eFootball™ 2024 Mod + APK 8.4.0 Mod Menu

eFootball™ 2024 MOD APK Icon
4.3
Uygulama ismi eFootball™ 2024
Tür Sports
geliştirici Konami
Boyut 2823.76 MB
En son sürüm 8.4.0
mod bilgisi Mod Menu
Güncelleme 2024-03-22

eFootball™ 2024 açıklaması

Mod Özellikleri:

Efootball Açıklama: En İyi Futbol Oyunları

Adından da anlaşılacağı gibi, Efootball PES 2022 APK tamamen çok oyunculu ve çevrimiçi oyunlarla ilgilidir. Kendinizi bu oyunda AI'ya karşı oynarken bulamazsınız. PES'in temel kavramı her zaman en gerçekçi futbol deneyimini sunmak olmuştur ve gerçek insanlara karşı gerçek zamanlı oynamadığınız sürece bu elde edilemez. Bu, bu oyunu oynamadan önce güçlü bir Wi-Fi bağlantısına sahip olmak isteyeceğiniz anlamına gelir. Manchester United hayranısınız ve Paul Pogba, David de Gea veya Lukaku gibi en iyi yıldızlara sahip olmak istiyorsunuz? Bu önemli değil. Hayranların tezahüratında rakipte süper golü her puanladığınızda son derece heyecanlı hissedeceksiniz. Bu oyun, olağanüstü oyuncularla tasarlanan tüm ünlü dünya futbol kulüplerine sahiptir ve oyuncu sadece en sevdikleri ülkeyi seçmek zorundadır ve daha sonra özel etkinliklerden, fiyat seviyelerinden ve daha fazlasından farklı güçlü ve popüler oyuncuları toplayabilirler. Oyun, ilk ve en önde gelen istekleri şüphesiz görüntülerin çoğaltılması olacaktır. Oyun modları var ve rakibinizin çevrimiçi yarışan diğer oyuncular olacağı şiddetli maçlara katılacaksınız. Oyun Konami tarafından geliştirildi ve sadece Google Play Store'da on milyonlarca kez indirildi.
Oyun bu yılki Dünya Kupası finallerine karşılık gelen futbol kulüpleri ve milli takımlarla dolu. Siz ve arkadaşlarınız arasında bir lig oluşturmanıza izin verir. Bu oyuna gelen oyuncular, takımları için savaşmak ve zafer arayabilmek için son derece dramatik futbol maçlarına katılabilecekler. Bu, oyunculara çok daha fazla bireysellik katar ve böylece daha değerli olduklarını hissettirir. Bunun da ötesinde, şimdi oyunun dizisine eklenen çeşitli ulusal ve uluslararası ligler de var, yani rüya ekibinizi oluşturma konusunda her zamankinden daha fazla seçeneğiniz var.
Bu doğru zaman. Dünya Kupası atmosferine girmek için bilgisayarda veya telefonda futbol oyunları oynamamız. “PES'in doğrudan rakipleri” Dream League Soccer ve FIFA Futbol: FIFA World Cup ™ 'i deneyimleyebilirsiniz, ancak bundan önce Efootball PES 2021'i gözden geçirmek için ana konuya geri dönün. Efootball PES 2021'in en iyi görüntüsünü simüle etmesi gerekecek. Maçı sahada gerçekten otantik bir şekilde gerçekleştiren en sevdikleri oyuncular. Bir futbol oyununun sahip olması gereken gerekli görüntüleri tamamen yeniden yaratmanın yanı sıra, oyunun da işbirlikçi oyun geliştirmesi gerekecek. Grafikler konsol oyunları ile kolayca eşittir ve bu genel oyunu geliştirmek için gerçekten çok şey yapar.

