Photo Studio PRO Mod + APK 2.7.2.2191 Reklamları kaldırmak

Photo Studio PRO MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi Photo Studio PRO
Tür Photography
geliştirici Kvadgroup App Studio
Boyut 72.2 MB
En son sürüm 2.7.2.2191
mod bilgisi Reklamları kaldırmak
Güncelleme 2024-01-02

Photo Studio PRO açıklaması

Mod Özellikleri:

Photo Studio Pro, herkesin uygulamanın çeşitli işlevleri aracılığıyla kendilerini ifade etmesini sağlar

Photo Studio Pro, birçok güzel görüntü oluşturabileceğiniz renkten içeriğe ayrıntılı düzenleme özelliklerine sahip bir düzenleme uygulamasıdır. Photo Studio Pro'nun yeni sürümündeki dikkat çekici özellik, aracı kullanabilmeniz ve arka planını değiştirebilmenizdir. Sadece birkaç musluk ile görüntü. Uygulama, yeni başlayanların ve ileri düzey kullanıcıların büyüleyici ve güçlü fotoğraflar oluşturmalarına izin vermek için tasarlanmıştır. Şimdi, kesinlikle bu uygulama ile tatmin edici olmayan fotoğraflarla yaşamanıza gerek yok. Uygulamadan çıkartmalar, arka planlar, şekiller ve çerçeveler de ekleyin. İnanılmaz efektler oluşturmak için iki görüntüyü birlikte karıştırabilirsiniz. Bu uygulamada kullanılacak ve düzenlenecek birçok şey var. Uygulamayı kullanarak istediğiniz efektleri ve trend olanları da elde edebilirsiniz. Filtreler, efektler, şekiller, dokular, özelleştirilebilir arka planlar ve daha fazlası gibi en kullanışlı işlevleri içerir. Bu konuda size yardımcı olmak için Photo Studio Pro'yu indirin. Fotoğraflarınız için farklı ruh hallerini dikte eden farklı olanlar var. Uygulama, herkesin uygulamanın çeşitli işlevleri aracılığıyla kendilerini ifade etmesine izin verir. Örneğin, metinler, çıkartmalar, şekiller ve hatta filtreler ekleyebilirsiniz.

Photo Studio PRO MOD APK

Kullanıcılar farklı öğeler ekleyebilir ve fotoğrafı daha şaşırtıcı hale getirebilir

Photo Studio Pro'da kullanıcılar, etkilenebilecek ve görüntünün renk öğesi ile ilişkili faktörler bulacaklar. Bu düzenleme uygulaması, herhangi bir fotoğrafı başka bir şeye dönüştürmek için gerekenlere sahiptir. Ancak bu anılara eklemek istiyorsanız, bunları nasıl düzenleyeceğinizi öğrenmelisiniz. Photo Studio Pro ile farklı unsurlar ekleyebilir ve fotoğrafı daha şaşırtıcı hale getirebilirsiniz. Sadece fotoğraflarınızı seçip ekleyin ve dışa aktarın. Bunun yanı sıra, herhangi bir fotoğrafın rengini aydınlatma melodisi, renk düzeltmesi, keskinleştirme, lens artışı, bulanık, eğim kayması ve daha fazlası ile ayarlayabilirsiniz.
Güçlü bir editör arıyorsanız, kesinlikle göz ardı edemeyeceğiniz seçim Photo Studio Pro. Aynı zamanda, görüntüdeki üç rengi kolayca dengeleyebilmeniz için RGB renk düzeltme öğesi de görünür. Oradan, düzenlediğiniz resimde ilk değişiklikleri görmeye başlayacaksınız. Oradan, en sevdiğiniz unsurları dış kaynaklardan ekleyebilirsiniz. Bu filtrelerin her biri zaten önceden hazırlanmıştır ve bunları seçmeniz ve uygulamanız gerekir. Ortak yüz ve şehir peyzaj etkisi için gidin ya da kendiniz yapın.
Özellikle, yapmanız gereken ilk operasyon, başka bir arka plana aktarmak istediğiniz öğeleri işaretlemektir. Uygulamada ustalaştığınızda, harika fikirler bulabilirsiniz. Ardından, bunları farklı düzenlere ayarlayabilir, efekt ekleyebilir, fotoğrafları birleştirebilir ve daha fazlasını birleştirebilirsiniz. Kontrast, anılar, alacakaranlık, ileri, buz, ilham, yağmurlu, lomo, eski kitap, mavi lagün, günaydın, menekşe, gün batımı ve alacakaranlık.

