Penly: Digital Planner & Notes Mod + APK 1.19.7 Kilitli

Penly: Digital Planner & Notes MOD APK Icon
2.7
Uygulama ismi Penly: Digital Planner & Notes
Tür Productivity
geliştirici Penly
Boyut 67.27 MB
En son sürüm 1.19.7
mod bilgisi Kilitli
Güncelleme 2023-01-31

Penly: Digital Planner & Notes açıklaması

Mod Özellikleri:

Penly, fotoğraf eklemenize, resimleri yeniden boyutlandırmanıza, silmene, yakınlaştırmanıza izin verir

Ayrıca, uygulama kullanılabilirliğini daha da artıran benzersiz özelliklere sahiptir. Dosyalarınızı kolayca düzenlemenize yardımcı olabilecek başka seçenekler de vardır. Bir tükenme ve bir çeşme kalemi arasında bile seçim yapabilirsiniz. Her bir belge türü için klasörler bile oluşturabilirsiniz, bu da okul sunumlarından toplantılardan ses kayıtlarına kadar her şeyi düzenlemenin nihai yoludur. Görevlerinizi birden fazla cihaz aracılığıyla erişim sağlayan son derece sezgisel bir planlayıcıda bile yönetebilirsiniz. Verimlilik aracı, Android için Penly Free APK indir. Nerede olursanız olun, belgeleriniz üzerinde paylaşmanın ve işbirliği yapmanın nihai yoludur. Uygulamadaki herhangi bir metin belgesine ek notlar ekleyebilirsiniz. Benzer şekilde, ses notlarını kaydetmek için telefonunuzun mikrofonunu kullanabilirsiniz.

Penly: Digital Planner & Notes MOD APK

Penly, belgelerinizi düzenlemenize ve düzenlemenize yardımcı olmak için tasarlanmış bir üretkenlik aracıdır.

Kullanım kolaylığının yanı sıra, diğer birkaç özellik bu uygulamayı benzersiz kılar. Ses dosyaları, ilişkili oldukları belgeye otomatik olarak bağlantılı olacaktır. Aynı zamanda, günlük etkinliklerinizi yönetmenizi ve uzun vadeli hedefleri yönetmenizi sağlayan bir görev yöneticisi ile birlikte gelir. Görevinizden ..
Penly APK, belgelerinizi düzenlemenize ve düzenlemenize yardımcı olmak için tasarlanmış bir üretkenlik aracıdır. Bu nedenle, tüm belgelerinize herhangi bir zaman veya çaba harcamadan hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. Bu nedenle, organize bir kağıt, konuşma ve hatta bir kitap yazmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip olacaksınız. Planlanan öğelerinizi bir bakışta kontrol edebilir ve yenilerini kolayca oluşturabilirsiniz. Bu şekilde, istediğiniz sonuçları organize bir şekilde elde etmek için belirli kilometre taşları belirleyeceksiniz. Daha iyisi, planlayıcınızda, sunumlarınızda ve hatta özel arka planda kullanmak için görüntüleri içe aktarabilirsiniz.