eFootball™ 2024 MOD APK

Efootball: Elinizin avucunuzdaki konsol futbolunun heyecanı

Dünya Kupası her oyuncunun hayalidir, en iyi oyuncuları kullanır ve ihtişamını fethetir. Brezilya, Ronaldinho veya Cantona'dan David Beckham'ı bir kez daha görmek ister misiniz? Efootball PES 2021 oynayın ve deneyimlememde, PC veya PlayStation sürümü ile karşılaştırılamaz olmasına rağmen, Efootball PES 2021'in grafikleri çok iyi ama aynı zamanda çok iyi. Futbol, ​​tüm dünyadaki tüm zamanların en sevilen spor oyunlarından biridir. Ve hazır olduğunuzda, maç birkaç basit adımdan hızlı bir şekilde başlayabilecek. Bu, bu oyunu oynamadan önce güçlü bir Wi-Fi bağlantısına sahip olmak isteyeceğiniz anlamına gelir. Dahası, heyecan verici futbol atmosferini dünyadaki milli takımlarla yaşayacak ve nefes alacaksınız. Oyuncularınız artık takım arkadaşlarına ilham verebilir ve bir oyun sırasında oyun tarzlarını etkileyebilir. Bu, her maçı daha otantik hale getirir ve oyuncularınızın artık sizin için önceki mobil futbol oyunlarında olduğundan çok daha değerli olduğu anlamına gelir. Detaylara ve güzel rending ve gölgelemeye ince ayarlı dikkatle, topu geçerken aksiyonun kalbinde hissedeceksiniz. Telefonunuzda bir maç yayınlamak gibidir.
Bir takımdaki her oyuncunun benzersiz becerileri vardır ve iki farklı pozisyon doldurabilir.Anding, maç deneyimi, oyuncuların oyunun yapabilmesini istediği temel gereksinimlerden biridir. İspanyol oyuncusu Andres Iniesta'nın yanında geliştirilen yeni bir alan top sürme stili de var. Her sezon ilginç özellikli oyuncular görmeyi bekleyebilirsiniz. Oyun, mobil cihazlarda gerçekçi görünümlü bir deneyim sunmada çarpıcı bir iş çıkardı.

eFootball™ 2024 MOD APK

Yeni ikonik Moment Serisi Oyuncular

Kesintisiz rekabet sayesinde, bu iki ürün yavaş yavaş gelişiyor ve futbol oyunları olmayı hak etmek göz ardı edilemez. Ve elbette, oyun internet.youtube.in Efootball Pes 2021'e bağlanmanızı gerektirir, oyuncular da kendileri için gerçekten uygun oyun modlarını seçebilirler. Futbol oyunlarının hayranıysanız, o zaman gerçekten yapabilirsiniz 'Burada yanlış git.
Oyun mobil platform için optimize edildi, bu yüzden daha pürüzsüz, cihazın küçük ekranına uygun. Oyun, kontrol mekanizmaları esnektir, oyuncu on bir oyuncudan oluşan bir takımı kontrol etmek zorundadır ve sadece temel hileler yapmak ve temel düğmeleri kullanmakla kalmaz, aynı zamanda oynamak ve kazanmak için yerde kendi özel ve farklı tekniklerini oluşturmak zorundadırlar. Takımda tam koordinasyon yaratarak maç. Oyuncularınız.
Dahası Favori futbol takımınızla arkadaşlarınızı yenmekten daha iyi. Oyuncuların tasarımı, stadyum, aydınlatma sistemi önceki sürümden daha yükseltildi ve sizin için en iyi resim deneyimini getirdi. Ve Dünya Kupası 2018'de oynarken çok harika, değil mi? Efootball Konami tarafından yayınlandı ve Android oyuncuları için bir spor türü oyunu. Mükemmel bir futbol oyunu, oyuncunun kontrolü yoluyla sahadaki maçın cazibesini hissedebileceği bir oyundur. Turnuvayı kazanmak ve takımınıza ve hayranlarınıza şöhret ve zafer getirmek için takımınızı oluşturun ve dünyanın diğer oyuncularıyla tamamlayın.

