Pandora - Music & Podcasts Mod + APK 2303.1 Ücretsiz satın alma

Pandora - Music & Podcasts MOD APK Icon
3.5
Uygulama ismi Pandora - Music & Podcasts
Tür Music-audio
geliştirici Pandora
Boyut 72.52 MB
En son sürüm 2303.1
mod bilgisi Ücretsiz satın alma
Güncelleme 2023-09-10

Pandora - Music & Podcasts açıklaması

Mod Özellikleri:

Pandora, yeni müziği bulmak ve dinlemek için en iyi uygulamadır

Yine, Pandora, trendleri ve kişisel tercihleri ​​güncellemek için kullanmak üzere indirmeniz gerektiğini önerir. Diğer uygulamalarda, bazı özel podcast oynamak için premium bir abonelik gerektirirler. Premium sürümle, müzik severler sınırsız miktarda sınırsız özellikler kazanabilirler. atlamalar, reklamların veya zaman aşımlarının kesintisi yok, hareket halindeyken dinlemek için ücretsiz bir müzik indiricisi, başparmak zengin tarz bildirim ve çok daha fazla tesis mevcuttur.
Bu aslında Spotify ile aynıdır ve Pandora değil İsveç kuzeni kadar başarılı olan akış hizmeti hala dünyanın en iyilerinden biri olarak kabul ediliyor ve sizi müzikal keşif yolculuğuna çıkaracak dinlemeniz için müzik radyo istasyonları oluşturmanın benzersiz bir avantajına sahip Kısa, Pandora daha çok yeni müzik bulmakla ilgilidir - radyoyu dinlerken aynı şekilde aynı şekilde ..

Pandora - Music & Podcasts MOD APK

Pandora Is Music uygulaması kullanıcılar için her türlü müziği sağlayacak

Ayrıca, arama temel bir özelliktir. Sonuçları kategori, sanatçı adı veya albüm adı gibi çeşitli kriterlere göre filtreleyebilirsiniz. Daha yüksek kalite, 192kbps, 320kbps, ücretsiz sürüm olarak varsayılan 128kbps yerine kayıpsız (özelleştirilebilir). Zevkiniz ne olursa olsun-caz, hip hop, metal, indie, viking folk, lo-fi, herhangi bir şey-Pandora'da bulacaksınız.
Ve şimdi ekranın altına bakın, ana özellikler de var Az önce bahsettiğim ana sayfa, koleksiyonum, arama ve profilim dahil. Artı ve premium paketler için fiyatlandırma sırasıyla 4 $ 'dır. Ancak, kalite hakkında hala şüpheleriniz varsa, geliştirici ayrıca bir aylık deneme paketi sunar, böylece ödediğiniz paraya daha fazla değer hissedersiniz. Kullanıcılar ayrıca çalma listelerini kişiselleştirebilir ve listelerinde bir sonraki oynamayı arayabilir veya her zaman Shuffle özelliğini kullanabilirler.

Pandora - Music & Podcasts MOD APK

Bu uygulama tüm zamanların müzik ve ses sağlayan bir ses

Lütfen bu uygulamayı aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirin.Pandora Music, neredeyse Pandora tarafından dağıtılan uygulamayı sağlayan tüm zamanların müzik ve ses sunmaktadır. Fikir, Pandora verilerini istediğiniz gruplara ve sanatçılara ve kaydettiğiniz şarkılara göre beslemenizdir. Pandora Plus ayrıca müziğinizin tadını çıkarmanız için daha yüksek bir ses sunar. Uygulamanın ana kısmı, türler (müzik/podcast/radyo çevrimiçi) hakkında bilgi sağlayan ana sayfadır. İndirdiğiniz dosyaları içerir, ardından bunları favoriye ekleyebilir veya daha sonra oynayabilirsiniz. Resmi lansmandan sadece birkaç saat sonra, bunları bu uygulamada bulabilirsiniz.Bu Pandora Inc, iki ücretli paket sunar, premium ve artı. Kullanıcılar dinleme etkinliklerini kolaylıkla kişiselleştirebilir. Hizmet aslında büyük bir ABD radyo şirketi olan Sirius XM Uydu Radyosu'na aittir.

Pandora - Music & Podcasts MOD APK

Pandora, kullanıcılara en iyi dinleme deneyimini verecek

Genel olarak, yalnızca sabit bir ağ bağlantısına ihtiyacınız vardır, mevcut tüm içeriği oynatabilirsiniz. Bu uygulama, kullanıcılara eğlence amacıyla son derece kişiselleştirilmiş ve en son ve yeni podcast'leri, müzikleri ve çok daha fazlasını içeren en iyi dinleme deneyimi sunan hem ücretsiz hem de premium sürümlere sahiptir. Bu hizmetle ilgili diğer harika şey, Pandora'nın bu pazara giremeyeceği çok güçlü bir temel yapmak için bir araya gelen iki yıllık kullanıcı verisine sahip olmasıdır.
Dünyaya dalın En sevdiğiniz tekerleklerden harika ve bilgilendirici podcast'ler. Ya da Pandora'daki her sanatçının binlerce şarkısı ile en sevdiğiniz şarkıların ve albümlerin tadını çıkarın. İstediğiniz zaman yeni şarkılar ve yeni podcast'lerle keşfedin ve eğlenin. Ve ilerledikçe daha ilginç özellikleri ve uygulama içi deneyimleri keşfedin.
Gördüğünüz gibi, Pandora'nın basit bir arayüzü var. Uygulamanın ana kısmı, türler hakkında bilgi sağlayan ana sayfadır (müzik/podcast/radyo çevrimiçi). Bunda, tercihleriniz hakkında bazı temel bilgiler ayarlayabilirsiniz ve sistem otomatik olarak beğenebileceğiniz eşleşmeleri veya trendleri önerir.

Kendi müzik ve podcast çalma listenizi oluşturmaya başlayın

Başlangıç ​​olarak, Pandora'daki Android kullanıcıları kendilerini hızlı bir şekilde uygulama içi özelliklere aşina bulabilirler. Buna ek olarak, sezgisel ve erişilebilir arayüzler, mevcut seçenekler arasında gezinmenizi son derece basit ve kolay hale getirecektir. Ve buradan, en sevdiğiniz müzik ve podcast parçalarını aramaya başlayabilirsiniz. Kendi müzik ve podcast çalma listenizi oluşturmak için mevcut özelliklerinin kullanımını yapmaya başlayın. Şarkılarınızı çevrimdışı dinlemek için kaydedin ve sadece birkaç dakika içinde devam edin. Pandora'daki ses dünyasını keşfederken özelliklerine ve yeteneklerine hızla alışın.
Uygulama ile en sevdiğiniz ses deneyimlerini nereye giderseniz gidin yol boyunca getirebilirsiniz. Kişiselleştirilmiş müzik ve podcast istasyonlarınızın, günlük işe gidip gelmeleriniz, serbest zamanlarınızda ve her hissettiğinizde onları dinlerken tadını çıkarın. Pandora, ihtiyacınız olan tek müzik ve podcast akışı uygulamasıdır. Ve sezgisel kontrol ayarlarıyla, şimdiye kadarki en uygun deneyimlere erişebilirsiniz. Ama Pandora ile bu olmadı. Geliştiricinin sunduğu tüm içeriği oynatabilirsiniz. Ancak, ücretsiz sürümle, indirilemeyen bazı sınırlamalar olacaktır veya talep üzerine bir podcast oynayamazsınız. Genel olarak, yalnızca sabit bir ağ bağlantısına ihtiyacınız var, mevcut tüm içeriği oynatabilirsiniz.

HappyMod
İndirmek