Photomath Mod + APK 8.36.0 Kilitli

Photomath MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Photomath
Tür Education
geliştirici Photomath Inc
Boyut 14.76 MB
En son sürüm 8.36.0
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2024-03-19

Photomath açıklaması

Mod Özellikleri:

Uygulama el yazısını hızlı bir şekilde tanıyabilir

Sadece eğlence araçları ve yardımcı programları değil, Android uygulamaları da eğitim amaçlı geliştirilmiştir. Bununla birlikte, belirli bir nokta, bir sorun için birçok farklı çözüm sunulacağıdır. Uygulamanın neden bu tür sonuçlar ürettiğini hala anlamıyorsanız, sadece “Çözünürlük Adımlarını Göster” bölümünü seçin ve gerekli tüm bilgiler tamamen açıklanacaktır. Uygulama, toplama, çıkarma, kuadratik denklemler ve hatta gelişmiş hesap gibi basit matematik operasyonları gibi temelden gelişmiş olan her türlü matematik çözebilir.
Ekranda bir çerçeve görünecek ve el yazısı matematiğini koymanız gerekir içeri. Birkaç saniye beklemeden hemen sonra sonuç alabilirsiniz. Aşağıdakiler gibi değişkenler içeren hesaplamalar: Kuadratik denklemlerin çözülmesi, sınırlar bulmak, entegrasyon, doğrusal / eşitsizlik denklemleri, gizli kuadratik denklemler sistemleri de hızlı bir şekilde çözülür. Fotomat. Aylık bir abonelik ödeyerek Photomath Plus sürümü.
Makine öğreniminin doğası, ne kadar çok “öğrenirseniz”, makinenin ne kadar akıllı hale gelmesidir. Sadece yüklemeniz ve kullanmanız gerekir. Uygulama ayrıca en iyi derecelendirme noktalarına sahiptir, bu uygulama ile ilgili en iyi şeyden biri, herhangi bir internet erişimi ve bağlantı gerektirmemesidir. Her ne kadar küçük bir maliyetle gelebilirler. Bu uygulama, sonuçları kontrol etmek için harika bir araç olabilir veya zor problemler için adımlarla cevap almak için de kullanılabilir. Uygulama el yazısını hızlı bir şekilde tanıyabilir, bu nedenle telefonunuzu almanız ve çözmeniz gereken sorunun bir resmini çekmeniz gerekir ve hemen sonuçları alacaksınız. Sorunun her adımında ayrıntılı ve ayrıntılı olarak görün. Bu uyarlama ile aşağıdaki eklemelere hak kazanacaksınız: Aşağıdakilerin tümü uygulamanın sonuna kadar tadını çıkarmak zorunda değildir.

Photomath MOD APK

Fotomath, öğrenmenin ilerlemesini daha iyi hale getirmenize yardımcı olan yararlı bir uygulamadır

Photomath MOD, görüntü işleme ve makine öğrenimi teknolojisine göre geliştirilmiştir. Makine öğrenimi süreci, ayrıntılı adımlarla birlikte cevaplar verecektir. Photomath Mod, Android telefonunuzda olması gereken en iyi matematik öğrenme yardımıdır. İlk olarak, resim bulanık veya kırılmamış. Ödemek istemiyorsanız, lütfen sağladığımız bağlantıya göre MOD APK sürümünü indirin ve yükleyin. Ancak, öğrenme sürecinizde size yardımcı olacak birkaç ekstra eliniz olması her zaman iyidir.
Problem çözme süreci de iki adım içerir. Photomath MOD, öğrenmenin daha iyi ilerlemesine yardımcı olan yararlı bir uygulamadır. Karşılaştığınız tüm sorunlar, Photomath'ın ekibi tarafından araştırılmış ve uygun şekilde açıklanmıştır. Kullanıcılar uygulamayı tıklamalı ve açarak başlatmalı ve her şey yolunda. Şu anda okulda olan herhangi bir yaştan herkes matematik problemlerini çözmek için kullanabilir, bu nedenle uygulama çok kolay bir arayüz getirdi. Matematik operasyonları bazen doğru yöntemi bulmanız için tüm gün sizi alır. Photomath mod sayesinde, ücretsiz sürümü kullanarak bile birçok sorun çözebilirsiniz. belirli bir sorunu çözmenin bir yolunu bulmak. Kullanıcıların kimsenin yardımı olmadan kendi başlarına hızlı bir şekilde anlayabilmeleri ve kullanabilmeleri için başlarken birkaç ayrıntılı talimat olacaktır. Bu araç, özellikle her yaştaki kullanıcıların matematiksel problem çözme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için kullanılır.
Teşekkürler Buna göre, düşünmeyi uygulayabilir ve benzer matematik problemlerini çözebilirsiniz. Daha iyi bir genel bakış elde etmek için çözümün altındaki grafiği kontrol edebilirsiniz. Uygulamanın verileri tespit etmesi için fotoğrafın net olması gerekir. 2 milyondan fazla kullanıcıdan 7/5 yıldız. O zaman endişelenmeyin, çünkü Fotomath modu, sadece birkaç temel adımla saniyeler içinde tüm matematik problemlerini çözmenize yardımcı olacak çözüm olacaktır.