eFootball™ 2024 MOD APK

Gerçek zamanlı, çevrimiçi maçlar; Efsaneler arasında yaşa

Yerel maçlar ve yerel ligler gibi başka turnuvalar da vardır. PlayStation veya PC'nizde en son PES veya FIFA sürümlerini oynadıysanız, kesinlikle oyunun düşündüğünüzde grafikler ve kontroller hakkında birçok sınırlama olduğunu hissedeceksiniz. En iyi futbol oyunları olan PES, FIFA ile birlikte hızlı bir şekilde akla gelen bir tanedir.Adın önerdiği gibi, Efootball PES 2021 APK tamamen çok oyunculu ve çevrimiçi oyunlarla ilgilidir. mobil oyun pazarına girdi. Ekonomi, inşaat, transfer, iletişim gibi tüm mesleki sorunlardan ve sorunlardan sorumlu bir ekipten sorumlu olacaksınız. Oyuncuların becerilerini özgürce gerçekleştirebilir veya taktiksel olarak hareket ederken geçen oyuncuları kontrol edebilirsiniz. Futbol, ​​hayranlarına çok farklı canlandırıcı duygular verebilecek belirli bir spor olduğundan, bu yüzden oyun, mükemmel olanı yaratabilmek için bahçedeki seyircinin atmosferine stadyum gibi birçok temel bileşen eklemek zorunda kaldı. duygu. Doğru takımın PES 2021'de olduğu kadar önemli olmamıştı. Bu, artık daha fazla süperstar ile oynayabileceğiniz ve çok daha iyi bir oyun deneyiminin tadını çıkarabileceğiniz anlamına geliyor. bir futbol sevgilisi ve büyüleyici bir futbol maçının tadını çıkarmak istiyor. Bu oyun en iyi kontrollerle oyunun konsol versiyonuna benzer, ancak Efootball Pes 2021'in de güzel bir oyuna sahip olduğunda oyunun üreticisi için hiçbir şey zorlaştıramaz. Bu oyunun içinde, oyuncularını maçlara katılmak için kontrol edebilecek kolayca. Oyun yoğun, grafikler konsol düzeyinde ve küresel sıralamadaki mevcut konumlarını yansıtan oyuncu istatistiklerinde canlı güncellemeler var. Bir kez daha dünyanın en büyük futbol festivalinin tadını çıkarın. Ancak, oyunun akıllı sisteminin sizinle savaşmak için rakibinizi kontrol edeceği maçlara katılma seçeneğine de sahipsiniz. Efootball PES 2021 ile, oyuncularınızın benzersiz becerilerinden ve oyun tarzından gerçekten yararlanabileceksiniz. Bir oyuncu hafta sonu özellikle iyi performans gösterirse, ertesi hafta öne çıkan bir oyuncu olarak görünecekler. Bu oyuncular bonus becerilerine sahip olacaklar ve bu nedenle daha arzu edilir.

Nadir özellikli oyuncular; Haftalık canlı güncellemeler

Evet. Sonra bu oyuncuları yerde en iyi oyunu oynamak için eğitmek zorundalar. Ancak temel bir oyuncu kontrol sistemine sahip olmanın yanı sıra, oyun sizin için özel bir meydan okuma sistemine yatırım yapacak. Bu yeni özelliklerin hepsi topu nasıl kontrol ettiğinizle ilgilidir ve fikir her oyuncuyu daha benzersiz ve özel hale getirmektir. Ne bekliyorsunuz? PES 2021 APK'yı şimdi aksiyona girip hayalinizdeki takımın zirveye çıkarmak için şimdi indirin. yirmi yıl. Oyun kontrol sistemi nispeten pürüzsüz ve kontrol edilmesi kolaydır. PES'teki her takım on bir oyuncu ve rezerv olan daha fazla oyuncu gerektirir. Her maçı izleyebileceğiniz en iyi duygularsınız. Ve ayrıca hayranlarını hayal kırıklığına uğratamadı; Oyun ayrıca sahadaki oyuncuların görünüşü, yüzü ve oyun tarzından ayrıntılı olarak simüle edebildi. PES 2021'de Manchester United, FC Barcelona ve FC Bayern Munchen dahil olmak üzere yeni Avrupa kulüpleri lisanslandı.

