz toplam 200'den fazla silah, bu yüzden buradaki her rakibin fark edilmesi gerekiyor. Ama ana akım savaş royale türünü oynamak için yeni bir yol arıyorsanız, Pixel Gun 3D aslında en iyi bahistenizdir.
Diğer atıcı oyunları gibi, solda görünen Joystick Touch düğmesini kullanarak hareket edeceksiniz. Kendi arkadaşlarınız, aileniz ve tanıdıklarınızla savaşabilir ve onlarla eğlenebilirsiniz. Ancak cevap hayır, çünkü oyun modları olağanüstü ve kesinlikle çok az başlık sahip olacağından daha fazlası. Mümkün olduğunca çok kafa vuruşu yapın - çoğu çekim oyununda olduğu gibi, kafa vuruşları diğer vücut parçalarından daha önemli puanlar verir.

Pixel Gun 3D - FPS Shooter MOD APK

Avatarınızı değiştirebilir ve oyunda mevcut olan yeni kaplamalarınız olabilir

Her harita farklı bir yer olacak ve bir uzay istasyonunda, çölün ortasında, bir evin mutfağında veya bazen düşen bir şehirde güzel tasarlanmıştır. Ardından, ateşleme, yeniden yükleme, atlama ve ifadeler için düğmeler alırsınız. Ancak Battle Royale türünü benzeri görülmemiş bir şekilde dahil etti. Oyunda mevcut olan yeni kaplamalar var. Ama zamanınıza değer mi? Hadi bulalım. Yani, Pixel Gun 3D'nin sadece grafikleri nedeniyle kötü olduğunu düşünüyorsanız, o zaman yanlış olacaksınız.
Böyle başka bir oyun bulamayacaksınız çünkü çok az insan birleştirebilir. iki mükemmel. Rakipleriniz, silah tutma konusunda çok fazla beceriye sahip insanlardır, bu yüzden her zaman hedeflenmemeye dikkat etmelisiniz. Peki ya mobil oyun endüstrisinde? Orada yarışabilecek Battle Royale oyunları var mı? Pixel Gun 3D APK ile tanışın.

Pixel Gun 3D - FPS Shooter MOD APK

Bu oyun, birden fazla oyun moduna sahip bir çekim aksiyon oyunudur

Pixel Gun 3D'nin keşfetmeniz için 32 haritası var. Zombi kıyamet modu, çevrimdışı iken oynayabileceğiniz tek moddur. Bu yıl en komik hayatta kalma savaşına katılmaya hazır mısınız? -Scoped görüş alanı (kaydırıcı)
-Free Craftpixel Gun 3D, milyonlarca mükemmel atıcıyla bağlantı kurabilmeniz için birden fazla oyun moduna sahip bir çekim aksiyon oyunudur. dünya. Rakiplerinizi unutulmaya korkutmak için bir korsan, bir süper kahraman ve hatta bir zombi gibi giyin. Herkes Pixel Gun 3D oynayabilir, ancak bir acemi ise, Pixel Gun 3D'nin eğitim oturumundan geçebilir ve bu eğitim oturumundan çıktıktan sonra savaş alanındaki en büyük savaşçıları bile asabilir. sadece solo veya takım arasında seçim yapmak zorunda olduğunuz diğer oyunlar gibidir.

Bu oyunun kontrolleri oldukça kolay ve açıklayıcıdır

Pixel Gun 3D'deki harika bir özellik, insanların kendi klanlarını oluşturabilmeleri ve başkalarıyla savaşabilmeleridir. Klan kalenizi istilacılardan korumak ve değerli ödüller için diğerlerinin kalelerini yağmalamak için kombine gücünüzü kullanarak. Ek olarak, kalelerinizi güçlendirmek için eşyalar sağlayan klan sandıklarına erişeceksiniz.
Bu oyunda, kontroller çoğu oyun gibi oldukça kolay ve açıklayıcıdır. Oynatıcısınızı ekranın sol tarafındaki kontrol etmek için sanal bir joystick dokunmatik düğmeniz var. Oldukça standart, değil mi? Son olarak, görünümü değiştirmek istiyorsanız ekranı istediğiniz yöne kaydırabilirsiniz.
Yalnız beceri hala yeterli değildir; Her savaşa girerken en önemli şey silahtır; Onsuz, hiçbir şey yapamayacaksınız. Ve özellikle, oyun, deneyimlemeniz için çok sayıda güçlü silah cephaneliğine sahip. Her silahın kendi özellikleri ve gücü olacaktır, bu yüzden sizin için en uygun silahı öğrenmek ve seçmek için zaman ayırın. Deathmatch, Arena, Kooperatif Hayatta Kalma, Kampanya gibi katılabileceğiniz bazı çekici modlar. Zombi kıyamet modu, çevrimdışı iken oynayabileceğiniz tek moddur.

Bu oyunda keyif almanız için her zaman yeterince eğlenceli ve heyecan vardır

Piyasadaki diğer oyunların aksine, Pixel Gun 3D'de keşfedilecek çok şey var. Bununla birlikte, ölüm maçı, arena, hayatta kalma, kooperatif hayatta kalma, kampanya ve daha fazlası dahil olmak üzere 11'den fazla farklı oyun moduna erişebilirsiniz. Zevk almanız için her zaman yeterince eğlenceli ve heyecan vardır. Bu, her harita titizlikle tasarlandığı ve merkezi bir tema etrafında döndüğü için bir süre sıkılmayacağınız anlamına gelir. Ayrıca, Minecraft'ta olduğunuzu hissedeceksiniz ama aynı zamanda Fortnite - bu benzersiz bir oyun deneyimi. Size genel bir bakış sunmak için, bazı haritalara uzay arenası, keskin nişancı kaleleri, nükleer şehir ve daha fazlası denir. . Bununla birlikte, birçok silahın kilidini açabilmek için iyi bir paraya sahip olmanızı gerektirir, çünkü en güçlü ve modern silahlar hiç ucuz olmayacaktır. Para kazanmak için, herhangi bir maçtan sonra kazanmanız gerekir ve açıkçası, ne kadar çok oynarsanız, o kadar çok para toplayacaksınız. Günümüzde oyunlar. Minecraft bir zamanlar sadece kare bloklar şeklinde grafikleri olan milyonlarca oyuncuyu çekti, bu oyun neden bunu yapamıyor?

HappyMod
İndirmek