Photomath MOD APK

Photomath ve öğrencilerin ve diğerlerinin matematiksel sorunlarını kolayca çözmeleri için oluşturulan bir eğitim uygulamasıdır.

Ve bu uygulama her gün öğreniliyor, milyonlarca matematik problemi kullanıcılar tarafından yükleniyor.Konca, matematik bir satırda yazılmalı ve sayısal veya gerçek karakterler düzgün bir şekilde yazılmalı ve okunması kolay olmalıdır. Kullanıcı arayüzü basit ve Bu uygulama matematiksel sorunları taramak için bir kamera gerektirdiğinden, kullanıcılar akıllı telefonlara sahip olmaz kullanımı kolay. Kullanıcılar, platformda verilen tek bir soruyu çözmek için birden fazla yöntem arasından seçim yapabilir ve ayrıca adımlarla mı yoksa adım çözümleri olmadan mı istediklerini görebilirler. Artık bir matematik problemini her çözdüğünüzde çok düşünmek konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak, çünkü yanınızda bir kurtarıcınız var. önemli bir sayıya yükseltildi. Ayrıca zihninizi açmanıza ve sınıftaki öğretmenlerden öğrenmediğiniz bazı pratik bilgileri emmenize yardımcı olur. Sadece aritmetik değil, aynı zamanda karmaşık geometri problemlerini de çözebilirsiniz. Matematik öğrenme konusunda sorun yaşıyor musunuz? Kendi becerilerinizi geliştirmek için normal denklemler almak ister misiniz? Peki, Android için Photomath Mod'u şimdi indirin ve tam da bunu yapabilirsiniz. Öğrenme deneyiminize dahil edilebilecek daha fazla özellik öğrenmek için okumaya devam edin. Çekici ve akıllı özelliklerle, sadece birkaç basit adımla hemen doğru sonuçlar alabilirsiniz. Ya da çocuklarının zor soruları cevaplamalarına nasıl yardımcı olacağını bilmeyen ebeveynler. Sizin için en basit çözüm olduğunu öğrenmek için diğer birçok yönteme başvurabilirsiniz. Bu, eğitim seviyenizi ve anlayışınızı artırmaya yardımcı olmak için denklemler ve kılavuzlar kullanarak yapılır. Bu nedenle, indirme bağlantısını takip ederek aracı kendiniz deneyin. yöntemler. Çok sayıda veya matrisin ilavesi, çıkarılması, çarpılması veya bölünmesi mi? Photomath MoD, bunlara sahip olduğunuz Casio'dan daha büyük bir değer sınırına sahip evrensel bir hesap makinesi gibi davranacaktır. Bir başka heyecan verici özellik, uygulamanın işlev grafikleriyle ilgili sorunlar için modeller çizmenize ve öncelikle yüksek doğruluk sağlamanıza yardımcı olacağıdır. Çizilen değerleri kolayca görmek için grafiği yakınlaştırarak veya dışarı çıkararak yeniden hizalayabilirsiniz. Klavye, harfleri, sayıları ve hatta düzenli bir hesap makinesi gibi özel karakterleri içerecektir.