Mobil cihazlarda konsol benzeri futbol oyunu

Ses yeni bir şey değil, yine de yorumcu, hakem düdüğü gibi bir futbol maçının tanıdık sesinin tadını çıkarabilirsiniz ve taraftarların tezahürat sesinden yoksun olamaz. Oyuncu oluşumlar yaratmalı ve rakiplere karşı kazanmak için kendi stratejilerini geliştirmelidir. Futbol hayranıysanız ve telefonunuzda çekici maçları simüle edebilecek bir oyun arıyorsanız, bu uygun bir isimdir. Maçlarına girmeden önce, oyuncular dizilişlerini özelleştirebildiklerinde bir koç gibi gerçekçi manipülasyonlar gerçekleştirebilirler. . PES'in temel kavramı her zaman en gerçekçi futbol deneyimini sunmak olmuştur ve gerçek insanlara karşı gerçek zamanlı oynamadığınız sürece bu elde edilemez.
Buna inanıyor musunuz? Şu anda yıldız oyunculara ek olarak, oyunda da sevdiğiniz emekli oyuncular var. Mevcut oyuncuları ve aynı kulüpte birlikte oynayan efsanevi oyuncuları görmekten daha iyi olan. 3D gerçekçi grafikler ve milyonlarca futbolcu ile oyuncular günlük zorluklar, uluslararası turnuvalar, çevrimiçi çok oyunculu, gerçek zamanlı maçlar, aktiviteler ve aynı zamanda yaşayabilir. takımlarının eğitimi. Oyuncular, maçın durumuna bağlı olarak birkaç önemli fonksiyon tuşuyla oyuncular tarafından kontrol edilecektir.

Arkadaşlarınız ve diğer oyuncularla gerçek zamanlı PVP futbol maçları

Hem yerel hem de çevrimiçi çok oyunculu işlevlerle yakın ve uzak arkadaşlara karşı yüzleşin. Ardından, becerilerinizi keskinleştirdikten sonra, Matchday ve diğer çeşitli rekabetçi eSpor etkinliklerinde dünyayı ele geçirmek için Efootball Moduna gidin.
Bu, yoğun 1V1 futbol maçlarıyla karşılaşacağınız 'yerel maç' modunda arkadaşlarınıza karşı yarışarak başlayabilirsiniz. Bir grup arkadaşa karşı oynamak istiyorsanız, oyunda lig turnuvalarındaki gerçek Android oyuncularına meydan okuyabileceğiniz yerel bir lig de var.

Oyuncularınızın bir listesini yapın ve onları tanıyın.

Hafta sonu maçlarında iyi performans gösteren oyuncular, oyunda öne çıkan oyuncular olarak görünecek. Bu özel versiyonlar artan derecelendirmelere, benzersiz kart tasarımlarına ve bazı durumlarda ek becerilere sahiptir. Muhtemelen oyuncuların her bir özellik ve diğer önemli ayrıntılarını kontrol edebileceğiniz oyuncular bölümünde en fazla zaman geçirmek isteyeceksiniz.
PES'teki her takım on bir oyuncu ve yedekte daha fazla oyuncu gerektirir. Bu oyun, olağanüstü oyuncularla tasarlanan tüm ünlü dünya futbol kulüplerine sahiptir ve oyuncu sadece en sevdikleri ülkeyi seçmek zorundadır ve daha sonra özel etkinliklerden, fiyat seviyelerinden ve daha fazlasından farklı güçlü ve popüler oyuncuları toplayabilirler.

HappyMod
İndirmek