Penly: Digital Planner & Notes MOD APK

Penly uygulaması kullanımı kolaydır

Penly APK'nın kullanımı kolaydır. Fotoğraf, video ve ses klipleri ekleyebilirsiniz ve metin dosyaları belirli bir klasöre. Düzenlenen dosyalarınızı çeşitli kaynaklardan gönderme ve belgelerinizi içe aktarma yeteneğini içerir. , düz, noktalı, ızgara ve astar dahil olmak üzere farklı kağıt tiplerinde haftalık ve aylık planlayıcı sayfaları. Şık arayüz, günlük görevlerinizi hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. Bu şekilde, okuyucularınızı saniyeler içinde ilgili içeriğe kolayca yönlendirebilirsiniz. Penly APK yüklediğinizde, tüm dosyalarınız uygulamanın ana depolamasına kaydedilir. Kalpler, çiçekler ve hatta hediye kutuları da dahil olmak üzere çeşitli renkler ve şekiller arasında seçim yapabilirsiniz. Çıkartma içe aktarabilir veya kolayca erişilebilecek bir çıkartma koleksiyonu yapabilirsiniz.
Bu nedenle, kullanırken verimlilikten emin olabilirsiniz. bu uygulama. Bazı üst özellikler şunları içerir: Pürüzsüz el yazısı elde etmek ve kalem renginizi, stilinizi ve kalınlığınızı özelleştirmek için bir Bluetooth Stylus kullanabilirsiniz. Web siteleri veya kitaplar gibi diğer kaynaklardan fikirler alabilir ve daha sonra kolay referans için bunları belgenize dahil edebilirsiniz. Bu uygulama, dosyanıza yakın ve çıkmanızı ve belirli sayfaları yer imlerine eklemenizi sağlar.Penly, kullanımı kolaydır. Belgeleri kolaylıkla taramanızı, düzenlemenizi ve paylaşmanızı sağlayan uygulama.

Penly: Digital Planner & Notes MOD APK

Bu uygulama, tüm belgelerinize hızlı erişebileceğiniz için rahatlık sunar

Tek yapmanız gereken uygulamayı açmak ve son zamanlarda kullanılan tüm belgelerinizi otomatik olarak kenar çubuğunda gündeme getirecektir. Bu nedenle, resim ekleyebilir, PDF'lerinizi verimli bir şekilde düzenleyebilir veya düzenleyebilirsiniz. Ancak, kolaylık sağlamak için klasörler veya gruplar oluşturmayı seçebilirsiniz. Kenar çubuğu, PDF dosyalarını yeni bir sekmede açmanıza olanak tanır, bu da bir dosyada çalışırken farklı bir belgeye başvurmak istediğinizde uygundur. Bağlantı olarak, bağlantıyı metne kopyalamak zorunda kalmadan belgenizdeki başka bir sayfaya köprü oluşturabilirsiniz. alan. İthal edildikten sonra, görüntüleri istenen konuma kaydedebilir ve hatta optimum kullanım için döndürebilirsiniz.
Tüm belgelerinize çok fazla zaman kaybetmeden hızlı erişebileceğiniz için kolaylık sunar. Kolayca yeni belgeler veya klasörler oluşturabilirsiniz. Uygulama, daha sonra kullanmayı tercih ettiğiniz herhangi bir bulut depolama seçeneklerine aktarabileceğiniz tüm dosyaları gündeme getirecektir. Daha iyi, bu uygulama, düzenlemelerinizi yalnızca bir ile geri almanızı veya yeniden yapmanızı sağlayan akıllı bir silgi ile birlikte gelir. musluk. Bu şekilde, istediğiniz şeyi elde etmek için ne kadar iş kaldığını tam olarak bileceksiniz.

Kullanıcılar dosyaları ve klasörleri tek bir muslukla yedekleyebilir

Ayrıca, dosyalarınızı ve klasörlerinizi tek bir muslukla yedekleyebilirsiniz. Daha da iyisi, uygulama ziyaret edilen son sayfaya açılacak şekilde ayarlanmıştır.Ayding olarak, klavyeyi Snap Straight Foorthlighter kalemini kullanarak bir metni vurgulamak ve altını çizmek için kullanabilirsiniz. Bir sunum yaparken yakınlaştırmayı da sıkıştırabilirsiniz. İster taranan bir dosyayı düzenlemek veya yeni bir belge oluşturmak isteyin, uygulamanın etkili işlevselliği görevlerinizi yıldırım hızında gerçekleştirmenizi sağlar. Dosyalarınıza kullandığınız herhangi bir cihazdan veya platformdan erişebilir. Bu nedenle, çok fazla sorun olmadan bıraktığınız yeri alabilirsiniz. Çıkartma işlevi, çıkartmalara kolayca erişmenizi sağlar, böylece taranan belgelerinizi kolaylıkla kişiselleştirmenizi sağlar.

HappyMod
İndirmek