PetrolHead : Street Racing Mod + APK 5.6.0 Sınırsız para

PetrolHead : Street Racing MOD APK Icon
5.0
Uygulama ismi PetrolHead : Street Racing
Tür Simulation
geliştirici Lethe Studios
Boyut 1456.03 MB
En son sürüm 5.6.0
mod bilgisi Sınırsız para
Güncelleme 2024-03-16

PetrolHead : Street Racing açıklaması

Mod Özellikleri:

Petrolhead, gerçek bir araba sürmenin ne olduğunu simüle etmenizi sağlayan bir oyundur

Rakip yok, zaman baskısı yok, arabayı sürmeniz, trafik kurallarına uymanız ve arabanızı otoparka güvenli bir şekilde getirmeniz gerekiyor. Oyunun gerçeği bunu açıkça hissetmenizi sağlar. Panel tasarımına sahip harita çok bilimseldir. Oyuna gel; Arkadaşlarınızla en gerçekçi sürüş hissinin ve meydan okumanın tadını çıkaracaksınız.Side görevler - Sıkılıyorsanız, burada yan görevleri de tamamlayabilirsiniz.
Ayrıca büyük bir süper otomobil koleksiyonuna sahip olma fırsatınız var. Sadece dikkatli bir şekilde sürmeniz, trafik kurallarına uymanız ve arabayı güvenli otoparka getirmeniz gerekir. Herkesin pistte korkması gereken biri olacaksınız. Petrolhead, gerçek bir araba sürmenin ne olduğunu simüle etmenizi sağlayan bir oyundur.Multiplayer - Bu artık tipik simülasyon oyununuz değil. Birim veya nakit olarak bir yakıt paketi satın alın. Yani neredeyse gerçek hayatta simüle edilen mekanik ve fiziksel tasarımlar sayesinde. Bunun yanı sıra, çeşitli boya renkleri, ambalajlar ve ayar duruşları arasından seçim yapabilirsiniz. Burada, oyuna koydukları tüm küçük ayrıntıları takdir edeceksiniz. Yeni arabaların kilidini açmak için kullanabileceğiniz para kazanmak için anında basit görevleri tamamlayın. Bu oyun fethetmek için basit görünüyor, ancak aslında düşündüğünüzden daha karmaşık. Lamborghini, Audi, Ferrari ve daha fazlasından bahsetmiyorum bile, her zaman müthiş hızlı hayaletler olarak adlandırılırlar ve bu nedenle adlandırılırlar çünkü başka hiçbir otomobilin üstesinden gelemeyeceği muazzam bir güce sahiptirler.

PetrolHead : Street Racing MOD APK

Oyuncular çevrimiçi arkadaşlarla bağlantı kurabilir ve oynayabilir

Seviyeyi tamamlamak için oyunun yolculuğunu (otoparkta park) tamamlayın. Bunu ayarlarda değiştirebilirsiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz farklı zorluklara sahip çeşitli modlar olacaktır. O zaman henüz değil.
Petrolhead, simülasyon oyunlarının türünün bir oyunudur. Online arkadaşlarla bağlantı kurun ve oynayın. Yarış oyunları bugün cep telefonları için en mükemmel oyunlardan biridir ve dünya çapında sayısız oyuncu tarafından oynanır. Mümkün olan en yüksek kalitede, bu oyun çok çeşitli sürüş koşullarının ve hava koşullarının tadını çıkarmanızı sağlar. Bahsetmiyorum bile, tarzınızı karşılamak için kamera görünümlerini özgürce değiştirebilirsiniz.

PetrolHead : Street Racing MOD APK

Oyun, oyuncuların becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak çeşitli oyun modlarına sahiptir.

Petrolhead: Trafik Görevleri ile iyi bir başlangıç ​​yapmak istiyorsanız, gerçek dünyadaki sürüş deneyimine ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Gelişmiş grafik teknolojisi ile Petrolhead, keskin görüntüleri ve gerçekçi etkileri olan en zorlu oyuncuları bile kolayca fethediyor. Burası, pencereden rahatça sürebileceğiniz ve her şeyi görebileceğiniz bir yer olacak.Petrolhead, başka bir yerde oynamadığınız özelliklerle doludur.Petrolhead, sınırsız oynamanıza izin veren çarpıcı bir araba simülasyon oyunudur.
Benzersiz bir araba oluşturmak için yaratıcılığınızı kullanın. Aynı türün diğer oyunlarında, ödüller genellikle para veya altındır.Petrolhead, size çok ilginç bir deneyim getirecek bir oyundur.Tüm Petrolhead: Trafik Görevleri - Joyful City sürüşü deneyiminize değer.
Petrolhead, oyuncuların becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak çeşitli oyun modlarına sahiptir. Harita, oyuncuların görevi kolayca gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için bilimsel olarak tasarlanmıştır ..
Yoldaymış gibi hissetmenizi sağlar. Bu, üstesinden geldiğiniz başarıların ne kadar bir kombinasyonuna bağlıdır. Bir yarış oyunu olarak sınıflandırılmış olsa da, Petrolhead: Trafik Görevleri hala biraz daha bir simülasyon türüdür. Bu oyunun sürüş becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacağı söylenebilir. En temelden en zorlu adımlara. Araba tasarımlarından sokaklara kadar, mümkün olduğunca gerçek hissettirmek için her şey yapıldı.