Photomath MOD APK

Fotoğraf, tüm kitlelere uyacak şekilde her zaman birçok matematik biçimini destekleyecektir.

Bu uygulama, doğrudan hesap makinesinden yapılabilen çarpma, bölümler, çıkarma, eklemeler ve daha fazlası gibi basit hesaplamalar türüne sahiptir ve ayrıca kuadratik denklemler, logaritmalar, cebir, hesap ve daha birçok gibi çeşitli karmaşık matematiksel problemlerin çözülmesini içerir. Bu çözümler genellikle nihai sonuçları gösterecektir, ancak kullanıcılar, bunların nasıl çözüldüğünü bilmek için ayrıntılı açıklamalara sahip adım adım çözümleri de görüntüleyebilir. Taramaya başlayın ve en zor matematik problemlerinize cevap almaya başlayın. Sorunun doğru sırasını girmeniz ve ardından Çözümü Göster'i seçmeniz gerekir; Cevabı çok hızlı bir şekilde alabilirsiniz.Bu matematiksel uygulamanın kilidi artı artı özellikleri için ödeme yapmak istemiyorsanız, Android için Photomath Plus Free Mod APK'yı indirmeyi seçebilirsiniz. Bu makalede size tanıtmak istiyorum. Fotomath, matematik problemlerini çözmek için teknolojiyi kullanır, bu nedenle birkaç faktör sağlamanız gerekir. Her seviyede ilkeden liseye kadar müfredat farklı olacaktır, bu nedenle fotomat her zaman matematik biçimlerini destekleyecektir. Verilen klavyeyi kullanabilmeniz için uygulamanın tarama yoluyla çok uzun ve karmaşık matematik işlemlerini tanımadığı durumlar olacaktır. Bu uygulamayı kullanmayı bitirdiğinizde, bir gün içinde beyninizi zaten önemli miktarda genişletmiş olacaksınız. denklemleri dönüştürmek için destekler (y = f (x) biçiminde) ve karşılık gelen grafikler oluşturun. Daha da kullanışlı olan her grafiğin altında, bir fonksiyonun veya bir etki alanının grafiğinin denklemi gibi bazı yararlı bilgilere ihtiyacınız olacaktır. Fotoğraf çekmekle karşılaştırıldığında oldukça zaman alıcı olsa da, uygulama hala aşırı matematik problemlerini çözmenize yardımcı olur. Bu, uygulamanın tamamına erişmenizi sağlayacaktır ve cebinizden tek bir kuruş harcamanıza gerek kalmaz.

Bu uygulama, faktör analiz yöntemine göre ipuçları ve çözümler sağlayabilir

İlk olarak, uygulamanın kameraya erişmesine izin vermeniz gerekir. Bahsetmeye değer iki şey vardır, birincisi hesaplama işleminin hızıdır. Sistem, ilgili uygulama adımları vererek, yöntemi kavramanızı ve sorunun neden bu sonuçları olduğunu bilmenizi kolaylaştıracaktır. Bu özellikler için teşekkürler, lise matematiğini daha iyi öğrenebilirsiniz. Uygulamanın soruları taramasını gerektirdiği için kullanıcılar fotoğraf çekmek zorunda kalacak, ardından kullanıcılara cevap veriyor. Bu sayede, sorunun doğasını ve sorunun sunduğu gereksinimleri anlayabilirsiniz, böylece benzer sorunlara uygulayabilirsiniz.
Basitten karmaşıktan birçok farklı matematik türünü çözebilir. Bunu yapmak için adımlar, Fotomath Modu ayrıca birçok farklı çözüm sağlar. Örneğin, kuadratik bir denklemin çözeltisini bulan Fotomath Mod, faktör analiz yöntemine veya kare tamamlayıcı yöntemine göre ipuçları ve çözümler sağlayabilir. Bu, öğrencilerin çözülmesi zor bir konu olan matematik öğrenmeleri için oluşturulan kullanışlı bir araçtır. Bu uygulama ihtiyacı olan herkes için uygundur, çünkü temelden ilerlemeye kadar tüm farklı matematik türlerinde size yardımcı olabilir. konular.

HappyMod
İndirmek