Photo Studio PRO MOD APK

Kullanıcılar bolca erişebilir ve fotoğraflara uygulayabilir

Birden birden fazla fotoğrafı bir araya getirebilir ve hikayenizi sonuna kadar anlatabilirsiniz. Kvadgroup uygulama stüdyosu tarafından oluşturulabilirsiniz, bu sadece tipik düzenleme aracınızdan daha fazlasıdır. Metin ve metin ekleyin - uygulama ayrıca boyutu ayarlamanıza izin verir. Herhangi bir şeyi kırpın ve düzenleyin. Onların da daha güzel görünmeleri için metinler ve çerçeveler ekleyin.
İlk görüntü ile örtüşen ikinci görüntünün öğesini kaldırabilirsiniz. Oradan, birçok güzel fotoğraftan yararlanacak ve onları arkadaşlarınıza göndereceksiniz. Akıllı telefonların ileri teknolojisi sayesinde anları yakalayabilir ve anılara dönüştürebiliriz. Fotoğraflarınızı daha fazla öne çıkarmak için alabileceğiniz daha fazla yol var. Filtreler ve özel efektler kullanın - Fotoğraflarınızdan belirli bir ruh halini iletmek istiyorsanız, filtreler eklemelisiniz. Photo Studio Pro'da bolca erişebilir ve fotoğraflarınıza uygulayabilirsiniz.

Photo Studio PRO MOD APK

Hızlı ve özgürce görüntünüze farklı renk tonları ortaya çıkarmak için ücretsiz

İsterseniz ayarlayabileceğiniz doygunluk, parlaklık ve daha fazlası gibi yönleri bulacaksınız. Photo Studio Pro gibi bir görüntü düzenleme uygulaması filtreler ve çıkartmalardır. Filtreye gelince, resimde kaç renk görüneceği açısından görüntünüze hızlı ve özgürce farklı renk tonları getirebileceksiniz. Her zaman ve herhangi bir yerde fotoğraf çekebileceğimiz bir çağda doğduğumuz için şanslıyız istiyoruz. İşte sahip olduğu sayısız özellik: Fotoğrafları profesyonel olarak düzenleyin - günümüzde telefonlarımızla fotoğraf çekmek kolaydır. Fotoğraf. Uygulama, istediğiniz kolajları oluşturabilmeniz için size birçok şablon sağlar. Çok sayıda görüntüyü kolaj düzenleyicisi aracılığıyla birleştirin ve sosyal medya kanallarınızda yayınlayın. Metinler, şekiller, dokular ekleyin ve yaratıcı tarafınızı fotoğraflarınızda gösterin.Bu, herhangi bir fotoğrafı yüksek kaliteli ve etkileyici hale getirebilen bir uygulamadır. Uygulamada daha fazla fotoğraf.
Sizi sevecek faktörlerden biri çeşitli efektlerdir. Kolajınızı daha benzersiz kılmak için çerçeveler veya arka planlar gibi bazı unsurlar da uygulanır. Her şeyin mükemmel olduğundan emin olmak için önce biraz rötuş yapmak kötü bir fikir değildir. Yeni başlayanlar için Filtreler sekmesine erişebilir ve fotoğrafınız için doğru filtreyi seçebilirsiniz. Ama sadece orada durma. Aynı anda çok fazla fotoğraf ekleyin ve güzel bir kolaj oluşturun.

Kullanıcılar ayrıca daha çekici görünmelerini sağlamak için güçlü efektlere sahip metinler ekleyebilir

Aynı zamanda, resmin rengini kolayca ve ayrıntılı olarak ayarlayabilirsiniz. Buna ek olarak, elbette herhangi bir kullanıcı, görüntüyü etkileyici kılan çıkartmaları, çerçeveleri ve diğer birçok öğeyi göz ardı etmeyecektir. Düzenlemeden en iyi fotoğraflara sahip olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Fotoğrafları sürekli çeşitli sosyal medyalara yüklediği bir dünyada, fotoğraf çekip doğrudan yüklemeniz yeterli değildir. 200'den fazla şaşırtıcı filtre, özel efektler ve metin etiketleri aracı vardır. Bugün istediğiniz kadar çok fotoğraf düzenleyin. Uygulama bunu içeride kolayca yapmanıza izin verir.
Görüntülerin yanı sıra, fotoğraflarınıza içerik eklemek için bazı metin çıkartmaları da kullanabilirsiniz. Zaten kullanılabilecek çok sayıda şablon olduğu için uygulama kolaylaştırır.Heken Fotoğraflarınızdan olduğu gibi neden memnunsunuz? Photo Studio Pro ile şimdi bir sonraki seviyeye taşıyın. Daha çekici görünmelerini sağlamak için güçlü efektlere sahip metinler de ekleyebilirsiniz. Ardından, kolajlarınızı kolayca yazdırabilir veya gönderebilirsiniz. Buna ek olarak, kullandığınız çıkartmalar tamamen çeşitlidir. Bu sadece bir düzenleme uygulaması değil, daha etkileyici bir şey. Bunların hepsi bugün Photo Studio Pro'ya kolayca eklenebilir. Bu, fotoğrafınıza yeni bir görünüm ve ruh hali vermelidir. Modaya uygun ve etkileyici tasarımlar yaratın ve kendinizi herhangi bir arka planla karıştırın.

HappyMod
İndirmek