PetrolHead : Street Racing MOD APK

Oyuncu harika bir yarışçı olacak ve her yolda ustalaşacak

Ayrıca, emniyet kemeri giymek, sağ şeritte seyahat etmek ve trafik ışıkları gibi iyi bir şey yapmak için puan alırsınız. İlgi çekici bir sürüş deneyimine katılmak için Petrolhead Mod'u indirin ve dünya sürüş ustası olmaya kararlı olun. Görev sırasında modların birleşimi sürüş becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.
Bu oyunda sevdiğiniz yaklaşık yüz parçanın sahibi olma fırsatınız olacak. Bu arabalardan birine sahipseniz, kesinlikle harika bir yarışçı olacak ve yaşadığınız her yolda ustalaşacaksınız. Bunda, nerede olurlarsa olsunlar, arkadaşlarınızla çevrimiçi oynayabilirsiniz.

Oyuncuların kariyer modu veya çevrimiçi mod arasından seçim yapabileceği iki ana mod

Görünümü direksiyon simidinin arkasından kullanırsanız, bu özellik gerçekçiliği artırmaya yardımcı olur. Aynı zamanda çekici hediyeler alın. Bu zorlukların üstesinden gelin ve arabanızı doğru yere getirin; Görevi tamamladınız. Oyunda kariyer modu veya çevrimiçi mod arasından seçim yapmanız için iki ana mod olacak.
Süper otomobiliniz için bir stil oluşturmakta özgürsünüz. Çevrimiçi moduna katılın. Yüz kez oynanabilecek bir şey, yine de eğlenceli olurdu.

GAM'da çok fazla görev olacak

Bazı farklı oyunlardan farklı olarak, oyuncuya nasıl oynanacağı söylenecek. Ancak Petrolhead'de, arabayı kendiniz nasıl süreceğinizi öğrenmeniz gerekecek. Arabayı başlatmaktan, hızlanmaya veya hızı azaltmaktan,… zor olabilir. Ancak bulgu ve öğrenmenizi teşvik edecektir. Arabayı nasıl kontrol edeceğinizi bildikten sonra, kendinizi göstermenin zamanı geldi. Oyunda birçok görev olacak. Bu yüzden, canlı bir şehirdeki tüm görevleri tamamlamanız ve başarılar elde etmeniz gerekir. Başarılarınızın kombinasyonlarına göre bir rozetle ödül alın, profilinizde sergileyin. Bazen sokaklarda bazı arabalar görünür. Kavşak geçerken dikkatli olun. Mod kuyruğunuzu beklerken arabanızı serbestçe sürün.
Kendinize en iyi ve en güzel arabaların bir koleksiyonuna sahip olmaktan daha iyi ne olabilir? Bir zamanlar bir süper otomobil üzerinde oturmayı veya direksiyonun arkasında olmayı ve onları sürmeyi hayal ettiyseniz, bu hayalinizi yerine getirme şansınız olacaktır. Aralarından seçim yapabileceğiniz tüm dünyanın en iyi ünlü yarış markalarından 80'den fazla farklı otomobil var. Tercihinize bağlı olarak SUV, Sport ve hatta SuperSport gibi herhangi bir aracı kendiniz seçebilirsiniz.
Bir yarış oyunu isteyenler için çok sayıda yarış oyunu var. Ama benzin başında işler biraz farklı. Her şeyden önce, bu, şehirde normal sürmenizi sağlayan bir dizi zorluğu tamamlamanız gereken bir simülasyon oyunudur. Zorluklar sürüş becerilerinizi test edecek. Burada, trafik yasalarına mükemmel bir şekilde uymanız, arabanızı mükemmel bir şekilde park etmeniz ve yarışlarda rekabet etmeniz gerekecek! Bu oyunda tam anlamıyla tonlarca şey var!

Görevleri tamamlayarak ve garajınızı genişleterek sürüş becerinizi geliştirin

Oyuncuların sürüşten sıkılmaması için yayıncı, Petrolhead'de 2 oyun modu tasarladı. İlk mod kariyer modudur. Bu modda, görevleri tamamlayarak ve garajınızı her geçen gün genişleterek sürüş becerinizi geliştirebilirsiniz. Ancak çevrimiçi mod sizi dramatik yarışlarla canlı dünyaya götürecektir. Çünkü bu mod bir oda oluşturmanıza, arkadaşlarınızı davet etmenize ve tüm şehri keşfetmenize izin verir. Sevdiklerinizle mutlu anları deneyimleyeceksiniz. Buna ek olarak, büyük bir çok oyunculu haritada dünya çapında Master sürücüleriyle de rekabet edebilirsiniz. Farklı arabalarla sokağa hükmetin ve dünyayla becerilerinizi gösterin, hatta yeni arkadaşlar edin. Kariyer modu ile bir koç gibidir ve temel becerileri ustalaşmanız için sizi eğitir. Bu mod, bu oyunu oynamaya başlayan veya seviyelerini iyileştirmek için pratik yapmak isteyenler için çok uygun olacaktır. Bu eğitim olduğu için, verilen her zorluk titiz olacaktır, bu yüzden onu takip etmeye veya tüm noktalarınızı düşmeye her zaman dikkat etmelisiniz. Burada, oyuna koydukları tüm küçük ayrıntıları takdir edeceksiniz. Araba tasarımlarından sokaklara kadar, mümkün olduğunca gerçek hissettirmek için her şey yapıldı. Bahsetmiyorum bile, tarzınızı karşılamak için kamera görünümlerini özgürce değiştirebilirsiniz!

HappyMod
İndirmek